Home PageDeurwaarder Rotterdam

Deurwaarder Rotterdam: uw factuur snel betaald

Heeft u als bedrijf, zzp’er, verhuurder of particulier te maken met een debiteur in Rotterdam die een factuur weigert te betalen? Met behulp van onze deurwaarders in Rotterdam kunnen we nagenoeg iedere factuur voor u innen. 

Door onze deurwaarder in Rotterdam bij uw klant langs te sturen, begrijpt de wanbetaler dat uw geduld op is. In negen van de tien gevallen zal uw schuldenaar na een bezoek van de deurwaarder direct betalen

Gebeurt dat niet? Dan hebben onze Rotterdamse deurwaarders sterke dwangmiddelen om uw debiteur alsnog tot betaling te bewegen. Zo kunnen we uw schuldenaar met behulp van de gerechtsdeurwaarder voor de rechter slepen. Met een uitspraak van de rechter mogen we vervolgens beslag leggen. 

Door een beproefde werkwijze, waarbij we de druk geleidelijk aan opvoeren, hebben we bewezen dat we 95% van alle vorderingen kunnen incasseren. 

Wacht daarom niet langer, maar neem contact op met ons kantoor in Rotterdam. Bel naar 010 – 268 9933 of vul onderstaand contactformulier op onze website in. Onze gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten staan klaar om direct aan de slag te gaan met het innen van uw openstaande vorderingen.

Direct een deurwaarder nodig in Rotterdam?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één dag contact met u op.  Bent u een particulier of een onderneming?  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassobureau inschakelen

  Wat zeggen onze klanten?

  In de loop der jaren hebben wij duizenden klanten in Rotterdam succesvol geholpen met het innen van hun openstaande vorderingen. Gemiddeld beoordelen klanten ons met een 4,7 (van de 5).

  Dirk klerk
  Dirk Klerk
  Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.
  ‘t pippi huis
  ‘t Pippi Huis
  Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact...
  Anastasia lavrenteva
  Anastasia Lavrenteva
  The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn't expect anything. And yesterday I received a call with happy news - the seller returned my money through the service. Only a few weeks had...
  Jeppen
  Jeppen
  Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!
  Control bv
  Control BV
  Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!
  King ping bedrijfsimperialen b. V.
  King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
  Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
  Montage team enschede
  Montage Team Enschede
  Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
  Lites film amsterdam
  LITES Film Amsterdam
  Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
  Power plastics b. V.
  Power Plastics B.V.
  Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
  Bks service bv
  BKS Service BV
  Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.
  Microcare international b. V.
  Microcare International B.V.
  De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!
  Wester-beton bv
  Wester-Beton BV
  Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
  B mediate housing
  B Mediate Housing
  Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
  Mitterhof
  Mitterhof
  Schnell, kompetent, entschlossen!
  Kampschreur bv projectstoffering
  Kampschreur BV Projectstoffering
  Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.
  Willems electrotechniek
  Willems Electrotechniek
  Uitstekend! Helder dashboard en goede terugkoppeling door vaste contactpersoon. Het lukte mij in 3 maanden niet om mijn openstaande facturen te innen. Ik ging daarom opzoek naar een no cure no pay incassobureau, zodat ik niet nog meer geld kwijt ben. Het Invorderingsbedrijf heeft in...

  Wat kan een gerechtsdeurwaarder in Rotterdam voor mij betekenen?

  Een deurwaarder is een openbaar ambtenaar die zich bezighoudt met het invorderen van schulden. Hiervoor is een deurwaarder bevoegd tot diverse ambtelijke werkzaamheden

  Een deurwaarder kan onder andere:

  •     Iemand dagvaarden (oproepen voor de rechter te verschijnen)
  •     Vonnissen en dwangbevelen betekenen (overhandigen)
  •     Conservatoir beslag leggen
  •     Beslag leggen op goederen
  •     Beslag leggen op loon en bankrekeningen
  •     Huurders uitzetten
  •     Woningen en panden ontruimen

  Het inschakelen van een deurwaarder is daardoor een van de meest effectieve manieren om schulden te innen. Doordat de deurwaarder beschikt over bovenstaande dwangmiddelen, gaan de meeste wanbetalers direct over tot betaling. Zo niet, dan kan de gerechtsdeurwaarder in Rotterdam beslag leggen op de bezittingen van de wanbetaler.

  Een deurwaarder of incassobureau in Rotterdam?

  Het grote verschil tussen een deurwaarder en een incassobureau is dat een deurwaarder een door de koning benoemd ambtenaar met een wettelijke status is. Een incassobureau heeft die status niet. Dit betekent dat een incassobureau geen wettelijke bevoegdheden heeft om schulden te innen. 

  Waar een deurwaarder dagvaardingen uit kan brengen en beslag mag leggen, kan een incassobureau eigenlijk alleen telefonisch contact opnemen en herinneringen en sommaties versturen. 

  Hoe werkt Invorderingsbedrijf?

  Bij Invorderingsbedrijf in Rotterdam beschikken we over incassospecialisten, juristen, deurwaarders en advocaten onder één dak. Afhankelijk van de situatie kunnen we de druk zodoende geleidelijk aan opvoeren.

  Stap 1

  Buitengerechtelijke incasso

  Bij Invorderingsbedrijf proberen we uw vordering in eerste instantie te innen via een buitengerechtelijk incassotraject. Tijdens deze minnelijke fase sturen we herinneringen en aanmaningen. Ook zullen we uw debiteur bellen en sms’en. Verder sturen we e-mails.

  Doordat we de brieven uit onze naam versturen, behoudt u een goede klantrelatie met de debiteur. Pas als de minnelijke incassowerkzaamheden geen effect hebben, schakelen we over naar het inzetten van een gerechtsdeurwaarder.

  Stap 2

  Uw wanbetaler dagvaarden

  Wanneer uw wanbetaler niet reageert op de aanmaningen en sommaties kunnen we een gerechtelijke procedure starten. We sturen een deurwaarder met een dagvaarding langs. Veel wanbetalers zijn dusdanig onder de indruk van dit pressiemiddel dat zij eieren voor hun geld kiezen en het verschuldigde bedrag alsnog betalen.

  Stap 3

  Gerechtelijke incasso

  Blijft betaling alsnog achterwege, dan laten we de rechter uitspraak doen. Voorafgaand geven we u juridisch advies. De gerechtelijke procedure wordt afgehandeld door onze juristen en/of advocaten.

  Stap 4

  Executie vonnis

  Na een uitspraak van de rechter kan de gerechtsdeurwaarder in Rotterdam het vonnis executeren door beslag te leggen op loon, spaartegoeden of roerende zaken. Ook kan een deurwaarder een executieverkoop in Rotterdam organiseren om deze spullen te verkopen.

  Uw debiteur in Rotterdam dagvaarden

  Een belangrijke taak van Rotterdamse deurwaarders is het dagvaarden van wanbetalers. Als u als crediteur uw schuldenaar voor de rechter wilt slepen, dan hebben we een deurwaarder in Rotterdam nodig om de juridische procedure te starten. Voor een gerechtelijke incasso moet de debiteur namelijk worden gedagvaard en een dagvaarding mag uitsluitend worden overhandigd door een deurwaarder.

  Beslag laten leggen bij uw wanbetaler

  Heeft de rechter uitspraak gedaan en uw vordering gegrond verklaard? Dan kunnen we overgaan tot executie van het vonnis (de uitspraak van de rechter). Hiervoor moeten we het vonnis aan de gedaagde betekenen (officieel overhandigen). Net als het overhandigen van een dagvaarding mag het betekenen van een vonnis alleen gedaan worden door een gerechtsdeurwaarder.

  Vervolgens kan de deurwaarder direct uw geld innen door beslag te leggen. Een deurwaarder mag beslag leggen op nagenoeg alle bezittingen van de wanbetaler. Dit kunnen spullen als een televisie zijn, maar ook loon en bankrekeningen. 

  Als de deurwaarder goederen in beslag neemt, kan hij deze voor u verkopen middels een executieveiling. Op deze manier kunnen we het bedrag waar u recht op heeft snel aan u uitbetalen. 

  Conservatoir beslag laten leggen

  Door conservatoir beslag te laten leggen, voorkomen we dat er in aanloop of gedurende de gerechtelijke procedure geld of spullen worden weggesluisd. Om conservatoir beslag te leggen, moeten we toestemming aan de rechter vragen. De deurwaarder kan vervolgens conservatoir beslag leggen op bankrekeningen en bezitten van de debiteur. 

  We stellen deze veilig zolang de zaak onder de rechter is. Als de rechter uw vordering toewijst, dan kunnen we de in beslag gelegde rekeningen en spullen voor u opeisen en/of verkopen.

  Huurschulden, huisuitzetting en ontruiming

  Onze deurwaarders kunnen ook huurschulden in Rotterdam innen. Heeft uw huurder een grote huurschuld of veroorzaakt hij ernstige overlast? Dan is het mogelijk het huurcontract door de rechter laten ontbinden. 

  Onze deurwaarder in Rotterdam kan de woning of het pand vervolgens voor u ontruimen. Op deze manier maken we plaats voor een nette huurder die de huur wél op tijd betaalt.

  Alimentatie innen in Rotterdam

  Ook als uw ex-partner in Rotterdam geen alimentatie betaalt, kunt u een deurwaarder inschakelen. Waar het LBIO (Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen) slechts achterstallige alimentatie van het laatste half jaar kan innen, is een deurwaarder bevoegd niet-betaalde alimentatie voor u te incasseren die wel 5 jaar teruggaat. Als degene die u alimentatie verschuldigd is, weigert te betalen, dan kan de deurwaarder beslag leggen.

  Wanneer moet ik een deurwaarder inschakelen?

  Zit u met een openstaande factuur die maar niet wordt betaald? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Hoe langer u wacht, hoe groter de kans dat er niets meer te halen valt bij de wanbetaler of deze met noorderzon vertrekt. 

  Overigens hebben onze deurwaarders inzicht in gegevens van overheidsinstanties als het UWV en de Belastingdienst. Deze kunnen wij gebruiken om de debiteur op te sporen als deze niets meer van zich laat horen. 

  Is de schuldenaar naar het buitenland vertrokken? Bij Invorderingsbedrijf verzorgen we ook internationale incasso.

  Een WIK-brief versturen

  Is uw wanbetaler een particuliere klant? Dan dient u uw klant een laatste aanmaning te sturen, waarin u de debiteur 14 dagen de tijd geeft om de factuur alsnog zonder bijkomende incassokosten te betalen. In de WIK-brief moet u exact vermelden hoe hoog de incassokosten zijn als de factuur niet binnen deze termijn wordt betaald. 

  Als u de vordering overdraagt aan Invorderingsbedrijf zullen wij de WIK-brief voor u versturen. 

  Negeert uw debiteur de WIK-brief? Dan kunnen we een deurwaarder inschakelen en uw schuldenaar dagvaarden. 

  De verplichting tot het versturen van een WIK-brief geldt (doorgaans) niet voor zakelijke klanten. Bij zakelijke debiteuren mag u direct na het verstrijken van de uiterste betalingstermijn wettelijke incassokosten in rekening brengen en een deurwaarder inschakelen.

  Download hier uw voorbeeld WIK-brief

  Wat als mijn debiteur de factuur betwist?

  Het komt voor dat een debiteur een factuur niet betaalt omdat hij het niet eens is met de vordering. Onze incassospecialisten zullen het conflict in eerste instantie proberen op een minnelijke manier op te lossen. 

  Als dit niet mogelijk blijkt, dan kunnen we de zaak voorleggen aan de rechter. Tijdens de rechtszaak worden uw belangen behartigd door onze juridisch specialisten. Beide partijen kunnen in dat geval hun standpunt beargumenteren en onderbouwen. De rechter zal op basis van de bewijzen een uitspraak doen.

  Kosten deurwaarder Rotterdam

  Vanaf het moment van dagvaarden mag een deurwaarder kosten voor de ambtshandelingen in rekening brengen. Deze tarieven zijn vastgelegd in het Besluit Tarieven Ambtshandelingen Gerechtsdeurwaarders. De deurwaarderstarieven kunnen ieder jaar worden aangepast.

  Tarieven deurwaarders per 1 januari 2023

  Dagvaarding

  € 104,02

  Betekening van een titel

  € 114,77

  Betekening verzoekschrift met oproeping

  € 83,42

  Beslag op roerende zaken

  € 138,70

  Beslag op roerende zaken m.m.v. derde

  € 186,25

  Beslag op rechten of effecten

  € 274,48

  Beslag op onroerende zaken

  € 190,53

  Opheffing van beslag op onroerende zaken

  € 67,97

  Gerechtelijke inbewaringgeving

  € 285,80

  Executoriale verkopingen van roerende zaken

  € 365,10

  Aanzegging van de overname van de executie van onroerende zaken

  € 98,02

  Gedwongen ontruiming van onroerende zaken

  € 272,76

  Wie betaalt de deurwaarder?

  De deurwaarder berekent de kosten doorgaans automatisch door aan de debiteur. Als de schuldenaar de vordering alsnog betaalt of als de rechter u in het gelijk stelt, dan kost het inschakelen van de deurwaarder u in principe niets. Alleen in uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld als de rechter de vordering ongegrond verklaart, loopt u een financieel risico.

  Ons deurwaarderskantoor in Rotterdam

  Vanuit onze vestiging in Rotterdam verzorgen wij volledige incassotrajecten. Daarbij werken we samen met de beste deurwaarders die zijn aangesloten bij een erkend gerechtsdeurwaarderskantoor in Rotterdam. 

  Deurwaarder Rotterdam:

  Deurwaarder Rotterdam: direct inschakelen

  Heeft u een klant of andere debiteur in Rotterdam die een rekening niet betaalt? U heeft recht op uw geld. Laat u daarom niet aan het lijntje houden, maar schakel een professioneel incasso- en deurwaarderskantoor in Rotterdam in voor het innen van uw schulden. 

  Vul onderstaand formulier en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

  Direct een deurwaarder inschakelen?

  Wacht niet langer op uw geld en schakel een deurwaarder in. Vul uw gegevens in wij nemen direct contact met u op!   Bent u een particulier of een onderneming?   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Incassobureau inschakelen

   FAQ: veelgestelde vragen deurwaarder Rotterdam

   Is de debiteur een zakelijke klant, dan kunt u direct een deurwaarder inschakelen om een juridische procedure te starten. In de praktijk is het echter vaak de moeite waard om eerst een buitengerechtelijk incassotraject de kans te geven.  

   Bij een particuliere debiteur dient u eerst een WIK-brief te sturen. Dit is een laatste aanmaning, waarin u de schuldenaar 14 dagen de tijd geeft om de factuur alsnog te voldoen. U dient in deze brief direct aan te geven hoe hoog de incassokosten zijn als de schuld niet binnen 14 dagen wordt betaald.

   Als u een uitspraak van de rechter heeft, kunt u een gerechtsdeurwaarder inschakelen om het vonnis aan de debiteur te betekenen en om beslag te laten leggen.

   De bevoegdheden van gerechtsdeurwaarders zijn vastgelegd in artikel 2, lid 1 van de Gerechtsdeurwaarderswet. De bevoegdheden van deurwaarders worden ook wel ambtshandelingen genoemd. 

   Hieronder vallen onder andere:

   •     Dagvaarden (oproepen voor de rechter te verschijnen)
   •     Betekenen (overhandigen ambtelijke stukken als vonnissen)
   •     Beslag leggen
   •     Executoriale verkopen
   •     Gedwongen ontruimingen

   In de Gerechtsdeurwaarderswet is vastgelegd wat een deurwaarder wel en niet mag doen. Een deurwaarder mag bijvoorbeeld geen beslag leggen zonder tussenkomst van de rechter. Ook mag een deurwaarder geen inkomen in beslag nemen dat valt onder de beslagvrije voet. 

   Verder is het de deurwaarder niet toegestaan om kleding mee te nemen die de beslagene aan heeft, beddengoed in beslag te nemen of voedingsmiddelen te vorderen.

   De deurwaarderskosten worden over het algemeen doorberekend aan de debiteur. Als het tot een rechtszaak komt zal de rechter alle incassokosten, inclusief de deurwaarder en juridische kosten, toewijzen aan de verliezende partij.

   Invorderingsbedrijf is een full-service incassobureau. We hebben de beschikking over zowel eigen incassospecialisten en juristen als advocaten. Ook werken we samen officiële gerechtsdeurwaarders in Rotterdam. Zodoende kunnen we afhankelijk van de situatie bepalen wat de beste manier is om uw openstaande vorderingen te innen. 

   We proberen de goede relatie met uw klant zo lang mogelijk in stand te houden. Daarom schakelen we het liefst pas na een minnelijke incasso over op de inzet van een deurwaarder en gerechtelijke procedures.

   Wij werken met deurwaarders met een landelijke dekking. Deze zijn in heel het land gevestigd. Als wij een gerechtsdeurwaarder inschakelen, is dit doorgaans iemand uit de regio van de debiteur. 

   Als uw wanbetaler in de regio Rotterdam woont, maken we dus gebruik van Rotterdamse deurwaarders. De deurwaarder gaat altijd persoonlijk langs bij de schuldenaar.

   Het aanvragen van een faillissement is een sterk pressiemiddel om een zakelijke debiteur tot betalen te dwingen. Voor het aanvragen van een faillissement is een deurwaarder niet voldoende. Hier heeft u ook een advocaat voor nodig. Omdat Invorderingsbedrijf beschikt over zowel advocaten als deurwaarders kunnen wij ook een faillissementsaanvraag doen als dit nodig is.

   De deurwaarder verschijnt bij u aan de deur als u openstaande rekeningen niet betaalt. Doorgaans ontvangt u enkele herinneringen en aanmaningen. Als u een zakelijke klant bent, dan kunt u echter direct na het verstrijken van de betalingstermijn gedagvaard worden. Een deurwaarder kan pas beslag leggen op uw spullen als de rechter een uitspraak heeft gedaan.

   Als u wilt weten of iemand echt een deurwaarder is, kunt u vragen naar een identificatie. Iedere officiële deurwaarder heeft een gerechtsdeurwaarderspas. Daarnaast staat iedere deurwaarder vermeld in het register van de Koninklijke Beroepsvereniging van Gerechtsdeurwaarders.

   No Cure No Pay Incasso

   Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!

   • Géén succes = géén kosten
   • 100% uitkering van de hoofdsom
   • 95% slagingspercentage

   Alstublieft,

   Uw download

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

   Download direct
   Wester-beton bv
   Wester-Beton BV
   Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
   Vrijblijvend advies

   Invorderingsbedrijf heeft een uitstekende staat van dienst als het gaat om het incasseren van openstaande rekeningen. Wilt u overleggen over uw zaak? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Rotterdam via 010 – 268 9933 of via de onderstaande button!

    

   Weena 290
   3012 NJ Rotterdam
   010 – 268 9933

   Fax: +3170 – 762 0335

   1

   Onze locaties

   Invorderingsbedrijf den haag

   Den Haag

   Invorderingsbedrijf amsterdam

   Amsterdam

   Invorderingsbedrijf rotterdam

   Rotterdam

   Invorderingsbedrijf groningen

   Groningen