Home PageLaatste Sommatie Service

Invorderingsbedrijf

Laatste Sommatie Service

Met de laatste sommatieovereenkomst kunt u onbeperkt laatste sommaties laten versturen aan laat betalende klanten. De laatste sommatie wordt uit onze naam verstuurd. En dat heeft effect! In maar liefst 85% van de gevallen gaat de klant direct over tot betaling (zo blijkt uit de statistiek van het eerste kwartaal 2020). Géén kosten voor u, géén kosten voor de klant.

Video afspelen
Voor 16:00 uur incasso ingediend, dezelfde werkdag actie (!)

100% tevreden klanten en snellere betaling

Met de Laatste Sommatie Service behoudt u een goede klantrelatie én zorgt u dat uw klanten sneller betalen. Oftewel u krijgt uw facturen betaald zonder gedoe!

Waarom de Laatste Sommatie Service?

Hoe werkt de Laatste Sommatie Service?

Invorderingsbedrijf stuurt een sommatie naar debiteuren om een eventuele hoofdsom binnen vijf dagen te voldoen. Dit geeft de debiteur een laatste kans om het bedrag te betalen zonder dat er extra incassokosten bijkomen.

Stap 1.

De betaling van uw klant blijft uit. 

Stap 2.

U draagt uw vordering aan ons over waarna wij een laatste sommatie sturen per brief of e-mail. 

Stap 3.

In 85% van de gevallen betaalt uw debiteur meteen.

Laatse Sommatie Service: ervaringen van onze klanten

Broeders Transport BV
Read More
Wij zijn zeer te spreken, dat we tot nu toe onze vorderingen hebben kunnen ontvangen. En dat ons op deze manier veel werk uit handen wordt genomen. Ook nog eens zonder risico voor ons. De debiteur betaalt de incasso kosten en wij ontvangen ons geld. Ik kan iedereen met een incasso opdracht Invorderingsbedrijf aanraden!
Willems Electrotechniek
Read More
Uitstekend! Helder dashboard en goede terugkoppeling door vaste contactpersoon. Het lukte mij in 3 maanden niet om mijn openstaande facturen te innen. Ik ging daarom opzoek naar een no cure no pay incassobureau, zodat ik niet nog meer geld kwijt ben. Het Invorderingsbedrijf heeft in nog geen 1 maand tijd het gehele bedrag weten te incasseren. Wij geven 5 sterren!
Poels-Janssen Logistics B.V.
Read More
Niet verwacht dat het snel zou gaan. Ik had eigenlijk geen hoop meer dat mijn klanten zouden betalen. Ik wilde dan ook geen risico lopen om geld uit te geven, zonder zeker te weten dat ik mijn geld terug zie. Ongelofelijk dat je zelf tijden bezig bent en dan schakel je eindelijk iemand anders in en dan kunnen ze opeens wel betalen. Goed dat dit soort incassobedrijven bestaan. Mijn debiteur betaalt de incassokosten en ik heb mijn volledig openstaand bedrag ontvangen.
Previous
Next

Onze incassospecialisten

In 10 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van incasso. “Wij gaan verder waar anderen stoppen”.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van incasso, of heeft u vragen over incasso? Onze specialisten staan u graag direct te woord. 

Joeyin Tang
Joeyin Tang
Wesley Boeters
Wesley Boeters
May Leung
May Leung

Incasso indienen?

Uw vordering overdragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  upload-rafiki@3x

  Onze kantoren

  Wij zijn gevestigd in Den Haag en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

  Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering overdragen? Neem dan contact  op +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920 of via bovenstaand contactformulier.

  Waarom 40.000 klanten u voor gingen

  Gratis advies van uw persoonlijke adviseur

  Luka Tripic
  Luka Tripic

  Incassospecialist
  Write email   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Neem telefonisch of per mail contact op