Home PageIncasso op maat

Incasso op maat

Heeft u als zzp’er een factuur verstuurd die maar niet betaald wordt? Bent u als consument benadeeld door een webshop? Of heeft u als leverancier goederen geleverd aan een bedrijf dat u niet wil betalen? Bij Invorderingsbedrijf verzorgen we incasso op maat

Voor ieder soort klant hebben we een effectief incassotraject dat perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Daarbij beschikken we over ervaren juristen en incassospecialisten en werken we samen met de beste advocaten en deurwaarders.

Of u nu een ondernemer of een particulier bent, een zzp’er of een multinational, wij kunnen iedere openstaande vordering voor u incasseren. In binnen- en buitenland. Ons buitengerechtelijke incassotraject verloopt op basis van no cure, no pay. Dat betekent dat u niets hoeft te betalen. Ook niet als het ons niet lukt om de vordering te incasseren.

Invorderingsbedrijf verzorgt onder andere de volgende diensten:

Dien uw vordering vandaag voor 16:00 uur in en we gaan direct voor u aan de slag.
Infographic incasso zzp - invorderingsbedrijf

Incasso voor particulieren

Heeft u als particulier geld uitgeleend maar dit nooit teruggekregen? Of heeft u online iets besteld, maar dit nooit ontvangen? Ook als particulier kunt u een incassobureau inschakelen. Onze incassospecialisten weten als geen ander hoe zij dit aan moeten pakken. 

We sporen uw debiteur op, sturen herinneringen en aanmaningen, verzamelen de nodige bewijzen en stappen als het nodig is voor u naar de rechter. Zo weet u zeker dat u er als particulier nooit alleen voor staat.

Incasso voor mkb

Incasso voor mkb? Wat voor onderneming u ook heeft, wij kunnen iedere openstaande vordering voor u incasseren. Daarbij gaan we ook gecompliceerde incassozaken niet uit de weg. 

Met behulp van onze juristen en advocaten weten we bijvoorbeeld als geen ander hoe we een beroep kunnen doen op het retentierecht, recht van reclame of eigendomsvoorbehoud. We zijn zeer ervaren in conservatoire beslaglegging en zijn gespecialiseerd in faillissementsaanvragen. Zo kunnen we maximale druk uitoefenen op uw wanbetaler.

Incasso voor zzp’ers en eenmanszaken

Kleine ondernemers krijgen steeds vaker te maken met wanbetaling. Als zzp’er of eenmanszaak is wanbetaling extra vervelend. Vaak heeft u maar één of meerdere opdrachtgevers en als uw factuur niet betaald wordt, kan dat ervoor zorgen dat u zelf in financiële moeilijkheden komt. 

Daarom doen wij er alles aan om uw geld zo snel mogelijk voor u te innen. Daarbij deinzen we er niet voor terug om flinke druk uit te oefenen op uw debiteur, bijvoorbeeld door middel van een dagvaarding of beslaglegging.

Incasso voor creditmanagers

Als creditmanager bent u voortdurend op zoek naar manieren om te zorgen dat facturen snel betaald worden en wanbetaling voorkomen wordt. Invorderingsbedrijf helpt u daarbij. Bijvoorbeeld door middel van actuele kredietrapporten en onze debiteurenbeheer software. Hiermee beperken we financiële risico’s. Krijgt u toch te maken met een klant die niet betaalt? Dan kunnen we snel overschakelen op een incassoprocedure.

Incasso voor VvE's

Betalingsachterstanden in uw VvE? Invorderingsbedrijf incasseert snel en efficiënt betalingen van VvE-leden. Wij zorgen voor een gestroomlijnde incassoprocedure en directe betalingen. Voorkom verstoring van uw VvE-financiën door tijdige betalingen te waarborgen. Onze incassospecialisten zijn gespecialiseerd in VvE-diensten. Neem contact op en ontdek hoe wij uw VvE kunnen ondersteunen. Financiële stabiliteit voor uw VvE, zodat u zich kunt concentreren op beheer.

Op zoek naar een incassopartner?

Wilt u eens overleggen met één van onze incassospecialisten? Neem vrijblijvend contact met ons op door uw contactgegevens in te vullen. We bellen u zo snel mogelijk terug.

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassobureau inschakelen

  FAQ: Veelgestelde vragen over incasso op maat

  No Cure No Pay Incasso

  Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!

  • Géén succes = géén kosten
  • 100% uitkering van de hoofdsom
  • 95% slagingspercentage

  Waarom 40.000 klanten u voor gingen

   Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Neem telefonisch of per mail contact op

   Vrijblijvend advies

   Invorderingsbedrijf heeft een uitmuntende staat van dienst als het gaat om het innen van openstaande rekeningen. Wilt u overleggen over uw zaak? Neem vrijblijvend contact met ons op via 070 – 762 0330 of via de onderstaande button!

    

   Koninginnegracht 14 C
   2514 AA Den Haag
   070 – 762 0330

   Fax: +3170 – 762 0335