Home PageDeurwaarder Den Haag

Deurwaarder Den Haag: direct uw schulden innen

Heeft u te maken met een debiteur in Den Haag die een factuur niet betaalt? Zelfs na meerdere herinneringen? Invorderingsbedrijf helpt zowel bedrijven als particulieren in Den Haag met het innen van hun openstaande vorderingen. Wij werken daarbij samen met de beste deurwaarders in Den Haag. Zij gaan persoonlijk bij uw wanbetaler langs om de schuld te innen. 

Het inschakelen van een deurwaarder is een effectieve methode om onbetaalde rekeningen te incasseren. Gerechtsdeurwaarders hebben immers uitgebreide bevoegdheden. Zo kunnen ze uw debiteur dagvaarden (voor de rechter slepen). Ook mogen deurwaarders beslag leggen op inkomen en bezittingen van uw wanbetaler. 

Zodoende kunnen we uw openstaande vorderingen snel innen. Negen van de tien keer betaalt de debiteur het openstaande bedrag direct na tussenkomst van de deurwaarder. 

Laat u dan ook niet aan het lijntje houden, maar schakel zo snel mogelijk onze hulp in. U heeft recht op uw geld en wij helpen u graag.  

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen één dag contact met u op. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor in Den Haag (070 – 762 0330).

Direct een deurwaarder nodig in Den Haag?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één dag contact met u op.

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassobureau inschakelen

  Wat zeggen onze klanten?

  Invorderingsbedrijf weet 95% van alle openstaande vorderingen te innen en dat zorgt voor tevreden klanten. Gemiddeld beoordelen zij ons met een 9,5.

  Dirk klerk
  Dirk Klerk
  Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.
  ‘t pippi huis
  ‘t Pippi Huis
  Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact...
  Anastasia lavrenteva
  Anastasia Lavrenteva
  The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn't expect anything. And yesterday I received a call with happy news - the seller returned my money through the service. Only a few weeks had...
  Jeppen
  Jeppen
  Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!
  King ping bedrijfsimperialen b. V.
  King Ping Bedrijfsimperialen B.V.
  Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
  Montage team enschede
  Montage Team Enschede
  Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
  Lites film amsterdam
  LITES Film Amsterdam
  Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
  Power plastics b. V.
  Power Plastics B.V.
  Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
  Bks service bv
  BKS Service BV
  Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.
  Microcare international b. V.
  Microcare International B.V.
  De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!
  Wester-beton bv
  Wester-Beton BV
  Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
  B mediate housing
  B Mediate Housing
  Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
  Mitterhof
  Mitterhof
  Schnell, kompetent, entschlossen!
  Kampschreur bv projectstoffering
  Kampschreur BV Projectstoffering
  Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.

  Een deurwaarder of incassobureau in Den Haag?

  Heeft u een klant die een factuur niet betaalt? En twijfelt u over de beste manier om uw vordering te innen? U heeft grofweg de keuze uit een incassobureau, een deurwaarder en een advocaat in Den Haag. 

  • Een incassobureau is gespecialiseerd in het innen van openstaande vorderingen zonder tussenkomst van de rechter. Het grote voordeel is dat dit doorgaans gebeurt op basis van no cure, no pay. U maakt dus geen onnodige kosten.
  • Incassobureaus hebben echter geen wettelijke status en beschikken bijvoorbeeld niet over de bevoegdheid om beslag te leggen. In de praktijk kan een incassobureau alleen herinneringen en aanmaningen versturen. Ook mag een incassobureau uw debiteur bellen, sms’en en e-mailen.
  • Een deurwaarder is een door de koning benoemd openbaar ambtenaar en heeft wél juridische bevoegdheden. Zo kan een gerechtsdeurwaarder uw klant dagvaarden en mag een deurwaarder beslag leggen op rekeningen en bezittingen. Hierdoor heeft een deurwaarder sterke dwangmiddelen om uw factuur te incasseren. 
  •  Een advocaat is in bepaalde gevallen zinvol. Bijvoorbeeld als de vordering hoger is dan 25.000 euro. Ook kan een advocaat een faillissementsaanvraag doen. 

  Al deze mogelijkheden hebben dus specifieke voordelen. Daarom bieden we bij Invorderingsbedrijf incassospecialisten, juristen, advocaten en deurwaarders onder één dak. Zodoende kunnen wij uw gehele vordering van u overnemen en op een effectieve manier voor u innen.

  Deurwaarder Den Haag: welke bevoegdheden heeft een deurwaarder?

  Deurwaarders hebben uitgebreide bevoegdheden om schulden te innen. Zo zijn zij de enigen die beslag kunnen leggen in Den Haag. Onze deurwaarders mogen beslag leggen op spullen, maar ook op inkomen en bankrekeningen. Ook als uw debiteur niet wil betalen kunnen zij dus uw factuur innen. 

  Onze deurwaarders in Den Haag zijn o.a. bevoegd:

  •     Dagvaardingen uit te brengen
  •     Vonnissen en andere stukken te betekenen (overhandigen)
  •     Beslag te leggen 
  •     In beslag genomen goederen openbaar te verkopen
  • ·   Woningen en panden te ontruimen
  Deurwaarder den haag

  Waarom Invorderingsbedrijf Den Haag?

  Invorderingsbedrijf heeft de beschikking over zowel incassospecialisten als advocaten en deurwaarders. Hierdoor kunnen wij het complete incassotraject verzorgen.  

  We beginnen, indien mogelijk, met een minnelijke incassoprocedure. Hierbij proberen we contact op te nemen met uw debiteur en sturen we herinneringen en aanmaningen. Doordat we de correspondentie uit onze naam versturen, behoudt u een goede klantrelatie met uw debiteur.

  Reageert uw schuldenaar niet op onze contactpogingen? Dan kunnen we de druk steeds verder opvoeren en uiteindelijk een gerechtelijke procedure beginnen. Onze ervaren en gespecialiseerde juristen behartigen uw belangen tijdens de rechtszaak. Bij vorderingen boven de 25.000 euro wordt u altijd bijgestaan door een van onze advocaten.

  Na de uitspraak van de rechter mogen onze deurwaarders vervolgens beslag leggen bij uw wanbetaler. De deurwaarder kan beslag leggen op geld of spullen.

  U kunt uw altijd zaak op de voet volgen in ons online portal.

  Wanneer kan ik een deurwaarder inschakelen?

  Als u te maken heeft met een wanbetaler, dan adviseren wij zo snel mogelijk actie te ondernemen. Zo voorkomt u dat er niets meer te halen valt bij uw schuldenaar. 

  Als uw debiteur een zakelijke klant is, mag u na het verstrijken van de betalingstermijn een deurwaarder inschakelen. Die kan uw wanbetaler middels een dagvaarding voor de rechter slepen. Vaak is het echter verstandiger om eerst te proberen via een buitengerechtelijke incassoprocedure uw geld te innen.

  Is uw debiteur een particulier? Dan bent u verplicht eerst een laatste aanmaning te sturen. Deze aanmaning noemen we ook wel de 14-dagenbrief of WIK-brief. Hierin moet u vermelden hoe hoog de incassokosten zijn als uw debiteur niet binnen 14 dagen betaalt.

  Download hier uw voorbeeld WIK-brief

  Uw wanbetaler dagvaarden

  Blijkt een minnelijk incassotraject niet succesvol? Dan kunnen we de druk opvoeren door een gerechtelijke procedure te starten.

  Hiervoor moeten we de schuldenaar dagvaarden. De dagvaarding (een officiële oproep voor de rechter te verschijnen) mag alleen worden overhandigd door een gerechtsdeurwaarder.  

  De ervaring leert dat dagvaarden vaak genoeg is om uw debiteur tot betaling te bewegen. De meeste wanbetalers willen immers niet voor de rechter verschijnen en voor de juridische kosten opdraaien.

  Een gerechtelijke procedure

  Weigert uw wanbetaler na het ontvangen van de dagvaarding nog steeds te betalen? Dan kunt u de rechtszaak met vertrouwen tegemoet zien. De zaak wordt behandeld door onze incassospecialisten, juristen en eventueel een advocaat. 

  Stelt de rechter u in het gelijk? Dan kan onze deurwaarder in Den Haag het vonnis (de uitspraak van de rechter) aan uw debiteur overhandigen. Vervolgens mag de gerechtsdeurwaarder overgaan tot beslaglegging.

  Voorafgaand aan het procederen kunnen onze incassospecialisten u uitgebreid informeren over de juridische kant van de zaak. Ook kunnen we de financiële positie van uw debiteur onderzoeken.

  Deurwaarder den haag

  Deurwaarder Den Haag: beslag laten leggen

  Met een uitspraak van de rechter op zak kan onze gerechtsdeurwaarders beslag leggen op bezittingen van uw wanbetaler. Dit kan vrijwel alles zijn wat een waarde vertegenwoordigt. Zo kan een gerechtsdeurwaarder beslag leggen op salaris, uitkeringen, banktegoeden en zelfs teruggaven van de Belastingdienst. 

  Daarnaast mag een deurwaarder spullen vorderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een televisie of meubelstukken. In beslag genomen goederen kunnen vervolgens worden verkocht via een openbare verkoop. Uit de opbrengst hiervan kunnen we de vordering aan u uitbetalen.

  Conservatoir beslag

  U wilt natuurlijk niet dat uw wanbetaler voorafgaand aan de rechtszaak spullen wegsluist. Daarom kunnen we de rechter vragen conservatoir beslag te leggen. De bezittingen van uw wanbetaler worden dan in bewaring gesteld, zolang de zaak onder de rechter is. 

  Als de rechter uw vordering toewijst wordt het beslag executoriaal. Dit betekent dat we ze namens u op kunnen eisen en/of verkopen. 

  Huisuitzetting en woningontruiming in Den Haag

  Heeft u een huurder met grote huurachterstanden? Of vertoont hij of zij op een andere manier ontoelaatbaar huurgedrag? Bij Invorderingsbedrijf innen we ook huurschulden in Den Haag. Als dit niet mogelijk blijkt, dan kunnen we de rechter vragen het huurcontract te ontbinden

   Met een vonnis of dwangbevel van de rechter kan de deurwaarder de woning of het pand vervolgens ontruimen. Voor u het weet kunt u de woning verhuren aan iemand die de huur wél netjes betaalt.

  Alimentatie innen

  Weigert uw ex-partner in Den Haag alimentatie te betalen? Als de te betalen alimentatie ouder is dan 6 maanden kunt u helaas niet meer terecht bij het LBIO (Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen).

  Gelukkig kan een gerechtsdeurwaarder wel oude achterstallige alimentatie innen voor u. Onze deurwaarders zijn bevoegd alimentatie te innen die wel vijf jaar oud is. Weigert de ex het verschuldigde bedrag vrijwillig te voldoen, dan kunnen we direct beslag laten leggen.

  Deurwaarder den haag

  Wat kost een deurwaarder in Den Haag?

  De werkzaamheden die een deurwaarder verricht, noemen we ook wel ambtshandelingen. Voor deze ambtshandelingen gelden vaste wettelijke tarieven. Deze prijzen zijn vastgelegd in het Besluit Tarieven Ambtshandelingen Gerechtsdeurwaarders

  Deurwaarderskosten per 1 januari 2024

  Dagvaarding

  € 112,37

  Betekening van een titel

  € 122,34

  Betekening verzoekschrift met oproeping

  € 89,33

  Beslag op roerende zaken

  € 147,54

  Beslag op roerende zaken m.m.v. derde

  € 196,47

  Beslag op rechten of effecten

  € 289,37

  Beslag op onroerende zaken

  € 190,53

  Opheffing van beslag op onroerende zaken

  € 202,50

  Gerechtelijke inbewaringgeving

  € 300,91

  Executoriale verkopingen van roerende zaken

  € 384,40

  Aanzegging van de overname van de executie van onroerende zaken

  € 103,58

  Gedwongen ontruiming van onroerende zaken

  € 288,68

  Ons kantoor in Den Haag

  Invorderingsbedrijf Den Haag kan bogen op een uitstekende dienst als het gaat om het innen van schulden. Wilt u overleggen over uw zaak? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Den Haag via 070 – 762 0330 of onze website.   

  •   Koninginnegracht 14 C
  •   2514 AA Den Haag
  •   070 – 762 0330
  •   Fax: +3170 – 762 0335

  Deurwaarder Den Haag inschakelen

  Heeft u een wanbetaler in Den Haag? Blijf niet eindeloos wachten op uw geld. Met behulp van onze incassospecialisten, advocaten en deurwaarders zijn wij in staat om uw gehele vordering snel voor u te innen.

  Neem direct contact op via onderstaand contactformulier en wij reageren binnen één dag. Ook kunt u bellen met ons kantoor in Den Haag (070 – 762 0330). U wordt direct te woord gestaan door één van onze medewerkers.

  Direct een deurwaarder inschakelen?

  Wacht niet langer op uw geld en schakel een deurwaarder in. Vul uw gegevens in wij nemen direct contact met u op!

   Bent u een particulier of een onderneming?

   Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Deurwaarder den haag

   1

   Onze locaties

   Incassobureau den haag

   Den Haag

   Deurwaarder amsterdam

   Amsterdam

   Deurwaarder rotterdam

   Rotterdam

   Deuwaarder groningen

   Groningen

   FAQ: Veelgestelde vragen deurwaarder Den Haag

   Alstublieft,

   Uw download

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

   Download direct
   Wester-beton bv
   Wester-Beton BV
   Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
   Vrijblijvend advies

   Invorderingsbedrijf kan bogen op een uitstekende staat van dienst als het gaat om het innen van schulden. Wilt u overleggen over uw zaak? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Den Haag via 070 – 762 0330 of via de onderstaande button!

    

   Koninginnegracht 14 C
   2514 AA Den Haag
   070 – 762 0330

   Fax: +3170 – 762 0335