Home PageDeurwaarder Groningen

Deurwaarder Groningen: uw geld innen bij wanbetaling

Wacht u al tijden op uw geld, maar wordt u maar niet betaald? Wanbetaling komt helaas regelmatig voor in de regio Groningen. Gelukkig beschikken we bij Invorderingsbedrijf over de beste deurwaarders in Groningen. 

Zij kunnen u helpen met het innen van uw openstaande vordering. Bijvoorbeeld door uw schuldenaar voor de rechter te slepen. In de meeste gevallen voldoet uw debiteur de schuld alsnog bij het zien van de dagvaarding.

Zo niet, dan kunt u de juridische procedure met vertrouwen tegemoet zien. Onze incassospecialisten en advocaten staan u immers bij. Na het vonnis van de rechter kunnen onze deurwaarders direct beslag leggen bij uw wanbetaler.

Kortom: onze deurwaarders in Groningen hebben uitgebreide bevoegdheden om de druk op uw wanbetaler op te voeren.  Zodoende kunnen we op effectieve wijze uw openstaande factuur innen. Niet voor niets weten we 95% van alle vorderingen met succes te incasseren.

Heeft u te maken met een wanbetaler of heeft uw huurder een grote huurachterstand. Blijf niet wachten op uw geld. Neem contact op met ons kantoor in Groningen via 050 – 200 5687. Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen.

 

Direct een deurwaarder nodig in Groningen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één dag contact met u op.  Bent u een particulier of een onderneming?  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassobureau inschakelen

  Onze klantervaringen

  Van alle vorderingen die aan ons worden overgedragen, weten we 95% met succes te innen. Niet voor niets beoordelen klanten ons gemiddeld met een 9.5.

  J. W. Meijeringh hendriks
  J.W. Meijeringh Hendriks
  Zakelijk
  Zeer goede ervaring! Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor u. Adviezen zijn eerlijk en professioneel. Ik zou deze firma zeker aanbevelen!
  Dirk klerk
  Dirk Klerk
  Designer
  Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.
  ‘t pippi huis
  ‘t Pippi Huis
  Kinderdagverblijf
  Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact...
  Anastasia lavrenteva
  Anastasia Lavrenteva
  Particulier
  The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn't expect anything. And yesterday I received a call with happy news - the seller returned my money through the service. Only a few weeks had...
  Marijn overtoom
  Marijn Overtoom
  Particulier
  Je wordt netjes geholpen. In mijn geval ging het om een laag bedrag (36 euro) maar toch wordt er de tijd voor je genomen en doen ze hun best om je te helpen. Zeker een aanrader!
  Jeppen
  Jeppen
  Groenverzorging Amsterdam
  Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!
  Dave timmermans
  Dave Timmermans
  Particulier
  Fantastische ervaring. Snelle en professionele begeleiding, begrip voor de zaak en de debiteur betaalde vrijwel direct nadat ik het invorderingsbedrijf inschakelde. Volgende keer ga ik niet meer zelf achter de onbetaalde rekeningen aan en schakel ik het invorderingsbedrijf direct in!
  Angela de rot
  Angela De Rot
  Particulier
  Super goed bedrijf! Maar vooral het snelle handelen van Danny de Jong. Ook voelde ik mij heel serieus door hem. Zijn communicatie was goed en duidelijk, maar ook snel en hij ging gelijk aan de slag!! Ook de afwikkeling is heel correct gedaan door hem.
  De jong
  De Jong
  Italiaans Restaurant
  Zeer tevreden! Verstand van zaken als de klant je factuur niet wil betalen. Daardoor snel het gewenste resultaat. Ik vind hun No Cure No Pay formule echt top.
  Control bv
  Control BV
  Zakelijk
  Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!
  King ping bedrijfsimperialen b. V.
  King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
  Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
  Montage team enschede
  Montage Team Enschede
  Bouwbranche
  Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
  Lites film amsterdam
  LITES Film Amsterdam
  Camera & Lighting rental
  Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
  Power plastics b. V.
  Power Plastics B.V.
  Groothandel
  Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
  Bks service bv
  BKS Service BV
  Techniek
  Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.
  Microcare international b. V.
  Microcare International B.V.
  Groothandel
  De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!
  Wester-beton bv
  Wester-Beton BV
  Groothandel
  Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
  B mediate housing
  B Mediate Housing
  Vastgoed
  Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
  Mitterhof
  Mitterhof
  Logistiek
  Schnell, kompetent, entschlossen!
  Kampschreur bv projectstoffering
  Kampschreur BV Projectstoffering
  Groothandel
  Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.
  Willems electrotechniek
  Willems Electrotechniek
  Techniek
  Uitstekend! Helder dashboard en goede terugkoppeling door vaste contactpersoon. Het lukte mij in 3 maanden niet om mijn openstaande facturen te innen. Ik ging daarom opzoek naar een no cure no pay incassobureau, zodat ik niet nog meer geld kwijt ben. Het Invorderingsbedrijf heeft in...

  Een deurwaarder of incassobureau in Groningen?

  Heeft u een openstaande factuur en wilt u zo snel mogelijk uw geld ontvangen? Veel schuldeisers twijfelen of ze een incassobureau of een deurwaarder in moeten schakelen. 

  Het grote verschil tussen een deurwaarder en een incassobureau is dat een deurwaarder een wettelijke status heeft. Als door de koning benoemd openbaar ambtenaar is de deurwaarder in Groningen bevoegd iemand te dagvaarden.

  Een dagvaarding is een officiële oproep voor de rechter te verschijnen. Ook mag een deurwaarder beslag leggen op bezittingen van uw wanbetaler. Een deurwaarder heeft dus sterke dwangmiddelen.

  Een incassobureau heeft die dwangmiddelen niet. Omdat een incassobureau geen wettelijke bevoegdheden heeft, kan het alleen een minnelijke incasso uitvoeren. Dit betekent dat een incassobureau herinneringen en aanmaningen kan versturen. Ook mag een incassobureau telefonisch contact opnemen met uw schuldenaar. 

  Invorderingsbedrijf verzorgt complete incassotrajecten. We beginnen doorgaans met minnelijke incasso. Bij het uitblijven van betaling voeren we de druk langzaam aan op. Doordat we beschikken over juristen, deurwaarders en advocaten kunnen we de debiteur voor de rechter slepen. 

  Zodra de rechter uitspraak heeft gedaan, zullen we het vonnis voor u executeren. Dit doen we bijvoorbeeld door beslag te leggen op loon, spaartegoeden of spullen van uw wanbetaler. 

  Zo worden uw rekening wél betaald en voorkomt u onnodige kosten.

  Waarom gerechtsdeurwaarders inschakelen?

  Een deurwaarder gaat persoonlijk bij uw wanbetaler langs. Tevens heeft hij de macht heeft om beslag te leggen op loon, bankrekeningen en andere bezittingen. Het inschakelen van een deurwaarder in Groningen is daarmee een effectieve manier om uw schuld te innen. 

  Het voordeel van een gerechtsdeurwaarder: 

  •     De debiteur ziet in dat u het meent. U wordt een stuk serieuzer genomen.
  •     De deurwaarder in Groningen heeft vele (juridische) middelen om uw rekening betaald te krijgen.
  •     Uw debiteur wordt thuis opgezocht door de gerechtsdeurwaarder (persoonlijk contact).
  •     90% van de debiteuren gaat alsnog tot betaling over na ontvangst van een brief van een deurwaarder.

  Buitengerechtelijke incasso

  Heeft u een openstaande factuur die maar niet betaald wordt? Draag de vordering aan ons over en wij gaan direct aan de slag.

  Doorgaans beginnen we met een buitengerechtelijk incassotraject. Deze procedure bestaat uit het versturen van herinneringen, aanmaningen en uiteindelijk een laatste sommatie. 

  Ook proberen we uw klant telefonisch, met sms-berichten en per e-mail te bereiken. Bij de meeste incassozaken is buitengerechtelijke incasso voldoende. U kunt dus snel uw geld ontvangen.

  Een gerechtelijke procedure starten

  Helaas zijn er ook wanbetalers die na een minnelijk incassotraject nog steeds weigeren te betalen. Ze laten de brieven ongeopend, nemen de telefoon niet op en negeren de aanmaningen. 

  In dat geval zit er vaak niets anders op dan een gerechtelijke procedure te beginnen. Hiervoor moeten we de schuldenaar dagvaarden en daar is een deurwaarder voor nodig. Een dagvaarding moet volgens de wet namelijk worden overhandigd door een gerechtsdeurwaarder.

  Overigens is een dagvaarding vaak het laatste zetje dat de debiteur nodig heeft om te betalen. Veel wanbetalers betalen alsnog omdat ze bang zijn op te moeten draaien voor de juridische kosten. 

  Als dat niet het geval is, zal de rechter uitspraak moeten doen. Tijdens de juridische procedure wordt u bijgestaan door onze incassospecialisten, juristen en indien nodig een advocaat. Zo weet u zeker dat u goed beslagen ten ijs komt tijdens de rechtszaak.

  Een vonnis of dwangbevel betekenen

  De rechter doet uitspraak. Dit vonnis moeten we overhandigen aan uw debiteur. Dit heet het betekenen van het vonnis.

  Het betekenen moet altijd gedaan worden door een deurwaarder. Hierna kan onze gerechtsdeurwaarder het vonnis executeren.

  Beslaglegging in Groningen

  Betaalt een wanbetaler na een uitspraak van de rechter de schuld niet vrijwillig? Dan zullen we beslag leggen op zijn of haar bezittingen. We kunnen bijvoorbeeld beslag leggen op het loon of de banktegoeden van de wanbetaler. 

  Ook kunnen we beslag laten leggen op materiële bezittingen. Door middel van een openbare verkoop kunnen we die roerende goederen verkopen. Uit de opbrengst wordt u uitbetaald.

  Conservatoir beslag laten leggen

  Vreest u dat uw wanbetaler voorafgaand een gerechtelijke procedure geld of goederen weg zal sluizen? Dan kunnen we de rechter verzoeken conservatoir beslag te laten leggen. Hiermee stellen we de bezittingen veilig gedurende de rechtszaak. Ook het conservatoir beslag wordt gelegd door een gerechtsdeurwaarder.

  Als de rechter u in het gelijk stelt, dan wordt het beslag opeisbaar. Dat betekent dat we de in beslag gelegde gelden en goederen namens u op kunnen eisen. De spullen kunnen we eventueel voor u veilen. 

  Huisuitzettingen en woningontruiming in Groningen

  Heeft u een huurder in Groningen die de huur niet op tijd betaalt? Met behulp van onze deurwaarders kunnen we de achterstallige huur voor u innen. Bij grote huurachterstanden kunnen we u helpen de huurovereenkomst te ontbinden. Dit is ook mogelijk bij illegale onderhuur, een wietplantage of ernstige overlast.

  Vertrekt de huurder na een uitspraak van de rechter niet uit zichzelf? Met een vonnis van de rechter kan een deurwaarder de woning ontruimen.

  gerechtsdeurwaarder.

  Als de rechter u in het gelijk stelt, dan wordt het beslag opeisbaar. Dat betekent dat we de in beslag gelegde gelden en goederen namens u op kunnen eisen. De spullen kunnen we eventueel voor u veilen.

  Alimentatie innen

  Weigert een ex-partner in Groningen de alimentatie te betalen? Dan kunt u in eerste instantie het LBIO (Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen) inschakelen. Het LBIO zal proberen het openstaande bedrag voor u te incasseren. 

  Het LBIO int echter alleen achterstallige alimentatie die niet ouder zijn dan 6 maanden. Heeft u nog recht op alimentatie die stamt van voor die periode? Schakel dan een gerechtsdeurwaarder in. Een gerechtsdeurwaarder is bevoegd achterstallige alimentatie te innen die maximaal 5 jaar oud is.

  Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?

  Een zakelijke klant mag u direct na het verlopen van de betalingstermijn dagvaarden.

  Overigens is het doorgaans de moeite waard om eerst een minnelijk incassotraject te starten. Wellicht is de factuur aan de aandacht van de debiteur ontschoten. We versturen de brieven uit onze naam, zodat uw relatie met de klant zo min mogelijk vertroebelt.

  Is de debiteur een particulier? Dan dient u eerst een laatste aanmaning (WIK-brief) te sturen. In deze brief vermeldt u dat de klant de factuur binnen 14 dagen moet betalen. 

  Bij het uitblijven van betaling zullen er incassokosten in rekening gebracht worden. U dient te vermelden hoe hoog deze kosten zijn.

  Download hier uw voorbeeld WIK-brief

  Ons kantoor in Groningen

  Invorderingsbedrijf heeft een jarenlange staat van dienst als het gaat om effectief debiteurenbeheer. Vanuit ons kantoor in Groningen verzorgen wij incasso- en deurwaardersdiensten in het noorden van het land. 

  Heeft u vragen of wilt u direct een vordering overdragen. Neem dan contact op via 050 – 206 9055 of onze website.   

  •     Paterswoldseweg 806
  •     9728 BM Groningen
  •     Tel: 050 – 200 9055
  •     Fax: +31 70 – 762 0335

  Een deurwaarder in Groningen inschakelen

  Heeft u een openstaande vordering die maar niet wordt betaald? Invorderingsbedrijf werkt samen met de beste gerechtsdeurwaarders in Groningen. Deze deurwaarders hebben een landelijke dekking en jarenlange ervaring. 

  Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Direct een deurwaarder inschakelen?

  Wacht niet langer op uw geld en schakel een deurwaarder in. Vul uw gegevens in wij nemen direct contact met u op!   Bent u een particulier of een onderneming?   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Incassobureau inschakelen

   FAQ: Veelgestelde vragen deurwaarder Groningen

   Een deurwaarder is een openbaar ambtenaar die onder andere schulden int. De taken van deurwaarders zijn vastgelegd in de Gerechtsdeurwaarderswet.

   Voorbeelden van ambtelijke werkzaamheden zijn:

   •     Het opstarten van gerechtelijke procedures (iemand dagvaarden)
   •     Het vonnis van de rechter bezorgen (betekenen)
   •     Beslaglegging op roerende en onroerende zaken 
   •     Beslaglegging op inkomen of een bankrekening  
   •     Woningen en panden ontruimen
   •     Het uitvoeren van openbare verkopingen van roerende zaken

   Door onze werkwijze met incassospecialisten, advocaten en deurwaarders verzorgen we met succes complete incassotrajecten. Als een minnelijke incasso geen effect heeft, kunnen we een juridische procedure opstarten. 

   •     Stap 1: dagvaarding

   We dagen uw debiteur voor de rechter door een dagvaarding te laten overhandigen door een gerechtsdeurwaarder. Op deze manier wordt de schuldenaar officieel opgeroepen voor de rechtbank in Groningen te verschijnen.

    

   •     Stap 2: de rechtszaak

   Onze juridisch specialisten en/of advocaten zullen de rechtszaak voor u behandelen. Als u in uw recht staat zal de rechter de vordering toewijzen.

   •     Stap 3: executie van het vonnis

   Onze deurwaarders kunnen het vonnis voor u executeren. De deurwaarder zal het vonnis betekenen (aan uw debiteur overhandigen).

   Als uw schuldenaar niet tot betaling overgaat, kan onze deurwaarder beslag leggen. We kunnen onder andere beslag leggen op loon, banktegoeden en goederen. De in beslag genomen goederen kunnen we openbaar verkopen.   Bij Invorderingsbedrijf werken we samen met deurwaarders door heel het land. Zodoende kunnen we altijd een deurwaarder inschakelen die zich in de buurt van uw debiteur bevindt. De deurwaarder is bekend in de regio en gaat altijd persoonlijk bij uw schuldenaar langs.

   Een deurwaarder noemen we ook wel een gerechtsdeurwaarder. Het is een openbaar ambtenaar die zich bezighoudt met het innen van schulden en andere ambtelijke werkzaamheden. Er zijn ook nog andere soorten deurwaarders: gemeentedeurwaarders en belastingdeurwaarders. 

   Gerechtsdeurwaarders innen voornamelijk schulden en boetes die niet van de overheid zijn. Ook incasseren zij verkeersboetes en studieschulden. 

   Belastingdeurwaarders innen belastingschulden. Gemeentedeurwaarders zijn belast met het invorderen van schulden bij de gemeente en het innen van parkeergelden.

    

   Een minnelijke incasso betekent dat we proberen uw vordering te innen zonder tussenkomst van de rechter. Een buitengerechtelijke incasso bestaat bijvoorbeeld uit het bellen van de debiteur. Ook sturen we herinneringen, aanmaningen en sommaties.

   Bij Invorderingsbedrijf verloopt de buitengerechtelijke incasso op basis van no cure, no pay. U loopt dus geen enkel financieel risico.

   Bij een gerechtelijke incasso leggen we de zaak voor aan de rechter. Na een vonnis van de rechter kan een deurwaarder beslag leggen op de bezittingen van de schuldenaar. 

   Een deurwaarder mag pas beslag leggen na een uitspraak van de rechter. Ook kunnen we de rechter voorafgaand aan de juridische procedure vragen conservatoir beslag te leggen. De bezittingen worden in dat geval veilig gesteld gedurende de rechtszaak. 

   Een deurwaarder mag beslag leggen op vrijwel alle bezittingen. Dit kunnen onroerende en roerende zaken zijn. Een gerechtsdeurwaarder kan ook beslag leggen op loon en bankrekeningen. 

   De deurwaarder mag echter geen beslag leggen op bedragen die vallen onder de beslagvrije voet. Dit is het gedeelte van het inkomen dat de debiteur nodig heeft voor zijn dagelijks levensonderhoud. Ook mag er geen beslag gelegd worden op beddengoed, voedingsmiddelen en kleding die de debiteur aan heeft. 

    

   De kosten voor deurwaarders zijn wettelijk vastgelegd en in het hele land hetzelfde. De prijzen vindt u in het Besluit Tarieven Ambtshandelingen Gerechtsdeurwaarders. De vaste tarieven worden ieder jaar aangepast.

   De kosten voor de werkzaamheden van een deurwaarder worden in principe doorberekend aan de schuldenaar. Alleen in uitzonderlijke gevallen loopt u een financieel risico. Dit is bijvoorbeeld het geval als de rechter uw vordering afwijst.

   Al onze deurwaarders in Groningen zijn officieel benoemd en aangesloten bij de Koninklijke Beroepsvereniging van Gerechtsdeurwaarders (KBvG). De deurwaarder heeft altijd een speciale pas bij zich waarmee hij kan aantonen dat hij deurwaarder is. Ook kan de debiteur de naam van de gerechtsdeurwaarder terugvinden in het register van de KBvG.

   In sommige gevallen heeft u naast een gerechtsdeurwaarder ook een advocaat

   nodig voor een gerechtelijke incassoprocedure. Dit is bijvoorbeeld het geval bij vorderingen boven de 25.000 euro. 

   Ook kan een advocaat een faillissement aanvragen. Een advocaat heeft echter altijd een deurwaarder nodig om de debiteur te dagvaarden. Ook is een deurwaarder verplicht bij betekenen van een dagvaarding of vonnis. Een deurwaarder is de enige die beslagleggingen kan doen. 

   Invorderingsbedrijf beschikt over zowel advocaten als gerechtsdeurwaarders. We kunnen dus iedere vordering voor u uit handen nemen.

   No Cure No Pay Incasso

   Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!

   • Géén succes = géén kosten
   • 100% uitkering van de hoofdsom
   • 95% slagingspercentage

   Alstublieft,

   Uw download

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

   Download direct
   Wester-beton bv
   Wester-Beton BV
   Groothandel
   Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
   Lees meer
   Vrijblijvend advies

   Invorderingsbedrijf heeft een uitstekend track record als het gaat om het innen van openstaande facturen. Wilt u overleggen over uw zaak? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Groningen via 050 – 200 5687 of via de onderstaande button!

    

   Paterswoldseweg 806
   9728 BM Groningen
   050 – 200 5687

   Fax: +3170 – 762 0335

   1

   Onze locaties

   Invorderingsbedrijf den haag

   Den Haag

   Invorderingsbedrijf amsterdam

   Amsterdam

   Invorderingsbedrijf rotterdam

   Rotterdam

   Invorderingsbedrijf groningen

   Groningen