Home PageHuurincasso

Invorderingsbedrijf

Huurincasso

Als de huur niet meer (tijdig) betaald wordt, loopt de totale vordering snel op. Elke maand wordt het te vorderen bedrag hoger. De reden dus om al in een vroeg stadium in te grijpen. Met huurincasso van het Invorderingsbedrijf maakt u definitief korte metten met huurders die niet tijdig betalen

Huurincasso
Video afspelen
Voor 16:00 uur incasso ingediend, dezelfde werkdag actie (!)

Huurder betaalt niet? Huurincasso vormt een bewezen oplossing!

Last van een niet-betalende huurder? Met onze Huurincasso zorgt u ervoor dat uw huurder overgaat tot betaling. Daarnaast verhogen we hiermee de betalingsmoraal bij uw huurder. Verder is een belangrijke afweging die u als verhuurder of belegger maakt, of u de huurovereenkomst wilt voortzetten. Als u dat wenst verzorgen we naast het innen van de huur eveneens het ontbinden van de huurovereenkomst (door middel van een gerechtelijke ontbindingsprocedure) en vorderen we zo nodig een schade. Vaak maken huurders namelijk schade, waar u, als u niets doet, voor opdraait.

Voordelen Huurincasso

Huurincasso indienen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  upload-rafiki@3x

  Voor wie is huurincasso?

  Vastgoedbeheerders, beleggingsmaatschappijen, institutionele beleggers en makelaars maken gebruik van huurincasso, maar ook voor veel particuliere beleggers vormt dit de oplossing als het op innen van achterstallige huurpenningen aankomt. Het Invorderingsbedrijf kunt u inschakelen in zowel het minnelijke als het juridische traject.

  Hoe werkt huurincasso?

  Huurincasso gaat als volgt in zijn werk:

  Stap 1.

  De betaling van uw huurder blijft uit.

  Stap 2.

  U draagt uw vordering aan ons over waarna wij direct starten met het dossier. Voor 16:00 uur ingediend, is dezelfde dag actie.

  Stap 3.

  Wij vullen uw dossier verder verder aan en stellen uw debiteur onmiddelijk in gebreke. Blijft betaling uit, dan sommeren wij schriftelijk en nemen we telefonisch contact op om hem/haar tot betaling te bewegen. 

  Stap 4.

  U kijkt tegelijkertijd over onze schouders mee, vanuit onze eigen exclusieve online cockpit: onze geavanceerde online portaal waarin u 24/7 de actuele status van uw zaken op de voet volgt. 

  Stap 5.

  Wij hebben zestien contactmomenten met uw klant: telefonisch, per mail, via sms en brieven.

  No Cure No Pay incasso ervaringen van onze klanten

  Broeders Transport BV
  Read More
  Wij zijn zeer te spreken, dat we tot nu toe onze vorderingen hebben kunnen ontvangen. En dat ons op deze manier veel werk uit handen wordt genomen. Ook nog eens zonder risico voor ons. De debiteur betaalt de incasso kosten en wij ontvangen ons geld. Ik kan iedereen met een incasso opdracht Invorderingsbedrijf aanraden!
  Willems Electrotechniek
  Read More
  Uitstekend! Helder dashboard en goede terugkoppeling door vaste contactpersoon. Het lukte mij in 3 maanden niet om mijn openstaande facturen te innen. Ik ging daarom opzoek naar een no cure no pay incassobureau, zodat ik niet nog meer geld kwijt ben. Het Invorderingsbedrijf heeft in nog geen 1 maand tijd het gehele bedrag weten te incasseren. Wij geven 5 sterren!
  Poels-Janssen Logistics B.V.
  Read More
  Niet verwacht dat het snel zou gaan. Ik had eigenlijk geen hoop meer dat mijn klanten zouden betalen. Ik wilde dan ook geen risico lopen om geld uit te geven, zonder zeker te weten dat ik mijn geld terug zie. Ongelofelijk dat je zelf tijden bezig bent en dan schakel je eindelijk iemand anders in en dan kunnen ze opeens wel betalen. Goed dat dit soort incassobedrijven bestaan. Mijn debiteur betaalt de incassokosten en ik heb mijn volledig openstaand bedrag ontvangen.
  Previous
  Next

  Onze huurincassospecialisten

  Onze incassojuristen beheersen het huurrecht tot in de puntjes. Of het nu professionele verhuur of particuliere verhuur betreft, stabiele huurinkomsten en een gezonde cashflow zijn essentieel voor uw liquiditeit. Onze specialisten zijn een vraagbaak op alles wat met vastgoed en verhuur te maken heeft.

  Jim Molenkamp
  Jim Molenkamp
  Stijn van Venetiën
  Stijn van Venetiën
  Bas Toet
  Bas Toet

  Huurincasso indienen?

  Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!

   Bent u een particulier of een onderneming?

   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   upload-rafiki@3x

   Onze kantoren

   Wij zijn gevestigd in Den HaagRotterdamGroningen en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

   Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering overdragen? Neem dan contact op +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920 of via bovenstaand contactformulier.

   Waarom 40.000 klanten u voor gingen

   Gratis advies van uw persoonlijke adviseur

   Jim Molenkamp
   Jim Molenkamp

   Incasso specialist
   Write email    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op

    Onze Incassojuristen & Adviseurs