Home PageIncasso zakelijk

Incasso voor uw bedrijf?
Uw klant betaalt onze kosten!

Wacht niet langer op uw geld. Wij ondernemen direct actie!

Betaalt uw klant die openstaande factuur niet, terwijl de wettelijke betalingstermijn is verstreken? Wilt u niet langer wachten op uw geld? Draag uw zakelijke incasso over aan ons incassobureau! Het Invorderingsbedrijf is úw partner op het gebied van zakelijke incasso. Wij zorgen dat uw klant alsnog betaalt en uw debiteur betaalt de kosten. Op deze pagina leest u hoe wij op slimme wijze incasseren.

Voor 16:00 uur zaak ingediend, dezelfde werkdag actie!

Incasso zakelijk: wij gaan verder waar anderen stoppen

Natuurlijk wilt u als ondernemer graag een goede relatie met uw klant behouden. Daarom is het inschakelen van een incassobureau voor de meeste ondernemers best een grote stap. Dat begrijpen wij! De eerste benadering richting uw debiteur is daarom altijd op een vriendelijke benaderingswijze.

De aanmaning of factuur kan namelijk aan de aandacht van de debiteur zijn ontschoten. Geeft uw debiteur na diverse sommaties niet thuis, dan voeren wij de druk op met maar één doel: ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk het geld ontvangt waar u recht op heeft!

Van een gerechtelijke procedure, zoals een incasso kort geding tot het faillissement aanvragen van uw debiteur of het leggen van conservatoir beslag. Wij helpen u graag!

10 jaar marktleider en meer dan 40.000 bedrijven geholpen (MKB, MKB+ en ZZP)

Wij kennen de regels van het spel. We weten wat wél en niet werkt en hebben hierop onze werkwijze afgestemd. Daarom is ons slagingspercentage bijna 100%. In 2020 hadden wij een geïncasseerde omzet van € 1.200.000.

Door de inzet van onze gedreven incassospecialisten, bieden we de bescherming die uw bedrijf nodig heeft. Geheel op basis van No Cure No Pay basis!

Ervaringen van onze klanten over incasso zakelijk

J. W. Meijeringh hendriks
J.W. Meijeringh Hendriks
Zakelijk
Zeer goede ervaring! Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor u. Adviezen zijn eerlijk en professioneel. Ik zou deze firma zeker aanbevelen!
Tamara van as
Tamara van As
Zakelijk
Het versturen van betalingsherinneringen was altijd een vervelend klusje. Dankzij het Invorderingsbedrijf weet ik nu waar een betalingsherinnering aan moet voldoen. Wij gingen zelfs nog een stapje verder en hebben het versturen van betalingsherinneringen geautomatiseerd met de Credit Control Module. Personeel is super en altijd...
Peter van der bilt
Peter van der Bilt
Particulier
Toppers! Mijn huurder had een grote huurachterstand en wilde mijn woning niet verlaten. Een kennis raadde het Invorderingsbedrijf aan. Mijn contactpersoon Danny was zo goed in het uitleggen van de procedures. Ik snapte het volledig. Het resultaat is dat ik mijn woning weer terug heb...
‘t pippi huis
‘t Pippi Huis
Kinderdagverblijf
Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact...
Dirk klerk
Dirk Klerk
Designer
Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.
Marijn overtoom
Marijn Overtoom
Particulier
Je wordt netjes geholpen. In mijn geval ging het om een laag bedrag (36 euro) maar toch wordt er de tijd voor je genomen en doen ze hun best om je te helpen. Zeker een aanrader!
Jeppen
Jeppen
Groenverzorging Amsterdam
Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!
Dave timmermans
Dave Timmermans
Particulier
Fantastische ervaring. Snelle en professionele begeleiding, begrip voor de zaak en de debiteur betaalde vrijwel direct nadat ik het invorderingsbedrijf inschakelde. Volgende keer ga ik niet meer zelf achter de onbetaalde rekeningen aan en schakel ik het invorderingsbedrijf direct in!
Angela de rot
Angela De Rot
Particulier
Super goed bedrijf! Maar vooral het snelle handelen van Danny de Jong. Ook voelde ik mij heel serieus door hem. Zijn communicatie was goed en duidelijk, maar ook snel en hij ging gelijk aan de slag!! Ook de afwikkeling is heel correct gedaan door hem.
De jong
De Jong
Italiaans Restaurant
Zeer tevreden! Verstand van zaken als de klant je factuur niet wil betalen. Daardoor snel het gewenste resultaat. Ik vind hun No Cure No Pay formule echt top.
Control bv
Control BV
Zakelijk
Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!
King ping bedrijfsimperialen b. V.
King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
Montage team enschede
Montage Team Enschede
Bouwbranche
Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
Lites film amsterdam
LITES Film Amsterdam
Camera & Lighting rental
Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
Power plastics b. V.
Power Plastics B.V.
Groothandel
Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
Bks service bv
BKS Service BV
Techniek
Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.
Microcare international b. V.
Microcare International B.V.
Groothandel
De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!
Wester-beton bv
Wester-Beton BV
Groothandel
Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
B mediate housing
B Mediate Housing
Vastgoed
Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
Mitterhof
Mitterhof
Logistiek
Schnell, kompetent, entschlossen!
Kampschreur bv projectstoffering
Kampschreur BV Projectstoffering
Groothandel
Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.
Broeders transport b. V.
Broeders Transport B.V.
Transport
Wij zijn zeer te spreken, dat we tot nu toe onze vorderingen hebben kunnen ontvangen. En dat ons op deze manier veel werk uit handen wordt genomen. Ook nog eens zonder risico voor ons. De debiteur betaalt de incasso kosten en wij ontvangen ons geld....
Willems electrotechniek
Willems Electrotechniek
Techniek
Uitstekend! Helder dashboard en goede terugkoppeling door vaste contactpersoon. Het lukte mij in 3 maanden niet om mijn openstaande facturen te innen. Ik ging daarom opzoek naar een no cure no pay incassobureau, zodat ik niet nog meer geld kwijt ben. Het Invorderingsbedrijf heeft in...
Poels-janssen logistics b. V.
Poels-Janssen Logistics B.V.
Niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik had eigenlijk geen hoop meer dat mijn klanten zouden betalen. Ik wilde dan ook geen risico lopen om geld uit te geven, zonder zeker te weten dat ik mijn geld terug zou zien. Ongelofelijk dat je...
Hanneke de bies
Hanneke de Bies
Zakelijk
Beslag leggen lijkt een moeilijke klus, maar niet voor Invorderingsbedrijf. Mijn zaak leek hopeloos, maar door beslaglegging in te zetten werd mijn vordering ein-de-lijk betaald. Ik ben Wesley en Luka dankbaar voor de goede hulp!
Inge de groot
Inge de Groot
Zakelijk
Dankzij betaallinks zijn mijn facturen veel sneller betaald. Ook interessant dat je in de module kunt zien op welke dag je de meeste betalingen binnenkrijgt. Voor mij blijkt donderdag de beste betaaldag. Daarom verstuur ik nu iedere woensdag mijn betaallinks. Zeker vijf sterren voor deze...
Patrick vijverberg
Patrick Vijverberg
Zakelijk
Zeer tevreden over de Credit Control Module. Al mijn betalingsherinneringen heb ik inmiddels geautomatiseerd en aangepast op mijn klanten. Bespaart mij veel tijd en ik hoef minder lang te wachten op mijn geld.
Meike buiteveld
Meike Buiteveld
Particulier
Nadat ik de huur had opgezegd wilde mijn huisbaas de borg niet terugbetalen terwijl ik geen schade had gemaakt aan de woning. Hij wilde niet naar mij luisteren wat ik ook deed. Pas nadat het Invorderingsbedrijf achter het geld aan ging, betaalde hij wel. Ik...
Anna loyd
Anna Loyd
Particulier
Nadat ik een meubel set via Marktplaats had verkocht zou de koper online het geld overboeken. Dat is nooit gebeurd en er werd niet meer gereageerd op mijn telefoontjes. Vreemde ogen dwingen, want toen het Invorderingsbedrijf achter de koper aanging was de betaling direct gedaan....
Stijn verheulst
Stijn Verheulst
Zakelijk
Ik heb even getwijfeld of ik de module wilde afsluiten, maar na het zien van de demo ging ik overstag. Door de DSO Rapportages heb ik meer inzicht in het betalingsgedrag van mijn (potentiële) klanten. Het helpt mij een overwogen keuze te maken om wel...
Jamy soest
Jamy Soest
Particulier
Het was een vervelende beslissing dat ik het geld dat ik had uitgeleend aan een familielid moest terugvorderen via een incassobureau. Toch ben ik blij dat ik het heb gedaan. Ik heb mijn geld ontvangen en gelukkig is de relatie niet beschadigd.
Connor reece
Connor Reece
Zakelijk
Ik doe al een aantal jaren zaken met Amerikaanse partners. Een langlopende zaak is eindelijk opgelost na tussenkomst van het Invorderingsbedrijf. Het was een grote vordering, dus ik ben blij dat ik eindelijk mijn geld heb ontvangen.
Patrick bell
Patrick Bell
Zakelijk
Ik doe al een aantal jaren zaken met partners Engeland en Schotland. Een langlopende zaak is eindelijk opgelost na tussenkomst van het Invorderingsbedrijf. Het was een grote vordering, dus ik ben blij dat ik eindelijk mijn geld heb ontvangen.
Matthew hoenders
Matthew Hoenders
Zakelijk
Ik doe al een aantal jaren zaken met partners door heel Europa. Vaak gaat dit goed, maar soms blijven facturen langere periode onbetaald. Gelukkig is het Invorderingsbedrijf hier om mij in bij te staan. Uiteindelijk ontvang ik alsnog mijn betaling.
Joeri vjazemski
Joeri Vjazemski
Zakelijk
Ik doe al jaren zaken met mijn Russische zakenpartners. Samen met Joost hebben we een grote zaak afgerond. Bedankt voor de goede service!
Annelies de boer
Annelies de Boer
Zakelijk
Gegevens overzetten ging nog nooit zo simpel en snel! Ik ging uit van een volledige dag gegevens importeren, maar binnen 30 minuten was ik klaar. Top!
Arjen lubbersma
Arjen Lubbersma
Zakelijk
Vroeger leverden wij krediet aan bedrijven waar dit eigenlijk niet verstandig was met als resultaat dat we aardig wat geld zijn 'verloren'. Met de Riskmanager kunnen wij beter onze risico's berekenen.
Anastasia lavrenteva
Anastasia Lavrenteva
Particulier
The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn't expect anything. And yesterday I received a call with happy news - the seller returned my money through the service. Only a few weeks had...
Maria lobbers
Maria Lobbers
Zakelijk
Zeer tevreden over de module monitoring van kredietlimieten. Eindelijk houden wij goed in de hand hoeveel limiet wij verstrekken. Kortom, top systeem!
Sharon wubben
Sharon Wubben
Groothandel
Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
Stef mulder
Stef Mulder
Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijke manier hoe ik geholpen ben. Deze mensen hebben mij goed en netjes behandeld en hebben waar juristen zeiden dat ik geen kans had het onderste uit de kan gehaald en ervoor gezorgd dat ik al het geld van...
Michelle coopmans
Michelle Coopmans
Ik had al op veel verschillende manieren gepoogd de borg van mijn appartement terug te krijgen van mijn huurbaas, helaas zonder resultaat. Ik besloot toen dit invorderingsbedrijf om hulp te vragen en dat bleek gelukkig een goede zet. De mensen waren erg vriendelijk en behulpzaam....
Dyane van alphen
Dyane van Alphen
Er was slechts 1 brief nodig! Na mijn bestelling bij een webshop kreeg ik mijn geld niet terug bij een retour. Ik heb eindeloos inspanning moeten verlenen om de klantenservice zover te krijgen om het terug te betalen. Dat bleek helemaal niet nodig. Deze heren...
Rachel v k
Rachel v K
Borg is eindelijk terug! Mijn verhuurder had na 2 maanden nog steeds de borg niet terug betaald. Toen ik erom vroeg werd ik geblokkeerd. Nu heb ik supermakkelijk mijn vordering in kunnen dienen bij dit incassobureau en hebben zij mijn borg na 13 dagen geïnd....
Britt grootendorst
Britt Grootendorst
Verzet na 8 jaar! Je kunt het niet verzinnen maar in mijn dossier gebeurde het. Ik heb het contact en de updates eens in de zoveel tijd ideaal. Ze hebben mij goed geadviseerd en er is zelfs gezorgd dat het verzet niet ontvankelijk werd verklaard....
Tristan nederhof
Tristan Nederhof
Kun je je het voorstellen? Bestel je pizza en dan komen ze niet. Nadat ik heb geklaagd, kreeg ik nog steeds geen terugbetaling. Ik heb dit incassobureau ingeschakeld en moet zeggen: ze strijden voor jouw vordering. No cure no pay is mij echt goed bevallen.
Dirk stalenhoef
Dirk Stalenhoef
Ik had eerder aan moeten kloppen. Mijn debiteur is helaas failliet verklaard. Gelukkig ben ik goed geholpen door Stijn Mansholt en zou ik volgende keer eerder mijn incasso uit handen geven. Gelukkig is er no cure no pay incasso mogelijk!
Johan verheesen
Johan Verheesen
Wij hebben als vereniging een vordering gehad van contributie. Ondanks alle smoesjes heeft het incassobureau het toch voor elkaar gekregen met kennis en vasthoudendheid om de vordering te incasseren. Het incassotraject is zeker aan te raden! Een volgende keer zal ik er zeker weer gebruik...
Marcel gold
Marcel Gold
Na het vinden van een leuke winterjas kwam ik al snel bedrogen uit. Ik heb de winterjas teruggezonden naar de webwinkel maar kreeg het geld maar niet retour. Ik besloot een incasso te starten. Al snel kwam ik terecht bij Invorderingsbedrijf. Ze deden echt wat...
Roelie van der veen
Roelie van der Veen
Nog nooit eerder tot deze aktie overgegaan maar..... Tot op de laatste cent heeft de camping mij terugbetaald. Huisje gehuurd, maar de borgsom verrekend. Daar heeft dit incassobureau op een deskundige manier een stokje voor gestoken. Geen half werk, maar gewoon doorpakken. Het heeft mij...
Daniel
Daniel
Zaak gewonnen bij de Huurcommissie tegen mijn verhuurder. De servicekosten over 2017 en 2018 waren veel te hoog berekend. Ik had dus recht op terugbetaling. Op internet gezocht naar een betrouwbaar incassobureau. De incasso direct ingediend op basis van No Cure No Pay. En wat...
Tele radio bv
Tele Radio BV
Wij, Tele Radio B.V., zijn tevreden over de manier waarop je bij Invorderingsbedrijf met gemak een incasso indient en vervolgens via het dossier alles kan volgen. Bij ons is een positief resultaat behaald en daar werden wij telefonisch van op de hoogte gesteld. Mochten wij...
Sara de winter
Sara de Winter
Op aanraden van mijn eigen advocaat heb ik mijn vordering hier aangemeld. Mijn eigen advocaat kon het niet doen want mocht niet no cure no pay werken (en dit kantoor wel). Na aanmelding is alles gelijk opgestart. Vriendelijke medewerkers en afspraken zijn altijd nagekomen. Ze...
Jelle de vries
Jelle de Vries
Een bijzonder prettige ervaring met deze firma. En dat zowel als schuldeiser en als "wanbetaler". Ons bedrijf werd aangeschreven in verband met een factuurtje dat we gemist hadden. Kan gebeuren natuurlijk. We ontvingen een friendly reminder. Omdat we geen kopie hadden van de factuur heb...
Loek heesters
Loek Heesters
Ik bevond mij op onbekend terrein toen ik voor het eerst beslag wilde leggen voor een onbetaalde vordering (had ik al vaak willen doen maar nooit gedaan). Er stond veel op het spel en ik wist dat ik een advocaat nodig had om beslag te...
Roderick visser
Roderick Visser
Ik ben zelf als ondernemer al jaren actief binnen de bouw. Ik heb erg veel last gehad van hoofdaannemers die niet betalen binnen de termijnen, erg vervelend want ik moet ook me rekeningen betalen. Het Invorderingsbedrijf heeft mij hiermee geholpen. Ook heeft het Invorderingsbedrijf met...

Incasso inschakelen in 2 simpele stappen

Stap 1

Download hier GRATIS een ingebrekestelling voorbeeldbrief

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Stap 2

  Draag uw zaak snel en gemakkelijk over via het online aanmeldformulier

  Elk dossier krijgt de aandacht die het nodig heeft. Geef gemakkelijk uw vorderingen uit handen aan ons incassobureau, lees onze reviews of vraag direct gratis incasso advies aan.

  Gratis advies of incasso indienen?

  Vul uw gegevens in en vraag een gratis incasso adviesgesprek aan.   Bent u een particulier of een onderneming?
   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Incassobureau inschakelen

   Onze kantoren

   Wij zijn gevestigd in Den HaagRotterdamGroningen en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

   Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering overdragen? Neem dan contact op via +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920.

   FAQ: Veelgestelde vragen incassobureau inschakelen

   De vervaldatum van uw factuur is verlopen. U heeft geen betaling van uw klant ontvangen. Hier nemen wij het van u over. Een incassobureau is een onderneming die in opdracht van schuldeisers, vorderingen int. Wij werken op ‘No Cure No Pay basis’. Incasseren wij niks, brengen wij geen kosten bij u in rekening. 

   Incassobureau zakelijk inschakelen? Is de vervaldatum van uw factuur verlopen en wilt uw klant de rekening niet betalen? Dan benaderen wij direct uw klant. Laat uw openstaande facturen niet te lang liggen! Start direct met inschakelen van een zakelijk incassobureau en ontvang uw geld. Gratis adviesgesprek over uw zaak? Bel ons via 070 – 762 0330  of stuur een e-mail naar info@invorderingsbedrijf.nl

   Direct uw vordering indienen? Meld uw zaak aan via het incasso aanmeldformulier.

   Nadat u contact met ons heeft opgenomen gaan wij over op het eerste incassotraject. Dit wordt het minnelijke traject genoemd. 

   Wij benaderen uw klant eerst mild. De aanmaning of factuur kan namelijk aan de aandacht van de debiteur zijn ontschoten. 

   Kenmerken minnelijk incasso traject

   • Verzenden van aanmanende brieven aan de schuldenaar 
   • Bij geen effect kan er overgegaan worden tot dagvaarding

   Krijgen wij na diverse sommaties geen reactie van uw klant, dan voeren wij de druk op. Er kan gekozen worden om een gerechtelijke procedure te starten. 

   Kenmerken gerechtelijk incassotraject:

   • Opstellen en uitbrengen van een dagvaarding
   • Er volgen hoorzittingen 
   • De rechter velt een vonnis

   Wij hebben de beste incasso advocaten in huis om de vorderingen te innen.

   Is uw klant een standvastige wanbetaler en wilt alsnog niet betalen, gaat rechtskracht gelden. Wij komen dan in het laatste incassotraject. Ook wel het executietraject genoemd. Dit betekent dat de deurwaarder maatregelen kan treffen in de vorm van beslag. 

   Kenmerken executie incassotraject:

   • Er kan beslag worden gelegd op bezittingen van de debiteur, zoals banktegoeden, onroerende zaken en andere goederen. 
   • Met een advocaat bent u duurder uit. Dit komt omdat het uurloon van een advocaat hoger is dan een jurist. 
   • Ontbreken van gespecialiseerde kennis. Hierdoor verliezen veel advocaten rechtszaken tegen juristen van Invorderingsbedrijf.

    Tip!
    Ons slagingspercentage is bijna 100% dankzij eigen juristen en advocaten mét vakkennis.

   Een gerechtsdeurwaarder (oftewel deurwaarder) is een openbaar ambtenaar. De deurwaarder verricht ambtelijke werkzaamheden. Zijn taken:

   • Oproepen van personen voor de rechter te verschijnen. 
   • Voeren vonnissen uit die de rechter heeft uitgesproken. 
   • Beslagen leggen op eigendommen van uw klant.  

   Belangrijk! Een deurwaarder kan pas beslag leggen nádat er een vonnis door de rechter is uitgesproken! Met het inschakelen van een incassobureau, is de kans groter dat u sneller uw geld ontvangt. Wij sommeren uw klant intensief en effectief. Dit is vaak al voldoende om in korte tijd uw geld te vorderen. Het hoeft dan niet tot een rechtszaak te komen.  

   Jazeker! Wij leveren zowel eenmalige als constante incassoservice. Naast incasso service bieden wij debiteurensoftware aan. Wilt u hier meer over weten? Lees dan hier verder.

   Jazeker! Wij werken met zowel het MKB, MKB+ en ZZP’ers. Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij kunnen vandaag nog voor u aan de slag. 

   Wilt u geen zakelijke vordering indienen, maar een incassobureau inschakelen als particulier? Bij het Invorderingsbedrijf kan dat. Wilt u weten wat wij voor uw zaak kunnen betekenen. Bel ons op 070 – 762 0330 of mail naar info@invorderingsbedrijf.nl.

   Een regulier incassobureau is vaak de tussenpersoon van uw zaak. Deze incassobureaus zijn vaak kleine ondernemingen en hebben geen juristen of advocaten in dienst. Hierdoor kan er geen constante service geboden worden. Ook zijn bij dergelijke incassobureaus de internationale mogelijkheden beperkt. 

   Invorderingsbedrijf is geen regulier incassobureau. Wij hebben eigen juristen, advocaten en deurwaarders in dienst. Al 10 jaar zijn wij marktleider op het gebied van incasso. Met een no-nonsense aanpak hebben wij een ijzersterke reputatie opgebouwd. 

   Onze opdrachtgevers profiteren van:

   – No Cure No Pay

   – Incasso door ervaren juristen en advocaten

   – Incasso in binnen- en buitenland

   – Gespecialiseerd in incasso voor MKB / MKB+ en ZZP

   – Binnen 24 uur actie

   De incassobureau zakelijk kosten worden berekend op basis incasso No Cure No Pay basis. Deze formule staat voor snelheid, kwaliteit en resultaat.  Lees hier meer over onze incasso No Cure No Pay formule.

   Het is al vervelend genoeg dat uw facturen niet betaald worden. Daarom werken wij op incasso No Cure No Pay basis. In het zeldzame geval dat wij uw vordering niet kunnen innen, betaald u ons niets. Onze No Cure No Pay voordelen:

   • Uw klant betaalt de kosten
   • Snelheid en resultaat
   • Jurist als contactpersoon
   • 24/7 inzage in uw dossiers

   Lees hier meer over onze incasso No Cure No Pay formule.

   Er is geen minimum bedrag om een incasso in te dienen. Vraag gratis advies over uw zaak aan onze specialisten (ook voor zakelijke incasso). Bel ons op 070 – 762 0330 of mail naar info@invorderingsbedrijf.nl

    

   Onze incassospecialisten

   In 10 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van incasso. “Wij gaan verder waar anderen stoppen”.

   Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van incasso, of heeft u vragen over incasso? Onze specialisten staan u graag direct te woord. 

   mr. May Leung

   Incassojurist

   mr. Wesley Boeters

   Incassojurist

   Bas Toet

   Incassospecialist

   Waarom 40.000 klanten u voor gingen

   Alstublieft,

   Uw download

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

   Download direct

    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op

    Wester-beton bv
    Wester-Beton BV
    Groothandel
    Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
    Lees meer

    Onze Incassojuristen & Adviseurs

    linkedin