Home PageIncassobureau inschakelen particulier

Een incassobureau inschakelen
als particulier

Ook als consument kunt u bij ons terecht!

Heeft u een flinke borg betaald voor uw woning, maar die na het beëindigen van uw huurcontract niet teruggekregen? Of heeft u iets verkocht via Marktplaats, maar uw geld nooit ontvangen? Ook als particulier kunt u een incassobureau inschakelen als u te maken krijgt met wanbetaling. Wij stoppen niet voor we uw geld geïncasseerd hebben.

Voordelen van een particuliere incasso bij Invorderingsbedrijf

Vóór 16:00 uur zaak ingediend, dezelfde werkdag actie!

Waarom Invorderingsbedrijf als incassobureau voor particulieren?

Bent u op zoek naar het beste incassobureau voor het innen van een privé vordering? Invorderingsbedrijf staat ook klaar voor u als particuliere opdrachtgever. Bij ons geldt bijvoorbeeld geen minimumbedrag om uw vordering in te dienen. Ook als u een kleine schuld wilt innen, kunt u bij ons terecht.

Bovendien bent u bij Invorderingsbedrijf verzekerd van een snelle afhandeling van uw incassozaak. We blijven niet eindeloos brieven sturen naar uw debiteur, maar doorlopen in drie weken het minnelijke traject, waarbij we 16 keer contact opnemen met uw debiteur. In 95% van de zaken weten we het geld in deze buitengerechtelijke fase te innen. Lukt dat niet? Dan kunnen we doorschakelen naar een gerechtelijke incasso.

Tijdens het minnelijke traject worden de incassokosten bovendien doorberekend aan uw debiteur. Lukt het niet om een volledige betaling te incasseren? Dan brengen wij u ook niets in rekening.

Bovendien kunt u bij ons terecht voor gratis deskundig advies over uw incassozaak.

Gratis incasso adviesgesprek?

Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Wat kost het om een incassobureau in te schakelen

  Als particulier een openstaande vordering innen

  Veel mensen associëren een incassobureau met bedrijven. Niet geheel onterecht, want vooral bedrijven hebben op grote schaal te maken met wanbetalers. Hun facturen worden niet betaald of de betalingsafspraken die zij met hun debiteuren hebben gemaakt, worden niet nagekomen. Invorderingsbedrijf verzorgt dan ook veel zakelijke incasso

  Maar ook particulieren kunnen te maken krijgen met wanbetalers. Huurt u een woning, dan is het bijvoorbeeld gebruikelijk borg te betalen, vaak wel twee of drie keer de maandelijkse huur. Een flink bedrag dus. Besluit uw verhuurder na beëindiging van het huurcontract op onterechte gronden (een deel van) uw borg niet terug te betalen? Dan is hij in gebreke. U heeft dan, net als een ‘gewoon’ bedrijf, te maken met een wanbetaler.

  Maar er zijn meer situaties waarin u als particulier een openstaande vordering heeft:

  Een schuld innen als particulier doet u door een incassobureau in te schakelen. Invorderingsbedrijf beschikt over juristen die uw debiteur duidelijk kunnen maken dat hij verplicht is de openstaande schuld te betalen. Doet hij dat niet? Dan stappen we naar de rechter. Hier zijn hoge kosten aan verbonden voor de wanbetaler.

  Wanneer kan ik als particulier een incassobureau inschakelen?

  U kunt een incassobureau inschakelen als u een vordering heeft op uw debiteur.

  Een vordering komt meestal voort uit een afspraak (overeenkomst) waarin u afspreekt iets te doen en waar de ander iets tegenover stelt. U leent bijvoorbeeld geld uit en de ander belooft dat op een bepaald moment terug te betalen.

  Als u uw kant van de overeenkomst nakomt, maar de andere partij niet, heeft u een vordering op diegene. Zoals gezegd kan een vordering bijvoorbeeld ook ontstaan doordat u per ongeluk geld overboekt naar een verkeerde bankrekening, een factuur dubbel betaalt of recht heeft op een schadevergoeding. 

  Bij zakelijke debiteuren zoals bedrijven kunt u direct een incassobureau inschakelen als u een vordering heeft. 

  Bij particuliere debiteuren moet u volgens de Wet Incassokosten eerst een officiële laatste aanmaning sturen. Hiermee geeft u uw debiteur nog 14 dagen de tijd om de schuld te betalen zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Deze aanmaning noemen we ook wel een WIK-brief. Betaalt uw debiteur niet binnen 14 dagen? Dan worden er wettelijke incassokosten bij hem in rekening gebracht.

  Heeft u nog geen WIK-brief verstuurd? Als u uw zaak uit handen geeft aan Invorderingsbedrijf, doen wij dat voor u.

  Het incassoproces voor particulieren: snél en eenvoudig​

  Veel particuliere schuldeisers zijn bang dat het opstarten van een incassoprocedure een lang en ingewikkeld proces is, maar dat is geenszins het geval. 

  Een incassoprocedure kan snel opgestart worden. Via ons incasso aanmeldformulier duurt het indienen van uw claim een paar minuten. Als u uw privé vordering voor 16:00 uur indient, gaan wij vandaag nog voor u aan de slag. Vraag direct een demo aan en wij gaan met u in gesprek.

  Laat het er dus niet bij zitten als u achterstallige betalingen van iemand tegoed heeft. Wij gaan achter uw geld aan en het is wettelijk zo geregeld dat uw debiteur betaalt voor de incassokosten.

  Hoe werkt de particuliere incassoprocedure

  Hoe een incassoprocedure in zijn werk gaat, is als volgt:

  Stap 1.

  De betaling van uw klant blijft uit. 

  Stap 2.

  U draagt uw vordering aan ons over waarna wij direct starten met het dossier. Vóór 16:00 uur ingediend, is dezelfde werkdag actie!

  Stap 3.

  Wij vullen uw dossier verder aan en stellen uw debiteur onmiddellijk in gebreke. Blijft betaling uit, dan sommeren wij schriftelijk en nemen we telefonisch contact op om uw debiteur tot betaling te bewegen.

  Stap 4.

  U kijkt tegelijkertijd over onze schouders mee, vanuit onze eigen exclusieve online cockpit: ons geavanceerde online portaal waarin u 24/7 de actuele status van uw zaken op de voet volgt.

  Stap 5.

  Wij hebben zestien contactmomenten met uw klant: telefonisch, per mail, via sms en brieven.

  Stap 6.

  Er zijn drie uitkomsten mogelijk:

  1. Uw factuur is betaald
  2. Er is een betalingsregeling afgesproken
  3. Het incassotraject wordt voortgezet in het gerechtelijk traject

  Direct uw incasso opdracht indienen?

  Elk dossier krijgt de aandacht die het nodig heeft! Vul het onderstaande formulier in of bel naar en draag uw vordering gemakkelijk over!

  Openstaande vordering overdragen?

  Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!

   Bent u een particulier of een onderneming?

   Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Incassobureau particulier

   Incassobureau voor kleine bedragen

   Sommige schuldeisers veronderstellen dat een incassobureau voor particulieren inschakelen alleen mogelijk is bij hoge vorderingen, maar dat is niet het geval. Bij Invorderingsbedrijf in ieder geval niet. Wij nemen ook kleine vorderingen in behandeling en gaan met net zoveel energie aan de slag om uw geld te incasseren. Er geldt bij ons dan ook geen minimumbedrag voor het indienen van een claim.

   Heeft u bijvoorbeeld een bestelling gedaan bij een online winkel maar het product nooit ontvangen? Of heeft u misschien geld aan iemand uitgeleend maar nooit teruggekregen? Ook dan kunt u uw incassozaak bij ons indienen.

   Kosten incassobureau inschakelen particulier

   Het inschakelen van een incassobureau als particulier kost u vaak helemaal niets. De kosten voor de werkzaamheden die het incassobureau verricht, mogen volgens de Wet Incassokosten, namelijk direct worden doorberekend aan de debiteur.

   Bovendien werken we in de minnelijke fase (buitengerechtelijke incasso) op basis van no cure, no pay. Dit betekent dat we u niets in rekening brengen als het ons niet lukt om de volledige vordering te incasseren. Ongeveer 85% procent van alle zaken weten in de minnelijke fase succesvol af te ronden.

   Is het nodig om de zaak voor de rechter te brengen? Dan moet u de kosten (in eerste instantie) wel zelf betalen. U kunt na het buitengerechtelijke traject zelf bepalen of u een gerechtelijke procedure aan wilt spannen of niet. Onze incassospecialisten kunnen u meer vertellen over de gerechtelijke procedure en u een inschatting geven van de slagingskans.

   Incassobureau particulier: klantervaringen

   Anastasia lavrenteva
   Anastasia Lavrenteva
   The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn't expect anything. And yesterday I received a call with happy news - the seller returned my money through the service. Only a few weeks had...
   Dirk klerk
   Dirk Klerk
   Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.
   ‘t pippi huis
   ‘t Pippi Huis
   Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact...
   J w meijeringh hendriks
   J W Meijeringh Hendriks
   Zeer goede ervaring ! Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor u . Adviezen zijn eerlijk en professioneel . Ik zou deze firma zeker aanbevelen .
   Willems, m.
   Willems, M.
   Niet verwacht dat het snel zou gaan. Ongelofelijk dat je zelf tijden bezig bent en dan schakel je eindelijk iemand anders in en dan kunnen ze opeens wel betalen. Goed dat dit soort incassobedrijven bestaan.
   Jeppen
   Jeppen
   Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!
   Miranda swier
   Miranda Swier
   Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Heel attente, vriendelijke en kundige medewerkers. Zeer klantvriendelijk. Je krijgt het gevoel dat je zaak, hoe klein relatief ook, ertoe doet. En dat er echt op wordt ingezet het op te lossen. Dat is ook gelukt. Ik...
   Brigitta hilberts
   Brigitta Hilberts
   Mijn complimenten voor de inzet en gedane moeite om mijn niet gekregen bestelde producten te laten vergoeden door de desbetreffende winkel … helaas heeft het geen baat gehad het bedrag was te laag en de kosten zouden te hoog worden maar toch hebben ze geprobeerd...
   Control b. V.
   Control B.V.
   Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!
   King ping bedrijfsimperialen b. V.
   King Ping Bedrijfsimperialen B.V.
   Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
   Montage team enschede
   Montage Team Enschede
   Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
   Lites film amsterdam
   LITES Film Amsterdam
   Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
   Power plastics b. V.
   Power Plastics B.V.
   Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
   Bks service bv
   BKS Service BV
   Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.
   Microcare international b. V.
   Microcare International B.V.
   De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!
   Wester-beton bv
   Wester-Beton BV
   Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
   B mediate housing
   B Mediate Housing
   Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
   Mitterhof
   Mitterhof
   Schnell, kompetent, entschlossen!
   Kampschreur bv projectstoffering
   Kampschreur BV Projectstoffering
   Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.
   Broeders transport b. V.
   Broeders Transport B.V.
   Wij zijn zeer te spreken, dat we tot nu toe onze vorderingen hebben kunnen ontvangen. En dat ons op deze manier veel werk uit handen wordt genomen. Ook nog eens zonder risico voor ons. De debiteur betaalt de incasso kosten en wij ontvangen ons geld....
   Willems elektrotechniek
   Willems Elektrotechniek
   Uitstekend! Helder dashboard en goede terugkoppeling door vaste contactpersoon. Het lukte mij in 3 maanden niet om mijn openstaande facturen te innen. Ik ging daarom opzoek naar een no cure no pay incassobureau, zodat ik niet nog meer geld kwijt ben. Het Invorderingsbedrijf heeft in...
   Poels-janssen logistics b. V.
   Poels-Janssen Logistics B.V.
   Niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik had eigenlijk geen hoop meer dat mijn klanten zouden betalen. Ik wilde dan ook geen risico lopen om geld uit te geven, zonder zeker te weten dat ik mijn geld terug zou zien. Ongelofelijk dat je...
   Gerard blok
   Gerard Blok
   GRATIS incasso advies gehad. Vriendelijk geholpen door een slimme jurist. Heb informatie ingewonnen over een bepaalde casus. Op basis daarvan besloten geen stappen te ondernemen. Aan een eerlijk advies heb je meer dan aan een advocaat die overal maar aan begint. Kom zeker terug als...
   M. Ten broeke
   M. ten Broeke
   Een absolute aanrader! Namens onze Vereniging van Eigenaars - waarvoor ik het beheer doe - heb ik een groot aantal onbetaalde maandbijdragen ter incasso aangeboden. Al binnen enkele dagen waren alle bedragen betaald! Ben je op zoek naar een incassopartij die het écht waarmaakt, dan...
   Sandra elstgeest
   Sandra Elstgeest
   In het begin was het wat verwarrend vanwege het vele mailverkeer maar dat heeft ook met mijn beperking te maken. Ik werd goed op de hoogte gehouden en met het weinige info wat ik over de site en de debiteur kon geven, is het ze...
   Guino koch
   Guino Koch
   Ik was ten einde raad toen de verhuurder het restant van mijn borg onrechtmatig had verrekend. Op internet gaan zoeken naar een specialist en wat denk je? Binnen 10 dagen alles binnengehaald. Het heeft mij helemaal niets gekost en alleen maar opgeleverd. Mijn kopzorgen zijn...
   Merlijn elferink
   Merlijn Elferink
   Tegen een van de grootste meubelwarenhuizen (ik zal geen naam noemen) heb ik een incasso ingediend. Het is niet te geloven dat grote bedrijven gewoon vertikken te betalen. Gelukkig hoef je dat niet te pikken hoor. Kort nadat de zaak was gestart zag ik het...
   B. David
   B. David
   Snelle en goede service. We hebben eerst informatie gezocht en werden al vrij snel gecontacteerd door een medewerker van dit bedrijf. Zij hebben ons uitgelegd hoe ze werken en hoe ze het financieel afhandelen en gelijk gevraagd met wat voor zaak wij zaten. Zij hebben...
   Elderman
   Elderman
   Geld uitgeleend aan een bekende. Eerst moest de lening opgeëist worden. Ik was ook niet zeker van het adres van mijn debiteur. Na constant er achter aan te zitten was ik het zat. Ik heb het incassobureau ingeschakeld en door de strategische route die zij...
   H verhage
   H Verhage
   Ik heb van dit bedrijf heele goede begeleiding gekregen, moest allerlei stappen ondernemen en met behulp van een mederwerker is dit erg goed geluk, ik kon alle tijd nemen.
   Raimon van der heijden
   Raimon van der Heijden
   Ik heb dit bedrijf gevonden via google en het bleek een schot in de Roos te zijn. Al na 2 dagen had ik al het geld wat ik tegoed had op de rekening staan.
   Linda agtersloot
   Linda Agtersloot
   Zeer goed door hun inbreng was de terug betaling via een webwinkel snel geregeld
   Marielle beks
   Marielle Beks
   Binnen gesteld termijn heeft de klant betaald, voor vriendelijkheid hoef je bij dit bedrijf eens niet te betalen.
   Joël meeuwsen
   Joël Meeuwsen
   Een tijdje geleden had ik een smartwatch besteld. Deze voldeed niet aan mijn wensen dus heb ik hem retour gestuurd. Sinds dien heb ik niks meer van het bedrijf vernomen en dus ook mijn geld niet terug gekregen. Toen kwamen jullie als een reddende engel...
   B grootendorst
   B Grootendorst
   Verzet na 8 jaar! Je kunt het niet verzinnen maar in mijn dossier gebeurde het. Ik heb het contact en de updates eens in de zoveel tijd ideaal. Ze hebben mij goed geadviseerd en er is zelfs gezorgd dat het verzet niet ontvankelijk werd verklaard....
   Joyce schildmeijer
   Joyce Schildmeijer
   Echte doorpakkers incassobureau Rotterdam. Echte doorpakkers! Na opgelicht te zijn door een webshop hadden ze snel en efficiënt de volledige som voor mij geïncasseerd. Alles kunnen volgen in het online portaal. Ze voeren de druk enorm op en met effect! Danny bedankt voor de moeite!
   Rachèl van koot
   Rachèl van Koot
   Borg is eindelijk terug! Mijn verhuurder had na 2 maanden nog steeds de borg niet terug betaald. Toen ik erom vroeg werd ik geblokkeerd. Nu heb ik supermakkelijk mijn vordering in kunnen dienen bij dit incassobureau en hebben zij mijn borg na 13 dagen geïnd....
   J. Schreuder
   J. Schreuder
   Webshop had niet geleverd. Ik had een spelcomputer besteld omdat ze zogenaamd op voorraad waren. Na een tijd gewacht te hebben heb ik dit incassokantoor ingeschakeld. Mijn geld was zo binnen. No cure no pay ook! Superblij mee!
   Cees poot
   Cees Poot
   Invorderingsbedrijf , was voor mijn het lichtje in de duisternis. Super geholpen. Invorderingsbedrijf heeft er voor gezorgd. Dat ik uiteindelijk mij geld terug heb gekregen. No cure no pay
   Y. Portz
   Y. Portz
   It is easy to get in contact with them, and the staff is very helpful. They create an online file that can be looked into 24/7, which is very useful if you want to check the status of your case. Overall a great service and...
   Lieda nederhof
   Lieda Nederhof
   Zeer duidelijk en vriendelijk. Behulpzaam met het invoeren van gegevens op de computer.
   J. Aukema-jetten
   J. Aukema-Jetten
   Ik had al sinds september problemen met een firma over het terug betalen van retourkleding. Ik kreeg mijn geld maar niet terug. Toen heb ik het in handen gegeven van dit incasso bedrijf en binnen 1 week kreeg ik mijn geld terug, zonder dat het...
   Janique van klei
   Janique van Klei
   Geld via dit bedrijf terug gekregen, nadat we er heel lang op hebben moeten wachten van de winkel waarvan we het tegoed hadden, niet verwacht het nog te krijgen, super fijn dat het wel gelukt is.
   Tele radio bv
   Tele Radio BV
   Wij, Tele Radio B.V., zijn tevreden over de manier waarop je bij Invorderingsbedrijf met gemak een incasso indient en vervolgens via het dossier alles kan volgen. Bij ons is een positief resultaat behaald en daar werden wij telefonisch van op de hoogte gesteld. Mochten wij...
   Dyane driessen
   Dyane Driessen
   Er was slechts 1 brief nodig! Na mijn bestelling bij een webshop kreeg ik mijn geld niet terug bij een retour. Ik heb eindeloos inspanning moeten verlenen om de klantenservice zover te krijgen om het terug te betalen. Dat bleek helemaal niet nodig. Deze heren...
   Bloem van der linde
   Bloem van der Linde
   Uit principe heb ik het er niet bij laten zitten. Een incassobureau inschakelen had ik eerst niet bedacht, maar door alle lovende verhalen over dit incassobureau toch maar aangemeld. En met succes. Wat denkt u? Al na welgeteld één sommatie had ik mijn gehele aanbetaling...
   Sarah de rover
   Sarah de Rover
   Na maanden heen en weer gepraat zonder overeenkomst met mijn schuldenaar is met de hulp van dit invorderingsbedrijf het binnen een week, zelfs dagen opgelost! super snel en erg fijne mensen om mee samen te werken
   Bakker
   Bakker
   Snelle en klantvriendelijke service. Debiteur had binnen een week na de eerste sommatie betaald.
   Dennis
   Dennis
   Goedkoop is soms duurkoop. Ook ik kwam daar achter na het bestellen van een tv. Zelf kreeg ik het geld niet terug. Door de incasso uit handen te geven ging het als een speer! Dat het door middel van no cure no pay is binnengekomen...
   Daisy
   Daisy
   Super blij met de hulp die ik heb gekregen. Mijn huurbaas weigerde mijn borgsom terug te betalen zonder reden. Het incassobureau heeft alle communicatie overgenomen, dat ik daar geen stress meer van had, en het heeft me niks gekost (no cure no pay). Mijn huurbaas...
   Anita
   Anita
   Rechtszaak ging super snel, nu de betaling nog. Vond de hulp ter zitting deskundig (hele discussie met de tegenpartij over de incassokosten) en de rechter heeft de incassokosten veroordeeld op de wanbetaler.
   John
   John
   Zo hee! 13 maanden huurachterstand hebben ze voor mij binnengehaald. NO CURE NO PAY ik heb er geen kosten aan gehad! Vandaag werd ik gebeld door Stijn (aardige accountmanager) dat alles binnen was. Ik kan alle verhuurders aanraken zaken met ze te doen. Wat ik...
   Helene van den bosch
   Helene van den Bosch
   Kregen de borgsom die wij betaald hadden voor het huren van de trouwauto niet retour gestort van het verhuurbedrijf. Contact gezocht met Invorderingsbedrijf.nl na een fijn persoonlijk gesprek het dossier in gang gezet en zeer snel de betaling retour ontvangen. Invorderingsbedrijf.nl werkt professioneel en snel...
   Jan willem dorenbos
   Jan Willem Dorenbos
   Met genoegen schrijf ik voor het Invorderingsbedrijf een vijfsterren review. Wij zijn als transport bedrijf op zoek gegaan naar een specialist voor wanbetalers in binnen en buitenland. De keuze was snel gemaakt naar een prettige intake. De voorwaarden zijn helder en ze namen onze vorderingen...
   Gery welten
   Gery Welten
   Na 5 maanden van zelf herinneringen en aanmaningen sturen heb ik besloten om de onbetaalde factuur van mijn bedrijf uit te besteden aan het invorderingsbedrijf! Na slechts 1 sommatie van hen heeft mijn klant eindelijk betaald. Voor mij een leer om in de toekomst bij...
   Bart van aken
   Bart van Aken
   Voor ons een incasso verzorgd voor een huis dat wij verhuren in Nederland, omdat wij zelf in Spanje wonen kunnen we dat niet goed beheren. Helaas was er een wanbetaler die nogal hardnekkig bleek. Met de hulp van Invorderingsbedrijf is de hele huurachterstand betaald aan...
   Michelle sanderse
   Michelle Sanderse
   Als eigenaar van een startende organisatie hoopte ik nooit in contact te hoeven komen met een incassokantoor, toen een van onze debiteuren stelselmatig weigerde te betalen, had ik helaas geen andere optie. Door kordaat optreden van Het Invorderingsbedrijf en een snelle juridische procedure kreeg ik...
   Dieuwertje van muyden
   Dieuwertje van Muyden
   In een vervelende en lelijke situatie met mijn voormalig huisbaas (hij gaf een deel van de borg niet terug) was het heel fijn om steun te krijgen van deze professionals. Nadat ik de zaak aanmeldde werd hier meteen actie op ondernomen!
   Roelie van der veen
   Roelie van der Veen
   Nog nooit eerder tot deze aktie overgegaan maar..... Tot op de laatste cent heeft de camping mij terugbetaald. Huisje gehuurd, maar de borgsom verrekend. Daar heeft dit incassobureau op een deskundige manier een stokje voor gestoken. Geen half werk, maar gewoon doorpakken. Het heeft mij...
   Tina visser
   Tina Visser
   Wij boeken reizen naar onder andere Palma de Mallorca. Op verzoek van een liefdadigheidsstichting hebben wij drie weken gevuld. Een week voordat de reis zou aanvangen was er nog niets aanbetaald. We hebben in overleg met een jurist van het Invorderingsbedrijf de overeenkomst ontbonden en...
   Andrea van der leemputten
   Andrea van der Leemputten
   Hebben mij geholpen met een salaris incasseren. Heb 50% extra bovenop m'n salaris gekregen, volgens hun jurist moest mijn ex werkgever dat verplicht betalen. Geen enkele kosten gehad aan incasso want no cure no pay regeling.
   Peter ducroix
   Peter Ducroix
   Wij verhuren technische zuiginstallaties. Een van onze klanten betaalde de huurtermijnen niet meer. Wat bleek? De gehuurde installatie bleek maanden geleden al gesloten te zijn bij de klant (zei men). Invorderingsbedrijf heeft voor ons alle huurachterstanden geïncasseerd en ook een volledige schadevergoeding voor het vervangen...
   Kirsten klop
   Kirsten Klop
   Super goed geholpen!
   Arthur hijdra
   Arthur Hijdra
   Ontzettend fijne samenwerking, ik voelde me gehoord als klant en zou zeker terugkomen
   Skin plus
   Skin Plus
   Heel positief! Hele fijne communicatie en resultaten zijn tot heden succesvol!
   Ardjoen service diensten
   Ardjoen Service Diensten
   Zeer te vreden met dit bedrijf. Super goede communicatie en top service
   Janique van klei
   Janique van Klei
   Geld via dit bedrijf terug gekregen, nadat we er heel lang op hebben moeten wachten van de winkel waarvan we het tegoed hadden, niet verwacht het nog te krijgen, super fijn dat het wel gelukt is.
   Yakub
   Yakub
   Very positivie - they were very communicative, constructive and helpful. I am very happy with the service they provided.
   Vidya
   Vidya
   Received quick and helpful service to get my refund back in 2 days from an online vendor who didn’t give my refund money since 2 months.  
   Emily robinso
   Emily Robinso
    I had not heard from the company for a while after opening my case with them, I thought it may have been to do with the fact I am a UK resident and the company operates in the Netherlands. Eventually, I found an abundance of...
   Afra
   Afra
   I had a difficult case against my debtor. I had a ticket for an event, but then the event was cancelled due to new covid regulations and my debtor refused to pay me back. After two months of corresponding with my debtor, I decided to...
   De zwart
   De Zwart
   Professionele aanpak en snel optreden. Hebben voor ons 3 zaken waar ik zelf al maanden achteraan zat op weten te lossen. Werkte voorheen met een lokale Advocaat maar die kreeg niets voor elkaar...
   Wilma tan
   Wilma Tan
   Zo blij dat ze mij hebben geholpen met mijn incasso in Duitsland!! Niet te geloven hoe snel ze mijn geld hadden gevangen!! Blij dat er zulke bedrijven bestaan hoor. Waar anderen naar een peperdure advocaat gaan shop ik voordelig. Groetjes Wilma  
   Lien verhoeven
   Lien Verhoeven
   Twee jaar geleden had ik geld uitgeleend aan een Hollands bedrijf. Spijtig genoeg kwamen zij niet met de volledige betaling over de brug. Een advocaat in Hasselt die ik raadpleegde, kon niets voor mij betekenen en rekende daarenboven nog eens hoge erelonen aan. Via internet...
   Ro lo
   Ro Lo
   Ze hebben mijn zaak binnen 3 weken afgerond, daarnaast helder juridisch advies van de advocaten.
   Winky wive
   Winky Wive
   Ons bedrijf transporteert al jaren rubberen banden binnen heel Europa. Toen één van onze belangrijkste klanten de betalingsafspraak niet nakwam hebben we Invorderingsbedrijf op aanraden van een vriend ingeschakeld. Door hun advocaat werd onze hoge vordering binnen korte tijd door onze klant gelukkig overgemaakt. Bedankt...
   Johan grizzly
   Johan Grizzly
   Het kantoor beschikt over zeer gespecialiseerde advocaten in verschillende zaken. Door hun ervaring en de uitrusting die ze hebben, kunnen ze snel reageren. Goede behandeling en goede service. Aanbevolen
   Georgi georgiev
   Georgi Georgiev
   Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Deze advocaten bieden meer dan je zou verwachten van no cure no pay. Ze laten zien dat ze kennis van zaken hebben en tonen inlevingsvermogen en inzet. Heb afgelopen jaren diverse malen beroep op ze moeten doen in...

   Onze incassospecialisten

   In 10 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van incasso. “Wij gaan verder waar anderen stoppen”.

   Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van incasso, of heeft u vragen over incasso? Onze specialisten staan u graag direct te woord. 

   mr. May Leung

   Incassojurist

   mr. Wesley Boeters

   Incassojurist