Home PageIncassobureau inschakelen

Incassobureau inschakelen?

Wij ondernemen direct actie

U kunt een incassobureau inschakelen als iemand zijn of haar factuur niet betaalt. Heeft u te maken met een wanbetaler? Dan kunt u direct een incassotraject starten. Het indienen van uw vordering duurt een paar minuten.

Voor 16:00 uur uw incasso ingediend, dezelfde werkdag actie!

Incassobureau inschakelen?

Vul uw gegevens in wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op!

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Welk incassobureau is het best

  Incassobureau inschakelen? Wij gaan verder waar anderen stoppen

  Heeft u een openstaande factuur die maar niet betaald wordt? Wij zorgen dat u uw geld krijgt. De eerste benadering is mild. De aanmaning of factuur kan namelijk aan de aandacht van de debiteur zijn ontschoten. Daarom sturen wij een nette aanmaning en nemen telefonisch contact op met uw debiteur om hem op zijn verplichtingen te wijzen. Geeft uw debiteur na diverse sommaties niet thuis, dan voeren wij de druk geleidelijk aan op. Zo zorgen we dat u het geld ontvangt waar u recht op heeft.

  Daarbij kunnen we het volledige incassotraject, van de minnelijke fase (no cure, no pay) tot het aanspannen van een gerechtelijke procedure en zelfs het aanvragen van het faillissement van uw debiteur, voor u verzorgen. We beschikken namelijk over gespecialiseerde incasso juristen en advocaten en werken we samen met de beste deurwaarders. Wilt u een incassobureau inschakelen? Onze incassospecialisten zijn u graag van dienst.

  Incassobureau inschakelen zakelijk

  Heeft u als ondernemer een zakelijke klant die een factuur niet betaalt? Maak dan gebruik van onze zakelijke incassodiensten. Van onbetwiste facturen tot ingewikkelde zakelijke conflicten, als incassobureau zorgen wij dat u zelfs de meest gecompliceerde vorderingen alsnog betaald krijgt.

  Incassobureau inschakelen particulier

  Heeft u geld uitgeleend, maar dit nooit teruggekregen? Een bestelling geplaatst bij een webshop maar het product nooit ontvangen? Of heeft u recht op een schadevergoeding? Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor het incasseren van achterstallige betalingen. Wij zorgen door middel van incasso voor particulieren dat het verschuldigde bedrag snel op uw bankrekening staat.

  Incassobureau inschakelen als zzp'er

  Onbetaalde facturen zijn een grote zorg voor veel zzp’ers en eenmanszaken. U ontvangt uw geld niet, terwijl u zelf wel rekeningen blijft ontvangen. Als kleine zelfstandige raakt u door een niet betalende klant al snel in de problemen. Gelukkig kunt u als zzp’er Invorderingsbedrijf inschakelen als incassobureau om uw uitstaande vorderingen te innen. Met een laagdrempelige manier om uw vordering in te dienen en een snelle doorlooptijd is Invorderingsbedrijf bij uitstek het incassobureau voor zzp’ers.

  Incasso in het buitenland

  Heeft u openstaande facturen in het buitenland? Invorderingsbedrijf stopt niet bij de grens, maar is juist gespecialiseerd in internationale incasso. Daarbij werken we samen met lokale advocaten, juristen en gerechtsdeurwaarders. Van minnelijke incasso tot gerechtelijke procedures en beslaglegging in het buitenland; wij zorgen ervoor.

  Al meer dan 40.000 bedrijven geholpen

  Wilt u een incassobureau inschakelen? Wij kennen als incassobureau de regels van het spel. We zijn als geen ander op de hoogte van de wettelijke regels, weten wat wél en niet werkt en gaan verder waar andere incassobureaus stoppen. Hierdoor lukt het ons om tijdens het buitengerechtelijke traject 85% van de onbetaalde facturen succesvol te innen. Deze buitengerechtelijke fase verloopt geheel op basis van no cure, no pay (alleen in het buitengerechtelijke incassotraject).

  Ervaringen van klanten die onze incassodiensten gebruikten

  Poels-janssen logistics b. V.
  Poels-Janssen Logistics B.V.
  Niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik had eigenlijk geen hoop meer dat mijn klanten zouden betalen. Ik wilde dan ook geen risico lopen om geld uit te geven, zonder zeker te weten dat ik mijn geld terug zou zien. Ongelofelijk dat je...
  Kampschreur bv projectstoffering
  Kampschreur BV Projectstoffering
  Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.
  B mediate housing
  B Mediate Housing
  Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
  Broeders transport b. V.
  Broeders Transport B.V.
  Wij zijn zeer te spreken, dat we tot nu toe onze vorderingen hebben kunnen ontvangen. En dat ons op deze manier veel werk uit handen wordt genomen. Ook nog eens zonder risico voor ons. De debiteur betaalt de incasso kosten en wij ontvangen ons geld....
  Wester-beton bv
  Wester-Beton BV
  Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
  Microcare international b. V.
  Microcare International B.V.
  De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!
  Power plastics b. V.
  Power Plastics B.V.
  Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
  Lites film amsterdam
  LITES Film Amsterdam
  Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
  Montage team enschede
  Montage Team Enschede
  Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
  King ping bedrijfsimperialen b. V.
  King Ping Bedrijfsimperialen B.V.
  Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
  ‘t pippi huis
  ‘t Pippi Huis
  Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact...

  Hoe verloopt de incassoprocedure

  Invorderingsbedrijf maakt gebruik van een doordachte incassostrategie om te zorgen dat uw facturen betaald worden. De eerste benadering is mild, maar als betaling uitblijft, voeren we de druk snel op. Daarvoor hebben we diverse legale pressiemiddelen. Op die manier zorgen we voor een snelle incasso.

  Stap 1

  Als u uw vordering bij ons indient, beginnen we met een buitengerechtelijke incassoprocedure. In deze fase sturen we uw debiteur meerdere herinneringen (betalingsherinnering, aanmaning en sommatie) uit onze naam. Als betaling uitblijft, nemen we persoonlijk contact op met uw schuldenaar. Dat doen we telefonisch, per sms of WhatsApp en via de e-mail. Zo voeren we de druk geleidelijk aan op.

  Stap 2

  Betaalt uw debiteur niet? Dan sturen we een laatste sommatie. Hierin geven we uw debiteur nog één kans om de openstaande factuur te betalen. Gebeurt dat niet? Dan starten we een gerechtelijk traject. We maken direct duidelijk dat hier hoge kosten aan verbonden zijn voor uw schuldenaar.

  Stap 3

  Als het onverhoopt niet lukt om uw factuur via een buitengerechtelijk incassotraject te innen, dan kunnen we een gerechtelijke incasso starten. Onze incassospecialist legt uit hoe een gerechtelijk incassotraject eruitziet en wat de slagingskans is. Met een vonnis van de rechter kunnen we een deurwaarder inschakelen voor beslaglegging bij uw wanbetaler.

  Wat kunt u zelf doen voor u een incassobureau inschakelt?

  Voordat u een incassobureau inschakelt, kunt u eerst zelf actie ondernemen om de kans op betaling te vergroten.

  Stuur een betalingsherinnering

  Stuur een vriendelijk betalingsherinnering aan uw debiteur. Misschien is hij simpelweg vergeten te betalen, heeft hij de factuur niet ontvangen of is er een andere reden voor de late betaling. De kans is groot dat uw klant alsnog betaalt, zonder dat uw relatie schade oploopt. Stuur desondanks niet meerdere herinneringen. Dit kan bij uw debiteur de indruk wekken dat hij de betaling kan blijven uitstellen.

  Stuur een aanmaning

  Als betaling na een betalingsherinnering uitblijft, kunt u als schuldeiser zelf een aanmaning sturen. Geef uw debiteur hiermee nog 14 dagen de tijd om de openstaande rekening te betalen. Leg direct uit dat de zaak wordt overgedragen aan een incassobureau als u de betaling niet ontvangen heeft op de vervaldatum van de aanmaning. Vermeld ook dat de kosten die hiermee gemoeid zijn, worden doorberekend aan de schuldenaar. Tip: bekijk ook onze voorbeeld aanmaningen.

  Draag uw openstaande vorderingen over via ons online aanmeldformulier

  Schakel snel en gemakkelijk een incassobureau in via ons online aanmeldformulier. Elk dossier krijgt de aandacht die het nodig heeft. Geef direct uw openstaande vorderingen uit handen aan ons incassobureau, lees onze reviews of vraag direct gratis incasso advies aan.

  Vrijblijvend advies over uw incassozaak?

  Wilt u een einde maken aan uw onbetaalde facturen door een incassobureau in te schakelen, maar wilt u als schuldeiser eerst weten wat de slagingskans is van uw zaak? Vraag dan direct een GRATIS incasso adviesgesprek aan of bel direct met een van onze incassospecialisten via 070 – 762 0330.

  Incassobureau inschakelen?

  Vul uw gegevens in wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op!

   Bent u een particulier of een onderneming?

   Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Incassobureau inschakelen

   FAQ: Veelgestelde vragen incassobureau inschakelen

   Waarom 40.000 klanten u voor gingen

   Marielle beks
   Marielle Beks

   Binnen gesteld termijn heeft de klant betaald, voor vriendelijkheid hoef je bij dit bedrijf eens niet te betalen.

   Merlijn elferink
   Merlijn Elferink

   Tegen een van de grootste meubelwarenhuizen (ik zal geen naam noemen) heb ik een incasso ingediend. Het is niet te geloven dat grote bedrijven gewoon vertikken te betalen. Gelukkig hoef je dat niet te pikken hoor. Kort nadat de zaak was gestart zag ik het bedrag al op mijn bankrekening verschijnen. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb. Dank je wel Danny en jouw team.

   Onze incassojuristen & adviseurs

   linkedin

   Alstublieft,

   Uw download

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

   Download direct

    Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.