Incassobureau inschakelen
Uw debiteur betaalt onze kosten

Het totaalconcept met de meest geavanceerde incassostrategie

Het Invorderingsbedrijf heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd met haar no-nonsense aanpak van bedrijven die zich niet houden aan gemaakte betaalafspraken. Incassobureau inschakelen bij het Invorderingsbedrijf staat voor snelheid, kwaliteit en resultaat. Doordat ons incassobureau enkel werkt met de allerbeste juristen en incasso advocaten hebben we alle middelen in huis om uw debiteur onder maximale druk te zetten, want Cash = King. 

Voor 16:00 uur uw zaak ingediend, dezelfde werkdag actie (!)

Incassobureau inschakelen: wij gaan verder waar anderen stoppen

De eerste benadering is mild. De aanmaning of factuur kan namelijk aan de aandacht van de debiteur zijn ontschoten. Geeft uw debiteur na diverse sommaties niet thuis, dan voeren wij de druk op met maar één doel: er voor zorgen dat u zo snel mogelijk het geld ontvangt waar u recht op heeft! Van een bodemprocedure tot het aanvragen van het faillissement van uw debiteur, van het leggen van conservatoir beslag tot een kort geding procedure in incasso. Ons incassobureau helpt graag!

Wij staan voor ongekende snelheid en transparantie

En kennen daarom de regels van het spel. We weten wat werkt en wat niet. Hierop hebben we onze werkwijze afgestemd. Soms is een milde benadering de oplossing, soms een strenge. Door de dynamische inzet van onze gedreven incasso specialisten bieden we u de bescherming die uw bedrijf nodig heeft. Geheel op No Cure No Pay basis!

Incassobureau inschakelen: direct incasso indienen

Stap 1

Stuur uw debiteur een ingebrekestelling en download uw gratis voorbeeld

Stap 2

Draag uw zaak snel en gemakkelijk over via het online aanmeldformulier

Elk dossier krijgt de aandacht die het nodig heeft. Maak direct uw account aan en geef gemakkelijk uw vorderingen uit handen aan ons incassobureau, lees onze reviews of vraag direct gratis incasso advies aan.

Direct incassobureau inschakelen?

Vul uw gegevens in en vraag een gratis incasso adviesgesprek aan.

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  upload-rafiki@3x

  Onze kantoren

  Wij zijn gevestigd in Den HaagRotterdamGroningen en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

  Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering overdragen? Neem dan contact  op +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920 of via bovenstaand contactformulier.

  Waarom 40.000 klanten u voor gingen

  Gratis advies van uw persoonlijke adviseur

  Bas Toet
  Bas Toet

  Incassospecialist
  Stuur een e-mail


   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Neem telefonisch of per mail contact op

   Poels-Janssen Logistics B.V.
   Poels-Janssen Logistics B.V.
   5

   Niet verwacht dat het snel zou gaan. Ik had eigenlijk geen hoop meer dat mijn klanten zouden betalen. Ik wilde dan ook geen risico lopen om geld uit te geven, zonder zeker te weten dat ik mijn geld terug zie. Ongelofelijk dat je zelf tijden bezig bent en dan schakel je eindelijk iemand anders in en dan kunnen ze opeens wel betalen. Goed dat dit soort incassobedrijven bestaan. Mijn debiteur betaalt de incassokosten en ik heb mijn volledig openstaand bedrag ontvangen.

   LEES DE KLANTERVARINGEN

   Onze Incassojuristen & Adviseurs