Print deze pagina

Het Invorderingsbedrijf: een niche kantoor met een grote wil

Bij het Invorderingsbedrijf werken invorderingsspecialisten. Mensen die weten hoe ze onbetaalde facturen en achterstallige betalingen zo snel en zo goedkoop mogelijk kunnen incasseren. Niet voor iedereen is het rechtssysteem in Nederland gemakkelijk, daarom kunt u bij ons terecht voor alle diensten op het gebied van incasso, juridische zaken en credit management.

Wij willen maximaal scoren. Dat wilt u toch ook als u meedoet aan een wedstrijd?

We werken voor grote bedrijven, maar ook voor kleine bedrijven en particulieren. Onder referenties leest u de reacties enkele tevreden klanten. Als u klant bij ons wordt, stellen we voor u het incassodossier samen. We kijken over welke gegevens u beschikt en vullen uw dossier zo nodig aan. Elke klant krijgt eigen gereserveerde ruimte binnen onze Online Cockpit, zodat op elk gewenst moment te zien is hoeveel euro’s er al zijn geïncasseerd. Ook is te zien wat de reactie van een debiteur is en kunt u vragen stellen aan uw eigen contactpersoon, een incassospecialst pur sang.

Het Invorderingsbedrijf behandelt niet alleen zogenaamde buitengerechtelijke incasso’s, maar u kunt bij ons ook terecht voor de gehele gerechtelijke procedure (juridische incasso) en vervolgens de beslagleggingsprocedure (het deurwaarderstraject). Het Invorderingsbedrijf werkt met eigen deurwaarders.

Alles wat u nodig heeft onder een dak en landelijke dekking

We staan voor non nonsens incasso. Er is altijd wel iets te verzinnen om niet te hoeven of te willen betalen. Daar hoeft u als schuldeiser of crediteur echter geen genoegen mee te nemen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van incasso, juridische zaken (ook advocaatzaken) en deurwaardersdiensten zijn we voor nagenoeg elke klant een welkome aanvulling. We zorgen ervoor dat uw vordering alsnog snel betaald wordt, en dat op een nette en klantvriendelijke manier.

We zeggen vaak ‘geen brug te ver’. En dat is ook zo….

Zo dagvaardden we recentelijk de bekende vliegtuigmaatschappij Easyjet en haalden we de voorpagina op nu.nl: Easyjet weigert bij vertraging vergoeding betalen. Na het uitbrengen van de dagvaarding werd alsnog snel betaald.

We zijn

  • Persoonlijk betrokken bij elk dossier
  • Bereikbaar, voor u en uw debiteur(en)
  • Actief van de eerste tot en met de laatste minuut

Profiteer van

  • Een high end en up-to-date online systeem
  • Een ongeëvenaard hoog slagingspercentage
  • En alle deskundigheid die u van een specialist mag verwachten.

Ook direct klant worden?

Meld u dan aan en geef gemakkelijk uw vorderingen uit handen of neem contact met ons op via telefoonnummer 070 – 762 0330 en krijgt direct een specialist aan de lijn. Of stuur een e-mail naar een specialist E-mail Het Invorderingsbedrijf