Home PageIncasso advocaat inschakelen

Incasso advocaat

Incasso advocaten zoeken

Er staat een groot bedrag op het spel. U wordt niet betaald. U wilt het probleem zo snel mogelijk oplossen. Maar waar begint u? Zelf een incasso advocaat zoeken is moeilijk. Hoe weet u of u een goede heeft? Of de incasso aanpak die gevoerd wordt wel effectief is? Of er snel genoeg wordt gehandeld? En of u een betrouwbare partij in de arm genomen hebt?

Als de belangen hoog zijn en er geen tijd te verliezen is vertrouwt u op het Invorderingsbedrijf. Wij hebben voor elk incassoprobleem waar ook ter wereld de beste oplossing. Of dat nu een deurwaarder, jurist of incasso advocaat is.

Meer dan 20.000 klanten gingen u voor.

Incasso advocaat als onderdeel van succesvol totaalconcept

Wij combineren in één incassotraject:

Het resultaat?

Maatwerk van een incasso advocaat

In elke incassozaak bepaalt de gekozen strategie het resultaat. Al meer dan 10 jaar werken we elke dag aan de optimalisatie van onze incasso aanpak. We kunnen u dus vertellen, afhankelijk van uw situatie, wat wel en wat niet werkt. Waarmee u scoort en waarmee ook juist niet.

De ene keer is dat een flitsend en snel incassotraject, de andere keer is het beslaglegging door een gerechtsdeurwaarder of een waterdichte maatwerkbrief van een incasso advocaat. Elke incassozaak is anders dus elke incasso aanpak is ook anders. Daarbij staat het rendement op uw zaak altijd voorop.

Vóór 16:00 uur zaak ingediend = dezelfde werkdag actie!

Onze belofte: (alleen) de allerbeste incasso advocaat voor u

Als u zelf op zoek moet naar een geschikte advocaat, “vind er dan maar eentje”. Zeker als de tijd dringt en de vordering hoog is kunt u zich geen misser veroorloven. De incasso advocaten die voor onze opdrachtgevers werken kennen stuk voor stuk het klappen van de zweep.

Ze weten wat wel en wat niet kan en belangrijker nog: ze zijn getraind om te winnen. Om uw incassozaak zo snel mogelijk met succes binnen te halen. Want alleen dan mogen ze voor onze opdrachtgevers werken.

Wat is voor u de beste incasso-strategie?

Wilt u weten wat voor uw specifieke geval de beste aanpak is? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een incassospecialist bij ons op kantoor. Onder het genot van een kop koffie heeft u 30 minuten de tijd om te sparren.

Ja, ik wil graag mijn zaak met een incassospecialist op kantoor bespreken, bel mij voor een afspraak

Afspraak op kantoor?

Uw zaak overdragen? Vul uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassobureau inschakelen

  Liever telefonisch sparren? Gratis telefonisch incasso advies

  Telefonisch sparren?

  Vul uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

   Bent u een particulier of een onderneming?

   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Incassobureau inschakelen
   B mediate housing
   B Mediate Housing
   Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
   Wester-beton bv
   Wester-Beton BV
   Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!

   Voordelen incasso advocaat

   Incasso advocaat voor elk rechtsgebied

   Incasso gaat om geld en dus emoties. U wilt dus alleen een incasso advocaat hebben die specialist is op zijn of haar terrein. Wij hebben voor elk rechtsgebied een of meerdere incasso advocaten beschikbaar. Denk aan aanneming van werk, transport en vervoer, huur en verhuur, ondernemingsrecht, procederen en beslag leggen.

   Incasso advocaat

   Incassobureau, deurwaarder of incasso-advocaat?

   Het grote voordeel van ons incassobureau is dat we “alles onder één dak” aanbieden. Dat wil zeggen: wij regisseren voor u het gehele incassotraject, van begin tot eind. Of we daarvoor nu alleen een incassospecialist nodig hebben of ook een deurwaarder of incasso advocaat. Onze belofte: één kantoor dat al uw incasso’s snel en deskundig succesvol afhandelt. Waar ook ter wereld. En welk bedrag dan ook.

   Incasso advocaat nodig voor:

   Geen incasso advocaat nodig voor:

   Incasso advocaten

   Is een incasso advocaat duur?

   Volmondig nee! Wij bieden u al incasso op basis van No Cure No Pay. Dit houdt kort gezegd in: incasseren wij minnelijk niets, dan betaalt u ons niets. Ons incassotraject wordt behandeld door onze eigen inhouse incassojuristen. Zo heeft u de garantie dat uw zaak deskundig wordt aangepakt.

   In 96% van de gevallen weten wij uw incassozaak zonder rechter succesvol af te wikkelen. Adviseren wij u een incasso advocaat? Dan stellen wij altijd de juiste persoon tegen een zeer aantrekkelijke prijs voor.

   Wist u dit over de incasso advocaat?

   Het gevaar van zelf een incasso advocaat zoeken

   In Nederland zijn er per 1 januari 2021 17.964 advocaten actief. En het aantal groeit nog elk jaar. Het behoeft geen betoog dat het vinden van de juiste advocaat door uzelf door de wildgroei aan advocaten nagenoeg onmogelijk is. Heeft u er eindelijk één gevonden, dan blijkt hij niet bij u te passen. Voor u het weet heeft u er een probleem bij.

   Ons kantoor heeft meer dan 10 jaar ervaring met het samenwerken met de allerbeste incasso-advocaten. Als wij voor u een incasso advocaat selecteren weet u één ding zeker: deze professional is dé man (of vrouw) op zijn (of haar) plek.

   Poels-janssen logistics b. V.
   Poels-Janssen Logistics B.V.
   Niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik had eigenlijk geen hoop meer dat mijn klanten zouden betalen. Ik wilde dan ook geen risico lopen om geld uit te geven, zonder zeker te weten dat ik mijn geld terug zou zien. Ongelofelijk dat je...
   Kampschreur bv projectstoffering
   Kampschreur BV Projectstoffering
   Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.
   B mediate housing
   B Mediate Housing
   Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
   Wester-beton bv
   Wester-Beton BV
   Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
   Microcare international b. V.
   Microcare International B.V.
   De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!
   Bks service bv
   BKS Service BV
   Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.
   Power plastics b. V.
   Power Plastics B.V.
   Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
   Lites film amsterdam
   LITES Film Amsterdam
   Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
   Montage team enschede
   Montage Team Enschede
   Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
   King ping bedrijfsimperialen b. V.
   King Ping Bedrijfsimperialen B.V.
   Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
   ‘t pippi huis
   ‘t Pippi Huis
   Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact...

   Hoe weet ik wie de beste incasso advocaat is?

   Daar kunnen we duidelijk over zijn: dat weet u niet. Wij weten dat wel. Wij werken al meer dan 10 jaar met alleen de allerbeste incasso advocaten. Zo kunnen we u dus vertellen welke incasso advocaat het beste bij u en uw incassozaak past. De beste incasso advocaat is hij of zij die tegen zo min mogelijk kosten uw zaak zo snel mogelijk kan afronden met een zo hoog mogelijke opbrengst voor u.

   De incasso advocaten waarmee wij werken:

   1. Zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA);
   2. Worden permanent door ons beoordeeld op kwaliteit (o.a. vakkennis) en succesvolle afronding van zaken;
   3. Hebben een bewezen track record: alleen resultaten tellen;
   4. Sluiten naadloos aan op ons Incasso No Cure No Pay traject
   5. Zijn voordelig: onze incasso advocaten werken in de gerechtelijke fase tegen zeer aantrekkelijke tarieven*

   Incasso advocaat in alle windstreken

   Heeft u een vordering op een partij in Nederland? Of daarbuiten? Ons waardevolle incassonetwerk stopt niet bij de landsgrenzen: het bestrijkt de gehele wereld zodat ook internationale incasso advocaten in het buitenland u gemakkelijk via het Invorderingsbedrijf ter beschikking staan.

   Incasso advocaat voor moeilijke vorderingen

   Alle incasso advocaten die voor ons werken hebben vele jaren ervaring in het (internationaal) incasseren van moeilijk inbare vorderingen. Ze zijn niet alleen goed in gerechtelijk incasseren, maar ook in onderhandelen en schikken als het moet.

   Incasso advocaat bij hoge vorderingen

   Als het om veel geld gaat, wilt u dat uw zaak in goede handen is. De incasso advocaten die voor ons werken hebben ontzettend veel ervaring met hoge vorderingen.

   Incasso advocaat bij complexe vorderingen

   Soms zitten contracten of relaties nu eenmaal moeilijk in elkaar. Mogelijk spelen er ook andere belangen, zoals een strategische relatie met uw afnemer. Of wellicht bent u een belangrijk deel van het bewijs voor uw vorderingsrecht kwijt geraakt. Of speelt er een tegeneis. De incasso advocaat is in staat om snel tot de kern te komen én u te adviseren over de kansen. Ook staat de incasso advocaat altijd standby om op elk gewenst moment in actie te komen.

   Een betrouwbare incasso advocaat

   Misschien nog wel het belangrijkste aspect in de samenwerking met een incasso advocaat: een advocaat die u kunt vertrouwen. De incasso advocaten die voor ons werken zijn een voor een betrouwbaar. U kunt erop rekenen. Ze hebben zich al lang bewezen. Ze hebben een indrukwekkende staat van dienst. Op verzoek hebben we van een ieder referenties beschikbaar.

   Incasso advocaat aantrekkelijk geprijsd

   Voor u selecteren we een specialist. Specialisten op een bepaald gebied komen sneller tot de kern en kennen de bandbreedte van het probleem en weten veel sneller waar de oplossing ligt. Een gespecialiseerde incasso advocaat is minder tijd kwijt aan een zaak en daarom blijven de kosten zo laag mogelijk. Het spreekwoord “zachte heelmeesters maken stinkende wonden” zien wij in de praktijk helaas vaak terug, als opdrachtgevers op onze incasso advocaten een beroep willen doen nadat ze hun broek zijn gescheurd aan een eigen advocaat (vaak geen incasso advocaat).

   Incasso advocaat particulier

   Ook als u particulier bent kunt u via ons gebruik maken van een incasso advocaat. Vaak komt het zover niet, omdat een incasso advocaat pas na het incassotraject op basis van No Cure No Pay komt. Uw vordering is vaak al snel opgelost.

   Incasso advocaat particulier

   Kan ik de kwaliteit van een incasso advocaat krijgen op basis van No Cure No Pay?

   Zekerweten. Dat is onze belofte: de kwaliteit van een incasso advocaat op basis van No Cure No Pay in de buitengerechtelijke fase.

   Incasso advocaat inschakelen

   Wilt u direct een incasso advocaat inschakelen? Vul het onderstaande formulier in of neem direct contact met ons op via info@invorderingsbedrijf.nl of 070 – 762 0330.

   Gratis adviesgesprek?

   Uw zaak overdragen? Vul uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

    Bent u een particulier of een onderneming?

    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Incassobureau inschakelen

    Onze locaties

    Incasso advocaat Rotterdam

    Bent u op zoek naar een incasso advocaat in Rotterdam? Registreer u dan direct voor onze incasso no cure no pay service. Wij incasseren ook in Rotterdam.

    Incasso advocaat Amsterdam

    Bent u op zoek naar een incasso advocaat in Amsterdam? Probeer dan onze incasso no cure no pay service. Wij incasseren ook in Amsterdam.

    Invorderingsbedrijf den haag

    Den Haag

    Invorderingsbedrijf amsterdam

    Amsterdam

    Invorderingsbedrijf rotterdam

    Rotterdam

    Invorderingsbedrijf groningen

    Groningen

    Eerlijk advies over uw kansen?

    mr. drs. Joost Konings

    Incassospecialist
    Stuur een e-mail

     Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

     Neem telefonisch of per mail contact op

     Dyane driessen
     Dyane Driessen
     Er was slechts 1 brief nodig! Na mijn bestelling bij een webshop kreeg ik mijn geld niet terug bij een retour. Ik heb eindeloos inspanning moeten verlenen om de klantenservice zover te krijgen om het terug te betalen. Dat bleek helemaal niet nodig. Deze heren hebben het met 1 brief voor elkaar gekregen. Hoe ze het doen weet ik niet, maar blijkbaar dwingen deze vreemde ogen behoorlijk! Precies wat je moet zoeken als het gaat om vorderingen!
     Wester-beton bv
     Wester-Beton BV
     Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!

     Incasso advocaat als onderdeel van succesvol totaalconcept

     Wij combineren in één incassotraject:

     Het resultaat?

     Neem telefonisch of per mail contact op