Home PageWat is incasso?

Wat is incasso?

Voor veel mensen is het nog onduidelijk: ‘Wat is incasso?’ De letterlijke definitie van ‘incasso’ is ‘innen van geld’. Maar incasso is nog veel meer dan dat. Kort gezegd is incasso een manier om betalingen van uw klanten te innen.

Uw incasso voor 16:00 uur ingediend? Dan gaan we vandaag nog voor u aan de slag.

Incasso indienen?

Vul uw gegevens in én een van onze onze incassospecialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassobureau inschakelen

  Wat is incasso bij Invorderingsbedrijf?

  Ieder bedrijf werkt met betalende klanten maar wat als uw klanten niet binnen de  betaaltermijn betalen? Dan is het zeker de moeite waard om een incassotraject te starten via een incassobureau. Door een incassotraject te starten probeert een incassobureau ervoor te zorgen dat de openstaande facturen zo snel mogelijk betaald worden zodat er geen vorderingen meer openstaan.

  Een incassotraject zoals bij Invorderingsbedrijf wordt meestal ingeschakeld wanneer de debiteur laat weten dat hij/zij niet wil betalen of zelfs helemaal niet reageert op bijvoorbeeld een betalingsherinnering. Als de debiteur na zestien contactmomenten nog steeds niet heeft betaald, gaan wij over op het volgende traject, met bijvoorbeeld een dagvaarding of beslaglegging door een gerechtsdeurwaarder.

  Buitengerechtelijke incasso

  Wat is incasso op basis van No Cure No Pay?

  Een incassobureau inschakelen? Invorderingsbedrijf weet wat wél en niet werkt en heeft zijn werkwijze hierop afgestemd. Om deze reden is ons slagingspercentage bijna 100%, waardoor wij gegarandeerd uw geld kunnen innen. Daarnaast hanteren wij incasso op basis van No Cure No Pay. Incasso No Cure No Pay van Invorderingsbedrijf betekent voor u het volgende: ‘Indien wij niets incasseren, betaalt u niets. U heeft dus niets te verliezen.’ 

  Let op: alleen de buitengerechtelijke fase is op basis van No Cure No Pay.

  Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van incasso? Vul dan het onderstaande formulier in en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 070-7620330.

  Advies over uw zaak?

  Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Bent u een particulier of een onderneming?

   Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Incassobureau inschakelen

   FAQ: Veelgestelde vragen over wat is incasso

   No Cure No Pay Incasso

   Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!

   • Géén succes = géén kosten
   • 100% uitkering van de hoofdsom
   • 95% slagingspercentage

    Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op

    Vrijblijvend advies

    Invorderingsbedrijf heeft een uitmuntende staat van dienst als het gaat om het innen van openstaande rekeningen. Wilt u overleggen over uw zaak? Neem vrijblijvend contact met ons op via 070 – 762 0330 of via de onderstaande button!

     

    Koninginnegracht 14 C
    2514 AA Den Haag
    070 – 762 0330

    Fax: +3170 – 762 0335