Home PageIncassobureau Rotterdam

De meest geavanceerde
Incasso strategie in Rotterdam

Zoekt u een incassobureau in Rotterdam?

Zoekt u een professioneel en succesvol incassobureau in Rotterdam of omgeving? Dan bent u bij het Invorderingsbedrijf aan het juiste adres. Wij bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen. Het eindeloos achterna bellen en mailen van deze klanten is al vervelend genoeg, u wil eigenlijk niet langer uw tijd en moeite steken in het contacteren van deze mensen. Wij doen dat graag voor u, met resultaat.

Voor 16:00 uur uw zaak ingediend, dezelfde werkdag actie (!)

Waarom incassobureau Rotterdam inschakelen?

Waarom is het verstandig om te werken met een incassobureau? Waarschijnlijk kent u het gevoel dat u geen poot heeft om op te staan wanneer u voor de zoveelste keer contact opneemt met een niet-betalende klant. Waar moet u nu weer mee dreigen, wat is de volgende stap? Wij kunnen zorgen voor een snel en doeltreffend resultaat. Wij weten precies welke stappen we moeten nemen en werken alleen met de beste professionals die de juridische procedures goed kennen.

De voordelen van het het Invorderingsbedrijf als incassopartner

Er zitten grote voordelen aan het inschakelen van het Invorderingsbedrijf. Wij ondernemen direct actie wanneer u een vordering aan ons overdraagt. Deze gaat dezelfde dag nog in behandeling. Bovendien zijn wij altijd bereikbaar, heeft u altijd de controle vanuit uw eigen unieke ‘online cockpit’ en worden betalingen direct naar u gestort wanneer wij deze hebben ontvangen. In 95% van de gevallen leiden onze werkzaamheden tot een volledige betaling!

 • Dezelfde werkdag actie
 • Altijd bereikbaar
 • Landelijke dekking
 • 24/7 online inzage
 • 95% slagingspercentage

Draag vandaag nog uw vordering aan ons over! Wij sturen de debiteur dezelfde dag nog een sommatie. Onze ervaring is dat de debiteur na de eerste of tweede sommatie al betaalt. Twijfelt u over het inschakelen van een incassobureau? Het Invorderingsbedrijf is ook in te schakelen voor gratis advies over uw incasso.

Draag uw zaak snel en gemakkelijk over via het online aanmeldformulier

Elk dossier krijgt de aandacht die het nodig heeft. Geef gemakkelijk uw vorderingen uit handen aan ons incassobureau en lees onze referenties. Liever eerst even 10 minuten sparren met een incassojurist? Vraag direct gratis incasso advies aan via onderstaand formulier. 

Voor 16:00 uur uw zaak ingediend, dezelfde werkdag actie (!)

Incasseren in Rotterdam?

Vul uw gegevens in en vraag een gratis incasso adviesgesprek aan.

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  upload-rafiki@3x

  Onze kantoren

  Wij zijn gevestigd in Den HaagRotterdamGroningen en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

  Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering overdragen? Neem dan contact  op +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920 of via bovenstaand contactformulier.

  Waarom 40.000 klanten u voor gingen

  Gratis advies van uw persoonlijke adviseur

  Stijn van Venetiën
  Stijn van Venetiën

  Incasso specialist
  Write email   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Neem telefonisch of per mail contact op

   Onze Incassojuristen & Adviseurs