De Jong

Zeer tevreden! Verstand van zaken als de klant je factuur niet wil betalen. Daardoor snel het gewenste resultaat. Ik vind hun No Cure No Pay formule echt top.

Angela De Rot

Super goed bedrijf! Maar vooral het snelle handelen van Danny de Jong. Ook voelde ik mij heel serieus door hem. Zijn communicatie was goed en duidelijk, maar ook snel en hij ging gelijk aan de slag!! Ook de afwikkeling is heel correct gedaan door hem.

Dave Timmermans

Fantastische ervaring. Snelle en professionele begeleiding, begrip voor de zaak en de debiteur betaalde vrijwel direct nadat ik het invorderingsbedrijf inschakelde. Volgende keer ga ik niet meer zelf achter de onbetaalde rekeningen aan en schakel ik het invorderingsbedrijf direct in!

Jeppen

Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!

Marijn Overtoom

Je wordt netjes geholpen. In mijn geval ging het om een laag bedrag (36 euro) maar toch wordt er de tijd voor je genomen en doen ze hun best om je te helpen. Zeker een aanrader!

Dirk Klerk

Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.

Anastasia Lavrenteva

The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn’t expect anything. And yesterday I received a call with happy news – the seller returned my money through the service. Only a few weeks had passed since the application, and the application itself was extremely […]

‘t Pippi Huis

Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact met de klant.

Peter van der Bilt

Toppers! En zo goed in het uitleggen van de procedures. Ik snapte het volledig.

Tamara Van As

Super personeel, fijne communicatie. Wij komen zeker terug mocht het nodig zijn.