Home PageIncassoprocedure

Onze zorgvuldig samengestelde
incassoprocedure zorgt voor betaling

Last van uitstellende klanten die niet willen betalen? Van uitstel komt afstel en voor u het weet wordt u nooit meer betaald. Afboeken en verlies nemen is dan nog uw enige mogelijkheid. Om wanbetaling tegen te gaan onderneemt niet alleen de overheid actie door het vastleggen van wettelijke betalingstermijnen, ook u kunt hiervoor zorgen. Met de bewezen incassoprocedures van het Invorderingsbedrijf heeft u steevast het hoogste rendement op uw (nog) niet betaalde vorderingen.

Vóór 16:00 uur zaak ingediend = dezelfde werkdag actie!

U kijkt mee terwijl wij voor u incasseren

Hoe een incassoprocedure in zijn werk gaat, is als volgt. U draagt uw vorderingen aan ons over waarna wij direct starten met het dossier. We vullen uw dossier verder aan en stellen uw debiteur onmiddellijk in gebreke. Dat betekent dat wij uw debiteur nog een laatste kans geven via een schriftelijke sommatie om te betalen en nemen we telefonisch contact op om hem/haar tot betaling te bewegen. U kijkt tegelijkertijd over onze schouders mee, vanuit uw eigen exclusieve Online Cockpit: ons geavanceerde online portaal waarin u 24/7 de actuele status van uw zaken op de voet volgt. De snelheid van het traject zal u verbazen.

Onze incassoprocedure garandeert u een maximale slagingskans

Niet voor niets zijn wij al jaren de first choice incassopartner voor veel bedrijven. Bekijk wat onze klanten over ons vertellen. Regelmatig komt het zelfs voor dat uw debiteur klant wordt bij ons. Een mooier compliment kunnen we onszelf niet wensen.

Ontvangen gelden worden veilig ontvangen door de Stichting Derdengelden Invorderingsbedrijf, die bedragen direct aan u door stort. Door deskundige aanpak gaat uw debiteur in de toekomst bovendien sneller betalen: hij zal zich wel een tweede keer bedenken de betalingstermijn verder op te laten lopen. Na een incassoprocedure zult u zien dat uw geld sneller binnenkomt.

Buitengerechtelijk incassotraject (minnelijke fase)

Elk incassotraject vangt aan in deze fase. We voeren uw dossier in en nemen voor het eerst contact op met uw debiteur. Ons doel is om een algehele betaling te verkrijgen, inclusief de gemaakte incassokosten. 85% van alle zaken wordt in deze zogenaamde minnelijke fase opgelost. Veelal door betaling ineens, soms door een redelijke betalingsregeling. Het traject kenmerkt zich door intensief contact met uw debiteur en is door u gemakkelijk en volledig te volgen via uw account in onze Online Cockpit.

Gerechtelijke incassotraject (juridische fase)

Er zouden niet zoveel deskundige rechters op het gebied van incasso bestaan als iedereen netjes op tijd zou betalen. Blijft betaling in de buitengerechtelijke fase uit, dan adviseren wij u per dossier over mogelijke vervolgstappen. U mag rekenen op een kosteloos en helder advies van één van onze ervaren incassojuristen. U beslist vervolgens zelf of/en welke gerechtelijke stappen u wenst te nemen om uw vordering te incasseren.

Bij ons kunt u terecht voor alle mogelijke gerechtelijke procedures. Veelal betaalt een debiteur alsnog tijdens een gerechtelijke procedure (inclusief de gemaakte kosten). Lees hier meer over:

Incassoprocedure starten

Na een gerechtelijke procedure: beslaglegging (executiefase)

Met een gerechtelijke incasso procedure behalen we een vonnis. Een vonnis is een veroordeling, waarin uw debiteur veroordeeld is tot betaling. Een aangewezen gerechtsdeurwaarder zal zorgen voor de tenuitvoerlegging van het vonnis en sommeert uw debiteur om aan het vonnis te voldoen. U volgt via uw eigen account op onze Online Cockpit de voortgang en ziet precies hoeveel gelden er op uw dossier binnenkomen. Mocht uw debiteur weigeren te betalen, dan zullen er beslagen worden gelegd om betaling af te dwingen, bijvoorbeeld door de deurwaarder Rotterdam. Immers, de rechter heeft u in het gelijk gesteld.

Wilt u een incasso procedure starten bij het Invorderingsbedrijf of heeft u vragen? Neem vandaag nog contact met ons op via 070 – 762 0330 of vul het onderstaande formulier in.

Direct incassoprocedure starten?

Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!  Bent u een particulier of een onderneming?  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassobureau inschakelen

  Waarom 40.000 klanten u voor gingen

  B mediate housing
  B Mediate Housing
  Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
  Control bv
  Control BV
  Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!
  Y. Portz
  Y. Portz

  It is easy to get in contact with them, and the staff is very helpful. They create an online file that can be looked into 24/7, which is very useful if you want to check the status of your case. Overall a great service and I would recommend them.

   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Neem telefonisch of per mail contact op

   Onze incassojuristen & adviseurs

   linkedin