Home PageExecutie van uw vonnis

Executie van uw vonnis

Heeft u een vonnis van de rechtbank? Of een beschikking? En wilt u deze uit laten voeren?

Wij verzorgen in samenwerking met de landelijk opererende deurwaarders het uitvoeren van een vonnis, ook wel executie genoemd. De deurwaarder legt beslagen om snel en efficiënt te incasseren wat in het vonnis is bepaald.

Door onze jarenlange ervaring en interesse in het vak kunnen we u uitstekend vertellen welke methode het beste is. Na veroordeling door de rechter is uw debiteur gehouden om te betalen. Weigert uw debiteur dit, dan kunt u rekenen op de onverzettelijke inzet van gespecialiseerde deurwaarders die zich vastbijten in uw vonnis.

Hoe werkt een executie (beslaglegging)?

Nadat het vonnis van de rechter is verkregen, zal de deurwaarder het vonnis aan de deur brengen van uw debiteur en bevel tot betalen doen. Dit noemt men ‘betekening en bevel’. Blijft betaling uit, dan zullen beslagen worden gelegd. Over het algemeen start uw debiteur direct met betalen en is uw vordering binnen de kortste keren voldaan. Lees nu verder voor meer informatie over succesvolle beslaglegging.

De voordelen van executie (beslaglegging)

 • Uitvoeren gerechtelijke uitspraak
 • Zekerstellen van uw vordering
 • Gehele executie te volgen via uw Online Cockpit
 • Meerdere beslagen tegelijk mogelijk
 • Uw vonnis in goede handen

Advies bij executie van vonnissen

Elke debiteur is anders. De één heeft even geen geld, de ander wil niet betalen. Uiteindelijk zal er toch betaald moeten worden. Het executeren van een vonnis is maatwerk. We bepalen daarom per zaak onze te volgen strategie. Zo weet u zeker dat er door ons alles aan gedaan wordt om te incasseren waar u ooit voor gevochten heeft. Met respect voor uw debiteur.

Direct beslag laten leggen

Veel beslagen blijven liggen nadat ze gelegd zijn. Het is daarom zaak om snel te starten met het leggen van beslag als u wat te vorderen heeft. Direct beslag laten leggen? Het Invorderingsbedrijf is uw partner voor alle beslagleggingen. Omdat wij samenwerken met de allerbeste deurwaarders en weten welke route we moeten volgen, regisseren we voor u een naadloos traject.

Let op. Wacht niet te lang. Een vonnis kan verjaren en daarmee haar rechtskracht verliezen. Het is dus van belang om zo snel mogelijk te starten met de executie.

Direct beslagleggen?

Wacht niet langer op uw geld en laat beslagleggen. Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!  Bent u een particulier of een onderneming?
  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassobureau inschakelen

  Wilt u direct uw vonnis laten executeren of meer informatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31-(0)70-762 0330 of e-mail ons een kopie van uw vonnis e-mail het Invorderingsbedrijf. U kunt ons ook een kopie per fax of post toesturen. We nemen dan direct contact met u op.

  No Cure No Pay Incasso

  Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!

  • Géén succes = géén kosten
  • 100% uitkering van de hoofdsom
  • 95% slagingspercentage

  Alstublieft,

  Uw download

  Voorbeeld ingebrekestelling

  Voorbeeld ingebrekestelling

  Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

  Download direct

   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Neem telefonisch of per mail contact op