Home PageDebiteur opsporen

Debiteur opsporen
in binnen- en buitenland

Wilt u een debiteur opsporen?

Heeft u last van een wanbetaler? Die niets meer van zich laat horen en in geen velden of wegen te bekennen is? Het kan zijn dat uw debiteur ‘gevlucht’ is naar het buitenland. Wilt u weten waar u klant zich schuilhoudt? En wat zijn financiële positie is? Wij sporen hem op!

Debiteur met de noorderzon vertrokken? Wij sporen hem op!

Debiteur opsporen?

Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op voor een gratis adviesgesprek!

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassobureau inschakelen

  Onze kantoren

  Wij zijn gevestigd in Den HaagRotterdamGroningen en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

  Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering overdragen? Neem dan contact  op +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920 of via bovenstaand contactformulier.

  Waarom 40.000 klanten u voor gingen

  B. David
  B. David

  Snelle en goede service. We hebben eerst informatie gezocht en werden al vrij snel gecontacteerd door een medewerker van dit bedrijf. Zij hebben ons uitgelegd hoe ze werken en hoe ze het financieel afhandelen en gelijk gevraagd met wat voor zaak wij zaten. Zij hebben alles snel afgehandeld voor ons en onze problemen met de tegenpartij. Ik ben erg tevreden met hoe de zaak verlopen is en zou ze dan ook zeker aanraden.

   Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Neem telefonisch of per mail contact op

   Onze Incassojuristen & Adviseurs

   linkedin