Home PageIncassobureau inschakelen

Incassobureau inschakelen?

Wij ondernemen direct actie

U kunt een incassobureau inschakelen als iemand zijn/haar factuur niet betaald. Heeft u te maken met een wanbetaler? Stuur dan eerst een aanmaning, dan kunnen wij hierna een incassotraject starten.

Voor 16:00 uur uw incasso ingediend, dezelfde werkdag actie!

Incassobureau inschakelen? Wij gaan verder waar anderen stoppen

Last van een openstaande factuur? Wij krijgen uw onbetaalde facturen wél betaald. De eerste benadering is mild. De aanmaning of factuur kan namelijk aan de aandacht van de debiteur zijn ontschoten. Geeft uw debiteur na diverse sommaties niet thuis, dan voeren wij de druk op met maar één doel: er voor zorgen dat u zo snel mogelijk het geld ontvangt waar u recht op heeft.

Van een bodemprocedure tot het aanvragen van het faillissement van uw debiteur, van het leggen van conservatoir beslag tot een kort geding procedure in incasso. Incassobureau inschakelen? Ons incassobureau helpt graag.

Al meer dan 40.000 bedrijven geholpen

Incassobureau inschakelen? Wij kennen de regels van het spel. We weten wat wél en niet werkt en hebben hierop onze werkwijze afgestemd. Hiermee lukt het ons om tijdens het buitengerechtelijke traject al 85% van de onbetaalde facturen succesvol te innenGeheel op basis van No Cure No Pay. Deze formule geldt overigens alleen in het buitengerechtelijke incassotraject.

Ervaringen van klanten die onze incassodiensten gebruikte

Poels-janssen logistics b. V.
Poels-Janssen Logistics B.V.
Niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik had eigenlijk geen hoop meer dat mijn klanten zouden betalen. Ik wilde dan ook geen risico lopen om geld uit te geven, zonder zeker te weten dat ik mijn geld terug zou zien. Ongelofelijk dat je...
Kampschreur bv projectstoffering
Kampschreur BV Projectstoffering
Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.
B mediate housing
B Mediate Housing
Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
Broeders transport b. V.
Broeders Transport B.V.
Wij zijn zeer te spreken, dat we tot nu toe onze vorderingen hebben kunnen ontvangen. En dat ons op deze manier veel werk uit handen wordt genomen. Ook nog eens zonder risico voor ons. De debiteur betaalt de incasso kosten en wij ontvangen ons geld....
Wester-beton bv
Wester-Beton BV
Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
Microcare international b. V.
Microcare International B.V.
De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!
Bks service bv
BKS Service BV
Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.
Power plastics b. V.
Power Plastics B.V.
Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
Lites film amsterdam
LITES Film Amsterdam
Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
Montage team enschede
Montage Team Enschede
Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
King ping bedrijfsimperialen b. V.
King Ping Bedrijfsimperialen B.V.
Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
‘t pippi huis
‘t Pippi Huis
Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact...

Stel uw debiteur ingebreke met de voorbeeldbrief ingebrekestelling

Download hier onze GRATIS voorbeeldbrief ingebrekestelling en stel uw debiteur in gebreke (schriftelijke mededeling aan uw schuldenaar waarin u uw debiteur aanmaant). Hiermee geeft u uw debiteur nog een laatste kans om de openstaande factuur te betalen.

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Draag uw openstaande vorderingen over via ons online aanmeldformulier

  Wilt u een incassobureau inschakelen? Snel en gemakkelijk een incassobureau inschakelen via ons online aanmeldformulier. Elk dossier krijgt de aandacht die het nodig heeft. Geef gemakkelijk uw openstaande vorderingen uit handen aan ons incassobureau, lees onze reviews of vraag direct gratis incasso advies aan.

  Vrijblijvend advies over uw incassozaak?

  Wilt u een einde maken aan uw onbetaalde facturen door incassobureau in te schakelen, maar wilt u eerst weten wat de slagingskans is van uw zaak? Vraag dan direct een GRATIS incasso adviesgesprek aan of bel direct met een van onze incassospecialisten via 070 – 762 0330

  Incassobureau inschakelen?

  Vul uw gegevens in wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op!

   Bent u een particulier of een onderneming?

   Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Onze incassobureaus

   Wij zijn gevestigd in Den HaagRotterdamGroningen en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

   Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering succesvol overdragen? Neem dan contact op via +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920.

   FAQ: Veelgestelde vragen incassobureau inschakelen

   De vervaldatum van uw openstaande factuur is verlopen. U heeft geen betaling van uw debiteur ontvangen binnen het afgesproken betalingstermijn. Hier nemen wij het van u over. Een incassobureau is een onderneming die in opdracht van schuldeisers, vorderingen int. Wij werken op ‘No Cure No Pay basis’. Incasseren wij niks, brengen wij geen kosten bij u in rekening.

   Wanneer kan ik een incassobureau inschakelen, vraagt u zich misschien af. Dat kan eigenlijk direct nadat de vervaldatum van een factuur is verstreken of op de dag dat u uw geld had moeten krijgen. Particuliere klanten moeten wel altijd verplicht een WIK-brief ontvangen voordat er extra incassokosten in rekening gebracht mogen worden. 

   U vraagt zich waarschijnlijk af: wat gebeurd er na het inschakelen van een incassobureau? Nadat u uw vordering  bij ons heeft ingediend gaan wij over op het eerste incassotraject. Dit wordt het minnelijke procedure genoemd. 

   Wij benaderen uw klant eerst mild. De aanmaningen of facturen kunnen namelijk aan de aandacht van de debiteur zijn ontschoten. 

   Kenmerken minnelijk incassotraject (buitengerechtelijke incassotraject):

   • Verzenden van aanmanende brieven aan de schuldenaar 
   • Telefonisch contact met de schuldenaar

   Krijgen wij na diverse sommaties geen reactie van uw klant, dan voeren wij de druk op. Er kan gekozen worden om een gerechtelijke procedure te starten. 

   Kenmerken gerechtelijk incassotraject:

   • Opstellen en uitbrengen van een dagvaarding
   • Er volgen hoorzittingen 
   • De rechter velt een vonnis

   Wij hebben de beste juristen in huis om de vorderingen te innen. Is er een advocaat nodig? Geen probleem, wij werken met vaste incassoadvocaten.

   Is uw klant een standvastige wanbetaler en wilt hij alsnog niet betalen na het behalen van een vonnis? Wij komen dan in het laatste incassotraject. Ook wel het executietraject genoemd. Dit betekent dat de deurwaarder maatregelen kan treffen in de vorm van beslag

   Kenmerken executie incassotraject:

   • Er kan beslag worden gelegd op bezittingen van de debiteur, zoals banktegoeden, onroerende zaken en andere goederen. 

   Incasso advocaten zijn gespecialiseerd in het innen van openstaande schulden namens hun cliënten. Incasso advocaten nemen juridische stappen, zoals het versturen van betalingsherinneringen en het starten van gerechtelijke procedures, om betaling te verkrijgen van debiteuren. Incasso advocaten hebben kennis van relevante wetten en kunnen advies geven over de beste strategieën voor incasso. Het inschakelen van incasso advocaten kan schuldeisers helpen om de openstaande factuur te innen.

   In veel gevallen is een incassobureau voordeliger. Zo bent u met een advocaat vaak duurder uit doordat het uurloon van een advocaat hoger is dan een jurist. Daarnaast zegt de titel ‘advocaat’ niet direct iets over de kennis van een persoon. Veel advocaten verliezen hun zaak tegen juristen van Invorderingsbedrijf door ontbrekende kennis.

   Een gerechtsdeurwaarder (oftewel deurwaarder) is een openbaar ambtenaar. De deurwaarder verricht ambtelijke werkzaamheden. Zijn taken:

   • Oproepen van personen voor de rechter te verschijnen. 
   • Voeren vonnissen uit die de rechter heeft uitgesproken. 
   • Beslagen leggen op eigendommen van uw klant.  

   Belangrijk! Een deurwaarder kan pas beslag leggen nádat er een vonnis door de rechter is uitgesproken! Met het inschakelen van een incassobureau, is de kans groter dat u sneller uw geld ontvangt. Wij sommeren uw klant intensief en effectief. Dit is vaak al voldoende om in korte tijd uw geld te vorderen. Het hoeft dan niet tot een rechtszaak te komen.  

   Wat als u eenmalig een incassobureau inschakelt? Dat is geen probleem. Wij leveren zowel eenmalige als constante incassoservice. Naast incasso service bieden wij debiteurensoftware aan. Wilt u hier meer over weten? Lees dan hier verder.

   Een regulier incassobureau is vaak de tussenpersoon in uw zaak. Deze incassobureaus zijn vaak kleine ondernemingen en hebben geen juristen of advocaten in dienst. Hierdoor kan er geen constante service geboden worden. Ook zijn bij dergelijke incassobureaus zijn de internationale mogelijkheden beperkt. 

   Invorderingsbedrijf is geen regulier incassobureau. Wij hebben eigen juristen in dienst en werken nauw samen met advocaten en deurwaarders. Al meer dan 10 jaar zijn wij marktleider op het gebied van incasso. Met een no-nonsense aanpak hebben wij een ijzersterke reputatie opgebouwd. 

   Onze opdrachtgevers profiteren van:

   Kosten incassobureau inschakelen berekenen? Als u een incassobureau inschakelt kost het u meestal niets, de incassokosten zijn namelijk voor uw debiteur. Daarnaast zijn onze incassokosten op basis van No Cure No Pay, oftewel: géén succes = géén kosten. Lees meer over onze incasso No Cure No Pay formule.

   Incasso inschakelen? Er is geen minimum bedrag om een incasso in te dienen. Vraag gratis advies aan onze specialisten (ook voor zakelijke klanten). Liever telefonisch contact? Bel ons op 070 – 762 0330 of mail naar info@invorderingsbedrijf.nl.

   Waarom 40.000 klanten u voor gingen

   Marielle beks
   Marielle Beks

   Binnen gesteld termijn heeft de klant betaald, voor vriendelijkheid hoef je bij dit bedrijf eens niet te betalen.

   Merlijn elferink
   Merlijn Elferink

   Tegen een van de grootste meubelwarenhuizen (ik zal geen naam noemen) heb ik een incasso ingediend. Het is niet te geloven dat grote bedrijven gewoon vertikken te betalen. Gelukkig hoef je dat niet te pikken hoor. Kort nadat de zaak was gestart zag ik het bedrag al op mijn bankrekening verschijnen. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb. Dank je wel Danny en jouw team.

   Onze incassojuristen & adviseurs

   linkedin

   Alstublieft,

   Uw download

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

   Download direct

    Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op

    Onze incassojuristen & adviseurs

    linkedin