Print deze pagina

Gerechtelijke incasso

Soms is een gerechtelijke procedure helaas het enige dat u nog kunt doen om een optimaal resultaat te behalen. Nadat het Invorderingsbedrijf zich, samen met u, grondig heeft voorbereid, start zij een gerechtelijk traject. Het Invorderingsbedrijf is uw partner. Voor u is dat gemakkelijk en overzichtelijk, want u hebt één aanspreekpunt en u kunt het gehele traject online volgen.

Eerlijk advies

Voordat een gerechtelijke procedure zal worden gestart, verstrekt het Invorderingsbedrijf u eerst een eerlijk advies. Daarbij is het van belang hoe sterk u in de zaak staat en of er verhaalsmogelijkheden bij de debiteur zijn. Een verhaalsonderzoek helpt hierbij. Wij verzorgen het volledige gerechtelijke traject. Voor en namens u. Onze service.

Uw organisatie staat centraal

Een gerechtelijke procedure kent verschillende momenten en vereist specifieke handelingen, zoals het opstellen van een dagvaarding, het voeren van verweer en het leggen van beslag.
In alle fasen van het traject gaan wij resultaatgericht te werk en staan maatwerk en respect voor de kernwaarden van uw organisatie centraal.

Landelijke en internationale deurwaardersdekking

Het Invorderingsbedrijf werkt nauw samen met geselecteerde gerechtsdeurwaarders, incassoadvocaten en andere specialisten. Zo staat zij garant voor kwaliteit. Zij heeft een landelijke deurwaardersdekking en beschikt over een internationaal partnernetwerk, waardoor het niet uitmaakt waar de debiteur zich bevindt.

De voordelen van het Invorderingsbedrijf voor u op een rij

  • Zowel voor nationale incasso als internationale incasso
  • Eerlijk advies: u weet waar u aan toe bent en wat het kost
  • Snelle en korte communicatielijnen en 24 uur per dag inzage via de Online tool
  • Een vast contactpersoon
  • Deskundige begeleiding

Meer informatie
Heeft u interesse in deze dienstverlening dan kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling – Telefoon +31-(0)70-762 0330 of e-mail het Invorderingsbedrijf.

Bekijk ook: incassobureau Rotterdam en deurwaarder Rotterdam