Home PageDeurwaarder Amsterdam

Deurwaarder Amsterdam: snel uw openstaande facturen betaald

Heeft u als ondernemer, zzp’er of particulier in Amsterdam openstaande rekeningen die maar niet betaald worden? Zelfs niet na tal van herinneringen en aanmaningen? Soms zit er niets anders op dan een incassobureau of deurwaarder in te schakelen. 

Bij Invorderingsbedrijf werken we samen met de beste deurwaarders in Amsterdam. Zij beschikken over de juridische bevoegdheden die nodig zijn om uw vordering te innen. 

Zo kunnen onze gerechtsdeurwaarders ervoor zorgen dat uw wanbetaler voor de rechter moet verschijnen. Vertikt uw klant het vervolgens nog steeds om netjes te betalen? Dan kunnen we met behulp van onze deurwaarders in Amsterdam beslag leggen op hun bezittingen

Zodoende weten we in 95% van alle gevallen uw openstaande facturen voor u te innen. 

Heeft u er genoeg van om uw geld te moeten bedelen? Draag uw vordering aan ons over en wij verzorgen de gehele incasso. De kosten worden in principe automatisch doorberekend aan uw debiteur. 

Wilt u uw vordering uit handen geven? Vul onderstaand formulier in of neem contact op met ons kantoor in Amsterdam via 020 – 760 3920 .

Direct een deurwaarder in Amsterdam inschakelen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één dag contact met u op.

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassobureau inschakelen

  Wat zeggen onze klanten?

  Invorderingsbedrijf weet 95% van alle openstaande vorderingen in Amsterdam succesvol te innen. Daarom beoordelen klanten ons gemiddeld met 4,7 sterren.

  Dirk klerk
  Dirk Klerk
  Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.
  ‘t pippi huis
  ‘t Pippi Huis
  Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact...
  Anastasia lavrenteva
  Anastasia Lavrenteva
  The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn't expect anything. And yesterday I received a call with happy news - the seller returned my money through the service. Only a few weeks had...
  Jeppen
  Jeppen
  Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!
  King ping bedrijfsimperialen b. V.
  King Ping Bedrijfsimperialen B.V.
  Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
  Montage team enschede
  Montage Team Enschede
  Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
  Lites film amsterdam
  LITES Film Amsterdam
  Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
  Power plastics b. V.
  Power Plastics B.V.
  Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
  Microcare international b. V.
  Microcare International B.V.
  De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!
  Wester-beton bv
  Wester-Beton BV
  Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
  B mediate housing
  B Mediate Housing
  Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
  Mitterhof
  Mitterhof
  Schnell, kompetent, entschlossen!
  Kampschreur bv projectstoffering
  Kampschreur BV Projectstoffering
  Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.

  Waarom een deurwaarder?

  De deurwaarder in Amsterdam heeft uitgebreide bevoegdheden om schulden te innen en gaat persoonlijk langs bij uw wanbetaler. Het inschakelen van een deurwaarder is een krachtig middel om uw openstaande factuur te innen. 

  •     De deurwaarder heeft vele juridische middelen om uw rekening betaald te krijgen
  •     De deurwaarder in Amsterdam zoekt uw debiteur thuis op
  •     U laat daarmee zien dat u er genoeg van heeft op uw geld te moeten wachten
  •     Uw debiteur neemt u serieus
  •     In 90% van de gevallen betaalt de debiteur direct na tussenkomst van de deurwaarder

  Hoe kan een deurwaarder mijn factuur innen?

  Een gerechtsdeurwaarder heeft als door de koning benoemd openbaar ambtenaar uitgebreide wettelijke bevoegdheden. Deze bevoegdheden kunnen we gebruiken om uitstaande schulden te innen. Zo heeft een deurwaarder als enige de macht om beslag te leggen op bezittingen van een schuldenaar. Ook mag een deurwaarder huurders uitzetten.

  Als uw debiteur een factuur niet betaalt, dan kunnen we een deurwaarder inschakelen om degene te dagvaarden. Dit betekent dat uw wanbetaler officieel wordt opgeroepen voor de rechter te verschijnen. Na een vonnis (uitspraak) van de rechter kan de deurwaarder vervolgens de vordering innen. Dit kan bijvoorbeeld door beslag te leggen. 

  Een deurwaarder beschikt daarmee over stevige dwangmiddelen. Dit zorgt er in de praktijk voor dat de meeste schuldenaars alsnog direct betalen.

  Een deurwaarder of incassobureau in Amsterdam?

  Veel schuldeisers weten niet wat het verschil is tussen een deurwaarder en een incassobureau. Hoewel beiden zich met het innen van schulden bezighouden, hebben ze een andere wettelijke status. 

  In principe mag iedereen een incassobureau beginnen. Hier bestaan geen wettelijke vereisten voor. Een incassobureau heeft daardoor geen juridische bevoegdheden. Zo mag een incassobureau geen dagvaardingen uitbrengen, beslag leggen of ambtelijke stukken bezorgen. 

  Het enige wat een incassobureau in feite kan doen, is het versturen van herinneringen, aanmaningen en sommaties. Ook mag een incassobureau telefonisch of per e-mail contact opnemen met de wanbetaler.

  Een gerechtsdeurwaarder is als openbaar ambtenaar juist als enige bevoegd om wanbetalers te dagvaarden. Ook kan hij als enige beslag te leggen. Ook mogen deurwaarders woningen ontruimen en vonnissen en andere  stukken betekenen (officieel overhandigen). 

  Het inschakelen van een deurwaarder heeft daardoor doorgaans veel meer impact.

  Hoe werkt Invorderingsbedrijf?

  Het innen van openstaande vorderingen is een van de moeilijkste onderdelen van credit management. Bij Invorderingsbedrijf werken we met zowel incassospecialisten als deurwaarders, juristen en advocaten. Het voordeel hiervan is dat we de aanpak per dossier af kunnen stemmen op de ontstane situatie.

  Stap 1

  Buitengerechtelijke incasso

  We beginnen doorgaans met een relatief zachte aanpak. We sturen herinneringen en aanmaningen en voeren de druk geleidelijk aan op. Op deze manier is de klantrelatie niet gelijk verstoord als er sprake is van een misverstand. 

  De buitengerechtelijke incasso verloopt bij Invorderingsbedrijf op basis van no cure, no pay.

  Stap 2

  Dagvaarden

  Reageert uw debiteur niet op deze pogingen, dan kunnen we overschakelen op meer ingrijpende maatregelen. Onze deurwaarder in Amsterdam kan uw wanbetaler dagvaarden waardoor deze voor de rechter moet verschijnen. In negen van de tien gevallen zal de schuldenaar alsnog betalen voor het daadwerkelijk zover is.

  Stap 3

  Procederen

  Als dat onverhoopt niet het geval is, verzorgen onze juristen de gerechtelijke procedure voor u. De rechter zal na het aanhoren van beide partijen uitspraak doen.

  Stap 4

  Beslaglegging en executieverkoop

  Zodra de vordering is toegewezen kan onze gerechtsdeurwaarder direct beslag leggen. Dit kan bijvoorbeeld op banktegoeden, salaris, inboedel en ontroerend goed van uw wanbetaler. In beslag genomen goederen kunnen we verkopen. Uit de opbrengst van de openbare verkoop betalen we u uit.

  Invorderingsbedrijf heeft ruime ervaring met gecompliceerde juridische beslagwerkzaamheden. We hebben namens onze klant zelfs eens beslag gelegd op een vliegtuig. Ook moeilijke zaken gaan we dus beslist niet uit de weg.

  U kunt de voortgang van uw zaak altijd op de voet volgen in ons online portal.

  Wanneer mag ik een deurwaarder inschakelen?

  Wilt u een gerechtelijke procedure beginnen? Dan is het inschakelen van een deurwaarder een van de eerste stappen. De dagvaarding moet namelijk door een officiële gerechtsdeurwaarder aan de gedaagde worden overhandigd. 

  Wanneer u uw wanbetaler voor de rechter kunt dagen is afhankelijk van de hoedanigheid van de debiteur. Bij zakelijke klanten kunt u direct na het verstrijken van de uiterste betalingstermijn een gerechtelijke incasso starten. 

  Bij een particuliere klant ligt dit iets anders. Hier moet u eerst een laatste aanmaning sturen. Hiermee geeft u uw debiteur nog 14 dagen de kans om te betalen. In deze WIK-brief moet u vermelden wat de incassokosten zijn als dit niet gebeurt.

  Download hier uw voorbeeld WIK-brief

  Wat kost een deurwaarder in Amsterdam?

  Een deurwaarder verricht al deze werkzaamheden natuurlijk niet voor niets. De prijs die een deurwaarder in rekening mag brengen is wettelijk vastgesteld. Deze wettelijke tarieven kunnen ieder jaar veranderen. 

  Het goede nieuws is dat de deurwaarder deze kosten automatisch doorberekent aan uw debiteur. In principe kost het inschakelen van een gerechtsdeurwaarder u als schuldeiser dus niets. Als de rechter uw factuur ongegrond verklaart loopt u wel een financieel risico.

   

  Dagvaarding

  € 112,37

  Betekening van een titel

  € 122,34

  Betekening verzoekschrift met oproeping

  € 89,33

  Beslag op roerende zaken

  € 147,54

  Beslag op roerende zaken m.m.v. derde

  € 196,47

  Beslag op rechten of effecten

  € 289,37

  Beslag op onroerende zaken

  € 190,53

  Opheffing van beslag op onroerende zaken

  € 202,50

  Gerechtelijke inbewaringgeving

  € 300,91

  Executoriale verkopingen van roerende zaken

  € 384,40

  Aanzegging van de overname van de executie van onroerende zaken

  € 103,58

  Gedwongen ontruiming van onroerende zaken

  € 288,68

  Ons kantoor in Amsterdam

  Heeft u een openstaande factuur en vindt u dat u wel lang genoeg heeft gewacht? Neem contact op met ons kantoor in Amsterdam en we leggen u graag uit hoe we u kunnen helpen. Daarbij maakt het niet uit of u een particulier of ondernemer bent. 

  •     Herengracht 280
  •     1016 BX Amsterdam (Noord-Holland)
  •     020 – 760 3920 
  •     Fax: +3170 – 762 0335

  Direct uw vordering overdragen

  Wilt u meer informatie over het inschakelen van een deurwaarder met een landelijke dekking? Of wilt u direct de vordering aan ons overdragen? Neem vrijblijvend contact op middels onderstaand contactformulier.

  Heeft u een deurwaarder in Amsterdam nodig?

  Wacht niet langer op uw geld en schakel een deurwaarder in. Vul uw gegevens in wij nemen direct contact met u op!

   Bent u een particulier of een onderneming?

   Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Deurwaarder den haag

   1

   Onze locaties

   Deurwaarder den haag

   Den Haag

   Incassobureau amsterdam

   Amsterdam

   Deurwaarder rotterdam

   Rotterdam

   Deurwaarder groningen

   Groningen

   FAQ: veelgestelde vragen deurwaarder Amsterdam

   No Cure No Pay Incasso

   Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!

   • Géén succes = géén kosten
   • 100% uitkering van de hoofdsom
   • 95% slagingspercentage

   Alstublieft,

   Uw download

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

   Download direct
   Wester-beton bv
   Wester-Beton BV
   Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
   Vrijblijvend advies

   Invorderingsbedrijf heeft een zeer goede naam als het gaat om het betaald krijgen van openstaande rekeningen. Behoefte aan advies? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Amsterdam via 020 - 760 3920 of via de onderstaande button!

   Herengracht 280
   1016 BX Amsterdam

   020 - 760 3920 

   Fax: +3170 – 762 0335