Home PageIncassobureau Nederland

Het meest geavanceerde incassobureau in Nederland

Zoekt u een Nederlands incassobureau?

Heeft u te maken met een wanbetaler die een openstaande factuur niet heeft betaald? Dit kan zeer vervelend zijn en veel stress opleveren. U wilt er immers niet dag in dag uit mee bezig zijn!

Wilt u dat de zaak eindelijk eens afgehandeld wordt en dat u zo snel mogelijk uw geld in handen krijgt? Dan kunt u voor zowel een Nederlandse als een internationale incasso direct contact opnemen en ons incassobureau inschakelen!

Vóór 16:00 uur incasso ingediend, dezelfde werkdag actie!

Openstaande factuur betaald krijgen

Het is al een tijd geleden sinds de factuur is verstuurd, de betalingstermijn is verstreken en uw debiteur heeft nog steeds niet betaald. Het wordt tijd om hulp in te schakelen.

Een incassobureau kan zowel particulieren als een onderneming helpen de druk op te voeren zodat de debiteur het bedrag betaalt dat ze u verschuldigd zijn. Hier zijn een aantal strategieën voor die zijn ontwikkeld door jarenlange ervaring in dit werkveld.

Voor u een incassobureau inschakelt is er sprake van het volgende:

 • De debiteur heeft de factuur niet op tijd betaald
 • U heeft een betalingsherinnering brief verstuurd
 • U heeft een aanmaningsbrief verstuurd

Incassobureau inschakelen: waar moet u op letten?

U heeft besloten de zorgen uit handen te geven en een incassobureau in te schakelen. Maar waar moet u nu op letten bij het selecteren van een incassobureau die uw facturen gaat innen?

Ten eerste is het van groot belang dat het incassobureau ervaring heeft met het incasseren van facturen. Klinkt logisch? Door specialistische ervaring kunnen snel de juiste stappen worden ondernomen zodat de druk op de debiteur aanwezig blijft. Dit geeft uw incassozaak de grootste kans van slagen.

Vervolgens kijkt u naar de slagingskans van het incassobureau. Heeft het incassobureau veel incassozaken succesvol afgehandeld? Dan is de kans groter dat ze ook uw facturen kunnen innen.

Bovendien moet u op de hoogte zijn van de diensten die een incassobureau aanbiedt. De meeste incassobureaus kunnen specifieke strategieën toepassen om extra druk te leggen op de schuldenaar. Incassobureaus zijn echter juridisch gezien niet gemachtigd taken uit te voeren als een dagvaarding. Hiervoor is een advocaat nodig.

Nederlands incassobureau

Wat kan Invorderingsbedrijf voor u betekenen?

Invorderingsbedrijf is hèt incassobureau dat u op de correcte manier kan bijstaan in incassozaken binnen en buiten Nederland, ongeacht de hoogte van uw vordering. Invorderingsbedrijf is veel meer dan alleen een incassobureau. Wij bieden u een volledige incassoservice met een gemiddeld slagingspercentage van 95%.

Wat betekent dat concreet voor u? Onze incassoservice stopt niet bij de gewoonlijke taken van een incassobureau (uw debiteur sommeren tot betaling). Naast het minnelijke traject staan wij u ook graag bij in het gerechtelijke traject. Of u nu een jurist, advocaat of deurwaarder nodig heeft, wij hebben voor elk incassoprobleem waar ook ter wereld de beste oplossing.

Gerechtelijke procedure via Invorderingsbedrijf

Incasso advocaten staan u bij in de procedure uw incasso betaald te krijgen, wanneer een incassobureau geen reactie heeft gekregen op de verstuurde aanmaningen tijdens de minnelijke incassoprocedure. Een incasso advocaat heeft niet alleen gespecialiseerde kennis op het gebied van gerechtelijke incasso, maar is ook gemachtigd verschillende juridische taken uit te voeren waarmee ze uw vordering zo snel mogelijk kunnen incasseren tijdens een gerechtelijk traject. Kortom, advocaten hebben meer hulpmiddelen beschikbaar om uw factuur te incasseren.

Gratis incasso advies

Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Amsterdam incassobureau

  Diensten van Invorderingsbedrijf

  Invorderingsbedrijf heeft dus alle benodigde expertise in huis. Zo kunt u direct profiteren van verschillende diensten die naadloos op elkaar aansluiten. Wij kunnen de juiste stappen ondernemen om zo snel mogelijk uw vordering te incasseren.

  Tot onze diensten behoren onder andere:

  No Cure No Pay regeling

  Invorderingsbedrijf heeft een unieke No Cure No Pay regeling. Hierbij geldt géén succes = géén kosten. Betaalt uw debiteur de vordering, dan is het de bedoeling dat hij ook de incassokosten betaalt.

  Nederlands incassobureau

  Hoe verloopt een incassoprocedure?

  Een incassoprocedure bij ons incassobureau Amsterdam verloopt als volgt:

  Stap 1. Pre-incasso

  Wij starten met pre-incasso. We bellen uw debiteur op en wijzen hem op een vriendelijke manier nog eens op de openstaande factuur.

  Stap 2. minnelijke incasso

  Betaalt uw debiteur niet, dan zetten we de procedure voort in een minnelijk incassotraject: we benaderen uw klant (zonder tussenkomst van de rechter). We versturen uw debiteur vanuit onze naam een sommatie: een laatste schriftelijke herinnering aan uw debiteur om te betalen. Onze ervaring is dat vreemde ogen dwingen: in 85% van de gevallen gaat uw debiteur na een eerste of tweede sommatie direct over tot betaling.

  Stap 3. Gerechtelijke incasso

  Heeft minnelijke incasso niet het gewenste effect gehad, dan zullen wij in overleg met u de procedure voortzetten in gerechtelijke incasso. Wij kunnen bijvoorbeeld voor u het faillissement aanvragen van uw debiteur of met hulp van de deurwaarder beslag leggen op bankrekeningen, klanten, voertuigen en meer. Is er een spoedeisend belang in uw zaak? Kunt u bijvoorbeeld uw eigen rekeningen niet meer betalen, dan kunnen wij voor u ook een incasso kort geding starten. 

  Voorafgaand aan de gerechtelijke procedure brengen onze juristen de verhaalsmogelijkheden in kaart met een verhaalsonderzoek. Verder doen zij voor u het woord tijdens de zitting in de rechtbank. 

  Incasso uit handen geven?

  Elk dossier krijgt de aandacht die het nodig heeft. Geef gemakkelijk uw vorderingen uit handen aan ons incassobureau via het online aanmeldformulier. Liever eerst even 10 minuten sparren met een incassojurist? Vraag direct gratis incasso advies aan via onderstaand formulier. 

  Gratis incasso advies

  Wilt u even sparren over uw vordering met een incassospecialist? Bel naar 070 – 762 0330 of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Of dien direct online uw incasso in via ons incasso aanmeldformulier

  Sparren met een incassospecialist?

  Incasso indienen of een vrijblijvend adviesgesprek? Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!

   Bent u een particulier of een onderneming?

   Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Nederlands incassobureau

   40.000 klanten gingen u al voor!

   Bent u benieuwd wat onze klanten vertellen over de diensten van ons incassobureau in Amsterdam? Onze reviews bekijkt u hier! Meer reviews lezen? Al onze reviews leest u op Feedback Company.

   Dirk klerk
   Dirk Klerk
   Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.
   ‘t pippi huis
   ‘t Pippi Huis
   Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact...
   Anastasia lavrenteva
   Anastasia Lavrenteva
   The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn't expect anything. And yesterday I received a call with happy news - the seller returned my money through the service. Only a few weeks had...
   Jeppen
   Jeppen
   Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!
   King ping bedrijfsimperialen b. V.
   King Ping Bedrijfsimperialen B.V.
   Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
   Montage team enschede
   Montage Team Enschede
   Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
   Lites film amsterdam
   LITES Film Amsterdam
   Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
   Power plastics b. V.
   Power Plastics B.V.
   Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
   Bks service bv
   BKS Service BV
   Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.
   Microcare international b. V.
   Microcare International B.V.
   De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!
   Wester-beton bv
   Wester-Beton BV
   Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
   B mediate housing
   B Mediate Housing
   Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
   Mitterhof
   Mitterhof
   Schnell, kompetent, entschlossen!
   Kampschreur bv projectstoffering
   Kampschreur BV Projectstoffering
   Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.

   FAQ: Veelgestelde vragen over het incassobureau

   Waarom 40.000 klanten u voor gingen

    Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op

    B mediate housing
    B Mediate Housing
    Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
    Control b. V.
    Control B.V.
    Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!
    King ping bedrijfsimperialen b. V.
    King Ping Bedrijfsimperialen B.V.
    Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!

    Onze incassojuristen & adviseurs

    linkedin