Home PageHuurovereenkomst ontbinden

Huurovereenkomst ontbinden

Maak uw vastgoed vrij voor betalende huurders

Een huurder die niet betaalt is erg vervelend, u verwacht gewoon dat u betaald wordt. Uw huurder zal blijven zeggen dat hij of zij binnenkort zal betalen, maar zelfs áls er betaald wordt volgt al snel een nieuwe achterstand. Zo blijft u aan de gang. Het is tijd om in actie te komen!

Ook wordt het rendement van uw vastgoed gedrukt. Jammer genoeg kunt u de huurovereenkomst als verhuurder niet zo maar ontbinden. Een huurder geniet namelijk huurbescherming. Het ontbinden van de huurovereenkomst moet dan ook via de rechter plaatsvinden.

Uw huurder binnen een maand uit huis zettten

Het kan lijken alsof u hier niks tegen wanbetalende huurders kunt doen; een huurder lijkt té goed beschermt tegen het ontbinden van een huurovereenkomst. Gelukkig staat u als verhuurder niet machteloos; u kunt het huurcontract gewoon laten ontbinden. 

Wilt u dat uw vastgoed zo snel mogelijk weer beschikbaar is voor huurders die wél betalen? Geen zorgen, het Invorderingsbedrijf heeft jarenlange ervaring opgebouwd met het snel en efficiënt ontbinden van huurovereenkomsten.

Hoe gaat ontbinden huurovereenkomst precies te werk? In 3 simpele stappen wordt de huurovereenkomst ontbonden:

De 3 stappen van huurovereenkomst ontbinden

 1. Wij stellen uw debiteur in gebreke
 2. We bouwen een sterk dossier op en ontbinden  de huurovereenkomst via de rechtbank
 3. Uw vastgoed is weer beschikbaar voor betalende klanten!
Voor 16:00 uur ingediend, dezelfde werkdag actie (!)

Wilt u de huurovereenkomst ontbinden? Onderneem dan snel actie!

Het is belangrijk dat u bij achterstallige betalingen direct actie onderneemt. In het ergste geval kunnen huurinkomsten maanden of zelfs jaren uitblijven (!). De huurder kan aangeven deze keer écht te gaan betalen, maar de praktijk wijst uit dat dit vrijwel nooit gebeurt. De achterstallige bedragen worden niet of gedeeltelijk betaald, terwijl nieuwe achterstanden zich blijven opstapelen. Uw rendement kan zelfs negatief worden!

Door de huurovereenkomst te ontbinden stelt u de woonruimte weer beschikbaar voor huurders die wél hun rekeningen kunnen betalen.

Beleggingsmaatschappijen, makelaars en vastgoedbeheerders maken veelvuldig gebruik van de Invorderingsbedrijf huurdesk voor het ontbinden van huurovereenkomsten. Door uitgebreide ervaring van onze juristen op gebied huurzaken kunnen wij u gericht adviseren en brengen wij de meest complexe zaak tot een goed eind.

De voordelen van het ontbinden van de huurovereenkomst

Onze huurdesk weet jarenlange ervaring op het gebied van huurrecht succesvol in te zetten om ook uw huurovereenkomst te ontbinden. Onze juristen zorgen dat uw huurcontract door de rechter wordt beëindigt en dat uw woning voor betalende huurders beschikbaar wordt!

 • Effectieve huurincasso-service: Voorkom achterstallige huurbedragen en verbeter de betalingsmoraal van uw huurders
 • Gespecialiseerde juristen op gebied van huurrecht: Jarenlange praktijkervaring in het ontbinden van huurovereenkomsten
 • Deskundig advies: gericht op het maximaliseren van rendement van uw vastgoed
 • Online dashboard: 24/7 toegang tot al uw zaken, volledig inzicht in uw traject én persoonlijke advisering

Wilt u het rendement van uw vastgoed verbeteren, een huurovereenkomst laten ontbinden of gewoon achterstallige huur incasseren door middel van huurincasso?

Wacht dan niet langer en neem contact op via onderstaand formulier.

Draag uw zaak snel en gemakkelijk over via het online aanmeldformulier

Elk dossier krijgt de aandacht die het nodig heeft. Maak direct uw account aan en geef gemakkelijk uw vorderingen uit handen aan ons incassobureau, lees onze referenties of vraag direct gratis incasso advies aan.

Onze kantoren

Wij zijn gevestigd in Den Haag en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering overdragen? Neem dan contact  op +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920 of via onderstaand contactformulier.

Vragen over het ontbinden van de huurovereenkomst?

Vul uw gegevens in en plan uw gratis consult.

  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  upload-rafiki@3x

  Gratis advies van uw persoonlijke adviseur

  Bas Toet
  Bas Toet

  Incasso specialist
  Write email

   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Neem telefonisch of per mail contact op

   Waarom 40.000 klanten u voor gingen

   Onze Incassojuristen & Adviseurs