Home PageIncassopartners

Een incassopartner die verdergaat waar anderen stoppen

Of u nu een grote of een kleine onderneming heeft, u krijgt vroeg of laat te maken met achterstallige betalingen. In dat geval kunt u een incassobureau inschakelen. Voor het innen van uw openstaande vorderingen is het belangrijk om samen te werken met een betrouwbare incassopartner

Invorderingsbedrijf kan als incassopartner het volledige incassotraject inclusief de eventuele gerechtelijke procedure en beslaglegging voor u verzorgen.

Wilt u een incassobureau inschakelen?

Vul uw gegevens in en één van onze incassospecialisten neemt contact met u op.

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassopartners

  Waarom Invorderingsbedrijf als incassopartner?

  Bij Invorderingsbedrijf werken we volgens een geavanceerde incassostrategie. We benaderen uw debiteur in eerste instantie op een milde manier d.m.v. een WIK-brief, maar voeren de druk geleidelijk aan op als uw schuldenaar in gebreke blijft. 

  Daarvoor werken we samen met de beste deurwaarders. Zodoende kunnen we, als uw zaak daarom vraagt, een gerechtelijke procedure starten en uiteindelijk beslag laten leggen bij uw debiteur. Gelukkig is dat lang niet altijd nodig: 85% van de debiteuren betaalt in de minnelijke fase van het traject.

  Deze minnelijke fase voeren we bij Invorderingsbedrijf uit op basis van no cure, no pay.

  Een wereldwijd netwerk aan incassopartners

  Bij Invorderingsbedrijf gaan we, in vergelijking met andere incassobureaus, net een stapje verder om uw vorderingen te innen. Ook als uw debiteur zich bijvoorbeeld in het buitenland bevindt of de grens over vlucht, kunnen wij uw geld voor u incasseren. 

  Als specialist op het gebied van internationale incasso beschikken we over een wereldwijd netwerk aan incassopartners. Deze lokale partners (juristen, deurwaarders en advocaten) zijn op de hoogte van de lokale wet- en regelgeving en weten precies hoe zij de factuur in het betreffende land kunnen incasseren.

  Het complete incassotraject

  Een van onze onderscheidende kenmerken als incassobureau is dat wij het complete incassotraject voor u als schuldeiser kunnen verzorgen. Waar het gemiddelde incassobureau uitsluitend buitengerechtelijke incasso verzorgt, zijn wij ook uw partner voor een gerechtelijke incasso

  Als een debiteur na een minnelijke fase niet betaalt, kunnen we (in overleg met u als opdrachtgever) een juridische procedure starten. Hiervoor kunnen we een deurwaarder inschakelen om uw debiteur te dagvaarden. Als uw zaak daarom vraagt (bijvoorbeeld als de vordering hoger is dan 25.000 euro) kunnen we ook een advocaat inschakelen

  Zodra we een vonnis van de rechter hebben, geven we een deurwaarder opdracht om beslag te leggen bij uw schuldenaar

  Weigert uw klant te betalen, dan hebben we bovendien de mogelijkheid om de druk op te voeren, bijvoorbeeld door het faillissement van uw wanbetaler aan te vragen of door middel van conservatoire beslaglegging.

  Doorlopende incasso

  Heeft u als ondernemer of verhuurder regelmatig te maken met wanbetaling? Dan kunt u gebruikmaken van onze serviceovereenkomst incasso. Met deze premium incasso dienstverlening kunt u tegen een vaste vergoeding onbeperkt vorderingen indienen en laten innen in Nederland. U kunt uw openstaande rekeningen eenvoudig indienen en onze incasso specialisten gaan direct voor u aan de slag.

  Eenmalige incasso

  Ook voor een eenmalige incasso kunt u zich wenden tot Invorderingsbedrijf. Betalen uw klanten u normaal gesproken netjes op tijd, maar zit u nu met een factuur die maar niet betaald wordt? Of heeft u als particulier bijvoorbeeld recht op een schadevergoeding, betaalt een webshop u niet terug of wilt u geleend geld terugvorderen? Dan kunt u uw zaak eenvoudig bij ons indienen. Doet u dat voor 16:00 uur, dan gaan wij dezelfde dag nog aan de slag.

  Geavanceerde debiteurensoftware

  Voorkomen is beter dan genezen. Via Invorderingsbedrijf kunt u gebruikmaken van geavanceerde debiteurensoftware. Hiermee kunt u uw debiteurenbeheer automatiseren. U krijgt bijvoorbeeld direct een waarschuwing als een factuur niet betaald is, terwijl de betalingstermijn al is verstreken. Blijft betaling ook na een herinnering of aanmaning uit, dan kunt u automatisch een incassoprocedure starten.

  Uw claim indienen

  Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.

   Bent u een particulier of een onderneming?

   Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

   De juiste incassopartner vinden

   FAQ: Veelgestelde vragen over onze incassopartners

   No Cure No Pay Incasso

   Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!

   • Géén succes = géén kosten
   • 100% uitkering van de hoofdsom
   • 95% slagingspercentage

    Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op

    Alstublieft,

    Uw download

    Voorbeeld aanmaning

    Voorbeeld aanmaning

    Direct aan de slag met het versturen van een aanmaning? Download dan hier uw gratis voorbeeld aanmaning

    Download direct