Onze wereldwijde incassostrategie

Invorderingsbedrijf kent geen grenzen!

Invorderingsbedrijf heeft een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van incasso internationaal opgebouwd. Waar andere incassobureaus stoppen bij de grens, beschikken wij over een wereldwijd incassonetwerk. Heeft u te maken met een internationale wanbetaler? Dan neemt Invorderingsbedrijf het gehele incasso internationaal traject voor u uit handen.

Internationaal incasseren doet u zo

Vul uw gegevens in en ontvang het handige stappenplan 'incasseren in het buitenland'.  Bent u een particulier of een onderneming  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassobureau inschakelen

  Incasseren van uw vorderingen, overal ter wereld

  Soms lijkt het alsof buitenlandse wanbetalers ongrijpbare debiteuren zijn. Ze spreken een andere taal, wonen in een land met andere wetgevingen en regels, en zijn duur om te achtervolgen Gelukkig betekent dat niet dat de spreekwoordelijke vogel gevlogen is. Door ons wereldwijde bereik en internationale netwerk van incassospecialisten, juristen én advocaten kunnen wij al uw vorderingen innen, overal ter wereld. 

  Spreekt uw debiteur een andere taal? Geen probleem! Wij lossen de openstaande vorderingen altijd op in de taal van de debiteur en handelen binnen de kaders van lokale wetgeving. U kunt uw zaak moeiteloos 24/7 inzien en krijgt uw eigen Nederlandse persoonlijke adviseur toegewezen die u tijdens het gehele incassotraject ondersteund. 

  Hoe werkt internationaal incasseren?

  Stap 1. U dient uw vordering in

  U dient gemakkelijk uw vordering bij ons in. Wij bekijken uw situatie en starten met uw persoonlijke dossier. U krijgt uw eigen persoonlijke adviseur toegewezen die u het gehele internationale incassotraject ondersteund met de benodigde juridische expertise en ervaring.

  Voor 16:00 uur uw zaak ingediend, dezelfde werkdag actie (!)

  Stap 2. We bepalen samen de strategie

  Iedere zaak heeft een andere aanpak nodig. Uw persoonlijke adviseur neemt contact met u op om de strategie van de zaak met u te bespreken. Ons doel is om een algehele betaling te verkrijgen, inclusief de gemaakte incassokosten. 94% Van alle zaken wordt in deze zogenaamde minnelijke fase opgelost. Veelal door betaling ineens, soms door een redelijke betalingsregeling.

  U kijkt tegelijkertijd over onze schouders mee vanuit uw eigen exclusieve Online Cockpit: onze geavanceerde online portal waarin u 24/7 de actuele status van uw zaken op de voet volgt.

  Even 10 minuten gratis sparren?

  drs. mr. Joost Konings

  Internationaal incasso jurist
  Stuur een email

   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Stap 3. We kiezen de juiste lokale specialist

   Door ons wereldwijde netwerk aan incassojuristen, deurwaarders en advocaten kunnen wij snel schakelen in het land van uw debiteur. Door de samenwerking met verschillende lokaal gevestigde experts weten wij altijd de perfecte persoon aan uw zaak te koppelen.

   U heeft bij ons één vast aanspreekpunt in Nederland: uw persoonlijke adviseur. Deze regelt de gehele zaak en zal onder meer de communicatie met de lokale experts op zich nemen. U hoeft dus zelf niet te communiceren met buitenlandse advocaten. Ook zal uw persoonlijke adviseur de benodigde processtukken en andere documentatie voor u vertalen. U kunt deze ten allen tijden in uw Online Cockpit terugzien.

   Stap 4. we starten de procedure

   We starten de procedure in het land van uw debiteur. Omdat ieder land verschilt in haar wet- en regelgeving zal aan hand van lokale praktijken gehandeld worden. Het minnelijke incassotraject (treffen van een regeling met de schuldenaar) doen wij altijd op basis van No Cure No Pay. Dat betekent dat als wij niets incasseren, u ook niet betaalt! 

   Als er noodzakelijke rechtsmaatregelen genomen moeten worden zal uw persoonlijke adviseur u meenemen in het proces en zal eventuele kosten en risico’s met u doornemen. Zo komt u nooit voor vervelende verassingen te staan.

   Stap 5. We incasseren de vordering

   In de meeste gevallen betaalt de schuldenaar al in het gerechtelijke traject. In dat geval wordt het bedrag naar uw rekening gestort en is de zaak daarmee succesvol afgerond. 

   Betaalt de klant niet? Dan nemen we de benodigde rechtsmaatregelen net zo lang tot uw debiteur alsnog betaalt! We stoppen niet totdat u het geld heeft waar u recht op heeft. Wij gaan verder waar andere stoppen! 

   Internationaal incasseren doet u zo

   Vul uw gegevens in en ontvang het handige stappenplan 'incasseren in het buitenland'.    Bent u een particulier of een onderneming    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Incassobureau inschakelen
    Jeppen
    Jeppen
    Groenverzorging Amsterdam
    Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!
    Lees meer

    Waarom 40.000 klanten u voor gingen

    Even 10 minuten sparren?

    drs. mr. Joost Konings

    Internationaal incasso jurist
    Stuur email

     Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

     Neem telefonisch of per mail contact op

     Ervaringen van onze klanten

     Joeri vjazemski
     Joeri Vjazemski
     Zakelijk
     Ik doe al jaren zaken met mijn Russische zakenpartners. Samen met Joost hebben we een grote zaak afgerond. Bedankt voor de goede service!
     Matthew hoenders
     Matthew Hoenders
     Zakelijk
     Ik doe al een aantal jaren zaken met partners door heel Europa. Vaak gaat dit goed, maar soms blijven facturen langere periode onbetaald. Gelukkig is het Invorderingsbedrijf hier om mij in bij te staan. Uiteindelijk ontvang ik alsnog mijn betaling.
     Patrick bell
     Patrick Bell
     Zakelijk
     Ik doe al een aantal jaren zaken met partners Engeland en Schotland. Een langlopende zaak is eindelijk opgelost na tussenkomst van het Invorderingsbedrijf. Het was een grote vordering, dus ik ben blij dat ik eindelijk mijn geld heb ontvangen.
     Connor reece
     Connor Reece
     Zakelijk
     Ik doe al een aantal jaren zaken met Amerikaanse partners. Een langlopende zaak is eindelijk opgelost na tussenkomst van het Invorderingsbedrijf. Het was een grote vordering, dus ik ben blij dat ik eindelijk mijn geld heb ontvangen.
     Mitterhof
     Mitterhof
     Logistiek
     Schnell, kompetent, entschlossen!
     Lites film amsterdam
     LITES Film Amsterdam
     Camera & Lighting rental
     Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
     Jeppen
     Jeppen
     Groenverzorging Amsterdam
     Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!
     Dirk klerk
     Dirk Klerk
     Designer
     Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.

     Onze referenties

     Deze bedrijven hebben wij al succesvol geholpen bij het incasseren van hun vordering(en)!