Op zoek naar een incassobureau in Veghel?
Heeft u een klant in Veghel die zijn openstaande facturen niet betaalt? Of maakt uw huurder in Veghel de huur maar niet over? Dan kunt u een incassobureau inschakelen. Invorderingsbedrijf verzorgt als allround incassobureau zowel de buitengerechtelijke als de gerechtelijke fase van het incassotraject. Met deze succesformule weten we 95 procent van de vorderingen te incasseren.
- Buitengerechtelijke incasso (no cure, no pay)
- Gerechtelijke incasso
- Beslaglegging
- 24/7 online inzage in dossier
- 95% slagingskans
Juridisch advies nodig?
Laat uw gegevens achter en een van onze incassospecialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.


Wat zeggen onze klanten?



























Complete incassoservice
Als u Invorderingsbedrijf inschakelt om uw openstaande vordering betaald te krijgen, dan hoeft u geen andere partijen meer in te huren. Door het gebruik van onze eigen juristen en een zorgvuldig samengesteld netwerk van deurwaarders en advocaten, kunnen we het volledige incassotraject verzorgen.
Dit incassotraject bestaat uit:
- Buitengerechtelijke incasso
- Gerechtelijke incasso
- Beslaglegging
Nadat u uw vordering bij ons heeft ingediend, heeft u zelf geen omkijken meer naar het incassotraject. Zo kunt u zich weer concentreren op uw onderneming en uw eigen werkzaamheden.
Tijdens onze incasso heeft u contact met één vaste contactpersoon. Zelf kunt u het gehele traject 24/7 volgen via onze Online Cockpit.
No cure, no pay incasso in Veghel
Wist u dat een incassoprocedure helemaal niet veel hoeft te kosten? Bij Invorderingsbedrijf werken we namelijk op basis van no cure, no pay.
Dit betekent kort gezegd dat u (voor het buitengerechtelijke traject) niets hoeft te betalen als wij niets weten te innen. Kunnen wij uw vordering wel incasseren? De incassokosten mogen we volgens de wet direct doorberekenen aan uw schuldenaar. In de meeste gevallen betaalt die dus voor de incassodiensten.
Lees meer over no cure, no pay en de incassokosten in de FAQ-sectie onderaan deze pagina.
Een minnelijke aanpak
Als uw klant te laat is met betalen, is er misschien sprake van een misverstand. Wellicht is uw debiteur de factuur simpelweg vergeten te betalen. Daarom is het verstandig om niet gelijk naar de rechter te stappen, maar eerst een buitengerechtelijk traject te starten.
Zo jaagt u uw debiteur niet direct op hoge kosten. Bovendien is een buitengerechtelijk traject normaal gesproken de snelste en voordeligste manier om uw openstaande facturen te innen.
Tijdens de minnelijke fase van het incassotraject:
- Sturen we aanmaningen
- Nemen we persoonlijk contact op
- Bouwen we een waterdicht dossier op
Alle brieven versturen we onder vermelding van onze naam en op ons eigen briefpapier. Zo bestaat er dus geen misverstand over dat u een incassobureau heeft ingeschakeld.
Gedurende de minnelijke incasso wordt de toon steeds iets strenger. Uiteindelijk sturen we een laatste aanmaning waarin we uw debiteur laten weten juridische stappen te ondernemen als we de betaling niet voor de gestelde deadline ontvangen.
Gerechtelijke incassoprocedure
Weigert uw debiteur ook na een buitengerechtelijke procedure te betalen? Negeert hij onze brieven? Of is er een zakelijk geschil ontstaan en betwist uw debiteur de vordering? Dan moeten we naar de rechter stappen om te krijgen waar u recht op heeft.
Bij Invorderingsbedrijf beschikken we over de juridische knowhow die nodig is om succesvol een juridische procedure te voeren. Bovendien werken we samen met de beste advocaten en deurwaarders.
Tijdens de gerechtelijke procedure zal de rechter de zaak beoordelen en uiteindelijk een uitspraak doen. Deze uitspraak wordt vastgelegd in een vonnis.
Lees meer over het verloop van gerechtelijke incasso.
Beslaglegging in Veghel
De incassoprocedure eindigt meestal niet na de uitspraak van de rechter. De meest hardnekkige wanbetalers weigeren zelfs na de veroordeling door de rechter te betalen. Als dat het geval is, moeten we beslag leggen bij uw debiteur in Veghel. Beslag om een gerechtelijk vonnis ten uitvoer te leggen noemt men executoriaal beslag.
Een beslaglegging mag alleen worden uitgevoerd door een deurwaarder (gerechtsdeurwaarder). Invorderingsbedrijf werkt hiervoor samen met de beste deurwaarders. Deze deurwaarders hebben een landelijke dekking en kunnen dus ook in Veghel beslag leggen.
Het is mogelijk om beslag te leggen op inkomen, bankrekeningen, auto’s, onroerend goed en tal van andere bezittingen. Voorafgaand aan de beslaglegging kunnen we een verhaalsonderzoek doen om te achterhalen wat de meest effectieve manier is om uw vordering te incasseren.
Conservatoir beslag
Om te voorkomen dat een wanbetaler nog voordat de rechter uitspraak heeft gedaan zijn bezittingen wegmaakt (bijvoorbeeld verkoopt of verbergt) is het soms mogelijk om conservatoir beslag te leggen. Dit betekent dat er bewarend beslag wordt gelegd op de bezittingen, totdat de rechter uitspraak heeft gedaan. De bankrekening van de gedaagde wordt bijvoorbeeld bevroren of er komt een aantekening in het kentekenregister zodat de auto niet kan worden overgeschreven op een andere naam.
Om conservatoir beslag te leggen zijn een advocaat en een deurwaarder vereist.
Huurincasso in Veghel
Heeft u als verhuurder last van een huurder die de huur niet op tijd betaalt? Dan kunt u Invorderingsbedrijf ook inschakelen voor huurincasso. Zowel voor particuliere als zakelijke verhuurders innen wij huurachterstanden. Dit doen we op professionele wijze en met zorgvuldige inachtneming van het Nederlandse huurrecht.
Gedraagt uw huurder zich niet zoals u van een goed huurder mag verwachten? Bijvoorbeeld doordat hij overlast veroorzaakt of grote huurachterstanden heeft? Dan kunnen onze juristen de huurovereenkomst laten ontbinden via de rechter. Met behulp van een deurwaarder kunnen we het verhuurde vervolgens ontruimen.
Waar kunnen wij u nog meer mee van dienst zijn?
- Het opstellen van overeenkomsten en voorwaarden
- De kredietwaardigheid van bedrijven controleren
- Gebruikmaken van het recht van reclame, retentierecht of eigendomsvoorbehoud
- Uw debiteurenbeheer uitbesteden
- Bemiddeling bij onderhandse (betalings)regelingen en schikkingen
Een incassobureau in Veghel inschakelen?
Heeft uw huurder in Veenendaal een huurachterstand opgebouwd? Invorderingsbedrijf is gespecialiseerd in huurincasso. Met onze efficiënte incassoprocedure, kunnen we de achterstallige huur zo snel mogelijk voor u innen.
Veroorzaakt uw huurder overlast? Of is hij structureel te laat met betalen? Dan kunnen onze juristen de huurovereenkomst voor u laten ontbinden door de rechter. Als uw huurder vervolgens weigert te vertrekken, schakelen we een deurwaarder in om de woning te ontruimen.
Direct een incassobureau inschakelen
Wilt u achterstallige betalingen in Veghel innen? U kunt uw vordering binnen enkele minuten indienen via ons incasso aanmeldformulier. Heeft u behoefte aan juridisch advies van een incassospecialist? Of wilt u meer weten over onze incassodiensten? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 070 – 762 0330 of vul het contactformulier hieronder in.
Behoefte aan advies?
Laat uw gegevens achter en een van onze incassospecialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.


FAQ: Veelgestelde vragen over incassobureau Veghel
FAQ: Wanneer kan ik een incassobureau inschakelen?
Als iemand te laat is met betalen, kunt u een incassobureau inschakelen. Bij een factuur is dat bijvoorbeeld nadat de vervaldatum of de wettelijke betalingstermijn is verstreken. Sommige vorderingen moet u eerst officieel opeisen. Dit doet u door een ingebrekestelling te sturen.
Daarnaast moeten particuliere klanten de kans krijgen om de openstaande rekening te betalen zonder dat er extra kosten in rekening gebracht worden. Daarom moet de schuldeiser altijd eerst een laatste aanmaning sturen waarin hij nog 14-dagen extra de tijd krijgt om de rekening te betalen. Deze aanmaning wordt ook wel de WIK-brief genoemd.
Bij zakelijke klanten mogen er direct na het verstrijken van de uiterste betalingstermijn wettelijke incassokosten in rekening gebracht worden.
Hierover vindt u meer informatie op de pagina: wanneer kan ik een incassobureau inschakelen?
FAQ: Wat heb ik nodig om een incassoprocedure te beginnen?
Om uw incassozaak tot een goed einde te brengen ontvangen we graag zoveel mogelijk documenten die betrekking hebben op uw vordering. Denk bijvoorbeeld aan de overeenkomst die uw klant ondertekend heeft, de factuur die u gestuurd heeft of een leveringsbewijs.
Heeft u de gevraagde documenten niet meer? Ook dat is geen probleem. In dat geval kunt u met onze incassospecialist overleggen op welke manier we de rechtmatigheid van de vordering kunnen bewijzen.
Indien mogelijk, ontvangen we graag de volgende documenten:
- Een kopie van de overeenkomst
- E-mailverkeer met een bevestigen
- Een faxbevestiging
- Uw samenvatting over wat er is afgesproken.
- Facturen
- Aanmaningen
- Een afschrift van uw algemene voorwaarden
- Eventueel een bewijs van levering
FAQ: Wat is het verschil tussen een incassobureau en een deurwaarder?
Sommige mensen denken dat een incassobureau en een deurwaarderskantoor hetzelfde zijn. Hoewel beide soorten ondernemingen zich bezighouden met het innen van openstaande facturen, zit er een groot verschil tussen incassobureaus en deurwaarders.
Een deurwaarder (officieel gerechtsdeurwaarder) is een openbaar ambtenaar met een speciale wettelijke status. Een deurwaarder mag als enige officiële documenten betekenen en beslag leggen. Deurwaarders worden beëindigd door de rechtbank en zijn verplicht lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KbvG).
Een incassobureau heeft niet de wettelijke bevoegdheden die een deurwaarder heeft. Een incassobureau stuurt herinneringen en aanmaningen, neemt persoonlijk contact op met uw debiteur en bouwt een dossier op.
Het voordeel van een incassobureau is dat het minder kostbaar is en sneller resultaat oplevert. De meeste debiteuren (meer dan 85%) betalen immers tijdens de buitengerechtelijke fase van het incassotraject.
Betaalt uw debiteur niet tijdens een minnelijke procedure? Dan kunnen we alsnog gerechtelijke stappen ondernemen. Daarvoor werken we samen met de beste deurwaarders. Zo kunnen wij het gehele traject verzorgen.
FAQ: Hoeveel kost een incassobureau eigenlijk?
De incassokosten die een incassobureau in rekening mag brengen zijn wettelijk vastgelegd en bedragen een bepaald percentage van de hoofdvordering.
Openstaand factuurbedrag | Maximale incassokosten |
Over de eerste 2.500 euro | 15% (met een minimum € 40) |
Over de volgende 2.500 euro | 10% |
Over de volgende 5.000 euro | 5% |
Over de volgende 190.000 euro | 1% |
Boven de 200.000 euro | 0,5% (met een maximum € 6675) |
FAQ: Wie betaalt de incassokosten?
Deze buitengerechtelijke kosten worden in rekening gebracht bij de schuldenaar en niet bij de schuldeiser.
Bovendien werken we bij Invorderingsbedrijf op basis van no cure, no pay. Dat betekent dat we u als schuldeiser ook niets in rekening brengen als we niets weten te incasseren.
In bepaalde gevallen, bijvoorbeeld als dit zo wordt afgesproken in een eventuele betalingsregeling met uw debiteur, als we slechts een deel van de vordering kunnen innen of als de rechter de vordering uiteindelijk afwijst, moet de schuldeiser (een deel van) de incassokosten zelf betalen.
Voor een gerechtelijke procedure betaalt de schuldeiser de proceskosten altijd eerst zelf. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om de kosten voor juridische bijstand, de deurwaarderskosten en de griffierechten. Als de rechter de vordering toewijst, dan wordt er in het vonnis meestal een proceskostenveroordeling opgenomen. Hierin vertelt de rechter wie welke kosten moet dragen. Meestal betaalt de verliezende partij de kosten voor de winnende partij.
FAQ: Wat is het minimumbedrag voor de vordering?
We hanteren geen minimumbedragen voor vorderingen die we in behandeling nemen. We verzorgen zowel particuliere als zakelijke incasso’s. U kunt eenmalig gebruikmaken van onze incassodiensten, maar we bieden ook doorlopende incassoservice aan.
FAQ: Heb ik een advocaat nodig?
Voor sommige juridische procedures is in Nederland een advocaat vereist. Een advocaat is bijvoorbeeld verplicht voor procedures die worden behandeld door de civiele rechtbank. Onder andere vorderingen van € 25.000 of meer dienen bij de civiele rechtbank. Daarnaast is een advocaat vereist als u conservatoir beslag wilt laten leggen.
Voor procedures bij de kantonrechter (o.a. vorderingen met een belang van minder dan € 25.000) is een advocaat niet verplicht.
Invorderingsbedrijf werkt samen met een zorgvuldig geselecteerde groep advocaten. Als uw zaak daarom vraagt, kunnen wij hen inschakelen. Deze incasso advocaten staan allemaal ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) en zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld geldvorderingen, huurrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. U hoeft zelf dus niet op zoek naar een advocatenkantoor als u uw vordering bij ons indient.
Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!
- Géén succes = géén kosten
- 100% uitkering van de hoofdsom
- 95% slagingspercentage
Alstublieft,
Uw download


Voorbeeld ingebrekestelling
Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.
Download directDownload nu uw ingebrekestelling voorbeeldbrief



Invorderingsbedrijf heeft een zeer goede naam als het gaat om het betaald krijgen van openstaande rekeningen. Behoefte aan advies? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Amsterdam via 020 - 760 3920 of via de onderstaande button!
Herengracht 280
1016 BX Amsterdam
Fax: +3170 – 762 0335