Home PageIncasso kort geding

Invorderingsbedrijf

Incasso kort geding

Wilt u met spoed uw geld terugvorderen? En betaalt uw debiteur nog steeds niet, nadat u al meerdere herinneringen en aanmaningen heeft gestuurd? Wij staan u graag bij in een incasso kort geding en dwingen uw debiteur tot betaling!

Incasso kort geding
Incasso kort geding
Vóór 16:00 uur zaak ingediend = dezelfde werkdag actie!

Supersnel betaald met een incasso kort geding

Heeft u te maken met een lastige wanbetaler én wilt u snel uw geld ontvangen!? Omdat er sprake is van een spoedeisend belang, bijvoorbeeld als er schade dreigt te ontstaan (hennepkwekerij, vertrek van schip, opstijgen van vliegtuig etc.)? Lees dan verder, want dan is een incasso kort geding wellicht dé oplossing voor u!

Redenen waarom uw klant wél betaalt als u kiest voor een incasso kort geding

Met een incasso kort geding, dwingt u uw schuldenaar tot betaling. Hiermee voorkomt u dat u een lange tijd (soms zelfs jaren) op een vonnis én op uw geld moet wachten.

Gratis advies over uw zaak?

Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!  Bent u een particulier of een onderneming?  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Download

  Voordelen incasso kort geding

  Het grootste voordeel van incasso kort geding is dat deze procedure veel sneller gaat dan een reguliere procedure (bodemprocedure). Hierdoor is de kans dat uw klant in de tussentijd failliet gaat en u kunt fluiten naar uw geld, een stuk kleiner. Verder heeft een kort geding procedure verschillende voordelen:

  Wat is een incasso kort geding?

  Als een debiteur niet wil betalen na diverse herinneringen en aanmaningen, kan een schuldeiser ervoor kiezen een rechtszaak te laten starten. Dit kan een reguliere rechtszaak (bodemprocedure) zijn of een versnelde rechtszaak, namelijk een incasso kort geding. Een incasso kort geding is een snelle en gemakkelijke manier om uw vordering te incasseren.

  Wanneer kan ik een incasso kort geding starten?

  Vraagt u zich af of u een incasso kort geding kunt starten? Indien u de volgende vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden is een incasso kort geding wellicht geschikt voor u!

  1. Heeft u snél geld nodig? 

  2. Is er een spoedeisend belang? Oftewel: leidt de urgentie van uw zaak ertoe dat u belang heeft bij een spoedig oordeel van de rechter? En is de kans groot is dat u anders in de financiële problemen komt of uw debiteur er vandoor gaat met uw geld. Voorbeelden van situaties met een spoedeisend belang zijn: schuldenaar dreigt huis te verkopen, huurder heeft een hennepkwekerij op de zolder en schip dat dreigt te vertrekken.

  3. Heeft u een onbetwiste vordering? Oftewel: een vordering waar weinig tot geen inhoudelijke discussie over mogelijk is. Of een vordering waarbij redelijkheid niet kan worden betwist, doordat de kans erg groot is dat uw schuldeiser verstek zal laten gaan (niet zal verschijnen op de zitting).

  4. Heeft u een financieel gezonde onderneming? Dit is belangrijk vanwege het restitutierisico (= het risico dat u een betaalde geldsom niet kunt terugbetalen). Het kan namelijk voorkomen dat de rechter uw vordering later toch betwist en het vonnis vernietigd. In dat geval zult u het bedrag moeten terugbetalen aan de tegenpartij. 

  Hoe verloopt een incasso kort geding?

  Wij leggen stap voor stap uit hoe een incasso kort geding in zijn werk gaat:

  Stap 1.

  De betaling van uw klant blijft uit.

  Stap 2.

  U draagt uw vordering aan ons over waarna wij direct starten met het dossier. Vóór 16:00 uur ingediend, is dezelfde dag actie.

  Stap 3.

  In overleg met u bepalen we de beste aanpak voor uw situatie. Indien blijkt dat dit een incasso kort geding is starten we deze procedure meteen. 

  Stap 4.

  We sturen uw debiteur eerst een laatste sommatie, ook wel aanmaning, waarin we hem verzoeken de openstaande factuur binnen 5 dagen te betalen. Bij deze laatste sommatie zit een dagvaarding. Hierin staat wanneer (datum en tijd) de tegenpartij wordt opgeroepen voor een zitting.

  Stap 5.

  Betaalt uw klant na de sommatie niet? Dan volgt het incasso kort geding.

  Stap 6.

  De voorzieningenrechter doet een voorlopige voorziening (= voorlopige uitspraak).

  Stap 7.

  Met de voorlopige voorziening ondernemen wij direct actie om uw geld te incasseren!

  Direct een incasso kort geding starten?

  Wilt u direct een incasso kort geding starten? Of heeft u vragen? Bel ons op 070 – 762 0330. Onze incassospecialisten geven u gratis persoonlijk advies over uw zaak. Ook kunt u het onderstaande formulier invullen en wij nemen direct contact met u op!

  Gratis advies over uw zaak?

  Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!   Bent u een particulier of een onderneming?   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Download

   Incasso kort geding: ervaringen van onze klanten

   J.W. Meijeringh Hendriks
   J.W. Meijeringh Hendriks
   Zakelijk

   Zeer goede ervaring! Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor u. Adviezen zijn eerlijk en professioneel. Ik zou deze firma zeker aanbevelen!

   Tamara van As
   Tamara van As
   Zakelijk

   Het versturen van betalingsherinneringen was altijd een vervelend klusje. Dankzij het Invorderingsbedrijf weet ik nu waar een betalingsherinnering aan moet voldoen. Wij gingen zelfs nog een stapje verder en hebben het versturen van betalingsherinneringen geautomatiseerd met de Credit Control Module. Personeel is super en altijd fijne communicatie.

   Peter van der Bilt
   Peter van der Bilt
   Particulier

   Toppers! Mijn huurder had een grote huurachterstand en wilde mijn woning niet verlaten. Een kennis raadde het Invorderingsbedrijf aan. Mijn contactpersoon Danny was zo goed in het uitleggen van de procedures. Ik snapte het volledig. Het resultaat is dat ik mijn woning weer terug heb en de achterstallige huur betaald is.

   ‘t Pippi Huis
   ‘t Pippi Huis
   Kinderdagverblijf

   Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact met de klant.

   Dirk Klerk
   Dirk Klerk
   Designer

   Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.

   Marijn Overtoom
   Marijn Overtoom
   Particulier

   Je wordt netjes geholpen. In mijn geval ging het om een laag bedrag (36 euro) maar toch wordt er de tijd voor je genomen en doen ze hun best om je te helpen. Zeker een aanrader!

   Jeppen
   Jeppen
   Groenverzorging Amsterdam

   Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!

   Dave Timmermans
   Dave Timmermans
   Particulier

   Fantastische ervaring. Snelle en professionele begeleiding, begrip voor de zaak en de debiteur betaalde vrijwel direct nadat ik het invorderingsbedrijf inschakelde. Volgende keer ga ik niet meer zelf achter de onbetaalde rekeningen aan en schakel ik het invorderingsbedrijf direct in!

   Angela De Rot
   Angela De Rot
   Particulier

   Super goed bedrijf! Maar vooral het snelle handelen van Danny de Jong. Ook voelde ik mij heel serieus door hem. Zijn communicatie was goed en duidelijk, maar ook snel en hij ging gelijk aan de slag!! Ook de afwikkeling is heel correct gedaan door hem.

   De Jong
   De Jong
   Italiaans Restaurant

   Zeer tevreden! Verstand van zaken als de klant je factuur niet wil betalen. Daardoor snel het gewenste resultaat. Ik vind hun No Cure No Pay formule echt top.

   Control BV
   Control BV
   Zakelijk

   Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!

   King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
   King Ping Bedrijfsimperialen b.v.

   Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!

   Montage Team Enschede
   Montage Team Enschede
   Bouwbranche

   Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!

   LITES Film Amsterdam
   LITES Film Amsterdam
   Camera & Lighting rental

   Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!

   Power Plastics B.V.
   Power Plastics B.V.
   Groothandel

   Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!

   BKS Service BV
   BKS Service BV
   Techniek

   Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.

   Microcare International B.V.
   Microcare International B.V.
   Groothandel

   De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!

   Control BV
   Control BV
   Groothandel

   Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!

   Wester-Beton BV
   Wester-Beton BV
   Groothandel

   Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!

   B Mediate Housing
   B Mediate Housing
   Vastgoed

   Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.

   Mitterhof
   Mitterhof
   Logistiek

   Schnell, kompetent, entschlossen!

   Kampschreur BV Projectstoffering
   Kampschreur BV Projectstoffering
   Groothandel

   Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.

   Broeders Transport B.V.
   Broeders Transport B.V.
   Transport

   Wij zijn zeer te spreken, dat we tot nu toe onze vorderingen hebben kunnen ontvangen. En dat ons op deze manier veel werk uit handen wordt genomen. Ook nog eens zonder risico voor ons. De debiteur betaalt de incasso kosten en wij ontvangen ons geld. Ik kan iedereen met een incasso opdracht Invorderingsbedrijf aanraden!

   Willems Electrotechniek
   Willems Electrotechniek
   Techniek

   Uitstekend! Helder dashboard en goede terugkoppeling door vaste contactpersoon. Het lukte mij in 3 maanden niet om mijn openstaande facturen te innen. Ik ging daarom opzoek naar een no cure no pay incassobureau, zodat ik niet nog meer geld kwijt ben. Het Invorderingsbedrijf heeft in nog geen 1 maand tijd het gehele bedrag weten te incasseren. Wij geven 5 sterren!

   Poels-Janssen Logistics B.V.
   Poels-Janssen Logistics B.V.

   Niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik had eigenlijk geen hoop meer dat mijn klanten zouden betalen. Ik wilde dan ook geen risico lopen om geld uit te geven, zonder zeker te weten dat ik mijn geld terug zou zien. Ongelofelijk dat je zelf tijden bezig bent en dan schakel je eindelijk iemand anders in en dan kunnen ze opeens wel betalen. Goed dat dit soort incassobedrijven bestaan. Mijn debiteur betaalt de incassokosten en ik heb mijn volledig openstaand bedrag ontvangen.

   Hanneke de Bies
   Hanneke de Bies
   Zakelijk

   Beslag leggen lijkt een moeilijke klus, maar niet voor Invorderingsbedrijf. Mijn zaak leek hopeloos, maar door beslaglegging in te zetten werd mijn vordering ein-de-lijk betaald. Ik ben Wesley en Luka dankbaar voor de goede hulp!

   Inge de Groot
   Inge de Groot
   Zakelijk

   Dankzij betaallinks zijn mijn facturen veel sneller betaald. Ook interessant dat je in de module kunt zien op welke dag je de meeste betalingen binnenkrijgt. Voor mij blijkt donderdag de beste betaaldag. Daarom verstuur ik nu iedere woensdag mijn betaallinks. Zeker vijf sterren voor deze module!

   Patrick Vijverberg
   Patrick Vijverberg
   Zakelijk

   Zeer tevreden over de Credit Control Module. Al mijn betalingsherinneringen heb ik inmiddels geautomatiseerd en aangepast op mijn klanten. Bespaart mij veel tijd en ik hoef minder lang te wachten op mijn geld.

   Meike Buiteveld
   Meike Buiteveld
   Particulier

   Nadat ik de huur had opgezegd wilde mijn huisbaas de borg niet terugbetalen terwijl ik geen schade had gemaakt aan de woning. Hij wilde niet naar mij luisteren wat ik ook deed. Pas nadat het Invorderingsbedrijf achter het geld aan ging, betaalde hij wel. Ik ben blij dat het is opgelost!

   Anna Loyd
   Anna Loyd
   Particulier

   Nadat ik een meubel set via Marktplaats had verkocht zou de koper online het geld overboeken. Dat is nooit gebeurd en er werd niet meer gereageerd op mijn telefoontjes. Vreemde ogen dwingen, want toen het Invorderingsbedrijf achter de koper aanging was de betaling direct gedaan. Mocht ik ze weer nodig hebben, zal ik zeker weer contact opnemen met het Invorderingsbedrijf.

   Stijn Verheulst
   Stijn Verheulst
   Zakelijk

   Ik heb even getwijfeld of ik de module wilde afsluiten, maar na het zien van de demo ging ik overstag. Door de DSO Rapportages heb ik meer inzicht in het betalingsgedrag van mijn (potentiële) klanten. Het helpt mij een overwogen keuze te maken om wel of geen zaken te doen met een klant.

   Jamy Soest
   Jamy Soest
   Particulier

   Het was een vervelende beslissing dat ik het geld dat ik had uitgeleend aan een familielid moest terugvorderen via een incassobureau. Toch ben ik blij dat ik het heb gedaan. Ik heb mijn geld ontvangen en gelukkig is de relatie niet beschadigd.

   Connor Reece
   Connor Reece
   Zakelijk

   Ik doe al een aantal jaren zaken met Amerikaanse partners. Een langlopende zaak is eindelijk opgelost na tussenkomst van het Invorderingsbedrijf. Het was een grote vordering, dus ik ben blij dat ik eindelijk mijn geld heb ontvangen.

   Patrick Bell
   Patrick Bell
   Zakelijk

   Ik doe al een aantal jaren zaken met partners Engeland en Schotland. Een langlopende zaak is eindelijk opgelost na tussenkomst van het Invorderingsbedrijf. Het was een grote vordering, dus ik ben blij dat ik eindelijk mijn geld heb ontvangen.

   Matthew Hoenders
   Matthew Hoenders
   Zakelijk

   Ik doe al een aantal jaren zaken met partners door heel Europa. Vaak gaat dit goed, maar soms blijven facturen langere periode onbetaald. Gelukkig is het Invorderingsbedrijf hier om mij in bij te staan. Uiteindelijk ontvang ik alsnog mijn betaling.

   Joeri Vjazemski
   Joeri Vjazemski
   Zakelijk

   Ik doe al jaren zaken met mijn Russische zakenpartners. Samen met Joost hebben we een grote zaak afgerond. Bedankt voor de goede service!

   Annelies de Boer
   Annelies de Boer
   Zakelijk

   Gegevens overzetten ging nog nooit zo simpel en snel! Ik ging uit van een volledige dag gegevens importeren, maar binnen 30 minuten was ik klaar. Top!

   Arjen Lubbersma
   Arjen Lubbersma
   Zakelijk

   Vroeger leverden wij krediet aan bedrijven waar dit eigenlijk niet verstandig was met als resultaat dat we aardig wat geld zijn ‘verloren’. Met de Riskmanager kunnen wij beter onze risico’s berekenen.

   Anastasia Lavrenteva
   Anastasia Lavrenteva
   Particulier

   The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn’t expect anything. And yesterday I received a call with happy news – the seller returned my money through the service. Only a few weeks had passed since the application, and the application itself was extremely simple. I love it! I have not seen such a service in France or in Germany, where I lived. Five stars out of five:)

   Maria Lobbers
   Maria Lobbers
   Zakelijk

   Zeer tevreden over de module monitoring van kredietlimieten. Eindelijk houden wij goed in de hand hoeveel limiet wij verstrekken. Kortom, top systeem!

   Onze incassospecialisten

   In 10 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van incasso. “Wij gaan verder waar anderen stoppen”.

   Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van incasso, of heeft u vragen over incasso? Onze specialisten staan u graag direct te woord. 

   Joost Konings
   Joost Konings
   May Leung
   May Leung
   Joeyin Tang
   Joeyin Tang

   Onze kantoren

   Wij zijn gevestigd in Den HaagRotterdamGroningen en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

   Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering overdragen? Neem dan contact op via +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920.

   FAQ: incasso kort geding

   Voordat u een incasso kort geding kan starten, zijn er een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen:

   • U heeft een aangetekende brief of deurwaardersexploot gebruikt om uw klant te sommeren tot betaling.
   • Bij de sommatie moet een concept dagvaarding zitten. In de concept dagvaarding staat in ieder geval de datum en het tijdstip van de zitting.
   • Er moet sprake zijn van een spoedeisend belang. Oftewel: de urgentie van uw zaak leidt ertoe dat u belang heeft bij een spoedig oordeel van de rechter. Bijvoorbeeld omdat de kans groot is dat u in de financiële problemen komt of uw debiteur er vandoor gaat met uw geld.

   De voorzieningenrechter, een speciale rechter in kort gedingen, behandelt een incasso kort geding. De voorzieningenrechter mag geen definitief oordeel geven over een geschil, maar geeft een zogenaamde voorlopige voorziening.

   Als u een kort geding procedure wilt aanspannen (tegen een Nederlandse debiteur), moet dit bij de rechtbank in Nederland. Deze zittingen zijn meestal op vaste tijdstippen, omdat rechtbanken een speciale procedure hebben voor incassozaken. Bij welke rechtbank uw zitting plaatsvindt, is afhankelijk van de woonplaats / vestigingsplaats van uw debiteur:

   Er is geen minimaal bedrag om een kort geding te starten. Het enige vereiste is dat er een een spoedeisend belang is. 

   Een incasso kort geding heeft de volgende kostenposten:

   • Opstelkosten: tarief voor het opstellen van de dagvaarding. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de complexiteit van uw casus en de hoogte van uw vordering.
   • Deurwaarderskosten: uitbrengen / betekenen van de dagvaarding. Deze kosten worden berekend conform het Besluit tarieven ambtshandelingen gerechtsdeurwaarders (BTAG-tarief)
   • Portokosten: om uw dagvaarding per post naar u toe te sturen
   • Proceskosten: u betaalt griffierecht aan de rechtbank bij de start van uw procedure
   • Eventuele informatiekosten: KvK-uittreksel of Basisregistratie Personen (BRP)

   Of u een incasso advocaat nodig heeft bij een kort geding, is afhankelijk van de hoogte van uw vordering. Is uw vordering hoger dan € 25.000 en heeft uw vordering geen betrekking op huurrecht of arbeidsrecht, dan bent u verplicht om een advocaat in de arm te nemen. Is uw vordering minder dan €25.000 en heeft uw vordering betrekking op huurrecht of arbeidsrecht? Dan mag u een kort geding starten zonder advocaat.

   Helaas heeft een kort geding niet alleen maar voordelen. Een beperking van een kort geding is dat het in een kort geding niet mogelijk is om een overeenkomst, bijvoorbeeld een huurovereenkomst te ontbinden. 

   Wel is het in deze situatie nog steeds mogelijk een kort geding te starten, alleen zal de rechter in een kort geding u vervolgens alsnog verwijzen naar een bodemprocedure. Wilt u weten of een kort geding voor uw zaak zinvol is? Bel ons op 070 – 762 0330 voor een vrijblijvend adviesgesprek.

   Komt de tegenpartij niet opdagen bij het incasso kort geding? Geen zorgen, uw zitting gaat gewoon door. Wel ziet de zitting er anders uit dan wanneer de tegenpartij wel op zitting zal verschijnen. De voorzieningenrechter gaat namelijk niet inhoudelijk in op de zaak.

   Indien de jurist of advocaat bij het opstellen en uitbrengen van de dagvaarding geen fouten heeft gemaakt en de dagvaarding voldoet aan alle eisen, spreekt de voorzieningenrechter het zogeheten verstekvonnis uit. Met dit vonnis kunt u vervolgens alsnog uw openstaande vordering incasseren.

   Bent u gedagvaard door de deurwaarder voor een incasso kort geding? Controleer dan of de inhoud van de dagvaarding klopt. In een dagvaarding moet in ieder geval het volgende staan:

   • Uw gegevens (naam, adres en andere persoonsgegevens)
   • Naam van een eventuele gemachtigde, die namens de eisende partij procedeert
   • De voornamen, de naam en het kantooradres van de deurwaarder
   • De locatie van de rechtbank die uw zaak behandelt
   • Datum en tijd van de zitting waarop de rechter de zaak behandelt (rolzitting)
   • Wat de schuldeiser wilt en waarom (eis en gronden)

   Als u de inhoud heeft gecontroleerd, adviseren wij het volgende:

   • Bent u het eens met de dagvaarding? Betaal dan direct bij de deurwaarder. Daarmee bespaart u kosten voor een zitting. 
   • Bent u het oneens? Laat de zaak dan voorkomen. Reageer in een brief wat uw bezwaren zijn. Vervolgens kunt u uw standpunten mondeling toelichten bij de rechter tijdens de rolzitting. 

   “Niet reageren op een dagvaarding zorgt ervoor dat u veroordeeld wordt en er direct beslag gelegd kan worden”. Onze specialisten staan u graag bij in dit proces! 

   Wilt u weten wat u het beste kunt doen als u gedagvaard bent? In ons artikel ‘Gedagvaard door de deurwaarder’ leggen wij het stap voor stap uit!

   Gratis advies over uw zaak?

   Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!    Bent u een particulier of een onderneming?    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Download

    Waarom 40.000 klanten u voor gingen

    Incasso kort geding starten?

    Incasso kort geding
    Wester-Beton BV
    Wester-Beton BV
    Groothandel
    Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
    Lees meer

     Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

     Neem telefonisch of per mail contact op

     Onze Incassojuristen & Adviseurs

     linkedin
     B Mediate Housing
     B Mediate Housing
     Vastgoed
     Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
     Lees meer
     King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
     King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
     Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
     Lees meer

      Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

      Neem telefonisch of per mail contact op

      Control BV
      Control BV
      Zakelijk
      Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!
      Lees meer
      Montage Team Enschede
      Montage Team Enschede
      Bouwbranche
      Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
      Lees meer

       Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

       Neem telefonisch of per mail contact op

       Onze Incassojuristen & Adviseurs

       linkedin