Home PageDeurwaarder inschakelen

Direct een deurwaarder inschakelen

Laat beslag leggen bij uw wanbetaler

Is de uiterste betalingstermijn verstreken en is die ene factuur nog steeds niet betaald? Reageert de debiteur ook niet op uw herinneringen of aanmaningen? Dan kunt u als schuldeiser een deurwaarder inschakelen. Of het nu gaat om grote of kleine bedragen, onze deurwaarders kunnen de schuld voor u innen.

Vóór 16:00 uur zaak ingediend, dezelfde werkdag actie!

Waarom Invorderingsbedrijf?

Een deurwaarder beschikt over uitgebreide bevoegdheden om openstaande vorderingen betaald te krijgen. Invorderingsbedrijf werkt samen met officieel benoemde, hoogopgeleide gerechtsdeurwaarders

Met behulp van een deurwaarder kunnen we uw wanbetaler voor de rechter slepen. Weigert uw debiteur na een uitspraak van de rechter nog steeds te betalen? Dan kan een deurwaarder (als enige) beslag leggen op geld of spullen van uw schuldenaar. 

Zo heeft u voor u het weet het geld binnen waar u recht op heeft. In 95% van de gevallen lukt het ons om uw openstaande vordering te innen.

De incassokosten komen meestal voor rekening van de debiteur. In dat geval betaalt u zelf dus helemaal niets voor de deurwaarder. 

Schakel direct een deurwaarder in

Heeft u openstaande facturen en heeft u er genoeg van om achter uw zuurverdiende geld aan te moeten zitten? Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in en wij nemen direct contact met u op.



  Bent u een particulier of een onderneming?



  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassobureau inschakelen

  Onze klantervaringen

  Invorderingsbedrijf heeft in de loop der jaren tienduizenden klanten geholpen met het innen van openstaande facturen. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5.

  Willems electrotechniek
  Willems Electrotechniek
  Techniek
  Uitstekend! Helder dashboard en goede terugkoppeling door vaste contactpersoon. Het lukte mij in 3 maanden niet om mijn openstaande facturen te innen. Ik ging daarom opzoek naar een no cure no pay incassobureau, zodat ik niet nog meer geld kwijt ben. Het Invorderingsbedrijf heeft in...
  Poels-janssen logistics b. V.
  Poels-Janssen Logistics B.V.
  Niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik had eigenlijk geen hoop meer dat mijn klanten zouden betalen. Ik wilde dan ook geen risico lopen om geld uit te geven, zonder zeker te weten dat ik mijn geld terug zou zien. Ongelofelijk dat je...
  Kampschreur bv projectstoffering
  Kampschreur BV Projectstoffering
  Groothandel
  Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.
  Jamy soest
  Jamy Soest
  Particulier
  Het was een vervelende beslissing dat ik het geld dat ik had uitgeleend aan een familielid moest terugvorderen via een incassobureau. Toch ben ik blij dat ik het heb gedaan. Ik heb mijn geld ontvangen en gelukkig is de relatie niet beschadigd.
  B mediate housing
  B Mediate Housing
  Vastgoed
  Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
  Anna loyd
  Anna Loyd
  Particulier
  Nadat ik een meubel set via Marktplaats had verkocht zou de koper online het geld overboeken. Dat is nooit gebeurd en er werd niet meer gereageerd op mijn telefoontjes. Vreemde ogen dwingen, want toen het Invorderingsbedrijf achter de koper aanging was de betaling direct gedaan....
  Wester-beton bv
  Wester-Beton BV
  Groothandel
  Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
  Control bv
  Control BV
  Zakelijk
  Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!
  Microcare international b. V.
  Microcare International B.V.
  Groothandel
  De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!
  Bks service bv
  BKS Service BV
  Techniek
  Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.
  Power plastics b. V.
  Power Plastics B.V.
  Groothandel
  Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
  Lites film amsterdam
  LITES Film Amsterdam
  Camera & Lighting rental
  Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
  Montage team enschede
  Montage Team Enschede
  Bouwbranche
  Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
  King ping bedrijfsimperialen b. V.
  King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
  Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
  De jong
  De Jong
  Italiaans Restaurant
  Zeer tevreden! Verstand van zaken als de klant je factuur niet wil betalen. Daardoor snel het gewenste resultaat. Ik vind hun No Cure No Pay formule echt top.
  Angela de rot
  Angela De Rot
  Particulier
  Super goed bedrijf! Maar vooral het snelle handelen van Danny de Jong. Ook voelde ik mij heel serieus door hem. Zijn communicatie was goed en duidelijk, maar ook snel en hij ging gelijk aan de slag!! Ook de afwikkeling is heel correct gedaan door hem.
  Dave timmermans
  Dave Timmermans
  Particulier
  Fantastische ervaring. Snelle en professionele begeleiding, begrip voor de zaak en de debiteur betaalde vrijwel direct nadat ik het invorderingsbedrijf inschakelde. Volgende keer ga ik niet meer zelf achter de onbetaalde rekeningen aan en schakel ik het invorderingsbedrijf direct in!
  Marijn overtoom
  Marijn Overtoom
  Particulier
  Je wordt netjes geholpen. In mijn geval ging het om een laag bedrag (36 euro) maar toch wordt er de tijd voor je genomen en doen ze hun best om je te helpen. Zeker een aanrader!
  ‘t pippi huis
  ‘t Pippi Huis
  Kinderdagverblijf
  Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact...
  J. W. Meijeringh hendriks
  J.W. Meijeringh Hendriks
  Zakelijk
  Zeer goede ervaring! Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor u. Adviezen zijn eerlijk en professioneel. Ik zou deze firma zeker aanbevelen!
  Maria lobbers
  Maria Lobbers
  Zakelijk
  Zeer tevreden over de module monitoring van kredietlimieten. Eindelijk houden wij goed in de hand hoeveel limiet wij verstrekken. Kortom, top systeem!

  Deurwaarder of incassobureau inschakelen?

  Als u te maken heeft met een wanbetaler is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. U heeft daarbij grofweg de keuze uit het inschakelen van een incassobureau, een deurwaarder of een advocaat. 

  Een incassobureau helpt met het innen van openstaande vorderingen. Omdat een incassobureau geen wettelijke status heeft, is het daarbij echter met handen en voeten gebonden. Een incassobureau kan herinneringen en aanmaningen versturen of de debiteur bellen en sms’en of een e-mail sturen, maar daar houdt het wel een beetje op. 

  Als een door de koning benoemd openbaar ambtenaar heeft een deurwaarder wél een wettelijke status. Hij kan uw wanbetaler dagvaarden, mag beslag leggen op goederen, bankrekeningen en loon en is tevens bevoegd tot huisuitzettingen. Daarnaast kan een gerechtsdeurwaarder dezelfde niet-ambtelijke werkzaamheden verrichten als een incassobureau.

  Een advocaat staat u bij tijdens gerechtelijke procedures, maar dit is pas verplicht bij vorderingen van meer dan 25.000 euro. Ook is een advocaat bevoegd faillissementsaanvragen te doen. Om iemand te dagvaarden heeft een advocaat echter wel een deurwaarder nodig. 

  Ook ná de juridische stappen is een gerechtsdeurwaarder noodzakelijk om het vonnis te betekenen (overhandigen aan de schuldenaar). Ook heeft u een gerechtsdeurwaarder nodig als u beslag wilt laten leggen.

  Alles onder één dak

  Bij Invorderingsbedrijf bieden we incassodiensten, juridische ondersteuning door juristen en advocaten en deurwaardersdiensten onder één dak. Op die manier kunnen we de druk geleidelijk aan opvoeren. We proberen het eerst op een minnelijke manier, door aanmaningen te sturen en uw debiteur telefonisch te benaderen. 

  Heeft dit geen effect? Dan deinzen we er niet voor terug een gerechtelijke procedure te starten. In de meeste gevallen komt de wanbetaler bij het zien van de dagvaarding alsnog over de brug met het verschuldigde bedrag. 

  Als dit niet het geval is staan onze juristen u bij tijdens de rechtszaak. 

  Ligt er een vonnis van de rechter en betaalt uw debiteur nog steeds niet? Dan kunnen onze deurwaarders beslag leggen op de goederen of middelen van de schuldenaar. 

  Deze werkwijze heeft een succespercentage van 95%.

  Wanneer deurwaarder inschakelen?

  Als een debiteur weigert te betalen, dan is het zaak om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Hoe langer u wacht, hoe groter de kans dat er niets meer te halen valt bij de wanbetaler. 

  Het is echter niet altijd nodig om direct een deurwaarder achter uw debiteur aan te sturen. Een aanmaning van een gerenommeerd no cure, no pay incassobureau als Invorderingsbedrijf is in veel gevallen al voldoende om de debiteur tot betalen te bewegen. 

  De deurwaarder komt bij ons pas in beeld als het buitengerechtelijke incassotraject op niets uitloopt. In dat geval zullen we de wanbetaler dagvaarden (oproepen voor de rechter te verschijnen). Hiervoor is een deurwaarder verplicht. Een dagvaarding mag namelijk alleen worden overhandigd door een gerechtsdeurwaarder.

  Als we een uitspraak van de rechter hebben, moeten we dit vonnis vervolgens aan de wanbetaler betekenen (laten overhandigen). Ook dit moet door een deurwaarder gedaan worden. 

  Weigert uw wanbetaler na de uitspraak van de rechter nog steeds te betalen. Dan laten we beslag leggen op zijn bezittingen. Ook hiervoor is een deurwaarder verplicht. Een gerechtsdeurwaarder is namelijk de enige die beslagleggingen mag doen.

  Een deurwaarder inschakelen: hoe werkt dat?

  Bij ons is de inzet van een deurwaarder onderdeel van een breder incassotraject. We bestuderen de dossiers en bepalen de beste manier om uw factuur te innen. Daarbij is het onder andere van belang in wat voor stadium de vordering zich bevindt.

  Is de betalingstermijn net verstreken? Dan is een buitengerechtelijke incasso de moeite waard. 

  Heeft u al een incassobureau ingeschakeld, maar heeft dit niet tot het gewenste resultaat geleid? Dan kunnen we een juridische procedure voor u opstarten door de debiteur te laten dagvaarden door onze deurwaarder. 

  Bent u al in het bezit van een vonnis van de rechter? Na het betekenen van het vonnis, kan de deurwaarder direct beslag leggen bij uw klant.

  Woning ontruimen en uitzetten

  Naast het incasseren van openstaande vorderingen is het ontruimen van woningen en panden een belangrijke taak van gerechtsdeurwaarders. Wanneer u een huurder heeft met grote huurachterstanden kan dat bijvoorbeeld een reden zijn voor huisuitzetting. Andere aanleidingen om uw huurder uit te laten zetten, zijn bijvoorbeeld ernstige overlast, illegale onderhuur of een wietplantage in het pand

  Om iemand uit te zetten, moet de rechter de huurovereenkomst ontbinden. Zodra de rechter de huisuitzetting toewijst, kan de deurwaarder overgaan tot het ontruimen van de woning en het innen van de achterstallige huur.

  Waarom de gerechtsdeurwaarder inschakelen?

  Soms ontkomt u er simpelweg niet aan een deurwaarder in te schakelen als u wilt waar u recht op heeft. Invorderingsbedrijf probeert uw geld altijd eerst via een minnelijk traject te innen.

  Wellicht is de factuur aan de aandacht van de klant ontschoten of heeft deze een andere gegronde reden voor de late betaling. Door de laatste aanmaning uit onze naam te versturen, zorgen we dat uw relatie met de klant geen schade oploopt

  Een buitengerechtelijke incasso leidt vaak tot het gewenste resultaat, maar niet altijd. In dat geval zetten we een deurwaarder in om uw wanbetaler voor de rechter te dagen en om eventueel beslag te laten leggen. Ook gebruiken we een deurwaarder als u een huurder wilt uitzetten.

  Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?

  Vanaf welk moment u een deurwaarder bij iemand langs kunt sturen, is afhankelijk van de hoedanigheid van de debiteur: is dit een particuliere of een zakelijke klant? Bij een zakelijke klant is het wettelijk gezien toegestaan om direct na het verstrijken van de uiterste betalingstermijn een deurwaarder in te schakelen om degene te dagvaarden. 

  We raden doorgaans echter aan om eerst een buitengerechtelijk incassotraject te starten. Hierbij voeren we de druk geleidelijk aan op door de debiteur te bellen en herinneringen en sommaties te sturen. In 85% van de gevallen is dit voldoende.

  Bij een particuliere klant is het niet toegestaan om direct na het verstrijken van de betalingstermijn een gerechtelijke procedure te starten. Hiervoor dient u eerst een laatste aanmaning te sturen waarmee u de debiteur 14 dagen de kans geeft om de rekening alsnog te betalen. Deze brief noemt men ook wel een WIK-brief of 14-dagenbrief.

  In de WIK-brief moet u expliciet vermelden hoe hoog de wettelijke incassokosten zijn als de debiteur niet binnen de termijn van 14 dagen betaalt.

  Download hier uw voorbeeld WIK-brief

  Wat kan een deurwaarder niet doen?

  Een deurwaarder heeft uitgebreide bevoegdheden, maar er zijn een aantal zaken waarvoor een deurwaarder alleen niet voldoende is. In de volgende gevallen heeft u ook een advocaat nodig:

  •     Gerechtelijke procedures bij vorderingen van meer dan 25.000 euro
  •     Faillissementsaanvragen
  •     Conservatoire beslagleggingen
  •     Hoger beroep
  •     Incasso kort geding

  In tegenstelling tot een doorsnee deurwaardersbureau beschikt Invorderingsbedrijf over deurwaarders én advocaten. Waarmee we iedere vordering voor u uit handen kunnen nemen.

  Deurwaarder inschakelen buitenland

  Doet u zaken met buitenlandse klanten die de rekening niet betalen? Of is uw wanbetaler na een uitspraak van de rechter naar het buitenland vertrokken

  Ook als u te maken heeft met een schuldenaar in het buitenland zijn er mogelijkheden om uw geld te innen. 

  Waar veel incassobureaus stoppen bij de grens is Invorderingsbedrijf gespecialiseerd in internationale incasso’s. We beschikken over een uitgebreid netwerk van incassospecialisten, juristen, advocaten en deurwaarders in het buitenland. Zij weten alles van de geldende wet en regelgeving in het betreffende land en kunnen vorderingen over de hele wereld voor u innen. Ook kunnen we beslag leggen in het buitenland.

  Deurwaarder inschakelen kosten

  De werkzaamheden die een gerechtsdeurwaarder verricht kosten natuurlijk geld. De kosten die een deurwaarder in rekening mag brengen zijn wettelijk bepaald in het Besluit Tarieven Ambtshandelingen Gerechtsdeurwaarders. Ieder jaar worden deze vaste prijzen aangepast.

  Tarieven deurwaarders per 1 januari 2023

  Dagvaarding

  € 104,02

  Betekening van een titel

  € 114,77

  Betekening verzoekschrift met oproeping

  € 83,42

  Beslag op roerende zaken

  € 138,70

  Beslag op roerende zaken m.m.v. derde

  € 186,25

  Beslag op rechten of effecten

  € 274,48

  Beslag op onroerende zaken

  € 190,53

  Opheffing van beslag op onroerende zaken

  € 67,97

  Gerechtelijke inbewaringgeving

  € 285,80

  Executoriale verkopingen van roerende zaken

  € 365,10

  Aanzegging van de overname van de executie van onroerende zaken

  € 98,02

  Gedwongen ontruiming van onroerende zaken

  € 272,76

  Als de rechter u in het gelijk stelt komen de wettelijke incassokosten vrijwel altijd voor rekening van de debiteur. Er geldt een wettelijk maximum tarief voor de incassokosten.

  De incassokosten worden gelijk met de openstaande vordering geïnd door de deurwaarder.

  Ik wil een deurwaarder inschakelen

  Heeft u lang genoeg gewacht op uw geld en wilt u een gerechtsdeurwaarder inschakelen? Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.



   Bent u een particulier of een onderneming?




   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Incassobureau inschakelen

   FAQ: Veelgestelde vragen over het inschakelen van een deurwaarder

   Een deurwaarder heeft uitgebreide wettelijke bevoegdheden. Deze zijn vastgelegd in de Gerechtsdeurwaarderswet. De werkzaamheden van een gerechtsdeurwaarder noemt men ook wel ambtelijke werkzaamheden. 

   Hieronder vallen onder andere het uitbrengen van dagvaardingen en het betekenen van vonnissen en andere ambtelijke stukken. Een deurwaarder is verder belast met beslagleggingen en executieverkopen. Tot slot is een gerechtsdeurwaarder bevoegd tot huisuitzettingen en ontruimingen.

   In principe kan iedereen die te maken heeft met een wanbetaler of slechte huurder een deurwaarder inschakelen. Daarbij maakt het niet uit of u een ondernemer of particulier bent. In de praktijk zullen bedrijven en zzp’ers vaker te maken krijgen met wanbetalers dan particulieren.

   Ook particulieren kunnen een deurwaarder inschakelen. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om onbetaalde privé transacties of een winkel die u niet wil terugbetalen terwijl u daar wel recht op heeft. 

   De voorwaarden voor het inschakelen van een deurwaarder zijn hetzelfde voor particulieren als voor bedrijven. Het is echter wel belangrijk dat de overeenkomst duidelijk is vastgelegd. U moet kunnen aantonen dat u recht heeft op de vordering. Met een mondelinge afspraak staat u doorgaans niet sterk.

    

   U kunt een deurwaarder inschakelen voor het innen onbetaalde alimentatie. Als een ex-partner verzuimt de alimentatie te betalen kunt u in eerste instantie het LBIO (Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen) inschakelen. Het LBIO int echter alleen achterstallige alimentatie die niet ouder is dan 6 maanden. 

   Is er niet-betaalde alimentatie die ouder is dan een half jaar? Een deurwaarder is gerechtigd achterstallige alimentatie te innen die wel 5 jaar teruggaat. Weigert de alimentatieplichtige te betalen. Dan mag de deurwaarder beslag leggen.

    

   Dat hangt ervan af. Gaat het om een zakelijke klant? Dan is het in principe toegestaan om direct na het verstrijken van de uiterste betalingstermijn een deurwaarder met een dagvaarding bij de klant langs te sturen. Overigens is het doorgaans verstandiger eerst een buitengerechtelijk incassotraject te starten.

   Bij een particuliere klant mag u pas een deurwaarder inschakelen na het versturen van een laatste aanmaning. In deze 14-dagenbrief moet u in ieder geval opnemen dat de klant het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen moet voldoen. Ook moet u de incassokosten vermelden die erbij komen als men niet binnen die termijn betaalt.  

   U kunt de deurwaarder in eerste instantie alleen inschakelen om iemand te dagvaarden. Pas na een uitspraak van de rechter kunt u beslag laten leggen.

    

   Als u nog geen vonnis van de rechter heeft, dan kan de deurwaarder geen beslag leggen. We kunnen in dat geval een juridische procedure voor u starten om een uitspraak van de rechter te krijgen. Met het vonnis van de rechter kunnen we overgaan tot beslaglegging. 

   Heeft u al een uitspraak van de rechter? Dan hoeft u geen gerechtelijke procedure meer te doorlopen. Onze deurwaarder kan direct aan de slag gaan met het innen van de vordering en beslag leggen bij uw schuldenaar. Vaak is dit drukmiddel voldoende om uw klant de schuld (en incassokosten) alsnog te laten betalen.

   Een deurwaarder mag beslag leggen op vrijwel alles wat een waarde vertegenwoordigt. Dit kunnen roerende goederen, maar ook bankrekeningen en zelfs het loon van uw debiteur zijn. 

   Er bestaat echter wel een beslagvrije voet. Dit is het gedeelte van het inkomen waar de deurwaarder niet aan mag komen omdat de beslagene dit nodig heeft voor zijn of haar levensonderhoud. Verder mag een deurwaarder geen voedingswaren, beddengoed of kleding die iemand aan heeft meenemen.

    

   Als een debiteur het niet eens is met de vordering kunt u de rechter vragen uitspraak te doen in het geschil. Hiervoor dient u de schuldenaar te dagvaarden (oproepen voor de rechter te verschijnen). Het is wettelijk verplicht de dagvaarding te laten overhandigen door een gerechtsdeurwaarder. 

   Houd er rekening mee dat de kosten voor de juridische procedure vrijwel altijd voor rekening van de verliezende partij zijn. Daarom is het verstandig alleen te procederen als u sterk staat en een goede kans heeft de rechtszaak te winnen.

   Heeft u zelf een factuur niet betaald? Als u een zakelijke klant bent, kan de deurwaarder al voor de deur staan zodra de uiterste betalingstermijn is verstreken. In de praktijk zult u doorgaans echter eerst een herinnering en aanmaning ontvangen. 

   Als particuliere klant dient u altijd een WIK-brief te ontvangen. Hierin wordt u gesommeerd binnen 14 dagen te betalen. Hierna bestaat de kans dat u te maken krijgt met een gerechtsdeurwaarder. 

   De eerste keer dat een deurwaarder langskomt, zal hij waarschijnlijk een dagvaarding overhandigen. Een deurwaarder kan pas beslag leggen met een uitspraak van de rechter op zak.

    

   Als u het eens bent met de vordering, maar deze niet in een keer kunt voldoen, kunt u proberen een betalingsregeling te treffen. Doe een voorstel aan de gerechtsdeurwaarder. De deurwaarder zal het voorstel bespreken met de schuldeiser, die hiermee in kan stemmen of het voorstel af kan wijzen. 

   Als u een betalingsregeling treft, dient u zich hier strikt aan te houden. Zodra u de afspraken niet nakomt, vervalt de regeling en kan de deurwaarder u alsnog dagvaarden of beslag leggen op uw eigendommen.

    

   Verschijnt er een deurwaarder bij u aan de deur of heeft u post ontvangen van een deurwaarder? Controleer dan altijd of de deurwaarder voorkomt in het register van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders. Alle deurwaarderskantoren staan in dit register vermeld. Tevens dient een deurwaarder zich te kunnen legitimeren met een gerechtsdeurwaarderspas.

   Waarom 40.000 klanten u voor gingen

   Hanneke de bies
   Hanneke de Bies
   Zakelijk
   Beslag leggen lijkt een moeilijke klus, maar niet voor Invorderingsbedrijf. Mijn zaak leek hopeloos, maar door beslaglegging in te zetten werd mijn vordering ein-de-lijk betaald. Ik ben Wesley en Luka dankbaar voor de goede hulp!
   Lees meer

    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op

    Alstublieft,

    Uw download

    Voorbeeld ingebrekestelling

    Voorbeeld ingebrekestelling

    Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

    Download direct
    Vrijblijvend advies

    Invorderingsbedrijf kan bogen op een uitstekende staat van dienst als het gaat om het innen van schulden. Wilt u overleggen over uw zaak? Neem vrijblijvend contact met ons op via 070 – 762 0330 of klik op onderstaande knop!

     

    Koninginnegracht 14 C
    2514 AA Den Haag
    070 – 762 0330

    Fax: +3170 – 762 0335

    1

    Onze locaties

    Den haag

    Den Haag

    Wat zijn de kosten voor een gerechtsdeurwaarder in den haag?

    Amsterdam

    Mijn ex betaalt geen alimentatie

    Rotterdam

    Onbetaalde rekening innen

    Groningen