Incasso indienen?
Uw debiteur betaalt onze kosten!

Wacht niet langer op uw geld, dien uw incasso in! Wij ondernemen direct actie!

Betaalt uw klant die openstaande factuur niet? Wilt u niet langer wachten op uw geld? Het Invorderingsbedrijf is uw partner op het gebied van incasso. Wij zorgen dat uw klant alsnog betaalt. Uw debiteur betaalt de kosten. Incasso bij het Invorderingsbedrijf staat voor snelheid, kwaliteit en resultaat. Doordat ons incassobureau enkel werkt met de allerbeste juristen en incasso advocaten hebben we alle middelen in huis om uw debiteur onder maximale druk te zetten, want Cash = King. Op deze pagina leest u hoe wij op slimme wijze incasseren.

Voor 16:00 uur incasso ingediend, dezelfde werkdag actie!

Wij gaan verder waar anderen stoppen

De eerste benadering is mild. De aanmaning of factuur kan namelijk aan de aandacht van de debiteur zijn ontschoten. Geeft uw debiteur na diverse sommaties niet thuis, dan voeren wij de druk op met maar één doel: er voor zorgen dat u zo snel mogelijk het geld ontvangt waar u recht op heeft! Van een gerechtelijke procedure, zoals een incasso kort geding tot het faillissement aanvragen van uw debiteur of het leggen van conservatoir beslag. Ons incassobureau helpt u graag!

Wij staan voor ongekende snelheid en transparantie

En kennen daarom de regels van het spel. We weten wat werkt en wat niet. Hierop hebben we onze werkwijze afgestemd. Soms is een milde benadering de oplossing, soms een strenge. Door de dynamische inzet van onze gedreven incasso specialisten bieden we u de bescherming die uw bedrijf nodig heeft. Geheel op No Cure No Pay basis!

Incasso indienen in 2 simpele stappen:

Stap 1

Stuur uw debiteur een ingebrekestelling en download uw gratis voorbeeld

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Stap 2

  Elk dossier krijgt de aandacht die het nodig heeft. Maak direct uw account aan en geef gemakkelijk uw vorderingen uit handen aan ons incassobureau, lees onze reviews of vraag direct gratis incasso advies aan.

  Gratis advies? Of incasso indienen?

  Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!   Bent u een particulier of een onderneming?
   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Incassobureau inschakelen

   Ervaringen van onze klanten

   J. W. Meijeringh hendriks
   J.W. Meijeringh Hendriks
   Zakelijk

   Zeer goede ervaring! Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor u. Adviezen zijn eerlijk en professioneel. Ik zou deze firma zeker aanbevelen!

   Tamara van as
   Tamara van As
   Zakelijk

   Het versturen van betalingsherinneringen was altijd een vervelend klusje. Dankzij het Invorderingsbedrijf weet ik nu waar een betalingsherinnering aan moet voldoen. Wij gingen zelfs nog een stapje verder en hebben het versturen van betalingsherinneringen geautomatiseerd met de Credit Control Module. Personeel is super en altijd fijne communicatie.

   Peter van der bilt
   Peter van der Bilt
   Particulier

   Toppers! Mijn huurder had een grote huurachterstand en wilde mijn woning niet verlaten. Een kennis raadde het Invorderingsbedrijf aan. Mijn contactpersoon Danny was zo goed in het uitleggen van de procedures. Ik snapte het volledig. Het resultaat is dat ik mijn woning weer terug heb en de achterstallige huur betaald is.

   ‘t pippi huis
   ‘t Pippi Huis
   Kinderdagverblijf

   Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact met de klant.

   Dirk klerk
   Dirk Klerk
   Designer

   Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.

   Marijn overtoom
   Marijn Overtoom
   Particulier

   Je wordt netjes geholpen. In mijn geval ging het om een laag bedrag (36 euro) maar toch wordt er de tijd voor je genomen en doen ze hun best om je te helpen. Zeker een aanrader!

   Jeppen
   Jeppen
   Groenverzorging Amsterdam

   Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!

   Dave timmermans
   Dave Timmermans
   Particulier

   Fantastische ervaring. Snelle en professionele begeleiding, begrip voor de zaak en de debiteur betaalde vrijwel direct nadat ik het invorderingsbedrijf inschakelde. Volgende keer ga ik niet meer zelf achter de onbetaalde rekeningen aan en schakel ik het invorderingsbedrijf direct in!

   Angela de rot
   Angela De Rot
   Particulier

   Super goed bedrijf! Maar vooral het snelle handelen van Danny de Jong. Ook voelde ik mij heel serieus door hem. Zijn communicatie was goed en duidelijk, maar ook snel en hij ging gelijk aan de slag!! Ook de afwikkeling is heel correct gedaan door hem.

   De jong
   De Jong
   Italiaans Restaurant

   Zeer tevreden! Verstand van zaken als de klant je factuur niet wil betalen. Daardoor snel het gewenste resultaat. Ik vind hun No Cure No Pay formule echt top.

   Control bv
   Control BV
   Zakelijk

   Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!

   King ping bedrijfsimperialen b. V.
   King Ping Bedrijfsimperialen b.v.

   Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!

   Montage team enschede
   Montage Team Enschede
   Bouwbranche

   Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!

   Lites film amsterdam
   LITES Film Amsterdam
   Camera & Lighting rental

   Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!

   Power plastics b. V.
   Power Plastics B.V.
   Groothandel

   Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!

   Bks service bv
   BKS Service BV
   Techniek

   Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.

   Microcare international b. V.
   Microcare International B.V.
   Groothandel

   De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!

   Wester-beton bv
   Wester-Beton BV
   Groothandel

   Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!

   B mediate housing
   B Mediate Housing
   Vastgoed

   Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.

   Mitterhof
   Mitterhof
   Logistiek

   Schnell, kompetent, entschlossen!

   Kampschreur bv projectstoffering
   Kampschreur BV Projectstoffering
   Groothandel

   Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.

   Broeders transport b. V.
   Broeders Transport B.V.
   Transport

   Wij zijn zeer te spreken, dat we tot nu toe onze vorderingen hebben kunnen ontvangen. En dat ons op deze manier veel werk uit handen wordt genomen. Ook nog eens zonder risico voor ons. De debiteur betaalt de incasso kosten en wij ontvangen ons geld. Ik kan iedereen met een incasso opdracht Invorderingsbedrijf aanraden!

   Willems electrotechniek
   Willems Electrotechniek
   Techniek

   Uitstekend! Helder dashboard en goede terugkoppeling door vaste contactpersoon. Het lukte mij in 3 maanden niet om mijn openstaande facturen te innen. Ik ging daarom opzoek naar een no cure no pay incassobureau, zodat ik niet nog meer geld kwijt ben. Het Invorderingsbedrijf heeft in nog geen 1 maand tijd het gehele bedrag weten te incasseren. Wij geven 5 sterren!

   Poels-janssen logistics b. V.
   Poels-Janssen Logistics B.V.

   Niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik had eigenlijk geen hoop meer dat mijn klanten zouden betalen. Ik wilde dan ook geen risico lopen om geld uit te geven, zonder zeker te weten dat ik mijn geld terug zou zien. Ongelofelijk dat je zelf tijden bezig bent en dan schakel je eindelijk iemand anders in en dan kunnen ze opeens wel betalen. Goed dat dit soort incassobedrijven bestaan. Mijn debiteur betaalt de incassokosten en ik heb mijn volledig openstaand bedrag ontvangen.

   Hanneke de bies
   Hanneke de Bies
   Zakelijk

   Beslag leggen lijkt een moeilijke klus, maar niet voor Invorderingsbedrijf. Mijn zaak leek hopeloos, maar door beslaglegging in te zetten werd mijn vordering ein-de-lijk betaald. Ik ben Wesley en Luka dankbaar voor de goede hulp!

   Inge de groot
   Inge de Groot
   Zakelijk

   Dankzij betaallinks zijn mijn facturen veel sneller betaald. Ook interessant dat je in de module kunt zien op welke dag je de meeste betalingen binnenkrijgt. Voor mij blijkt donderdag de beste betaaldag. Daarom verstuur ik nu iedere woensdag mijn betaallinks. Zeker vijf sterren voor deze module!

   Patrick vijverberg
   Patrick Vijverberg
   Zakelijk

   Zeer tevreden over de Credit Control Module. Al mijn betalingsherinneringen heb ik inmiddels geautomatiseerd en aangepast op mijn klanten. Bespaart mij veel tijd en ik hoef minder lang te wachten op mijn geld.

   Meike buiteveld
   Meike Buiteveld
   Particulier

   Nadat ik de huur had opgezegd wilde mijn huisbaas de borg niet terugbetalen terwijl ik geen schade had gemaakt aan de woning. Hij wilde niet naar mij luisteren wat ik ook deed. Pas nadat het Invorderingsbedrijf achter het geld aan ging, betaalde hij wel. Ik ben blij dat het is opgelost!

   Anna loyd
   Anna Loyd
   Particulier

   Nadat ik een meubel set via Marktplaats had verkocht zou de koper online het geld overboeken. Dat is nooit gebeurd en er werd niet meer gereageerd op mijn telefoontjes. Vreemde ogen dwingen, want toen het Invorderingsbedrijf achter de koper aanging was de betaling direct gedaan. Mocht ik ze weer nodig hebben, zal ik zeker weer contact opnemen met het Invorderingsbedrijf.

   Stijn verheulst
   Stijn Verheulst
   Zakelijk

   Ik heb even getwijfeld of ik de module wilde afsluiten, maar na het zien van de demo ging ik overstag. Door de DSO Rapportages heb ik meer inzicht in het betalingsgedrag van mijn (potentiële) klanten. Het helpt mij een overwogen keuze te maken om wel of geen zaken te doen met een klant.

   Jamy soest
   Jamy Soest
   Particulier

   Het was een vervelende beslissing dat ik het geld dat ik had uitgeleend aan een familielid moest terugvorderen via een incassobureau. Toch ben ik blij dat ik het heb gedaan. Ik heb mijn geld ontvangen en gelukkig is de relatie niet beschadigd.

   Connor reece
   Connor Reece
   Zakelijk

   Ik doe al een aantal jaren zaken met Amerikaanse partners. Een langlopende zaak is eindelijk opgelost na tussenkomst van het Invorderingsbedrijf. Het was een grote vordering, dus ik ben blij dat ik eindelijk mijn geld heb ontvangen.

   Patrick bell
   Patrick Bell
   Zakelijk

   Ik doe al een aantal jaren zaken met partners Engeland en Schotland. Een langlopende zaak is eindelijk opgelost na tussenkomst van het Invorderingsbedrijf. Het was een grote vordering, dus ik ben blij dat ik eindelijk mijn geld heb ontvangen.

   Matthew hoenders
   Matthew Hoenders
   Zakelijk

   Ik doe al een aantal jaren zaken met partners door heel Europa. Vaak gaat dit goed, maar soms blijven facturen langere periode onbetaald. Gelukkig is het Invorderingsbedrijf hier om mij in bij te staan. Uiteindelijk ontvang ik alsnog mijn betaling.

   Joeri vjazemski
   Joeri Vjazemski
   Zakelijk

   Ik doe al jaren zaken met mijn Russische zakenpartners. Samen met Joost hebben we een grote zaak afgerond. Bedankt voor de goede service!

   Annelies de boer
   Annelies de Boer
   Zakelijk

   Gegevens overzetten ging nog nooit zo simpel en snel! Ik ging uit van een volledige dag gegevens importeren, maar binnen 30 minuten was ik klaar. Top!

   Arjen lubbersma
   Arjen Lubbersma
   Zakelijk

   Vroeger leverden wij krediet aan bedrijven waar dit eigenlijk niet verstandig was met als resultaat dat we aardig wat geld zijn ‘verloren’. Met de Riskmanager kunnen wij beter onze risico’s berekenen.

   Anastasia lavrenteva
   Anastasia Lavrenteva
   Particulier

   The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn’t expect anything. And yesterday I received a call with happy news – the seller returned my money through the service. Only a few weeks had passed since the application, and the application itself was extremely simple. I love it! I have not seen such a service in France or in Germany, where I lived. Five stars out of five:)

   Maria lobbers
   Maria Lobbers
   Zakelijk

   Zeer tevreden over de module monitoring van kredietlimieten. Eindelijk houden wij goed in de hand hoeveel limiet wij verstrekken. Kortom, top systeem!

   Sharon wubben
   Sharon Wubben
   Groothandel

   Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!

   FAQ: Veelgestelde vragen over incasso

   De vervaldatum van uw factuur is verlopen. U heeft geen betaling van uw klant ontvangen. Hier nemen wij het als incassobureau van u over. Wij innen vorderingen op basis van ‘No Cure No Pay basis’. Incasseren wij niks, brengen wij geen kosten bij u in rekening. 

   Incassobureau inschakelen, wanneer u het beste kunt starten met een incassobureau inschakelen. Is de vervaldatum van uw factuur verlopen? Klant wilt de rekening niet betalen? Dan benaderen wij direct uw klant. Laat uw openstaande facturen niet te lang liggen! Start direct met inschakelen incassobureau. U wilt uw zuurverdiende geld ontvangen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij gaan dezelfde dag nog aan de slag.   

   Nadat u contact met ons heeft opgenomen gaan wij over op het eerste incassotraject. Dit wordt het minnelijke traject genoemd. 

   Wij benaderen uw klant eerst mild. De aanmaning of factuur kan namelijk aan de aandacht van de debiteur zijn ontschoten. 

   Kenmerken minnelijk incasso traject

   • Verzenden van aanmanende brieven aan de schuldenaar 
   • Bij geen effect kan er overgegaan worden tot dagvaarding

   Krijgen wij na diverse sommaties geen reactie van uw klant, dan voeren wij de druk op. Er kan gekozen worden om een gerechtelijke procedure te starten. 

   Kenmerken gerechtelijk incassotraject:

   • Opstellen en uitbrengen van een dagvaarding
   • Er volgen hoorzittingen 
   • De rechter velt een vonnis

   Wij hebben de beste incasso advocaten in huis om de vorderingen te innen.

   Is uw klant een standvastige wanbetaler en wilt alsnog niet betalen, gaat rechtskracht gelden. Wij komen dan in het laatste incassotraject. Ook wel het executietraject genoemd. Dit betekent dat de deurwaarder maatregelen kan treffen in de vorm van beslag. 

   Kenmerken executie incassotraject:

   • Er kan beslag worden gelegd op bezittingen van de debiteur, zoals banktegoeden, onroerende zaken en andere goederen. 
   • Met een advocaat bent u duurder uit. Dit komt omdat het uurloon van een advocaat hoger is dan een jurist. 
   • Ontbreken van gespecialiseerde kennis. Hierdoor verliezen veel advocaten rechtszaken tegen juristen van Invorderingsbedrijf.

    Tip!
    Ons slagingspercentage is bijna 100% dankzij eigen juristen en advocaten mét vakkennis.

   Een gerechtsdeurwaarder (oftewel deurwaarder) is een openbaar ambtenaar. De deurwaarder verricht ambtelijke werkzaamheden. Zijn taken:

   • Oproepen van personen voor de rechter te verschijnen. 
   • Voeren vonnissen uit die de rechter heeft uitgesproken. 
   • Beslagen leggen op eigendommen van uw klant.  

   Belangrijk! Een deurwaarder kan pas beslag leggen nádat er een vonnis door de rechter is uitgesproken! Met het inschakelen van een incassobureau, is de kans groter dat u sneller uw geld ontvangt. Wij sommeren uw klant intensief en effectief. Dit is vaak al voldoende om in korte tijd uw geld te vorderen. Het hoeft dan niet tot een rechtszaak te komen.  

   Jazeker! Wij leveren zowel eenmalige als constante incassoservice. Naast incasso service bieden wij debiteurensoftware aan. Wilt u hier meer over weten? Lees dan hier verder.

   Jazeker! Wij werken met zowel het MKB, MKB+ en ZZP’ers. Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij kunnen vandaag nog voor u aan de slag. 

   Wilt u geen zakelijke vordering indienen, maar een incassobureau inschakelen als particulier? Bij het Invorderingsbedrijf kan dat. Wilt u weten wat wij voor uw zaak kunnen betekenen. Bel ons op 070 – 762 0330 of mail naar info@invorderingsbedrijf.nl.

   Een regulier incassobureau is vaak de tussenpersoon van uw zaak. Deze incassobureaus zijn vaak kleine ondernemingen en hebben geen juristen of advocaten in dienst. Hierdoor kan er geen constante service geboden worden. Ook zijn bij dergelijke incassobureaus de internationale mogelijkheden beperkt. 

   Invorderingsbedrijf is geen regulier incassobureau. Wij hebben eigen juristen, advocaten en deurwaarders in dienst. Al 10 jaar zijn wij marktleider op het gebied van incasso. Met een no-nonsense aanpak hebben wij een ijzersterke reputatie opgebouwd. 

   Onze opdrachtgevers profiteren van:

   – No Cure No Pay

   – Incasso door ervaren juristen en advocaten

   – Incasso in binnen- en buitenland

   – Gespecialiseerd in incasso voor MKB / MKB+ en ZZP

   – Binnen 24 uur actie

   De incassobureau kosten worden berekend op incasso No Cure No Pay basis. Deze formule staat voor snelheid, kwaliteit en resultaat.  Lees hier meer over onze incasso No Cure No Pay formule.

   Het is al vervelend genoeg dat uw facturen niet betaald worden. Daarom werken wij op incasso No Cure No Pay basis. In het zeldzame geval dat wij uw vordering niet kunnen innen, betaald u ons niets. Onze No Cure No Pay voordelen:

   • Uw klant betaalt de kosten
   • Snelheid en resultaat
   • Jurist als contactpersoon
   • 24/7 inzage in uw dossiers

   Lees hier meer over onze incasso No Cure No Pay formule.

   Er is geen minimum bedrag om een incasso in te dienen. Vraag gratis advies aan onze specialisten (ook voor zakelijke klanten). Bel ons op 070 – 762 0330 of mail naar info@invorderingsbedrijf.nl

   Onze kantoren

   Wij zijn gevestigd in Den HaagRotterdamGroningen en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

   Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering overdragen? Neem dan contact op via +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920.

   Waarom 40.000 klanten u voor gingen

    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op

    Onze Incassojuristen & Adviseurs

    linkedin