Print deze pagina

U zoekt een incassobureau in Den Haag

Zoekt u een professioneel en succesvol incassobureau in Den Haag of omgeving? Dan bent u bij het Invorderingsbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Den Haag en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen. Het eindeloos achterna bellen en mailen van deze klanten is al vervelend genoeg, u wil eigenlijk niet langer uw tijd en moeite steken in het contacteren van deze mensen. Wij doen dat graag voor u, met resultaat.

 

Waarom incassobureau Den Haag inschakelen?

Waarom is het verstandig om te werken met een incassobureau? Waarschijnlijk kent u het gevoel dat u geen poot heeft om op te staan wanneer u voor de zoveelste keer contact opneemt met een niet-betalende klant. Waar moet u nu weer mee dreigen, wat is de volgende stap? Wij kunnen zorgen voor een snel en doeltreffend resultaat. Wij weten precies welke stappen we moeten nemen en werken alleen met de beste professionals die de juridische procedures goed kennen.

Voordelen van het Invorderingsbedrijf

invorderingsbedrijfEr zitten grote voordelen aan het inschakelen van het Invorderingsbedrijf. Wij ondernemen direct actie wanneer u een vordering aan ons overdraagt. Deze gaat dezelfde dag nog in behandeling. Bovendien zijn wij altijd bereikbaar, heeft u altijd de controle vanuit uw eigen unieke ‘online cockpit’ en worden betalingen direct naar u doogestort wanneer wij deze hebben ontvangen. In 92 procent van de gevallen leiden onze werkzaamheden tot een volledige betaling!

Draag vandaag nog uw vordering aan ons over! Wij sturen de debiteur dezelfde dag nog een sommatie. Onze ervaring is dat de debiteur na de eerste of tweede sommatie al betaalt. Twijfelt u over het inschakelen van een incassobureau? Het Invorderingsbedrijf is ook in te schakelen voor gratis advies over uw incasso.

Welke stappen moet u zetten voor u ons inschakelt?

Stap 1 Stuur uw debiteur een ingebrekestelling
Download hier een gratis voorbeeld aanmaning in pdf

Stap 2 Overleg GRATIS met uw incasso adviseur over de beste strategie

Stap 3 Draag uw zaak snel en gemakkelijk aan ons over via het aanmeldformulier

Elk dossier krijgt de aandacht die het nodig heeft. Maak direct uw account aan en geef gemakkelijk uw vorderingen uit handen aan ons incassobureau, lees onze referenties of vraag direct gratis incasso advies aan.

Onze kantoren

Wij zijn gevestigd in Den Haag en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering overdragen? Neem dan contact  op +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920 of via onderstaand contactformulier.