Invorderingsbedrijf

Executie van uw vonnis

Heeft u een vonnis van de rechtbank? Of een beschikking? En wilt u deze uit laten voeren?

Wij verzorgen in samenwerking met de landelijk opererende deurwaarders het uitvoeren van een vonnis, ook wel executie genoemd. De deurwaarder legt beslagen om snel en efficiënt te incasseren wat in het vonnis is bepaald.

Door onze jarenlange ervaring en interesse in het vak kunnen we u uitstekend vertellen welke methode het beste is. Na veroordeling door de rechter is uw debiteur gehouden om te betalen. Weigert uw debiteur dit, dan kunt u rekenen op de onverzettelijke inzet van gespecialiseerde deurwaarders die zich vastbijten in uw vonnis.

Hoe werkt een executie (beslaglegging)?

Nadat het vonnis van de rechter is verkregen, zal de deurwaarder het vonnis aan de deur brengen van uw debiteur en bevel tot betalen doen. Dit noemt men ‘betekening en bevel’. Blijft betaling uit, dan zullen beslagen worden gelegd. Over het algemeen start uw debiteur direct met betalen en is uw vordering binnen de kortste keren voldaan. Lees nu verder voor meer informatie over succesvolle beslaglegging.

De voordelen van executie (beslaglegging)

 • Uitvoeren gerechtelijke uitspraak
 • Zekerstellen van uw vordering
 • Gehele executie te volgen via uw Online Cockpit
 • Meerdere beslagen tegelijk mogelijk
 • Uw vonnis in goede handen

Meest voordelige tarieven voor vonnis executie

Als u reeds kosten heeft moeten maken voor het behalen van een vonnis wilt u natuurlijk niet nog eens kosten kwijt zijn voor de executie van uw vonnis. Dat begrijpen wij als geen andere. Daarom hanteren wij zeer voordelige tarieven. De tarieven kunt u via onderstaand formulier downloaden.

Download tarieven: No Cure No Pay vonnis executie

Vul uw gegevens in en ontvang uw tarieven No Cure No Pay vonnis executie

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  download privatedownload business
  upload-rafiki@3x

  Advies bij executie van vonnissen

  Elke debiteur is anders. De één heeft even geen geld, de ander wil niet betalen. Uiteindelijk zal er toch betaald moeten worden. Het executeren van een vonnis is maatwerk. We bepalen daarom per zaak onze te volgen strategie. Zo weet u zeker dat er door ons alles aan gedaan wordt om te incasseren waar u ooit voor gevochten heeft. Met respect voor uw debiteur.

  Direct beslag laten leggen

  Veel beslagen blijven liggen nadat ze gelegd zijn. Het is daarom zaak om snel te starten met het leggen van beslag als u wat te vorderen heeft. Direct beslag laten leggen? Het Invorderingsbedrijf is uw partner voor alle beslagleggingen. Omdat wij samenwerken met de allerbeste deurwaarders en weten welke route we moeten volgen, regisseren we voor u een naadloos traject.

  Let op. Wacht niet te lang. Een vonnis kan verjaren en daarmee haar rechtskracht verliezen. Het is dus van belang om zo snel mogelijk te starten met de executie.

  Direct beslagleggen?

  Wacht niet langer op uw geld en laat beslagleggen. Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!

   Bent u een particulier of een onderneming?

   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   upload-rafiki@3x

   Wilt u direct uw vonnis laten executeren of meer informatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31-(0)70-762 0330 of e-mail ons een kopie van uw vonnis e-mail het Invorderingsbedrijf. U kunt ons ook een kopie per fax of post toesturen. We nemen dan direct contact met u op.

   Beslagleggen

   De Risk Protector integreert acceptatie, debiteurenbeheer, riskmanagement en incasso in één overzichtelijk dashboard. Onmisbaar voor de moderne creditmanager.

   • Één dashboard
   • Volledig financieel inzicht
   • Maximaliseer uw cashflow

   Alstublieft,

   Uw download

   Betalingsherinnering (formeel)

   Direct aan de slag met het versturen van uw eerste betalingsherinnering? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

   Downlad direct

   Komt u er zelf niet uit?

   Ik help u graag verder
   Stel gerust uw vraag aan mij    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Wilt u liever direct iemand spreken? Neem dan direct contact met ons op