Home PageIncasso advocaat inschakelen

Incasso advocaat inschakelen

mr. drs. Joost Konings aanvoerder van een leger incasso advocaten

mr. drs. Joost Konings aanvoerder van een leger incasso advocaten

Soms heeft u te maken met een incassozaak van hoog belang. Ook kan het zijn dat een bepaalde zaak erg complex lijkt te zijn. In dat geval is het raadzaam een incasso advocaat in te schakelen. Omdat wij ook in dit soort gevallen een maximaal incassoresultaat garanderen, werken we met gespecialiseerde juristen en incasso advocaten.

75 jaar aan ervaring onder één dak. Daar profiteert u van!

Het voordeel van het werken met een incasso advocaat is dat door de diepgaande expertise snel de juiste stappen kunnen worden gezet. Er wordt geen tijd verloren en de druk naar de debiteur kan maximaal worden opgevoerd.

Succesvolle klantcase

Wist u dat wij een vliegtuig in beslag hebben genomen?

Invorderingsbedrijf legt beslag op vliegtuig TUS Airways | Deurwaarder inschakelen
Invorderingsbedrijf legt beslag op vliegtuig TUS Airways | Deurwaarder inschakelen

René is niet zomaar ambassadeur geworden. Daar moesten we wat voor doen! Het komt maar zelden voor dat er beslag wordt gelegd op een vliegtuig. Maar het is ons gelukt! Er is een specifieke wet die regelt hoe er beslag gelegd kan worden op een buitenlands vliegtuig. Vanwege het beslag mag het vliegtuig nu niet meer de lucht in zolang het beslag erop ligt.

Weten wat uw kans op succes is? Laten we even sparren!

Incasso advocaat in het buitenland

Onze incasso advocaten zijn overal ter wereld werkzaam, ook bij u in de buurt. U heeft iemand nodig die zijn sporen verdiend heeft en tegelijkertijd discreet en integer uw zaken behandelt.

Transparantie en direct de juiste stappen

Als er hoge belangen op het spel staan zorgt de incasso advocaat ervoor dat er snel zekerheden gesteld worden. Zo kan de incasso advocaat het faillissement aanvragen van uw debiteur, ervoor zorgen dat er conservatoir beslag wordt gelegd of een zogenaamd incasso kort geding wordt gestart bij de voorzieningenrechter.

U volgt de actuele status van uw zaak 24/7 online via de online portaal. Zo mist u nooit welke stappen uw persoonlijke incasso advocaat heeft gezet voor uw vordering.

Als enige in Nederland combineert het Invorderingsbedrijf de efficiëntie van een incassobureau met de deskundigheid van een gespecialiseerd advocatenkantoor en de slagkracht van een deurwaarder.

Wist u dat onze incasso advocaat naadloos aansluit op No Cure No Pay Incasso?

Wij raden altijd aan om eerst met No Cure No Pay Incasso te starten. Heeft u te maken met een koppige schuldenaar die naar meerdere aanmaningen weigert te betalen? Onze incasso advocaten sluiten in dat geval naadloos aan op een No Cure No Pay incasso traject. Onze deurwaarders zijn lid van de orde van advocaten en gaan door tot het aanvragen van het faillissement. Het resultaat: uw vordering betaald.

Liever eerst No Cure No Pay Incasso traject starten?

Vóór 16:00 uur zaak ingediend = dezelfde werkdag actie!

Succesvolle klantcase

Ook Maas Leasing BV koos voor succes

incasso advocaat

Wij werken voor velen, maar niet voor iedereen. Maas Leasing BV hebben wij tot een tevreden klant weten te maken.

Weten wat uw kans op succes is? Laten we even sparren!

Half uurtje gratis sparren of liever virtueel koffie drinken?

Binnen 30 minuten concreet advies. Wilt u gratis een eerste gesprek met een advocaat bij ons op kantoor of toch liever virtueel? Kom met ons in contact door onderstaand formulier in te vullen. Liever direct iemand spreken? Neem telefonisch contact op via +31-(0)70-762 0330

Binnen 30 minuten concreet juridisch advies?

Vul hieronder uw gegevens in en ik neem direct contact met u op!  Bent u een particulier of een onderneming?  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  drs. mr. Joost Konings

  Eerlijk advies over uw kansen?

  mr. drs. Joost Konings

  Incassospecialist
  Stuur een e-mail

   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Neem telefonisch of per mail contact op

   Wester-Beton BV
   Wester-Beton BV
   Groothandel
   Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
   Lees meer

   Onze incassojuristen & adviseurs

   linkedin