Print deze pagina

Incassobureau Amsterdam

“Wij gaan verder waar anderen stoppen”

Incassobureau Amsterdam het Invorderingsbedrijf kan voor u het geld incasseren van klanten die (nog) niet betaald hebben. Invorderingsbedrijf B.V. is een incassobureau met maar één doel: invorderen! Snelheid en transparantie, daar staan wij voor. In Amsterdam en omgeving kunt u perfect gebruik maken van onze diensten, om op deze manier zo snel mogelijk het geld binnen te halen waar u recht op heeft. Incassobureau Amsterdam het Invorderingsbedrijf hanteert het No Cure No Pay principe. Zo bent u altijd zeker van uw zaak.

Waar het Invorderingsbedrijf verder gaat..

Onze eerste benadering is mild. Daarentegen schromen wij niet voor een betwiste vordering of een juridisch geschil. Het Invorderingsbedrijf is een incassobureau in Amsterdam dat kiest voor een effectieve en professionele aanpak. Wij werken niet alleen met deurwaarders, maar ook met incasso advocaten en gespecialiseerde incassojuristen. Deze manier werkt: we hebben een ongekend hoog slagingspercentage van ruim 92% (2011) en 95% (2012). U bent bij het Invorderingsbedrijf verzekerd van een 100% uitbetaling van de hoofdsom in geval wij in de minnelijke fase alles kunnen incasseren, zonder verlies van klanten.

Ook heeft u bij het Invorderingsbedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per week via uw eigen Online Cockpit inzicht in uw eigen (lopende) zaken, zodat u gemakkelijk de status van uw dossiers kunt volgen en nieuwe dossiers uit handen kunt geven. Wij willen u inzicht geven in onze werkzaamheden, zodat miscommunicatie voorkomen kan worden.

Onderneem direct actie!

U kunt bij het Invorderingsbedrijf actie ondernemen op verschillende manieren. Zo kunt u informatie aanvragen over onze diensten, of direct uw vordering overdragen. Wij hebben het incassotraject zo inzichtelijk en begrijpelijk mogelijk voor u gemaakt. Op deze manier heeft u altijd te controle en volgt u uw zaken op de voet. Ook kunnen wij u persoonlijk adviseren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Daarnaast heeft u bij het Invorderingsbedrijf uw eigen contactpersoon, die alle aandacht richt op uw zaak. Onderneem daarom meteen actie voor een snel resultaat! Meld vandaag nog uw vordering aan en wij gaan direct voor u aan de slag.

Welke stappen moet u zetten voor u ons inschakelt?

Stap 1 Stuur uw debiteur een ingebrekestelling
Download hier een gratis voorbeeld aanmaning in pdf

Stap 2 Overleg GRATIS met uw incasso adviseur over de beste strategie

Stap 3 Draag uw zaak snel en gemakkelijk over via het online aanmeldformulier

Onze locatie in Amsterdam

Herengracht 282 Amsterdam

Invorderingsbedrijf B.V.
Herengracht 282
1016 BX Amsterdam
+31-(0)20 –760 3920

Bekijk ook: Deurwaarder Amsterdam