Home PageDeurwaarder in Den Haag

Direct een deurwaarder inschakelen in Den Haag

Deurwaarder inschakelen in Den Haag

Welke actie onderneemt u wanneer een persoon of bedrijf zijn financiële verplichtingen niet nakomt? Vaak is het mogelijk om een gerechtsdeurwaarder in te schakelen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer een factuur open blijft staan en u met een openstaande post blijft zitten. Het inschakelen van een deurwaarder geeft een zeer duidelijk signaal aan uw debiteur. U pikt het niet dat rekeningen open blijven staan.

Bij openstaande rekeningen wordt er door de debiteur vaak geen reactie gegeven. Uw telefoontjes blijven onbeantwoord of worden ontweken. Ook verzonden brieven worden niet opengemaakt en ook op e-mails wordt niet gereageerd.

Deurwaarder nodig in Den Haag?

Vul uw gegevens in wij nemen direct contact met u op!  Bent u een particulier of een onderneming?  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Download

  Voordelen deurwaarders van het Invorderingsbedrijf

  Wij starten doorgaans altijd met een incassoprocedure op om uw openstaande rekeningen te incasseren. Geen resultaat? Dan is in bepaalde gevallen zinvol om te dagvaarden. Wij stellen de dagvaarding voor u op en voeren voor u de procedure. Omdat wij samenwerken met deurwaarders door heel Nederland, kan de deurwaarder uw dagvaarding ook overal uitbrengen.

  De gerechtsdeurwaarder gaat op bezoek bij het woonadres van uw debiteur. Doordat de deurwaarder Den Haag ook de mogelijkheid heeft om beslag te leggen op bankrekeningen of goederen, betalen veel debiteuren de openstaande betalingen snel.

  Een deurwaarder Den Haag waarmee het Invorderingsbedrijf samenwerkt heeft dus diverse voordelen:

  Beslag laten leggen

  Indien u een vonnis van de rechtbank heeft en uw debiteur betaalt alsnog de facturen niet, dan kan de deurwaarder Den Haag beslag leggen op salaris, uitkering of goederen van uw debiteur. Op deze manier wordt uw openstaande betaling alsnog voldaan. Wij onderhouden voor u al het contact met de deurwaarder.

  Direct beslag leggen?

  Vul uw gegevens in wij nemen direct contact met u op!   Bent u een particulier of een onderneming?   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Download

   Waarom 40.000 klanten u voor gingen

   Wester-Beton BV
   Wester-Beton BV
   Groothandel
   Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
   Lees meer

    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op