Home PageIncasso advocaat inschakelen

Incasso advocaat:

al uw juridische expertise op één plaats

Mr. drs. Joost Konings en advocaten dé gespecialiseerde incasso advocaat

Soms heeft u te maken met een incassozaak van hoog belang. Ook kan het zijn dat een bepaalde zaak erg complex lijkt te zijn. In dat geval is het raadzaam een incasso advocaat in te schakelen. Omdat wij ook in dit soort gevallen een maximaal incassoresultaat garanderen, werken we met gespecialiseerde juristen en incasso advocaten.

Het voordeel van het werken met een incasso advocaat is dat door de diepgaande expertise snel de juiste stappen kunnen worden gezet. Er wordt geen tijd verloren en de druk naar de debiteur kan maximaal worden opgevoerd.

Als incasso advocaat diepgaande expertise – direct de juiste stappen

Als er hoge belangen op het spel staan zorgt de incasso advocaat ervoor dat er snel zekerheden gesteld worden. Zo kan de incasso advocaat het faillissement aanvragen van uw debiteur, ervoor zorgen dat er conservatoir beslag wordt gelegd of een zogenaamd incasso kort geding wordt gestart bij de voorzieningenrechter.

Een incasso advocaat is als geen ander in staat om een haarscherpe inschatting te maken in uw dossier en u deskundig te adviseren over de verhaalbaarheid van uw vordering.

Als enige in Nederland combineert het Invorderingsbedrijf de efficiëntie van een credit management bedrijf met de deskundigheid van een gespecialiseerd advocatenkantoor en de slagkracht van een deurwaarder.

Gratis juridisch advies?

Heeft u een zaak waar u concreet advies over wilt. Wilt u gratis een eerste gesprek met een advocaat bij ons op kantoor?

Gratis juridisch adviesgesprek?

Vul hieronder uw gegevens in en ik neem direct contact met u op!

  Bent u een particulier of een onderneming?  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  drs. mr. Joost Konings

  Wilt u direct in contact komen met een incasso-advocaat of meer informatie? Neem dan contact met ons op via +31-(0)70-762 0330 of stuur een e-mail naar info@invorderingsbedrijf.nl   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Neem telefonisch of per mail contact op

   Wester-Beton BV
   Wester-Beton BV
   Groothandel

   Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!

   Lees meer