Home PageOnline incasso

Online incasso indienen

Heeft u diensten of producten geleverd, maar zijn de openstaande facturen niet binnen de betalingstermijn betaald? Dan wordt het tijd een incassoproces te starten om de facturen zo snel mogelijk te incasseren. Dit kunt u nu zeer snel en gemakkelijk doen via een online incasso!

Vóór 16:00 uur incasso ingediend, dezelfde werkdag actie!

Wat is online incasso?

Een online incasso is een incassoproces dat online plaatsvindt. Zo dient u uw facturen online in bij het incassobureau, waarna u zelf niks meer hoeft te doen.

Invorderingsbedrijf onderneemt direct actie en start een incassotraject, bijvoorbeeld door het versturen van een laatste aanmaningsbrief.

Levert deze stap in het traject geen succes op, dan zullen we overgaan tot de volgende stap in het traject. Hiervoor hoeft u verder geen handelingen te verrichten, dit wordt allemaal voor u gedaan door ons bureau.

Zo ziet u dat u door het online indienen van uw openstaande facturen u in een paar minuten het incassotraject kunt starten dat vervolgens automatisch wordt doorlopen.

Voordelen van online incasso

Er zijn een aantal voordelen aan een online incasso. We leven immers in een digitale wereld, dus wat is er handiger dan uw incassotraject online te starten?

Voordelen online incasso

Op de hoogte via het online portaal

Wilt u dat de zaken geregeld worden, maar vindt u het lastig de touwtjes uit handen te geven? Geen zorgen! Invorderingsbedrijf biedt nu een volledig actueel overzicht van uw incassozaak via het online portaal.

Via het online portaal kunt u niet alleen alle belangrijke documenten vinden wat betreft uw klant, ook vindt u er de laatste ontwikkelingen in het incassotraject. Zo kunt u er de actuele status zien, een nieuwe incasso opdracht aanmaken en alle verzonden sommaties zoals aanmaningsbrieven en betalingsherinneringen terugvinden.

Start nu een online incasso, dien uw openstaande factuur in!

Heeft u last van een wanbetaler en wilt u graag dat de betaling eindelijk eens wordt voldaan? Geef de regie uit handen en start dan nu een online incasso-opdracht! Dien direct uw zaak in. dan ondernemen wij direct actie.

Dit zijn de stappen voor een online incasso:

Stap 1. Incasso indienen

Vul het online incasso aanmeldformulier in met de informatie wat betreft uw vordering en uw klant. Voor 16:00 uur ingediend, is dezelfde werkdag actie!

Vóór 16:00 uur incasso ingediend, dezelfde werkdag actie!

Stap 2. In gebreke stellen

Wij vullen uw dossier verder aan en stellen uw debiteur onmiddellijk in gebreke. Blijft betaling uit, dan sommeren wij schriftelijk en nemen we telefonisch contact op om hem/haar tot betaling te bewegen. De status kunt u 24/7 volgen via het online portaal.

Stap 3. Zestien contactmomenten

Wij hebben zestien contactmomenten met uw klant: telefonisch, per mail, via sms en brieven.

Stap 4. Resultaat

Er volgen drie uitkomsten:
1. Uw factuur betaald
2. Er is een betalingsregeling afgesproken
3. Het incassotraject wordt voortgezet in een gerechtelijke procedure

Gratis incasso advies

Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!  Bent u een particulier of een onderneming?  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Amsterdam incassobureau

  Diensten van Invorderingsbedrijf

  Invorderingsbedrijf heeft dus alle benodigde expertise in huis. Zo kunt u direct profiteren van verschillende diensten die naadloos op elkaar aansluiten. Wij kunnen de juiste stappen ondernemen om zo snel mogelijk uw vordering te incasseren.

  Tot onze diensten behoren onder andere:

  No Cure No Pay regeling

  Invorderingsbedrijf heeft een unieke No Cure No Pay regeling. Hierbij geldt géén succes = géén kosten. Betaalt uw debiteur de vordering, dan is het de bedoeling dat hij ook de incassokosten betaalt.

  Nederlands incassobureau inschakelen

  Hoe verloopt een incassoprocedure?

  Een incassoprocedure bij ons incassobureau verloopt als volgt:

  Stap 1. Pre-incasso

  Wij starten met pre-incasso. We bellen uw debiteur op en wijzen hem op een vriendelijke manier nog eens op de openstaande factuur.

  Stap 2. minnelijke incasso

  Betaalt uw debiteur niet, dan zetten we de procedure voort in een minnelijk incassotraject: we benaderen uw klant (zonder tussenkomst van de rechter). We versturen uw debiteur vanuit onze naam een sommatie: een laatste schriftelijke herinnering aan uw debiteur om te betalen. Onze ervaring is dat vreemde ogen dwingen: in 85% van de gevallen gaat uw debiteur na een eerste of tweede sommatie direct over tot betaling.

  Stap 3. Gerechtelijke incasso

  Heeft minnelijke incasso niet het gewenste effect gehad, dan zullen wij in overleg met u de procedure voortzetten in gerechtelijke incasso. Wij kunnen bijvoorbeeld voor u het faillissement aanvragen van uw debiteur of met hulp van de deurwaarder beslag leggen op bankrekeningen, klanten, voertuigen en meer. Is er een spoedeisend belang in uw zaak? Kunt u bijvoorbeeld uw eigen rekeningen niet meer betalen, dan kunnen wij voor u ook een incasso kort geding starten. 

  Voorafgaand aan de gerechtelijke procedure brengen onze juristen de verhaalsmogelijkheden in kaart met een verhaalsonderzoek. Verder doen zij voor u het woord tijdens de zitting in de rechtbank. 

  Gratis incasso advies

  Wilt u even sparren over uw vordering met een incassospecialist? Bel naar 070 – 762 0330 of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Of dien direct online uw incasso in via ons incasso aanmeldformulier

  Sparren met een incassospecialist?

  Incasso indienen of een vrijblijvend adviesgesprek? Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!   Bent u een particulier of een onderneming?   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Amsterdam incassobureau

   40.000 klanten gingen u al voor!

   Bent u benieuwd wat onze klanten vertellen over de diensten van ons incassobureau? Onze reviews bekijkt u hier! Meer reviews lezen? Al onze reviews leest u op Feedback Company.

   J. W. Meijeringh hendriks
   J.W. Meijeringh Hendriks
   Zakelijk
   Zeer goede ervaring! Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor u. Adviezen zijn eerlijk en professioneel. Ik zou deze firma zeker aanbevelen!
   Dirk klerk
   Dirk Klerk
   Designer
   Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.
   ‘t pippi huis
   ‘t Pippi Huis
   Kinderdagverblijf
   Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact...
   Anastasia lavrenteva
   Anastasia Lavrenteva
   Particulier
   The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn't expect anything. And yesterday I received a call with happy news - the seller returned my money through the service. Only a few weeks had...
   Marijn overtoom
   Marijn Overtoom
   Particulier
   Je wordt netjes geholpen. In mijn geval ging het om een laag bedrag (36 euro) maar toch wordt er de tijd voor je genomen en doen ze hun best om je te helpen. Zeker een aanrader!
   Jeppen
   Jeppen
   Groenverzorging Amsterdam
   Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!
   Dave timmermans
   Dave Timmermans
   Particulier
   Fantastische ervaring. Snelle en professionele begeleiding, begrip voor de zaak en de debiteur betaalde vrijwel direct nadat ik het invorderingsbedrijf inschakelde. Volgende keer ga ik niet meer zelf achter de onbetaalde rekeningen aan en schakel ik het invorderingsbedrijf direct in!
   Angela de rot
   Angela De Rot
   Particulier
   Super goed bedrijf! Maar vooral het snelle handelen van Danny de Jong. Ook voelde ik mij heel serieus door hem. Zijn communicatie was goed en duidelijk, maar ook snel en hij ging gelijk aan de slag!! Ook de afwikkeling is heel correct gedaan door hem.
   De jong
   De Jong
   Italiaans Restaurant
   Zeer tevreden! Verstand van zaken als de klant je factuur niet wil betalen. Daardoor snel het gewenste resultaat. Ik vind hun No Cure No Pay formule echt top.
   Control bv
   Control BV
   Zakelijk
   Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!
   King ping bedrijfsimperialen b. V.
   King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
   Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
   Montage team enschede
   Montage Team Enschede
   Bouwbranche
   Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
   Lites film amsterdam
   LITES Film Amsterdam
   Camera & Lighting rental
   Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
   Power plastics b. V.
   Power Plastics B.V.
   Groothandel
   Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
   Bks service bv
   BKS Service BV
   Techniek
   Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.
   Microcare international b. V.
   Microcare International B.V.
   Groothandel
   De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!
   Wester-beton bv
   Wester-Beton BV
   Groothandel
   Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
   B mediate housing
   B Mediate Housing
   Vastgoed
   Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
   Mitterhof
   Mitterhof
   Logistiek
   Schnell, kompetent, entschlossen!
   Kampschreur bv projectstoffering
   Kampschreur BV Projectstoffering
   Groothandel
   Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.
   Willems electrotechniek
   Willems Electrotechniek
   Techniek
   Uitstekend! Helder dashboard en goede terugkoppeling door vaste contactpersoon. Het lukte mij in 3 maanden niet om mijn openstaande facturen te innen. Ik ging daarom opzoek naar een no cure no pay incassobureau, zodat ik niet nog meer geld kwijt ben. Het Invorderingsbedrijf heeft in...

   Waarom 40.000 klanten u voor gingen

   Incassobureau nederland

    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op

    B mediate housing
    B Mediate Housing
    Vastgoed
    Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
    Lees meer
    Control bv
    Control BV
    Zakelijk
    Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!
    Lees meer
    King ping bedrijfsimperialen b. V.
    King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
    Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
    Lees meer

    Onze incassojuristen & adviseurs

    linkedin