Home PageDeurwaarder Groningen

Deurwaarder Groningen

Heeft u last van een wanbetaler in Groningen? Bent u het achternazitten van uw geld ook beu? Heeft u al een uitspraak van de rechter? Dan is het inschakelen van de deurwaarder een wijs besluit. Een deurwaarder haalt uw geld snel en op een deskundige manier binnen.

Iedere debiteur schrikt van een bezoek door een deurwaarder in Groningen

Wat kunt u in zo een geval het beste doen? Het inschakelen van een deurwaarder kan in zulk geval uitkomst bieden. Een brief of bezoek van de deurwaarder zal de debiteur vaak doen schrikken. Men weet dat u het serieus werk zal maken van de zaak indien betaling uitblijft.

U kunt een gerechtsdeurwaarder Groningen inschakelen om een incassotraject op te starten. Na ontvangst van enkele brieven van de deurwaarder gaat 90% van de debiteuren al tot betaling over. Gebeurt dit nog niet dan kan een deurwaarder maatregelen nemen. Er kan na het behalen van een vonnis via de rechtbank beslag gelegd worden op bijvoorbeeld salaris, bankrekeningen of goederen.

Aankondiging van beslaglegging leidt meestal tot betaling

Over het algemeen zal een debiteur dit absoluut niet willen. Op het moment dat de deurwaarder de beslaglegging aankondigt komt de betaling vaak alsnog binnen.

Voordelen van het inschakelen van een gerechtsdeurwaarder in Groningen en omgeving zijn:

 • Rechtskracht: Een deurwaarder is bevoegd om rechtshandelingen te verrichten
 • De naam: Doordat iedereen weet dat er beslag kan worden gelegd schrikt men wanneer men de deurwaarder op de stoep staat

Direct deurwaarder Groningen nodig?

Wacht niet langer op uw geld en schakel een deurwaarder in. Vul uw gegevens in wij nemen direct contact met u op!  Bent u een particulier of een onderneming?  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Download
  No Cure No Pay Incasso

  Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!

  • Géén succes = géén kosten
  • 100% uitkering van de hoofdsom
  • 95% slagingspercentage

  Alstublieft,

  Uw download

  Voorbeeld ingebrekestelling

  Voorbeeld ingebrekestelling

  Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

  Download direct
  Wester-Beton BV
  Wester-Beton BV
  Groothandel
  Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
  Lees meer