Home PageDeurwaarder Eindhoven

Deurwaarder Eindhoven: blijf niet wachten op uw geld

Zit u al tijden op uw geld te wachten, maar wordt uw openstaande factuur maar niet betaald? En krijgt u ook geen reactie op uw herinneringen en aanmaningen?

Invorderingsbedrijf helpt u met het innen van uw openstaande vorderingen. Met behulp van onze deurwaarders in Eindhoven zijn we in staat om uw onbetaalde facturen snel betaald te krijgen

Onze gerechtsdeurwaarders in Eindhoven hebben uitgebreide wettelijke bevoegdheden om openstaande facturen te innen. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat uw wanbetaler voor de rechter moet verschijnen. 

Heeft zelfs dat niet het gewenste effect? Dan kan de deurwaarder in Eindhoven beslag leggen op de bezittingen van uw wanbetaler. Zo weten we bij Invorderingsbedrijf nagenoeg iedere openstaande rekening te incasseren.

Laat u niet langer aan het lijntje houden, maar draag uw vordering over aan onze resultaatgerichte gerechtsdeurwaarders. Neem voor meer informatie of om uw volledige vordering over te dragen, direct contact op via onderstaand formulier. Wij helpen u graag.

Op zoek naar een deurwaarder in Eindhoven?

Vul uw gegevens in en wij nemen binnen één dag contact met u op.

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Deurwaarder eindhoven

  Wat zeggen onze klanten in Eindhoven?

  Invorderingsbedrijf weet met een doelgerichte aanpak 95% van alle openstaande vorderingen te incasseren. Niet voor niets beoordelen onze opdrachtgevers ons met een 9,5.

  Dirk klerk
  Dirk Klerk
  Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.
  ‘t pippi huis
  ‘t Pippi Huis
  Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact...
  Anastasia lavrenteva
  Anastasia Lavrenteva
  The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn't expect anything. And yesterday I received a call with happy news - the seller returned my money through the service. Only a few weeks had...
  Jeppen
  Jeppen
  Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!
  King ping bedrijfsimperialen b. V.
  King Ping Bedrijfsimperialen B.V.
  Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
  Montage team enschede
  Montage Team Enschede
  Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
  Lites film amsterdam
  LITES Film Amsterdam
  Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
  Power plastics b. V.
  Power Plastics B.V.
  Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
  Bks service bv
  BKS Service BV
  Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.
  Microcare international b. V.
  Microcare International B.V.
  De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!
  Wester-beton bv
  Wester-Beton BV
  Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
  B mediate housing
  B Mediate Housing
  Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
  Mitterhof
  Mitterhof
  Schnell, kompetent, entschlossen!
  Kampschreur bv projectstoffering
  Kampschreur BV Projectstoffering
  Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.

  Waarom een deurwaarder in Eindhoven?

  Een deurwaarder is een door de koning benoemd openbaar ambtenaar. Hij heeft uitgebreide wettelijke bevoegdheden om schulden te innen. Zo kan een deurwaarder uw schuldenaar dagvaarden. Dat betekent dat uw schuldenaar voor de rechter moet verschijnen. 

  Als de rechter uw vordering toewijst, kan de deurwaarder in Eindhoven vervolgens beslag leggen op inkomen en spullen van uw wanbetaler. Ook als uw debiteur niet uit zichzelf betaalt, kunnen we het geld waar u recht op heeft dus voor u opeisen.

  Een deurwaarder kan onder andere:

  •     Iemand dagvaarden (oproepen voor de rechter te verschijnen)
  •     Vonnissen betekenen (officieel overhandigen)
  •     Beslag leggen op inkomen
  •     Beslag leggen op goederen
  •     Beslag leggen op onroerend goed
  •     In beslag genomen goederen openbaar verkopen
  •     Woningen en panden ontruimen

  Een deurwaarder heeft dus sterke dwangmiddelen. De klant betaalt daardoor in negen van de tien gevallen direct na het eerste contact met de deurwaarder.

  Het verschil tussen een deurwaarder en incassobureau

  Het grote verschil tussen een deurwaarder en een incassobureau is dat een deurwaarder veel meer wettelijke bevoegdheden heeft. 

  In principe mag iedereen een incassobureau beginnen. Daar zijn geen wettelijke vereisten voor. Een deurwaarder moet daarentegen een lange opleiding doorlopen, aan strenge eisen voldoen en benoemd worden door het Ministerie van Justitie*. 

  Een deurwaarder mag daardoor bijvoorbeeld officiële stukken als dagvaardingen en vonnissen overhandigen. Een incassobureau zonder deurwaarder mag dit niet. Als u uw wanbetaler voor de rechter wilt dagen heeft u daarvoor altijd een deurwaarder nodig. 

  Een incassobureau mag ook geen goederen of financiële middelen in beslag nemen. Een deurwaarder mag dit met een vonnis van de rechter wel. In beslag genomen spullen kunnen vervolgens via een executieverkoop worden verkocht. Uit de opbrengst hiervan wordt u als schuldeiser uitbetaald.

  Bij Invorderingsbedrijf werken we daarom met zowel incassospecialisten en juristen als deurwaarders. Zodoende kunnen we het volledige incassotraject voor u verzorgen. Daarbij beginnen we met een minnelijke fase en voeren we de druk geleidelijk aan op.

  * Alle gerechtsdeurwaarders in Eindhoven waarmee wij samenwerken zijn ingeschreven in het register van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG).

  Wanneer kan ik een deurwaarder Eindhoven inschakelen?

  Deurwaarder eindhoven

  Als uw debiteur een zakelijk klant is, dan kunt u vanaf het moment dat de uiterste betalingstermijn is verstreken een deurwaarder inschakelen. Vanaf dit moment mogen de incasso- en deurwaarderskosten worden doorberekend aan uw debiteur. 

  Bij een particuliere klant bent u wettelijk verplicht een laatste aanmaning te sturen. Hiermee geeft u uw debiteur nog 14 dagen de tijd om de rekening te betalen. 

  In deze brief dient u direct te vermelden hoe hoog de incassokosten zijn als men niet binnen deze termijn betaalt. Deze laatste aanmaning noemen we de WIK-brief.

  Download hier uw voorbeeld WIK-brief

  Herinneringen en aanmaningen laten versturen

  Als u een vordering aan ons overdraagt, dan beginnen we doorgaans met een buitengerechtelijk incassotraject. Tijdens deze minnelijke fase sturen we herinneringen. Ook proberen we telefonisch en per e-mail contact op te nemen met uw debiteur. 

  De correspondentie ondertekenen we met onze naam. Op deze manier loopt uw verstandhouding met de klant geen schade op als er sprake blijkt van een misverstand.

  Uw debiteur dagvaarden

  Reageert uw debiteur niet op al deze toenaderingspogingen? Dan deinzen wij er niet voor terug een rechtszaak aan te spannen. We sturen een deurwaarder bij uw klant langs met een dagvaarding. In deze brief staat wat u eist en wat de hoogte van de vordering is (als het om een geldvordering gaat). Ook staat in de dagvaarding wanneer uw debiteur voor de rechter wordt verwacht.

  Het dagvaarden van een wanbetaler heeft doorgaans een stevig effect. Bang om op te moeten draaien voor de juridische kosten, betalen negen van de tien wanbetalers alsnog.

  Een ervaren jurist of advocaat inschakelen

  Laat uw debiteur het aankomen op een rechtszaak, dan worden uw belangen behartigd door onze ervaren juristen. Bij vorderingen boven de 25.000 euro (of een faillissementsaanvraag) zetten we tevens een advocaat in. 

  Voorafgaand aan het gerechtelijke traject, zullen we u informeren of uw vordering kans van slagen heeft. Ook kunnen we vooraf de financiële positie

  van uw debiteur onderzoeken middels een verhaalsonderzoek. Zo weet u waar we beslag op kunnen leggen na afloop van de rechtszaak.

  Als de rechter uw vordering gegrond verklaart, zal de deurwaarder in Eindhoven het vonnis persoonlijk langsbrengen (betekenen) bij uw wanbetaler.

  Beslag laten leggen door een deurwaarder

  Zodra uw debiteur officieel op de hoogte is gesteld van de uitspraak van de rechter kunnen we beslag leggen. De gerechtsdeurwaarder in Eindhoven kan bijvoorbeeld beslag leggen op inkomen of een bankrekening. Als dat niet toereikend is, dan kunnen we ook spullen in beslag laten nemen.

  Door middel van een executieverkoop kunnen we in beslag genomen goederen veilen. Uit de opbrengst hiervan wordt u als schuldeiser uitbetaald.

  Deurwaarder eindhoven

  Conservatoir beslag laten leggen

  Als u een gerechtelijke procedure begint tegen uw wanbetaler, kunt u conservatoir beslag laten leggen door de deurwaarder in Eindhoven. Daarmee voorkomt u dat er voorafgaand of tijdens het juridisch proces geld of spullen worden weggesluisd door uw wanbetaler. 

  Wanneer we de zaak winnen, wordt dit beslag direct executoriaal. Dit betekent dat we de goederen of middelen voor u op kunnen eisen en eventueel verkopen.

  Alimentatie innen in Eindhoven

  Heeft u een ex-partner in Eindhoven die weigert alimentatie te betalen? Jammer genoeg int het LBIO alleen achterstallige alimentatie die niet ouder is dan 6 maanden. 

  Heeft u recht op alimentatie die ouder is? Dan kunnen onze deurwaarders in Eindhoven u helpen. Een deurwaarder mag namelijk alimentatie innen die 5 jaar teruggaat. 

  Vertikt uw partner het om te betalen? Dan kan de deurwaarder in Eindhoven beslag leggen.

  Huurincasso in Eindhoven

  Heeft uw huurder grote huurachterstanden? Of vertoont hij ander onwenselijk huurgedrag? Invorderingsbedrijf kan de huurschuld voor u innen. Ook is het mogelijk om via de rechter het huurcontract te laten ontbinden. 

  De deurwaarder in Eindhoven kan de woning of het pand vervolgens ontruimen. Zo kunt u het verhuren aan iemand die wel op tijd betaalt.

  Deurwaarder Eindhoven inschakelen

  Heeft u uw debiteur lang genoeg de tijd gegeven om de rekening te betalen? Blijf niet wachten op uw geld! Invorderingsbedrijf beschikt over de incassospecialisten, juristen en deurwaarders in Eindhoven die nodig zijn om uw geld snel binnen te halen. 

  Via onze digitale cockpit heeft u altijd online inzage in de voortgang van de zaak.

  Neem vrijblijvend contact met ons op tel: 070 – 762 0330 voor meer informatie. Vul onderstaand contactformulier in om direct uw complete vordering over te dragen.

  Direct een deurwaarder Eindhoven inschakelen?

  Wacht niet langer op uw geld en schakel een deurwaarder in. Vul uw gegevens in wij nemen direct contact met u op!

   Bent u een particulier of een onderneming?

   Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Deurwaarder eindhoven

   FAQ: veelgestelde vragen deurwaarder Eindhoven

   No Cure No Pay Incasso

   Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!

   • Géén succes = géén kosten
   • 100% uitkering van de hoofdsom
   • 95% slagingspercentage

   Alstublieft,

   Uw download

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

   Download direct
   Wester-beton bv
   Wester-Beton BV
   Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
   Vrijblijvend advies

   Invorderingsbedrijf heeft een uitstekende reputatie als het gaat om het incasseren van openstaande facturen. Wilt u overleggen over uw kwestie? Neem vrijblijvend contact met ons op via 070 - 762 0330 of klik op de onderstaande button!