Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Print deze pagina

Incasso advocaat

Soms heeft u te maken met een incassozaak van een hoog belang. Ook kan het zijn dat een bepaalde zaak erg complex lijkt te zijn. Omdat wij ook in dit soort gevallen een maximaal incassoresultaat garanderen werken we met gespecialiseerde juristen en incasso advocaten.

Het voordeel van het werken met een incasso advocaat is dat door de diepgaande expertise snel de juiste stappen kunnen worden gezet. Er wordt geen tijd verloren, en de druk naar de debiteur maximaal kan worden opgevoerd.

Diepgaande expertise – direct de juiste stappen

Als er hoge belangen op het spel staan zorgt de incasso advocaat ervoor dat er snel zekerheden gesteld worden. Zo kan de incasso advocaat het faillissement aanvragen van uw debiteur, ervoor zorgen dat er conservatoir beslag wordt gelegd of een zogenaamd incasso kort geding wordt gestart bij de voorzieningenrechter.

Een incasso advocaat is als geen ander in staat om een haarscherpe inschatting te maken in uw dossier en u deskundig te adviseren over de verhaalbaarheid van uw vordering.

Als enige in Nederland combineert het Invorderingsbedrijf de efficiëntie van een credit management bedrijf met de deskundigheid van een gespecialiseerd advocatenkantoor en de slagkracht van een deurwaarder.

Gratis oriënterend gesprek

Heeft u een zaak waar u concreet advies over wilt. Wilt u een gratis eerste gratis gesprek met een advocaat bij ons op kantoor?

Vraag nu een gratis incasso advies aan.

Wij bestuderen uw zaak kosteloos en geven u gratis advies.

Wilt u direct in contact komen met een incasso advocaat of meer informatie? Neem dan contact met ons op via 070 – 762 0330 of E-mail Het Invorderingsbedrijf.