Print deze pagina

 

Incasso No Cure No Pay bij losse opdrachten

De meest geavanceerde incassostrategie op basis van No Cure No Pay

Het Invorderingsbedrijf staat voor een no-nonsense aanpak van bedrijven die zich niet houden aan gemaakte betaalafspraken. Wij werken op basis van  No Cure No Pay Tarieven. Onze No Cure No Pay formule staat voor snelheid, kwaliteit en resultaat. Wij bieden u de allerbeste juristen en incasso advocaten en kunnen alle mogelijke rechtsmiddelen inzetten om uw debiteur onder maximale druk te zetten, want Cash = King.

Minnelijk geen succes = Geen Kosten

Incasso No Cure No Pay houdt in dat wij geen buitengerechtelijke incassokosten aan u in rekening brengen als de debiteur in de buitengerechtelijke fase de volledige vordering betaalt inclusief onze kosten. Het is al vervelend genoeg dat uw factuur niet betaalt wordt. Als ons minnelijk incassotraject geen succes oplevert dan wilt u natuurlijk niet met onverwachte kosten geconfronteerd worden.

3 mogelijke situaties bij Incasso No Cure No Pay

    1. Uw debiteur betaalt uw hoofdsom plus de incassokosten. Voor u resteert de hoofdsom.
    2. Uw debiteur betaalt minder dan het totaal van de hoofdsom plus de incassokosten. Wij brengen op de betaling in mindering de ons toekomende incassokosten.
    3. Uw debiteur betaalt niets in de minnelijke fase nadat wij u hebben laten weten de minnelijke fase af te sluiten. Wij belasten u geen incassokosten door.

Incasso No Cure No Pay – Incasseren zonder risico

U wilt vooraf weten waar u aan begint en wat het u kost. Daarom werken we niet met kleine lettertjes, maar hanteren we heldere incassotarieven. In 92% van de gevallen sluiten we een dossier al in de buitengerechtelijke incassoprocedure af en is de vordering snel voldaan. U bent dus verzekerd van een maximale inspanning van ons, waarbij we trachten de gemaakte kosten te kunnen verhalen op uw debiteur. Wacht dus niet langer en draag uw vordering over.

 

Download hier de No Cure No Pay incassovoorwaarden

No Cure No Pay incasso werkt twee kanten op

Een klant die niet betaalt, is al vervelend genoeg. Nog vervelender is als u in deze niet betalende klant moet investeren met tijd en geld. Dit is exact de reden om Incasso op basis van No Cure No Pay aan te bieden.Uw vordering overdragen

De voordelen van het Invorderingsbedrijf

Alle vorderingen worden dezelfde dag nog in behandeling genomen op basis van Incasso No Cure No Pay. Zo verliezen we dus geen tijd. Uw eigen contactpersoon, vaak een jurist, is beschikbaar om uw vragen direct te beantwoorden. Ook krijgt u uw eigen account in onze Online Cockpit, zodat u zelf controle kunt houden. U heeft 24/7 online inzage in de dossiers, zodat u altijd op de hoogte bent van alle ins en outs van uw zaken. Gelden worden veilig ontvangen via onze Stichting Derdengelden Invorderingsbedrijf, die de voor u ontvangen bedragen direct aan u doorstort bij afwikkeling van het dossier.

Voorwaarden voor Incasso No Cure No Pay

Aan Incasso No Cure No Pay zijn spelregels verbonden. Incasso No Cure No Pay houdt niet in dat wij gratis werken. Het houdt wel in dat, indien wij niet kunnen incasseren in de minnelijke fase, wij u geen variabele buitengerechtelijke incassokosten in rekening brengen. Dit is zo wanneer u bij ons een losse incasso-opdracht plaatst via het aanmeldformulier en uw vordering opeisbaar is en u de vordering niet tijdens de behandeling intrekt of de behandeling verder frustreert. Wij besluiten zelf wanneer het minnelijke incasso-traject ten einde is. In geval van incasso betaalt uw debiteur over het algemeen onze kosten. We zijn namelijk van mening dat de kosten voor incasso voor rekening van uw debiteur moeten komen – hij is immers in verzuim – en niet voor u. De werkwijze van Incasso No Cure No Pay is niet van toepassing op de juridische fase (gerechtelijke fase en beslagleggingsfase) en overige producten en diensten.  Op alle opdrachten zijn van toepassing onze algemene voorwaarden.

Wilt u meer weten over Incasso No Cure No Pay?

Wij geven u graag een gratis incasso advies en kunnen u meer informatie geven over uw vorderingen op basis van Incasso No Cure No Pay. Het Invorderingsbedrijf is uw partner voor alle incassozaken. Vragen? Bel ons op +31-(0)70-762 0330.

Ook voor een deurwaarder Den Haagdeurwaarder Amsterdam en deurwaarder Rotterdam bent u bij het Invorderingsbedrijf aan het juiste adres.