Print deze pagina

No Cure No Pay Incasso
Zonder risico voor u, direct uw geld!

Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!

Het invorderingsbedrijf staat voor een no-nonsense aanpak van bedrijven die zich niet houden aan gemaakte betaalafspraken. Wij werken op basis van No Cure No Pay tarieven. Wij bieden u de allerbeste juristen en incasso advocaten. Wij kunnen alle mogelijke middelen inzetten om uw klant onder maximale druk te zetten. Het resultaat: uw geld in úw portemonnee waar het hoort!

10 redenen waarom u moet kiezen voor No Cure No Pay Incasso van Invorderingsbedrijf

 • 100% uitkering van de hoofdsom
 • Geen kosten bij geen resultaat
 • Uw Debiteur betaald de kosten
 • Slagingspercentage 93%
 • Ook losse incasso-opdrachten
 •  Voor 16:00 incasso ingediend, dezelfde dag nog actie 
 • 24/7 online inzage
 • Incasso door juristen en advocaten
 • Wij adviseren u altijd met uitgebreide informatie
 • Uw eigen contactpersoon

Zo werkt no cure no pay incasso bij Invorderingsbedrijf in de praktijk (7 simpele stappen)

 1. De betaling van uw klant blijft uit
 2. Wij begeleiden en adviseren u
 3. Heeft u uw zaak vóór 16:00 ingediend? Wij gaan direct aan de slag
 4. Wij stellen uw klant indien nodig ingebreke
 5. Volg uw zaak 24/7 online
 6. Wij hebben 16 contactmomenten met uw klant, per mail, telefonisch, sms en per brieven
 7. Er volgen drie uitkomsten: Uw factuur betaald, er is een betalingsregeling afgesproken of het traject wordt voortgezet in het gerechtelijk traject

No Cure No Pay Incasso
 

Download hier de No Cure No Pay incassovoorwaarden

 

No Cure No pay incasso ervaringen van onze klanten

Wij zijn zeer te spreken, dat we tot nu toe onze vorderingen hebben kunnen ontvangen. En dat ons op deze manier veel werk uit handen wordt genomen. Ook nog eens zonder risico voor ons. De debiteur betaalt de incasso kosten en wij ontvangen ons geld. Ik kan iedereen met een incasso opdracht Invorderingsbedrijf aanraden!
– Broeders Transport BV

Uitstekend! Helder dashboard en goede terugkoppeling door vaste contactpersoon. Het lukte mij in 3 maanden niet om mijn openstaande facturen te innen. Ik ging daarom opzoek naar een no cure no pay incassobureau, zodat ik niet nog meer geld kwijt ben. Het Invorderingsbedrijf heeft in nog geen 1 maand tijd het gehele bedrag weten te incasseren. Wij geven 5 sterren!
-Willems Electrotechniek

Niet verwacht dat het snel zou gaan. Ik had eigenlijk geen hoop meer dat mijn klanten zouden betalen. Ik wilde dan ook geen risico lopen om geld uit te geven, zonder zeker te weten dat ik mijn geld terug zie. Ongelofelijk dat je zelf tijden bezig bent en dan schakel je eindelijk iemand anders in en dan kunnen ze opeens wel betalen. Goed dat dit soort incassobedrijven bestaan. Mijn debiteur betaalt de incassokosten en ik heb mijn volledig openstaand bedrag ontvangen.
– Poels-Janssen Logistics B.V

HOOG SLAGINGSPERCENTAGE VAN 95%

 
Wij kennen de regels van het spel. We weten wat wel en niet werkt. Hierop hebben we onze werkwijze afgestemd. Soms is een milde benadering de oplossing, soms een strenge. Met juristen, deurwaarders én advocaten onder één dak, bieden we de bescherming die uw bedrijf nodig heeft. Natuurlijk zonder incassokosten voor uw rekening. Geheel op basis van No Cure No Pay!

F.A.Q. No Cure No Pay Incasso

Wat is No Cure No Pay

Waarom werkt Invorderingsbedrijf op No Cure No Pay basis?

Wanneer geldt No Cure No Pay incasso bij Invorderingsbedrijf?

Waar moet ik op letten bij het kiezen voor No Cure No Pay incasso? (3 tips)

Een No Cure No Pay advocaat. Bestaat dat? 

Een vordering. Wat is dat?

 

F.A.Q. Wat is No Cure No Pay

Wanneer u een openstaande factuur heeft, kunt u deze laten incasseren op incasso No Pay No Cure basis. Incasso No cure No pay betekend ook wel, ‘geen oplossing dan ook geen betaling’.

In de praktijk betekent dit dat uw klant voor de kosten van het incassobureau opdraait. Het fijne aan incasso No Pay No Cure, is dat u óns niets verschuldigd bent, maar uw klant.

F.A.Q. Waarom werkt Invorderingsbedrijf op No Cure No Pay basis?

Een klant die niet betaalt, is al vervelend genoeg. Wat nog vervelender is? Dat u in deze niet betalende klant moet investeren met tijd en geld. Dit is exact de reden om Incasso op basis van No Cure No Pay aan te bieden. Uw risico blijft hiermee zo klein mogelijk.

Daarnaast proberen wij alles uit het incassotraject te halen. Wij hebben namelijk hetzelfde belang als u, namelijk betaald krijgen. Qua inkomsten zijn wij afhankelijk van uw klant.  Anders worden wij immers niet betaald. Voor ons een leuke uitdaging, voor u uw geld in uw zak! Zonder kostenrisico.

F.A.Q. Wanneer geldt No Cure No Pay incasso bij Invorderingsbedrijf?

 • Bij niet incasseren in de minnelijke fase bij een losse incasso-opdracht
 • Incasso No Cure No Pay is niet van toepassing in de juridische fase (gerechtelijke fase en beslagleggingsfase) en overige producten en diensten
 • Zakelijke vorderingen
 • Particulieren vorderingen vanaf €1.000
 • Nationale én internationale incasso’s
 • Bij onbetwiste vorderingen

Op alle opdracht zijn van toepassing onze algemene voorwaarden.

F.A.Q. Waar moet ik op letten bij het kiezen voor No Cure No Pay incasso? (3 tips)

Wanneer u kiest voor een incassobureau No Cure No Pay, moet u letten op de volgende punten:

 1. De kwaliteit tijdens uw incassobehandeling
  Het is van belang dat uw incassospecialist de juiste tools inzet om uw klant over te laten gaan tot betaling. Hiervoor is juridische kennis én creativiteit nodig. Wij zeggen het niet voor niets: Wij gaan door waar andere stoppen.
  Bij iedere vordering gaan wij tot het uiterste. Wij kennen het klappen van de zweep, de regels van het spel, wat wel en niet werkt. U kunt er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om uw geld te innen.
 2. De betrouwbaarheid van uw incassopartner
  Het is belangrijk dat u weet met wie u zakendoet. Wij hebben in 10 jaar tijd een ijzersterke reputatie opgebouwd. Onze klanten zijn niet voor niets onze ambassadeurs. Zij vertellen hoe wij werken.
 3. Communicatie tijdens het incassoproces
  Veel incassobedrijven nemen uw vordering vol enthousiasme aan, maar verdwijnen daarna van het toneel. Hierin onderscheid Invorderingsbedrijf zich. Wij bieden uw eigen persoonlijke accountmanager die 24/7 beschikbaar is. Wilt u liever op eigen gelegenheid kijken wat de status van uw zaak is? Geen probleem. Onze online cockpit biedt u op ieder moment online inzage.

 

F.A.Q. Een No Cure No Pay advocaat. Bestaat dat? 

In sommige landen is een No Cure No Pay advocaat een begrip. In Groot-Brittannië en de Verenigde staten bijvoorbeeld. In Nederland is een No Cure No Pay advocaat echter verboden. De beroepsvereniging van advocaten vindt dat incasso advocaten niet onafhankelijk zijn. Wordt de zaak niet opgelost, krijgen incasso advocaten namelijk niet betaald. Om die reden zou een advocaat liever zaken in behandeling kunnen nemen die grotere kans van slagen hebben. Een gerechtelijke procedure door incasso advocaten op No Cure No Pay kan in Nederland dus niet.

Hierop is Invorderingsbedrijf dé ultieme oplossing. Wij bieden juristen, advocaten én deurwaarders onder één dak. Onze juristen zullen uw zaak oppakken op No Pay No Cure basis. In de meeste gevallen incasseren wij uw vordering in de buitengerechtelijke procedure. Is uw klant een standvastige wanbetaler, zijn onze lijnen kort. Wij schakelen direct onze advocaten in. Het goede nieuws. Uw klant betaald de kosten!

F.A.Q. Een vordering. Wat is dat?

Een dienst of product waarvoor geen betaling is ontvangen, heet een vordering. In de praktijk wordt een vordering ook wel ‘openstaande factuur’ genoemd.

Wilt u meer weten over Incasso No Cure No Pay?

Wij geven u graag een gratis incasso advies en kunnen u meer informatie geven over uw vorderingen op basis van Incasso No Cure No Pay. Het Invorderingsbedrijf is uw partner voor alle incassozaken. Vragen? Bel ons op +31-(0)70-762 0330.

 
Ook voor No Pay No Cure incasso zzp, No Pay No Cure incasso Rotterdam, incassobureau Rotterdam, Incasso No Pay No Cure Den Bosch en meer.