Bent u het achterna zitten van uw geld ook zo beu? Wil uw debiteur maar niet betalen? Of heeft u al een uitspraak van de rechter? Dan is het inschakelen van de deurwaarder een wijs besluit. Een deurwaarder haalt uw geld snel en op een deskundige manier binnen.

U heeft vast leukere dingen te doen dan te bedelen om uw geld. Met loze beloften bent u wel klaar. Met het inschakelen van onze deurwaarder bent u ervan verzekerd dat uw geld niet langer onnodig op het spel staat. Het maakt ons niet uit waar uw debiteur zich bevindt: de deurwaarders waarmee wij samenwerken hebben landelijke dekking en komen dus letterlijk overal. Ook werken wij samen met deurwaarders in het buitenland als dat nodig is.

  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Neem telefonisch of per mail contact op

  Wat is een deurwaarder?

  De deurwaarders waarmee wij samenwerken zijn stuk voor stuk hoog opgeleid en door de overheid aangesteld om ervoor te zorgen dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Heeft u te maken met permanente wanbetaling, dan zal een deurwaarder uw debiteur van harte uitnodigen om voor het gerecht verschijnen. Dit noemt men dagvaarden. Het doel: zo snel mogelijk betaling verkrijgen.

  Wat doet een deurwaarder voor u?

  Naast het uitbrengen van dagvaardingen, is de deurwaarder kampioen in het verzilveren van vonnissen. Voornamelijk het incasseren wat de rechter heeft toegewezen.

  • Uitbrengen van dagvaardingen
  • Het ten uitvoer leggen van vonnissen
  • Overige deurwaardersdiensten

  Hoe werkt een deurwaarder?

  Wanbetaling is anno 2019 helaas aan de orde van de dag.

  Wanneer u bijvoorbeeld geld tegoed heeft, en er wordt niet tijdig betaald, laten wij voor u een dagvaarding uitbrengen door één van de deurwaarders. Wij stellen een dagvaarding voor u op. We formuleren uw eis en vullen deze aan met de juridische onderbouwing. Met het uitbrengen van de dagvaarding start de gerechtelijke procedure. De rechter zal een vonnis wijzen waarmee beslag gelegd wordt bij uw debiteur als er niet alsnog vrijwillig wordt betaald. Goed nieuws dus.

  De deurwaarder brengt de dagvaarding altijd persoonlijk bij uw debiteur langs. Dit noemt men ook wel betekening. Vaak is dit al genoeg om uw debiteur aan te zetten tot betaling.

  Het ten uitvoer leggen van vonnissen

  Nadat de rechter uitspraak heeft gedaan, zal de debiteur moeten voldoen aan het vonnis. Eén van de deurwaarders waarmee we samenwerken betekent het vonnis bij uw debiteur en doet bevel tot betaling. Blijft betaling uit, dan zal er over worden gegaan tot beslaglegging. Lees meer over beslaglegging.

  De voordelen van onze deurwaarders

  • Landelijke dekking
  • Deskundig & ervaren
  • Respect voor uw debiteur
  • Snel resultaat

  Overige diensten

  Via ons kunt u bij de deurwaarders waarmee we samenwerken terecht voor alle deurwaarderstaken, zoals deze in de wet staan beschreven, waaronder:

  • Betekening van ambtelijke stukken
  • Opstellen van akten en constateringen
  • Veilingen
  • Ontruimingen van woningen en bedrijfspanden

  Direct een deurwaarder nodig?

  Wacht niet langer op uw geld en schakel een deurwaarder in. Het Invorderingsbedrijf is door samenwerking uw partner voor alle deurwaardersdiensten. Vragen? Bel ons op +31-(0)70-762 0330.

  Deurwaarder nodig?

  Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!   Bent u een particulier of een onderneming?   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Download
   No Cure No Pay Incasso

   Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!

   • Géén succes = géén kosten
   • 100% uitkering van de hoofdsom
   • 95% slagingspercentage

   Alstublieft,

   Uw download

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

   Download direct

    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op