Home PageDeurwaarder Rotterdam

Deurwaarder Rotterdam: uw factuur snel betaald

Heeft u als bedrijf, zzp’er, verhuurder of particulier te maken met een debiteur in Rotterdam die een factuur weigert te betalen? Met behulp van onze deurwaarders in Rotterdam kunnen we nagenoeg iedere factuur voor u innen. 

Door onze deurwaarder in Rotterdam bij uw klant langs te sturen, begrijpt de wanbetaler dat uw geduld op is. In negen van de tien gevallen zal uw schuldenaar na een bezoek van de deurwaarder direct betalen

Gebeurt dat niet? Dan hebben onze Rotterdamse deurwaarders sterke dwangmiddelen om uw debiteur alsnog tot betaling te bewegen. Zo kunnen we uw schuldenaar met behulp van de gerechtsdeurwaarder voor de rechter slepen. Met een uitspraak van de rechter mogen we vervolgens beslag leggen. 

Door een beproefde werkwijze, waarbij we de druk geleidelijk aan opvoeren, hebben we bewezen dat we 95% van alle vorderingen kunnen incasseren. 

Wacht daarom niet langer, maar neem contact op met ons kantoor in Rotterdam. Bel naar 010 – 760 3270 of vul onderstaand contactformulier op onze website in. Onze gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten staan klaar om direct aan de slag te gaan met het innen van uw openstaande vorderingen.

Direct een deurwaarder nodig in Rotterdam?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één dag contact met u op.

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Deurwaarder rotterdam

  Wat zeggen onze klanten?

  In de loop der jaren hebben wij duizenden klanten in Rotterdam succesvol geholpen met het innen van hun openstaande vorderingen. Gemiddeld beoordelen klanten ons met een 9,5.

  Dirk klerk
  Dirk Klerk
  Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.
  ‘t pippi huis
  ‘t Pippi Huis
  Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact...
  Anastasia lavrenteva
  Anastasia Lavrenteva
  The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn't expect anything. And yesterday I received a call with happy news - the seller returned my money through the service. Only a few weeks had...
  Jeppen
  Jeppen
  Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!
  King ping bedrijfsimperialen b. V.
  King Ping Bedrijfsimperialen B.V.
  Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
  Montage team enschede
  Montage Team Enschede
  Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
  Lites film amsterdam
  LITES Film Amsterdam
  Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
  Power plastics b. V.
  Power Plastics B.V.
  Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
  Bks service bv
  BKS Service BV
  Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.
  Microcare international b. V.
  Microcare International B.V.
  De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!
  Wester-beton bv
  Wester-Beton BV
  Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
  B mediate housing
  B Mediate Housing
  Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
  Mitterhof
  Mitterhof
  Schnell, kompetent, entschlossen!
  Kampschreur bv projectstoffering
  Kampschreur BV Projectstoffering
  Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.

  Wat kan een gerechtsdeurwaarder in Rotterdam voor mij betekenen?

  Een deurwaarder is een openbaar ambtenaar die zich bezighoudt met het invorderen van schulden. Hiervoor is een deurwaarder bevoegd tot diverse ambtelijke werkzaamheden

  Een deurwaarder kan onder andere:

  •     Iemand dagvaarden (oproepen voor de rechter te verschijnen)
  •     Vonnissen en dwangbevelen betekenen (overhandigen)
  •     Conservatoir beslag leggen
  •     Beslag leggen op goederen
  •     Beslag leggen op loon en bankrekeningen
  •     Huurders uitzetten
  •     Woningen en panden ontruimen

  Het inschakelen van een deurwaarder is daardoor een van de meest effectieve manieren om schulden te innen. Doordat de deurwaarder beschikt over bovenstaande dwangmiddelen, gaan de meeste wanbetalers direct over tot betaling. Zo niet, dan kan de gerechtsdeurwaarder in Rotterdam beslag leggen op de bezittingen van de wanbetaler.

  Kosten deurwaarder Rotterdam

  De werkzaamheden die een deurwaarder verricht, noemen we ook wel ambtshandelingen. Voor deze ambtshandelingen gelden vaste wettelijke tarieven. Deze prijzen zijn vastgelegd in het Besluit Tarieven Ambtshandelingen Gerechtsdeurwaarders

  Deurwaarderskosten per 1 januari 2024

  Dagvaarding

  € 112,37

  Betekening van een titel

  € 122,34

  Betekening verzoekschrift met oproeping

  € 89,33

  Beslag op roerende zaken

  € 147,54

  Beslag op roerende zaken m.m.v. derde

  € 196,47

  Beslag op rechten of effecten

  € 289,37

  Beslag op onroerende zaken

  € 190,53

  Opheffing van beslag op onroerende zaken

  € 202,50

  Gerechtelijke inbewaringgeving

  € 300,91

  Executoriale verkopingen van roerende zaken

  € 384,40

  Aanzegging van de overname van de executie van onroerende zaken

  € 103,58

  Gedwongen ontruiming van onroerende zaken

  € 288,68

  Wie betaalt de deurwaarder?

  De deurwaarder berekent de kosten doorgaans automatisch door aan de debiteur. Als de schuldenaar de vordering alsnog betaalt of als de rechter u in het gelijk stelt, dan kost het inschakelen van de deurwaarder u in principe niets. Alleen in uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld als de rechter de vordering ongegrond verklaart, loopt u een financieel risico.

  Een deurwaarder of incassobureau in Rotterdam?

  Het grote verschil tussen een deurwaarder en een incassobureau is dat een deurwaarder een door de koning benoemd ambtenaar met een wettelijke status is. Een incassobureau heeft die status niet. Dit betekent dat een incassobureau geen wettelijke bevoegdheden heeft om schulden te innen. 

  Waar een deurwaarder dagvaardingen uit kan brengen en beslag mag leggen, kan een incassobureau eigenlijk alleen telefonisch contact opnemen en herinneringen en sommaties versturen. 

  Deurwaarder rotterdam

  Hoe werkt Invorderingsbedrijf?

  Bij Invorderingsbedrijf in Rotterdam beschikken we over incassospecialisten, juristen, deurwaarders en advocaten onder één dak. Afhankelijk van de situatie kunnen we de druk zodoende geleidelijk aan opvoeren. Wij zijn dus geen standaard incassobureau Rotterdam.

  Stap 1

  Buitengerechtelijke incasso

  Bij Invorderingsbedrijf proberen we uw vordering in eerste instantie te innen via een buitengerechtelijk incassotraject. Tijdens deze minnelijke fase sturen we herinneringen en aanmaningen. Ook zullen we uw debiteur bellen en sms’en. Verder sturen we e-mails.

  Doordat we de brieven uit onze naam versturen, behoudt u een goede klantrelatie met de debiteur. Pas als de minnelijke incassowerkzaamheden geen effect hebben, schakelen we over naar het inzetten van een gerechtsdeurwaarder.

  Stap 2

  Uw wanbetaler dagvaarden

  Wanneer uw wanbetaler niet reageert op de aanmaningen en sommaties kunnen we een gerechtelijke procedure starten. We sturen een deurwaarder met een dagvaarding langs. Veel wanbetalers zijn dusdanig onder de indruk van dit pressiemiddel dat zij eieren voor hun geld kiezen en het verschuldigde bedrag alsnog betalen.

  Stap 3

  Gerechtelijke incasso

  Blijft betaling alsnog achterwege, dan laten we de rechter uitspraak doen. Voorafgaand geven we u juridisch advies. De gerechtelijke procedure wordt afgehandeld door onze juristen en/of advocaten.

  Stap 4

  Executie vonnis

  Na een uitspraak van de rechter kan de gerechtsdeurwaarder in Rotterdam het vonnis executeren door beslag te leggen op loon, spaartegoeden of roerende zaken. Ook kan een deurwaarder een executieverkoop in Rotterdam organiseren om deze spullen te verkopen.

  Uw debiteur in Rotterdam dagvaarden

  Een belangrijke taak van Rotterdamse deurwaarders is het dagvaarden van wanbetalers. Als u als crediteur uw schuldenaar voor de rechter wilt slepen, dan hebben we een deurwaarder in Rotterdam nodig om de juridische procedure te starten. Voor een gerechtelijke incasso moet de debiteur namelijk worden gedagvaard en een dagvaarding mag uitsluitend worden overhandigd door een deurwaarder.

  Beslag laten leggen bij uw wanbetaler

  Heeft de rechter uitspraak gedaan en uw vordering gegrond verklaard? Dan kunnen we overgaan tot executie van het vonnis (de uitspraak van de rechter). Hiervoor moeten we het vonnis aan de gedaagde betekenen (officieel overhandigen). Net als het overhandigen van een dagvaarding mag het betekenen van een vonnis alleen gedaan worden door een gerechtsdeurwaarder.

  Vervolgens kan de deurwaarder direct uw geld innen door beslag te leggen. Een deurwaarder mag beslag leggen op nagenoeg alle bezittingen van de wanbetaler. Dit kunnen spullen als een televisie zijn, maar ook loon en bankrekeningen. 

  Als de deurwaarder goederen in beslag neemt, kan hij deze voor u verkopen middels een executieveiling. Op deze manier kunnen we het bedrag waar u recht op heeft snel aan u uitbetalen. 

  Deurwaarder rotterdam

  Conservatoir beslag laten leggen

  Door conservatoir beslag te laten leggen, voorkomen we dat er in aanloop of gedurende de gerechtelijke procedure geld of spullen worden weggesluisd. Om conservatoir beslag te leggen, moeten we toestemming aan de rechter vragen. De deurwaarder kan vervolgens conservatoir beslag leggen op bankrekeningen en bezitten van de debiteur. 

  We stellen deze veilig zolang de zaak onder de rechter is. Als de rechter uw vordering toewijst, dan kunnen we de in beslag gelegde rekeningen en spullen voor u opeisen en/of verkopen.

  Huurschulden, huisuitzetting en ontruiming

  Onze deurwaarders kunnen ook huurschulden in Rotterdam innen. Heeft uw huurder een grote huurschuld of veroorzaakt hij ernstige overlast? Dan is het mogelijk het huurcontract door de rechter laten ontbinden. 

  Onze deurwaarder in Rotterdam kan de woning of het pand vervolgens voor u ontruimen. Op deze manier maken we plaats voor een nette huurder die de huur wél op tijd betaalt.

  Alimentatie innen in Rotterdam

  Ook als uw ex-partner in Rotterdam geen alimentatie betaalt, kunt u een deurwaarder inschakelen. Waar het LBIO (Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen) slechts achterstallige alimentatie van het laatste half jaar kan innen, is een deurwaarder bevoegd niet-betaalde alimentatie voor u te incasseren die wel 5 jaar teruggaat. Als degene die u alimentatie verschuldigd is, weigert te betalen, dan kan de deurwaarder beslag leggen.

  Wanneer moet ik een deurwaarder inschakelen?

  Zit u met een openstaande factuur die maar niet wordt betaald? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Hoe langer u wacht, hoe groter de kans dat er niets meer te halen valt bij de wanbetaler of deze met noorderzon vertrekt. 

  Overigens hebben onze deurwaarders inzicht in gegevens van overheidsinstanties als het UWV en de Belastingdienst. Deze kunnen wij gebruiken om de debiteur op te sporen als deze niets meer van zich laat horen. 

  Is de schuldenaar naar het buitenland vertrokken? Bij Invorderingsbedrijf verzorgen we ook internationale incasso.

  Een WIK-brief versturen

  Is uw wanbetaler een particuliere klant? Dan dient u uw klant een laatste aanmaning te sturen, waarin u de debiteur 14 dagen de tijd geeft om de factuur alsnog zonder bijkomende incassokosten te betalen. In de WIK-brief moet u exact vermelden hoe hoog de incassokosten zijn als de factuur niet binnen deze termijn wordt betaald. 

  Als u de vordering overdraagt aan Invorderingsbedrijf zullen wij de WIK-brief voor u versturen. 

  Negeert uw debiteur de WIK-brief? Dan kunnen we een deurwaarder inschakelen en uw schuldenaar dagvaarden. 

  De verplichting tot het versturen van een WIK-brief geldt (doorgaans) niet voor zakelijke klanten. Bij zakelijke debiteuren mag u direct na het verstrijken van de uiterste betalingstermijn wettelijke incassokosten in rekening brengen en een deurwaarder inschakelen.

  Download hier uw voorbeeld WIK-brief

  Wat als mijn debiteur de factuur betwist?

  Het komt voor dat een debiteur een factuur niet betaalt omdat hij het niet eens is met de vordering. Onze incassospecialisten zullen het conflict in eerste instantie proberen op een minnelijke manier op te lossen. 

  Als dit niet mogelijk blijkt, dan kunnen we de zaak voorleggen aan de rechter. Tijdens de rechtszaak worden uw belangen behartigd door onze juridisch specialisten. Beide partijen kunnen in dat geval hun standpunt beargumenteren en onderbouwen. De rechter zal op basis van de bewijzen een uitspraak doen.

  Ons deurwaarderskantoor in Rotterdam

  Vanuit onze vestiging in Rotterdam verzorgen wij volledige incassotrajecten. Onze dienstverlening gaat verder waar anderen stoppen. Daarbij werken we samen met de beste deurwaarders die zijn aangesloten bij een erkend gerechtsdeurwaarderskantoor in Rotterdam. 

  Deurwaarder Rotterdam:

  Deurwaarder Rotterdam: direct inschakelen

  Heeft u een klant of andere debiteur in Rotterdam die een rekening niet betaalt? U heeft recht op uw geld. Laat u daarom niet aan het lijntje houden, maar schakel een professioneel incasso- en deurwaarderskantoor in Rotterdam in voor het innen van uw schulden. 

  Vul onderstaand formulier en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

  Direct een deurwaarder inschakelen?

  Wacht niet langer op uw geld en schakel een deurwaarder in. Vul uw gegevens in wij nemen direct contact met u op!

   Bent u een particulier of een onderneming?

   Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Incassobureau inschakelen

   1

   Onze locaties

   Deurwaarder den haag

   Den Haag

   Deuwaarder amsterdam

   Amsterdam

   Incassobureau rotterdam

   Rotterdam

   Incassobureau groningen

   Groningen

   FAQ: veelgestelde vragen deurwaarder Rotterdam

   No Cure No Pay Incasso

   Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!

   • Géén succes = géén kosten
   • 100% uitkering van de hoofdsom
   • 95% slagingspercentage

   Alstublieft,

   Uw download

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

   Download direct
   Joyce schildmeijer
   Joyce Schildmeijer

   Echte doorpakkers incassobureau Rotterdam. Echte doorpakkers! Na opgelicht te zijn door een webshop hadden ze snel en efficiënt de volledige som voor mij geïncasseerd. Alles kunnen volgen in het online portaal. Ze voeren de druk enorm op en met effect! Danny bedankt voor de moeite!

   Wester-beton bv
   Wester-Beton BV
   Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
   Vrijblijvend advies

   Invorderingsbedrijf heeft een uitstekende staat van dienst als het gaat om het incasseren van openstaande rekeningen. Wilt u overleggen over uw zaak? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Rotterdam via 010 - 760 3270 of via de onderstaande button!

    

   Weena 290
   3012 NJ Rotterdam
   010 - 760 3270

   Fax: +3170 – 762 0335