Home PageIncasso advocaat inschakelen

Incasso advocaat

Incasso advocaten zoeken

Er staat een hoog bedrag op het spel. U wordt niet betaald. U wilt het probleem zo snel mogelijk oplossen. Maar waar begint u? Zelf een incasso advocaat zoeken is moeilijk. Hoe weet u of u een goede heeft? Of de incasso aanpak die gevoerd wordt wel effectief is? Of er snel genoeg wordt gehandeld? En of u een betrouwbare partij in de arm genomen hebt?

Als de belangen hoog zijn en er geen tijd te verliezen is vertrouwt u op Invorderingsbedrijf. Wij hebben voor elk incassoprobleem waar ook ter wereld een passende oplossing. Of dat nu een deurwaarder, jurist of incasso advocaat is.

Meer dan 20.000 klanten gingen u voor.

Andrea van der leemputten
Andrea van der Leemputten
Hebben mij geholpen met een salaris incasseren. Heb 50% extra bovenop m'n salaris gekregen, volgens hun jurist moest mijn ex werkgever dat verplicht betalen. Geen enkele kosten gehad aan incasso want no cure no pay regeling.
Roelie van der veen
Roelie van der Veen
Nog nooit eerder tot deze aktie overgegaan maar..... Tot op de laatste cent heeft de camping mij terugbetaald. Huisje gehuurd, maar de borgsom verrekend. Daar heeft dit incassobureau op een deskundige manier een stokje voor gestoken. Geen half werk, maar gewoon doorpakken. Het heeft mij...
John
John
Zo hee! 13 maanden huurachterstand hebben ze voor mij binnengehaald. NO CURE NO PAY ik heb er geen kosten aan gehad! Vandaag werd ik gebeld door Stijn (aardige accountmanager) dat alles binnen was. Ik kan alle verhuurders aanraken zaken met ze te doen. Wat ik...
Daisy
Daisy
Super blij met de hulp die ik heb gekregen. Mijn huurbaas weigerde mijn borgsom terug te betalen zonder reden. Het incassobureau heeft alle communicatie overgenomen, dat ik daar geen stress meer van had, en het heeft me niks gekost (no cure no pay). Mijn huurbaas...
Dennis
Dennis
Goedkoop is soms duurkoop. Ook ik kwam daar achter na het bestellen van een tv. Zelf kreeg ik het geld niet terug. Door de incasso uit handen te geven ging het als een speer! Dat het door middel van no cure no pay is binnengekomen...
Bloem van der linde
Bloem van der Linde
Uit principe heb ik het er niet bij laten zitten. Een incassobureau inschakelen had ik eerst niet bedacht, maar door alle lovende verhalen over dit incassobureau toch maar aangemeld. En met succes. Wat denkt u? Al na welgeteld één sommatie had ik mijn gehele aanbetaling...
Cees poot
Cees Poot
Invorderingsbedrijf , was voor mijn het lichtje in de duisternis. Super geholpen. Invorderingsbedrijf heeft er voor gezorgd. Dat ik uiteindelijk mij geld terug heb gekregen. No cure no pay
J. Schreuder
J. Schreuder
Webshop had niet geleverd. Ik had een spelcomputer besteld omdat ze zogenaamd op voorraad waren. Na een tijd gewacht te hebben heb ik dit incassokantoor ingeschakeld. Mijn geld was zo binnen. No cure no pay ook! Superblij mee!
M. Ten broeke
M. ten Broeke
Een absolute aanrader! Namens onze Vereniging van Eigenaars - waarvoor ik het beheer doe - heb ik een groot aantal onbetaalde maandbijdragen ter incasso aangeboden. Al binnen enkele dagen waren alle bedragen betaald! Ben je op zoek naar een incassopartij die het écht waarmaakt, dan...

Incasso advocaat als onderdeel van succesvol totaalconcept

Wij combineren in één incassotraject:

Het resultaat?

Maatwerk van een incasso advocaat

In elke incassozaak bepaalt de gekozen strategie het resultaat. Al meer dan 10 jaar werken we elke dag aan de optimalisatie van onze incasso aanpak. We kunnen u dus vertellen, afhankelijk van uw situatie, wat wel en wat niet werkt. Waarmee u scoort en waarmee ook juist niet.

De ene keer is dat een flitsend en snel incassotraject, de andere keer is het beslaglegging door een gerechtsdeurwaarder of een waterdichte maatwerkbrief van een incasso advocaat. Elke incassozaak is anders dus elke incasso aanpak is ook anders. Daarbij staat het rendement op uw zaak altijd voorop.

Vóór 16:00 uur zaak ingediend = dezelfde werkdag actie!

Onze belofte: (alleen) de allerbeste incasso advocaat voor u

Als u zelf op zoek moet naar een geschikte advocaat, “vind er dan maar eentje”. Zeker als de tijd dringt en de vordering hoog is kunt u zich geen misser veroorloven. De incasso advocaten die voor onze opdrachtgevers werken kennen stuk voor stuk het klappen van de zweep.

Ze weten wat wel en wat niet kan en belangrijker nog: ze zijn getraind om te winnen. Om uw incassozaak zo snel mogelijk met succes binnen te halen. Want alleen dan mogen ze voor onze opdrachtgevers werken.

Wat is voor u de beste incasso-strategie?

Wilt u weten wat voor uw specifieke zaak de beste aanpak is? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een incassospecialist bij ons op kantoor. Onder het genot van een kop koffie ontvangt u vrijblijvend juridisch advies.

Vrijblijvend juridisch advies ontvangen

Uw zaak overdragen? Vul uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incasso advocaat inschakelen
  B mediate housing
  B Mediate Housing
  Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
  Wester-beton bv
  Wester-Beton BV
  Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!

  Voordelen incasso advocaat

  Incasso advocaat voor elk rechtsgebied

  Incasso gaat om geld en dus emoties. U wilt dus alleen een incasso advocaat hebben die specialist is op zijn of haar terrein. Wij hebben voor elk rechtsgebied een of meerdere incasso advocaten beschikbaar. Denk aan aanneming van werk, transport en vervoer, huur en verhuur, ondernemingsrecht, procederen en beslag leggen.

  Incasso advocaat inschakelen

  Incassobureau, deurwaarder of incasso-advocaat?

  Het grote voordeel van ons incassobureau is dat we “alles onder één dak” aanbieden. Dat wil zeggen: wij regisseren voor u het gehele incassotraject, van begin tot eind. Of we daarvoor nu enkel een incassospecialist nodig hebben of ook een deurwaarder of incasso advocaat. Onze belofte: één kantoor dat al uw incasso’s snel en deskundig succesvol afhandelt. Waar ook ter wereld. Ongeacht de hoogte van uw vordering.

  Incasso advocaat nodig voor:

  Geen incasso advocaat nodig voor:

  Incasso advocaat inschakelen

  Is een incasso advocaat duur?

  Volmondig nee! Wij bieden u al incasso op basis van No Cure No Pay. Dit houdt kort gezegd in: incasseren wij minnelijk niets, dan betaalt u ons niets. Ons incassotraject wordt behandeld door onze eigen inhouse incassojuristen. Zo heeft u de garantie dat uw zaak deskundig wordt aangepakt.

  In 96% van de gevallen weten wij uw incassozaak zonder rechter succesvol af te wikkelen. Adviseren wij u een incasso advocaat? Dan stellen wij altijd de juiste persoon tegen een zeer aantrekkelijke prijs voor.

  Wist u dit over de incasso advocaat?

  Het gevaar van zelf een incasso advocaat zoeken

  In Nederland zijn er per 1 januari 2021 17.964 advocaten actief. En het aantal groeit nog elk jaar. Het behoeft geen betoog dat het vinden van de juiste advocaat door uzelf door de wildgroei aan advocaten nagenoeg onmogelijk is. Heeft u er eindelijk één gevonden, dan blijkt hij niet bij u te passen. Voor u het weet heeft u er een probleem bij.

  Ons kantoor heeft meer dan 10 jaar ervaring met het samenwerken met de allerbeste incasso-advocaten. Als wij voor u een incasso advocaat selecteren weet u één ding zeker: deze professional is dé man (of vrouw) op zijn (of haar) plek.

  Poels-janssen logistics b. V.
  Poels-Janssen Logistics B.V.
  Niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik had eigenlijk geen hoop meer dat mijn klanten zouden betalen. Ik wilde dan ook geen risico lopen om geld uit te geven, zonder zeker te weten dat ik mijn geld terug zou zien. Ongelofelijk dat je...
  Kampschreur bv projectstoffering
  Kampschreur BV Projectstoffering
  Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.
  B mediate housing
  B Mediate Housing
  Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
  Wester-beton bv
  Wester-Beton BV
  Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
  Microcare international b. V.
  Microcare International B.V.
  De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!
  Bks service bv
  BKS Service BV
  Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.
  Power plastics b. V.
  Power Plastics B.V.
  Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
  Lites film amsterdam
  LITES Film Amsterdam
  Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
  Montage team enschede
  Montage Team Enschede
  Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
  King ping bedrijfsimperialen b. V.
  King Ping Bedrijfsimperialen B.V.
  Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
  ‘t pippi huis
  ‘t Pippi Huis
  Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact...

  Hoe weet ik wie de beste incasso advocaat is?

  Daar kunnen we duidelijk over zijn: dat weet u niet. Wij weten dat wel. Wij werken al meer dan 10 jaar met alleen de allerbeste incasso advocaten. Zo kunnen we u dus vertellen welke incasso advocaat het beste bij u en uw incassozaak past. De beste incasso advocaat is hij of zij die tegen zo min mogelijk kosten uw zaak zo snel mogelijk kan afronden met een zo hoog mogelijke opbrengst voor u.

  De incasso advocaten waarmee wij werken:

  1. Zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA);
  2. Worden permanent door ons beoordeeld op kwaliteit (o.a. vakkennis) en succesvolle afronding van zaken;
  3. Hebben een bewezen track record: alleen resultaten tellen;
  4. Sluiten naadloos aan op ons Incasso No Cure No Pay traject
  5. Zijn voordelig: onze incasso advocaten werken in de gerechtelijke fase tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

  Incasso advocaat in alle windstreken

  Heeft u een vordering op een partij in Nederland? Of daarbuiten? Ons waardevolle incassonetwerk stopt niet bij de landsgrenzen: het bestrijkt de hele wereld zodat ook internationale incasso advocaten in het buitenland u gemakkelijk via Invorderingsbedrijf ter beschikking staan.

  Incasso advocaat voor moeilijke vorderingen

  Alle incasso advocaten die voor ons werken hebben vele jaren ervaring in het (internationaal) incasseren van moeilijk inbare vorderingen. Ze zijn niet alleen goed in gerechtelijk incasseren, maar ook in onderhandelen en schikken als het moet.

  Incasso advocaat bij hoge vorderingen

  Als het om veel geld gaat, wilt u dat uw zaak in goede handen is. De incasso advocaten die voor ons werken hebben ontzettend veel ervaring met hoge vorderingen.

  Incasso advocaat bij complexe vorderingen

  Soms zitten contracten of relaties nu eenmaal moeilijk in elkaar. Mogelijk spelen er ook andere belangen, zoals een strategische relatie met uw afnemer. Of wellicht bent u een belangrijk deel van het bewijs voor uw vorderingsrecht kwijt geraakt. Of speelt er een tegeneis. De incasso advocaat is in staat om snel tot de kern te komen én u te adviseren over de kansen. Ook staat de incasso advocaat altijd standby om op elk gewenst moment in actie te komen.

  Een betrouwbare incasso advocaat

  Misschien nog wel het belangrijkste aspect in de samenwerking met een incasso advocaat: een advocaat die u kunt vertrouwen. De incasso advocaten die voor ons werken zijn een voor een betrouwbaar. U kunt erop rekenen. Ze hebben zich al lang bewezen. Ze hebben een indrukwekkende staat van dienst. Op verzoek hebben we van een ieder referenties beschikbaar.

  Incasso advocaat aantrekkelijk geprijsd

  Voor u selecteren we een specialist. Specialisten op een bepaald gebied komen sneller tot de kern en kennen de bandbreedte van het probleem en weten veel sneller waar de oplossing ligt. Een gespecialiseerde incasso advocaat is minder tijd kwijt aan een zaak en daarom blijven de kosten zo laag mogelijk. Het spreekwoord “zachte heelmeesters maken stinkende wonden” zien wij in de praktijk helaas vaak terug, als opdrachtgevers op onze incasso advocaten een beroep willen doen nadat ze hun broek zijn gescheurd aan een eigen advocaat (vaak geen incasso advocaat).

  Incasso advocaat particulier

  Ook als u particulier bent kunt u via ons gebruik maken van een incasso advocaat. Vaak komt het zover niet, omdat een incasso advocaat pas na het incassotraject op basis van No Cure No Pay komt. Uw vordering is vaak al snel opgelost.

  Incasso advocaat

  Kan ik een No Cure No Pay incasso advocaat inschakelen?

  Een No Cure No Pay incasso advocaat bestaat niet, incasso advocaten mogen volgens de wet namelijk niet werken op basis van No Cure No Pay. Wel bieden wij u de kwaliteit van een incasso advocaat, op basis van No Cure No Pay in de buitengerechtelijke fase.

  Incasso advocaat inschakelen

  Wilt u direct een incasso advocaat inschakelen? Vul het onderstaande formulier in of neem direct contact met ons op via info@invorderingsbedrijf.nl of 070 – 762 0330.

  Gratis adviesgesprek?

  Uw zaak overdragen? Vul uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

   Bent u een particulier of een onderneming?

   Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Incasso advocaat inschakelen

   Onze locaties

   Met vier fysieke locaties door Nederland is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Ook kunnen we natuurlijk altijd een (video)call inplannen, zodat u de deur niet uit hoeft. Liever een kopje koffie doen bij ons op kantoor? Kom langs op een van de onderstaande locaties:

   Incasso advocaat den haag

   Incasso advocaat den haag

   Den Haag

   Incasso advocaat Amsterdam

   Incasso advocaat amsterdam

   Amsterdam

   Incasso advocaat Rotterdam

   Incasso advocaat rotterdam

   Rotterdam

   Incasso advocaat Groningen

   Incasso advocaat groningen

   Groningen

   Eerlijk advies over uw kansen?

   mr. drs. Joost Konings

   Incassospecialist
   Stuur een e-mail