Home PageMonitoring van Kredietlimieten

Invorderingsbedrijf

Monitoring van kredietlimieten

Nooit meer verrast door een faillissement. Altijd op de hoogte door real-time monitoring van kredietlimieten

Monitoring Kredietlimieten
Video afspelen

Weet op elk moment hoe je klanten ervoor staan

Levert uw onderneming goederen of producten? Dan kan het verschaffen van krediet gevaarlijk spel zijn. U spreekt een limiet af, maar na levering blijkt dat uw zakenpartner er financieel slechter voor staat dan u dacht. Dat is gevaarlijk. Kan uw klant u nu nog wel betalen?

Wij bieden u de oplossing. Door kredietlimieten te monitoren zorgt u ervoor dat u weet met wie u zaken doet en nog veel belangrijker: u weet zeker dat u betaald wordt. Via de module Monitoring van kredietlimieten van het Riskprotector pakket, kunt u de kredietlimieten van uw klanten in de gaten houden.

Hoe het werkt: monitoring van kredietlimieten

Met het kredietlimiet kunt u instellen tot welk bedrag een bepaalde klant in het rood mag staan, ofwel het maximale kredietbedrag dat een klant mag hebben. Ontvang pro-actieve meldingen wanneer limieten overschreden worden, waar ter wereld u ook bent. 

Voordelen Monitoring van kredietlimieten

Monitoring van kredietlimieten aanvragen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!

  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  upload-rafiki@3x

  Monitoring van kredietlimieten: ervaringen van onze klanten

  J.W. Meijeringh Hendriks
  J.W. Meijeringh Hendriks
  Zakelijk

  Zeer goede ervaring! Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor u. Adviezen zijn eerlijk en professioneel. Ik zou deze firma zeker aanbevelen!

  Tamara Van As
  Tamara Van As
  Zakelijk

  Super personeel, fijne communicatie. Wij komen zeker terug mocht het nodig zijn.

  Peter van der Bilt
  Peter van der Bilt
  Particulier

  Toppers! En zo goed in het uitleggen van de procedures. Ik snapte het volledig.

  ‘t Pippi Huis
  ‘t Pippi Huis
  Kinderdagverblijf

  Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact met de klant.

  Dirk Klerk
  Dirk Klerk
  Designer

  Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.

  Anastasia Lavrenteva
  Anastasia Lavrenteva
  Particulier

  The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn’t expect anything. And yesterday I received a call with happy news – the seller returned my money through the service. Only a few weeks had passed since the application, and the application itself was extremely simple. I love it! I have not seen such a service in France or in Germany, where I lived. Five stars out of five:)

  Marijn Overtoom
  Marijn Overtoom
  Particulier

  Je wordt netjes geholpen. In mijn geval ging het om een laag bedrag (36 euro) maar toch wordt er de tijd voor je genomen en doen ze hun best om je te helpen. Zeker een aanrader!

  Jeppen
  Jeppen
  Groenverzorging Amsterdam

  Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!

  Dave Timmermans
  Dave Timmermans
  Particulier

  Fantastische ervaring. Snelle en professionele begeleiding, begrip voor de zaak en de debiteur betaalde vrijwel direct nadat ik het invorderingsbedrijf inschakelde. Volgende keer ga ik niet meer zelf achter de onbetaalde rekeningen aan en schakel ik het invorderingsbedrijf direct in!

  Angela De Rot
  Angela De Rot
  Particulier

  Super goed bedrijf! Maar vooral het snelle handelen van Danny de Jong. Ook voelde ik mij heel serieus door hem. Zijn communicatie was goed en duidelijk, maar ook snel en hij ging gelijk aan de slag!! Ook de afwikkeling is heel correct gedaan door hem.

  De Jong
  De Jong
  Italiaans Restaurant

  Zeer tevreden! Verstand van zaken als de klant je factuur niet wil betalen. Daardoor snel het gewenste resultaat. Ik vind hun No Cure No Pay formule echt top.

  Onze creditmanagementspecialisten

  In 10 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van credit management. Met ons innovatieve ‘Riskprotector’ platform en haar modules, waaronder Kredietrapporten, bieden wij u als bedrijf de bescherming die u nodig heeft. 

  Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van Credit Management en Order to Cash oplossingen, of heeft u vragen over de module Kredietrapporten? Onze specialisten staan u direct te woord. 

  Luka Tripic
  Luka Tripic
  Stijn Mansholt
  Stijn Mansholt
  Danny de Jong
  Danny de Jong

  Monitoring van kredietlimieten aanvragen?

  Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!

   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   upload-rafiki@3x

   Onze kantoren

   Wij zijn gevestigd in Den HaagRotterdamGroningen en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

   Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering overdragen? Neem dan contact  op +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920 of via bovenstaand contactformulier.

   Alstublieft,

   De module Monitoring van kredietlimieten

   Benieuwd naar de mogelijkheden van Monitoring van kredietlimieten? Vraag nu de gratis demo aan

   Demo aanvragen

   Uw persoonlijke adviseur

   Luka Tripic
   Luka Tripic

   Credit management specialist
   Write email

    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op

    Onze creditmanagement specialisten & adviseurs