Print deze pagina

Incassobureau in Groningen

Wat doet u op moment dat u zaken heeft gedaan met een bedrijf of persoon en deze persoon komt zijn afspraken niet na?

Keer op keer neemt u contact u op en poogt u tot een oplossing te komen. Helaas negeert de persoon in kwestie uw verzoeken en reageert nergens op.

Iedere debiteur schrikt van een bezoek door de gerechtsdeurwaarder

gerechtsdeurwaarder GroningenWat kunt u in zo een geval het beste doen? Het inschakelen van een deurwaarder kan in zulk geval uitkomst bieden. Een brief of bezoek van de deurwaarder zal de debiteur vaak doen schrikken. Men weet dat u het serieus werk zal maken van de zaak indien betaling uitblijft.

U kunt een gerechtsdeurwaarder Groningen inschakelen om een incassotraject op te starten. Na ontvangst van enkele brieven van de deurwaarder gaat 90% van de debiteuren al tot betaling over. Gebeurt dit nog niet dan kan een deurwaarder maatregelen nemen. Er kan na het behalen van een vonnis via de rechtbank beslag gelegd worden op bijvoorbeeld salaris, bankrekeningen of goederen.

Aankondiging van beslaglegging leidt meestal tot betaling

Over het algemeen zal een debiteur dit absoluut niet willen. Op het moment dat de deurwaarder de beslaglegging aankondigt komt de betaling vaak alsnog binnen.

Voordelen van het inschakelen van een gerechtsdeurwaarder in Groningen en omgeving zijn:
– Rechtskracht: Een deurwaarder is bevoegd om rechtshandelingen te verrichten
– De naam: Doordat iedereen weet dat er beslag kan worden gelegd schrikt men wanneer men de deurwaarder op de stoep staat