Home PageIncassobureau inschakelen

Incassobureau inschakelen?
Uw debiteur betaalt onze kosten!

Wacht niet langer op uw geld. Wij ondernemen direct actie!

Heeft u last van een wanbetaler? En wilt u niet langer wachten totdat uw klant die openstaande factuur betaalt? Een incassobureau inschakelen biedt dé oplossing! Invorderingsbedrijf is úw partner op het gebied van minnelijke- en gerechtelijke incasso. Wij zorgen dat uw klant alsnog betaalt en dat uw debiteur de kosten betaalt. In dit artikel leest u hoe wij op slimme wijze incasseren.

Voor 16:00 uur uw incasso ingediend, dezelfde werkdag actie!

Incassobureau inschakelen: wij gaan verder waar anderen stoppen

De eerste benadering van uw debiteur is mild. De aanmaning of factuur kan namelijk aan de aandacht van de debiteur zijn ontschoten. Geeft uw debiteur na diverse sommaties niet thuis, dan voeren wij de druk op met maar één doel: ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk het geld ontvangt waar u recht op heeft!

Van een gerechtelijke procedure, zoals een incasso kort geding tot het faillissement aanvragen van uw debiteur of het leggen van conservatoir beslag. Ons incassobureau helpt u graag!

10 jaar marktleider en meer dan 40.000 bedrijven geholpen (MKB, MKB+ en ZZP)

Wij kennen de regels van het spel. We weten wat wél en niet werkt en hebben hierop onze werkwijze afgestemd. Daarom is ons slagingspercentage bijna 100%. In 2020 hadden wij een geïncasseerde omzet van € 1,200.000.

Door de inzet van onze gedreven incassospecialisten, bieden we de bescherming die uw bedrijf nodig heeft. Geheel op basis van No Cure No Pay!

Ervaringen van onze klanten

J.W. Meijeringh Hendriks
J.W. Meijeringh Hendriks
Zakelijk
Zeer goede ervaring! Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor u. Adviezen zijn eerlijk en professioneel. Ik zou deze firma zeker aanbevelen!
Dirk Klerk
Dirk Klerk
Designer
Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.
‘t Pippi Huis
‘t Pippi Huis
Kinderdagverblijf
Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact met de klant.
Anastasia Lavrenteva
Anastasia Lavrenteva
Particulier

The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn't expect anything. And yesterday I received a call with happy news - the seller returned my money through the service. Only a few weeks had passed since the application, and the application itself was extremely simple. I love it! I have not seen such a service in France or in Germany, where I lived. Five stars out of five:)

Marijn Overtoom
Marijn Overtoom
Particulier
Je wordt netjes geholpen. In mijn geval ging het om een laag bedrag (36 euro) maar toch wordt er de tijd voor je genomen en doen ze hun best om je te helpen. Zeker een aanrader!
Jeppen
Jeppen
Groenverzorging Amsterdam
Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!
Dave Timmermans
Dave Timmermans
Particulier
Fantastische ervaring. Snelle en professionele begeleiding, begrip voor de zaak en de debiteur betaalde vrijwel direct nadat ik het invorderingsbedrijf inschakelde. Volgende keer ga ik niet meer zelf achter de onbetaalde rekeningen aan en schakel ik het invorderingsbedrijf direct in!
Angela De Rot
Angela De Rot
Particulier
Super goed bedrijf! Maar vooral het snelle handelen van Danny de Jong. Ook voelde ik mij heel serieus door hem. Zijn communicatie was goed en duidelijk, maar ook snel en hij ging gelijk aan de slag!! Ook de afwikkeling is heel correct gedaan door hem.
De Jong
De Jong
Italiaans Restaurant
Zeer tevreden! Verstand van zaken als de klant je factuur niet wil betalen. Daardoor snel het gewenste resultaat. Ik vind hun No Cure No Pay formule echt top.
Control BV
Control BV
Zakelijk
Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!
King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
Montage Team Enschede
Montage Team Enschede
Bouwbranche
Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
LITES Film Amsterdam
LITES Film Amsterdam
Camera & Lighting rental
Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
Power Plastics B.V.
Power Plastics B.V.
Groothandel
Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
BKS Service BV
BKS Service BV
Techniek
Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.
Microcare International B.V.
Microcare International B.V.
Groothandel
De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!
Wester-Beton BV
Wester-Beton BV
Groothandel
Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
B Mediate Housing
B Mediate Housing
Vastgoed
Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
Mitterhof
Mitterhof
Logistiek
Schnell, kompetent, entschlossen!
Kampschreur BV Projectstoffering
Kampschreur BV Projectstoffering
Groothandel
Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.
Willems Electrotechniek
Willems Electrotechniek
Techniek
Uitstekend! Helder dashboard en goede terugkoppeling door vaste contactpersoon. Het lukte mij in 3 maanden niet om mijn openstaande facturen te innen. Ik ging daarom opzoek naar een no cure no pay incassobureau, zodat ik niet nog meer geld kwijt ben. Het Invorderingsbedrijf heeft in nog geen 1 maand tijd het gehele bedrag weten te incasseren. Wij geven 5 sterren!

Stel uw debiteur ingebreke met onze voorbeeldbrief ingebrekestelling

Download hier onze GRATIS voorbeeldbrief ingebrekestelling en stel uw debiteur in gebreke (= schriftelijke mededeling aan uw schuldenaar waarin u uw debiteur aanmaant). Hiermee geeft u uw debiteur nog een laatste kans om te betalen.

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Draag uw vordering snel en gemakkelijk over via ons online aanmeldformulier

  Elk dossier krijgt de aandacht die het nodig heeft. Geef gemakkelijk uw vorderingen uit handen aan ons incassobureau, lees onze reviews of vraag direct gratis incasso advies aan.

  Liever eerst sparren met een incassospecialist?

  Overweegt u een incassobureau in te schakelen, maar wilt u eerst weten wat de slagingskans is van uw zaak? Vraag dan direct een GRATIS incasso adviesgesprek aan of bel direct met een van onze incassospecialisten via 070 – 762 0330

  Gratis incasso advies aanvragen?

  Vul uw gegevens in wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op!   Bent u een particulier of een onderneming?   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Gratis incasso advies

   FAQ: Veelgestelde vragen incassobureau inschakelen

   Een incassobureau is een onderneming die in opdracht van schuldeisers, vorderingen int. Is de vervaldatum van uw factuur verstreken? En heeft u geen betaling van uw klant ontvangen? Dan kunt u ons incassobureau inschakelen. Wij werken op ‘No Cure No Pay basis’. Incasseren wij niks, brengen wij geen kosten bij u in rekening.

   Wilt u weten wanneer u het beste een incassobureau kunt inschakelen? Is de vervaldatum van uw factuur verlopen? En wilt uw debiteur niet betalen? Dan kunt u het beste een incassobureau inschakelen! Als u uw incasso voor 16:00 uur indient, gaan wij dezelfde dag nog aan voor u aan de slag. Laat uw openstaande facturen niet te lang liggen! Start direct met inschakelen incassobureau. U wilt uw zuurverdiende geld ontvangen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij gaan dezelfde dag nog aan de slag.  

   Nadat u contact met ons heeft opgenomen gaan wij over op het eerste incassotraject. Dit wordt het minnelijke traject genoemd. 

   Wij benaderen uw klant eerst mild. De aanmaning of factuur kan namelijk aan de aandacht van de debiteur zijn ontschoten. 

   Kenmerken minnelijk incassotraject

   • Verzenden van aanmanende brieven aan de schuldenaar 
   • Bij geen effect kan er overgegaan worden tot dagvaarding

   Krijgen wij na diverse sommaties geen reactie van uw klant, dan voeren wij de druk op. In overleg met u kunnen we een gerechtelijke procedure starten tegen uw debiteur. 

   Kenmerken gerechtelijk incassotraject:

   • Opstellen en uitbrengen van een dagvaarding bij debiteur
   • Hoorzittingen 
   • De rechter velt een vonnis

   Wij hebben de beste incasso advocaten in huis om de vorderingen te innen.

   Is uw debiteur een standvastige wanbetaler en wilt hij alsnog niet betalen, dan gaat rechtskracht gelden. Wij komen dan in het laatste incassotraject, ook wel het executietraject. Dit betekent dat de deurwaarder maatregelen kan treffen in de vorm van beslag. 

   Kenmerken executie incassotraject:

   • Er kan beslag worden gelegd op bezittingen van de debiteur, zoals banktegoeden, onroerende zaken en andere goederen. 
   • Met een advocaat bent u duurder uit. Dit komt omdat het uurloon van een advocaat hoger is dan een jurist. 
   • Ontbreken van gespecialiseerde kennis. Hierdoor verliezen veel incasso advocaten rechtszaken tegen juristen van Invorderingsbedrijf.

   • Tip! Ons slagingspercentage is bijna 100% dankzij eigen juristen en advocaten mét vakkennis.

   Een gerechtsdeurwaarder (oftewel deurwaarder) is een openbaar ambtenaar. De deurwaarder verricht ambtelijke werkzaamheden. Zijn taken:

   • Oproepen van personen voor de rechter te verschijnen. 
   • Vonnissen uitvoeren die de rechter heeft uitgesproken. 
   • Beslagen leggen op eigendommen van uw debiteur.  

   Belangrijk! Een deurwaarder kan pas beslag leggen nádat er een vonnis door de rechter is uitgesproken! Met het inschakelen van een incassobureau, is de kans groter dat u sneller uw geld ontvangt. Wij sommeren uw klant intensief en effectief. Dit is vaak al voldoende om in korte tijd uw geld te vorderen. Het hoeft dan niet tot een rechtszaak te komen.  

   Jazeker! Wij leveren zowel eenmalige als constante incassoservice. Naast incassoservice bieden wij debiteurensoftware aan. Wilt u hier meer over weten? Lees dan hier verder.

   Jazeker! Wij werken met zowel het MKB, MKB+ en ZZP’ers. Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij kunnen vandaag nog voor u aan de slag. 

   Wilt u geen zakelijke vordering indienen, maar een incassobureau inschakelen als particulier? Bij het Invorderingsbedrijf kan dat. Wilt u weten wat wij voor uw zaak kunnen betekenen. Neem telefonisch contact op via 070 – 200 1074 of mail naar info@invorderingsbedrijf.nl.

   Een regulier incassobureau is vaak de tussenpersoon van uw zaak. Deze incassobureaus zijn vaak kleine ondernemingen en hebben geen juristen of advocaten in dienst. Hierdoor kan er geen constante service geboden worden. Ook zijn bij dergelijke incassobureaus de internationale mogelijkheden beperkt. 

   Invorderingsbedrijf is geen regulier incassobureau. Wij hebben eigen juristen, advocaten en deurwaarders in dienst. Al 10 jaar zijn wij marktleider op het gebied van incasso. Met een no-nonsense aanpak hebben wij een ijzersterke reputatie opgebouwd. Twijfelt u over het inschakelen van een incassobureau? Vraag een gratis incasso adviesgesprek aan.

   Onze opdrachtgevers profiteren van:

   • No Cure No Pay
   • Incasso door ervaren juristen en advocaten
   • Incasso in binnen- en buitenland
   • Gespecialiseerd in incasso voor MKB / MKB+ en ZZP
   • Binnen 24 uur actie

   Kosten incassobureau inschakelen berekenen? Het inschakelen van een incassobureau kost u meestal niets, uw debiteur betaalt de kosten. Daarnaast zijn onze incassokosten op basis van No Cure No Pay, oftewel: géén succes = géén kosten. Lees hier meer over onze incasso No Cure No Pay formule.

   Het is al vervelend genoeg dat uw debiteur de facturen niet betaald. Daarom werken wij op incasso No Cure No Pay basis. In het zeldzame geval dat wij uw vordering niet kunnen innen, zijn er geen kosten. Onze No Cure No Pay voordelen:

   • Uw klant betaalt de kosten
   • Snelheid en resultaat
   • Jurist als contactpersoon
   • 24/7 inzage in uw dossiers

   Lees hier meer over onze incasso No Cure No Pay formule.

   Er is geen minimum bedrag om een incasso in te dienen. Vraag gratis advies aan onze specialisten (ook voor zakelijke klanten). Bel ons op 070 – 762 0330 of mail naar info@invorderingsbedrijf.nl.

   Alstublieft,

   Uw download

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

   Download direct

   Onze kantoren

   Wij zijn gevestigd in Den HaagRotterdamGroningen en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

   Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering overdragen? Neem dan contact op via +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920.

   Waarom 40.000 klanten u voor gingen

   Alstublieft,

   Uw download

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

   Download direct
   Wester-Beton BV
   Wester-Beton BV
   Groothandel
   Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
   Lees meer
   Montage Team Enschede
   Montage Team Enschede
   Bouwbranche
   Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
   Lees meer

   Onze Incassojuristen & Adviseurs

   linkedin