Home PageIncassobureau Eindhoven

De meest geavanceerde
Incasso strategie in Eindhoven

Zoekt u een incassobureau in Eindhoven?

Zoekt u een professioneel en succesvol incassobureau in Eindhoven of omgeving? Dan bent u bij het Invorderingsbedrijf aan het juiste adres. Wij bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen. Het eindeloos achterna bellen en mailen van deze klanten is al vervelend genoeg, u wil eigenlijk niet langer uw tijd en moeite steken in het contacteren van deze mensen. Wij doen dat graag voor u, met resultaat.

Waarom incassobureau Eindhoven inschakelen?

Waarom is het verstandig om te werken met een incassobureau? Waarschijnlijk kent u het gevoel dat u geen poot heeft om op te staan wanneer u voor de zoveelste keer contact opneemt met een niet-betalende klant. Waar moet u nu weer mee dreigen, wat is de volgende stap? Wij kunnen zorgen voor een snel en doeltreffend resultaat. Wij weten precies welke stappen we moeten nemen en werken alleen met de beste professionals die de juridische procedures goed kennen.

De voordelen van het het Invorderingsbedrijf als incassopartner

Er zitten grote voordelen aan het inschakelen van het Invorderingsbedrijf. Wij ondernemen direct actie wanneer u een vordering aan ons overdraagt. Deze gaat dezelfde dag nog in behandeling. Bovendien zijn wij altijd bereikbaar, heeft u altijd de controle vanuit uw eigen unieke ‘online cockpit’ en worden betalingen direct naar u gestort wanneer wij deze hebben ontvangen. In 95% van de gevallen leiden onze werkzaamheden tot een volledige betaling!

 • Dezelfde werkdag actie
 • Altijd bereikbaar
 • Landelijke dekking
 • 24/7 online inzage
 • 95% slagingspercentage

Draag vandaag nog uw vordering aan ons over! Wij sturen de debiteur dezelfde dag nog een sommatie. Onze ervaring is dat de debiteur na de eerste of tweede sommatie al betaalt. Twijfelt u over het inschakelen van een incassobureau? Het Invorderingsbedrijf is ook in te schakelen voor gratis advies over uw incasso.

Stap 1

Stuur uw debiteur een ingebrekestelling en download uw gratis voorbeeld

Stap 2

Draag uw zaak snel en gemakkelijk over via het online aanmeldformulier

Elk dossier krijgt de aandacht die het nodig heeft. Maak direct uw account aan en geef gemakkelijk uw vorderingen uit handen aan ons incassobureau, lees onze reviews of vraag direct gratis incasso advies aan.

Onze kantoren

Wij zijn gevestigd in Den Haag en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering overdragen? Neem dan contact  op +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920 of via onderstaand contactformulier.

Incasseren in Eindhoven?

Vul uw gegevens in en vraag een gratis incasso adviesgesprek aan.

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  upload-rafiki@3x

  Waarom 40.000 klanten u voor gingen

  Vraag GRATIS Incasso advies aan

  Vul uw gegevens in en ontvang gratis incasso advies   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   ‘t Pippi Huis
   ‘t Pippi Huis
   Kinderdagverblijf
   5

   Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact met de klant.

   LEES DE KLANTERVARINGEN

   Onze Incassojuristen & Adviseurs

   Uw persoonlijke adviseur

   Pim Paddenburg
   Credit management specialist
   Write email    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op