Home PageIncasso No Cure No Pay

Invorderingsbedrijf

Incasso No Cure No Pay

Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op een No Cure No Pay incassobureau. Doordat ons incassobureau enkel werkt met de allerbeste juristen en incasso advocaten hebben we alle middelen in huis om uw debiteur onder maximale druk te zetten. Het resultaat: uw geld in úw portemonnee waar het hoort.

No cure no pay incasso
No cure no pay incasso
Vóór 16:00 uur zaak ingediend, dezelfde werkdag actie!

Debiteur betaalt niet? Wij gaan verder waar anderen stoppen

De eerste benadering is mild. De aanmaning of factuur kan namelijk aan de aandacht van de debiteur zijn ontschoten. Geeft uw debiteur na diverse sommaties niet thuis, dan voeren wij de druk op met maar één doel: ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk het geld ontvangt waar u recht op heeft! Van een gerechtelijke procedure, zoals een incasso kort geding tot het faillissement aanvragen van uw debiteur of het leggen van conservatoir beslag. Ons incassobureau helpt u graag!

Voordelen No Cure No Pay incasso

Gratis adviesgesprek?

Uw zaak overdragen via no cure no pay incasso? Vul uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassobureau inschakelen

  Hoe werkt No Cure No Pay incasso?

  Hoe een incassotraject in zijn werk gaat, is als volgt:

  Stap 1.

  De betaling van uw zakelijke of particuliere klant blijft uit. 

  Stap 2.

  U draagt uw vordering aan ons over waarna wij direct starten met het dossier. Voor 16:00 uur ingediend, is dezelfde dag nog actie.

  Stap 3.

  Wij vullen uw dossier verder aan en stellen uw debiteur onmiddellijk in gebreke. Blijft betaling uit, dan sommeren wij schriftelijk en nemen we telefonisch contact op om hem/haar tot betaling te bewegen. 

  Stap 4.

  U kijkt tegelijkertijd over onze schouders mee, vanuit onze eigen exclusieve online cockpit: onze geavanceerde online portaal waarin u 24/7 de actuele status van uw zaken op de voet volgt.

  Stap 5.

  Wij hebben zestien contactmomenten met uw klant: telefonisch, per mail, via sms en brieven.

  Stap 6.

  Er volgen drie uitkomsten:

  1. Uw factuur betaald
  2. Er is een betalingsregeling afgesproken
  3. Het incassotraject wordt voortgezet in een gerechtelijke procedure

  Bestaat een deurwaarder no cure no pay?

  Voor de ambtelijke werkzaamheden die een deurwaarder verricht, bestaan vaste wettelijke tarieven. Deze worden automatisch doorberekend aan uw debiteur. Deze werkzaamheden verricht een deurwaarder zoals gezegd dus niet op basis van no cure no pay.

  Wel mogen deurwaarders (net als een incassobureau) ook andere incassowerkzaamheden verrichten. Hierbij kunt u denken aan het versturen van herinneringen en sommaties. Dit kan een deurwaarder wel op basis van no cure no pay doen. 

  Invorderingsbedrijf beschikt over zowel incassospecialisten en juridisch experts als incasso advocaten en deurwaarders. Zodoende verzorgen wij zowel no cure no pay incasso als gerechtelijke incasso.

  Let wel op: de gerechtelijke incasso is niet mogelijk op basis van no cure no pay.

  Direct uw No cure No Pay incasso indienen?

  Elk dossier krijgt de aandacht die het nodig heeft. Geef gemakkelijk uw vordering uit handen aan ons incassobureau. Lees wat klanten vertellen over onze service. Upload uw zaak online en wij nemen direct contact met u op.

  Vóór 16:00 uur zaak ingediend = dezelfde werkdag actie!
  No cure no pay incasso 1 e1678972221732 - invorderingsbedrijf

  Incasso No Cure No Pay ervaringen van onze klanten

  Benieuwd naar de no cure no pay incasso ervaringen van onze klanten? Neem dan een kijkje in het onderstaande overzicht, hier staan de online incasso ervaringen van onze klanten weergeven.

  Andrea van der leemputten
  Andrea van der Leemputten
  Hebben mij geholpen met een salaris incasseren. Heb 50% extra bovenop m'n salaris gekregen, volgens hun jurist moest mijn ex werkgever dat verplicht betalen. Geen enkele kosten gehad aan incasso want no cure no pay regeling.
  Roelie van der veen
  Roelie van der Veen
  Nog nooit eerder tot deze aktie overgegaan maar..... Tot op de laatste cent heeft de camping mij terugbetaald. Huisje gehuurd, maar de borgsom verrekend. Daar heeft dit incassobureau op een deskundige manier een stokje voor gestoken. Geen half werk, maar gewoon doorpakken. Het heeft mij...
  John
  John
  Zo hee! 13 maanden huurachterstand hebben ze voor mij binnengehaald. NO CURE NO PAY ik heb er geen kosten aan gehad! Vandaag werd ik gebeld door Stijn (aardige accountmanager) dat alles binnen was. Ik kan alle verhuurders aanraken zaken met ze te doen. Wat ik...
  Daisy
  Daisy
  Super blij met de hulp die ik heb gekregen. Mijn huurbaas weigerde mijn borgsom terug te betalen zonder reden. Het incassobureau heeft alle communicatie overgenomen, dat ik daar geen stress meer van had, en het heeft me niks gekost (no cure no pay). Mijn huurbaas...
  Dennis
  Dennis
  Goedkoop is soms duurkoop. Ook ik kwam daar achter na het bestellen van een tv. Zelf kreeg ik het geld niet terug. Door de incasso uit handen te geven ging het als een speer! Dat het door middel van no cure no pay is binnengekomen...
  Bloem van der linde
  Bloem van der Linde
  Uit principe heb ik het er niet bij laten zitten. Een incassobureau inschakelen had ik eerst niet bedacht, maar door alle lovende verhalen over dit incassobureau toch maar aangemeld. En met succes. Wat denkt u? Al na welgeteld één sommatie had ik mijn gehele aanbetaling...
  Cees poot
  Cees Poot
  Invorderingsbedrijf , was voor mijn het lichtje in de duisternis. Super geholpen. Invorderingsbedrijf heeft er voor gezorgd. Dat ik uiteindelijk mij geld terug heb gekregen. No cure no pay
  J. Schreuder
  J. Schreuder
  Webshop had niet geleverd. Ik had een spelcomputer besteld omdat ze zogenaamd op voorraad waren. Na een tijd gewacht te hebben heb ik dit incassokantoor ingeschakeld. Mijn geld was zo binnen. No cure no pay ook! Superblij mee!
  M. Ten broeke
  M. ten Broeke
  Een absolute aanrader! Namens onze Vereniging van Eigenaars - waarvoor ik het beheer doe - heb ik een groot aantal onbetaalde maandbijdragen ter incasso aangeboden. Al binnen enkele dagen waren alle bedragen betaald! Ben je op zoek naar een incassopartij die het écht waarmaakt, dan...

  Onze incassospecialisten

  In 10 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van incasso. “Wij gaan verder waar anderen stoppen”.

  Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van incasso, of heeft u vragen over no cure no pay incasso? Onze specialisten staan u graag direct te woord. 

  mr. May Leung

  Incassojurist

  mr. Wesley Boeters

  Incassojurist

  Bas Toet

  Incassospecialist

  Incasso No Cure No Pay indienen?

  Uw vordering overdragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

   Bent u een particulier of een onderneming?

   Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Incassobureau inschakelen

   Onze kantoren

   Wij zijn gevestigd in Den HaagRotterdamGroningen en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

   Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering overdragen? Neem dan contact  op +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920 of via bovenstaand contactformulier. Wij gaan verder waar andere stoppen en houden niet op tot uw vordering volledig betaald is.

   FAQ: Veelgestelde vragen over Incasso No Cure No Pay