Over ons

Wij, Joost Konings en Laurens Lemmens hebben Invorderingsbedrijf, onderdeel van Smart Holding Group, opgericht in 2011. Sindsdien hebben we een enorme groei doorgemaakt, met als resultaat dat er inmiddels zo’n 45 specialisten bij ons in dienst zijn.

1

Wij gaan verder waar anderen stoppen

Afspraken moeten worden nagekomen. En onze processen zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk het geld ontvangt waar u recht op heeft.

Wij schakelen door. Van een bodemprocedure tot het aanvragen van het faillissement van uw debiteur, van het leggen van conservatoir beslag tot een kort geding procedure in incasso. In binnen of buitenland.

En met succes. Inmiddels hebben wij al meer dan 40.000 bedrijven geholpen in Nederland en daarbuiten.

1

Waarom we doen wat we doen

Ons doel is het realiseren van de ideale zorgeloze zakenwereld, zonder wanbetaling en met minder risico’s. Een wereld die zich kenmerkt door financiële stabiliteit en zekerheid.

1

Veilig zakendoen, overal en altijd

Een wereld waarin klanten leveren, afspraken nakomen en op tijd betalen. Waarin u zich geen zorgen hoeft te maken over de betaling van uw facturen. 

1

Out of the box

De Nederlandse markt voor schuldvorderingen is weinig vernieuwend en niet transparant. Wij zien het als onze missie om het verschil te maken. Met eigen innovatieve technologieën en een optimale bereikbaarheid voor opdrachtgevers en debiteuren. Wij houden niet van automatisch gedrukte standaardbrieven en gaan een betwiste vordering of een juridisch geschil niet uit de weg. Wij denken graag out of the box en geven iedere zaak de maximale aandacht. Alleen dan kunnen wij u het beste resultaat geven!

Out of the box

1

Alles onder één dak

Wat ons zo uniek maakt is dat wij (in tegenstelling tot veel andere incassobureaus) alles onder één dak aanbieden. Dit kunnen we omdat we zowel juristen als advocaten en deurwaarders in huis hebben. Wij helpen u van A tot Z: vanaf de eerste milde benadering van uw debiteur tot aan een gerechtelijke procedure en het executeren van uw vonnis.

1

Like it’s in the name

Like it’s in the name, wij doen waar wij goed in zijn: invorderen. Wij starten altijd zonder tussenkomst van dwang- en rechtsmiddelen. Alleen al daarmee incasseren we 83% van alle vorderingen. Voor de overige 17% van de vorderingen starten we meestal een gerechtelijke procedure of ondernemen we andere juridische stappen. Door de inzet van bevlogen juristen en bezielde advocaten, incasseren wij uiteindelijk 95% (2022) van alle vorderingen.

1

Een tool als verlengstuk van uw organisatie

Naast invorderen, zijn wij nóg liever bezig met risico’s beperken en wanbetaling voorkomen. Zo kunnen onze klanten veilig zaken doen, waar ook ter wereld. We bieden een oplossing om de juiste klanten te selecteren en contracteren, zodat hun klant de gemaakte omzet echt betaalt.

Klanten schakelen ons in op elk gewenst moment in hun cash cycle. Our hands are helping. Eenmalig of continu. We weten wat werkt en wat niet. Expertise en daadkracht zijn onze kernwoorden.

1

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend adviesgesprek over uw kwestie.

Waarom 40.000 klanten u voor gingen

    Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op

    Onze Incassojuristen & Adviseurs

    linkedin