Home PageIncasso internationaal

De meest geavanceerde
incassostrategie wereldwijd

Onze wereldwijde incassostrategie

Het Invorderingsbedrijf kent geen grenzen!

Het Invorderingsbedrijf heeft een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van incasso internationaal opgebouwd. Waar andere incassobureaus stoppen bij de grens, beschikken wij over een wereldwijd incassonetwerk. Heeft u te maken met een internationale wanbetaler? Dan neemt het Invorderingsbedrijf het gehele incasso internationaal traject voor u uit handen.

Voor 16:00 uur uw zaak ingediend, dezelfde werkdag actie (!)

Incasseren van uw vorderingen, overal ter wereld

Soms lijkt het alsof buitenlandse wanbetalers ongrijpbare debiteuren zijn. Ze spreken een andere taal, wonen in een land met andere wetgevingen en regels, en zijn duur om te achtervolgen Gelukkig betekent dat niet dat de spreekwoordelijke vogel gevlogen is. Door ons wereldwijde bereik en internationale netwerk van incassospecialisten, juristen én advocaten kunnen wij al uw vorderingen innen, overal ter wereld. 

Spreekt uw debiteur een andere taal? Geen probleem! Wij lossen de openstaande vorderingen altijd op in de taal van de debiteur en handelen binnen de kaders van lokale wetgeving. U kunt uw zaak moeiteloos 24/7 inzien en krijgt uw eigen Nederlandse persoonlijke adviseur toegewezen die u tijdens het gehele incassotraject ondersteund. 

Hoe werkt internationaal incasseren?

Stap 1. U dient uw vordering in

U dient gemakkelijk uw vordering bij ons in. Wij bekijken uw situatie en starten met uw persoonlijke dossier. U krijgt uw eigen persoonlijke adviseur toegewezen die u het gehele internationale incassotraject ondersteund met de benodigde juridische expertise en ervaring.

Stap 2. We bepalen samen de strategie

Iedere zaak heeft een andere aanpak nodig. Uw persoonlijke adviseur neemt contact met u op om de strategie van de zaak met u te bespreken. Ons doel is om een algehele betaling te verkrijgen, inclusief de gemaakte incassokosten. 94% Van alle zaken wordt in deze zogenaamde minnelijke fase opgelost. Veelal door betaling ineens, soms door een redelijke betalingsregeling.

U kijkt tegelijkertijd over onze schouders mee vanuit uw eigen exclusieve Online Cockpit: onze geavanceerde online portal waarin u 24/7 de actuele status van uw zaken op de voet volgt.

Stap 3. We kiezen de juiste lokale specialist

Door ons wereldwijde netwerk aan incassojuristen, deurwaarders en advocaten kunnen wij snel schakelen in het land van uw debiteur. Door de samenwerking met verschillende lokaal gevestigde experts weten wij altijd de perfecte persoon aan uw zaak te koppelen.

U heeft bij ons één vast aanspreekpunt in Nederland: uw persoonlijke adviseur. Deze regelt de gehele zaak en zal onder meer de communicatie met de lokale experts op zich nemen. U hoeft dus zelf niet te communiceren met buitenlandse advocaten. Ook zal uw persoonlijke adviseur de benodigde processtukken en andere documentatie voor u vertalen. U kunt deze ten allen tijden in uw Online Cockpit terugzien.

Stap 4. we starten de procedure

We starten de procedure in het land van uw debiteur. Omdat ieder land verschilt in haar wet- en regelgeving zal aan hand van lokale praktijken gehandeld worden. Het minnelijke incassotraject (treffen van een regeling met de schuldenaar) doen wij altijd op basis van No Cure No Pay. Dat betekent dat als wij niets incasseren, u ook niet betaalt! 

Als er noodzakelijke rechtsmaatregelen genomen moeten worden zal uw persoonlijke adviseur u meenemen in het proces en zal eventuele kosten en risico’s met u doornemen. Zo komt u nooit voor vervelende verassingen te staan.

Stap 5. We incasseren de vordering

In de meeste gevallen betaalt de schuldenaar al in het gerechtelijke traject. In dat geval wordt het bedrag naar uw rekening gestort en is de zaak daarmee succesvol afgerond. 

Betaalt de klant niet? Dan nemen we de benodigde rechtsmaatregelen net zo lang tot uw debiteur alsnog betaalt! We stoppen niet totdat u het geld heeft waar u recht op heeft. Wij gaan verder waar andere stoppen! 

Direct incasseren?

Wacht niet langer op uw geld! Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen direct contact met u op!

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  upload-rafiki@3x

  Review Internationaal

  Jeppen
  Jeppen
  Groenverzorging Amsterdam

  Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!

  Lees meer

  Waarom 40.000 klanten u voor gingen

  Gratis advies van uw persoonlijke adviseur

  drs. mr. Joost Konings
  drs. mr. Joost Konings

  Internationaal incasso jurist
  Write email   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Neem telefonisch of per mail contact op

   Wat Klanten Zeggen

   J.W. Meijeringh Hendriks
   J.W. Meijeringh Hendriks
   Zakelijk

   Zeer goede ervaring! Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor u. Adviezen zijn eerlijk en professioneel. Ik zou deze firma zeker aanbevelen!

   Tamara Van As
   Tamara Van As
   Zakelijk

   Super personeel, fijne communicatie. Wij komen zeker terug mocht het nodig zijn.

   Peter van der Bilt
   Peter van der Bilt
   Particulier

   Toppers! En zo goed in het uitleggen van de procedures. Ik snapte het volledig.

   ‘t Pippi Huis
   ‘t Pippi Huis
   Kinderdagverblijf

   Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact met de klant.

   Dirk Klerk
   Dirk Klerk
   Designer

   Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.

   Anastasia Lavrenteva
   Anastasia Lavrenteva
   Particulier

   The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn’t expect anything. And yesterday I received a call with happy news – the seller returned my money through the service. Only a few weeks had passed since the application, and the application itself was extremely simple. I love it! I have not seen such a service in France or in Germany, where I lived. Five stars out of five:)

   Marijn Overtoom
   Marijn Overtoom
   Particulier

   Je wordt netjes geholpen. In mijn geval ging het om een laag bedrag (36 euro) maar toch wordt er de tijd voor je genomen en doen ze hun best om je te helpen. Zeker een aanrader!

   Jeppen
   Jeppen
   Groenverzorging Amsterdam

   Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!

   Dave Timmermans
   Dave Timmermans
   Particulier

   Fantastische ervaring. Snelle en professionele begeleiding, begrip voor de zaak en de debiteur betaalde vrijwel direct nadat ik het invorderingsbedrijf inschakelde. Volgende keer ga ik niet meer zelf achter de onbetaalde rekeningen aan en schakel ik het invorderingsbedrijf direct in!

   Angela De Rot
   Angela De Rot
   Particulier

   Super goed bedrijf! Maar vooral het snelle handelen van Danny de Jong. Ook voelde ik mij heel serieus door hem. Zijn communicatie was goed en duidelijk, maar ook snel en hij ging gelijk aan de slag!! Ook de afwikkeling is heel correct gedaan door hem.

   De Jong
   De Jong
   Italiaans Restaurant

   Zeer tevreden! Verstand van zaken als de klant je factuur niet wil betalen. Daardoor snel het gewenste resultaat. Ik vind hun No Cure No Pay formule echt top.