Home PageIncasso Verenigde Staten

De meest geavanceerde
incasso Verenigde Staten strategie

Zoekt u een incassobureau in de Verenigde Staten?

Wordt u door een partij uit de Verenigde Staten (USA) niet betaald? En u wilt serieus werk maken van uw claim? Samen met lokale incassoprofessionals spannen we ons tot het uiterste in om uw openstaande vordering ter plaatse te incasseren. Met onze inzet komt u goed beslagen ten ijs in het land van de onbegrensde mogelijkheden. Lees hier meer over onze werkwijze bij incasso Verenigde Staten en ontdek hoe wij in no time flat uw vordering binnenhalen.

Voor 16:00 uur uw zaak ingediend, dezelfde werkdag actie!

Jarenlange ervaring met incasso Verenigde Staten

Mondiaal incasseren betekent acteren op hoog niveau. Daarbij hoort een betrouwbaar netwerk aan wereldwijde incassospecialisten. De afgelopen jaren heeft het door ons zorgvuldig geselecteerde dedicated team zich keer op keer bewezen. Dit heeft vanuit Nederland de weg naar incasso Verenigde Staten geopend. Jaarlijks behandelen wij duizenden dossiers waarbij uw afnemer in Amerika gevestigd is of Amerikaans recht van toepassing is.

Vrijblijvend advies over incasseren in Verenigde Staten

Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassobureau inschakelen

  Buitengerechtelijke incasso Verenigde Staten

  Het meest effectieve incassotraject begint met een zogenaamde minnelijke fase. Tijdens dit traject leggen we zowel schriftelijk als telefonisch contact met uw debiteur en dringen we aan op betaling. In de meeste gevallen wordt er ook volledig betaald in deze fase, inclusief rente en kosten. Soms is dat na een enkele sommatie, soms na vier. Betaalt uw debiteur ondanks onze inzet in de buitengerechtelijke fase nog niets, dan biedt gerechtelijke incasso Verenigde Staten uitkomst. Het traject is intensief en in het Engels.

  Gerechtelijke incasso Verenigde Staten

  Amerika is opgedeeld in Staten (States). Per State verschillen de regels. Ook de regels wanneer en of u een gerechtelijke incassoprocedure in uw dossier mag starten. Blijkt dit mogelijk – wij informeren u daarover – dan vangt de procedure aan met het uitbrengen van een dagvaarding in de State waar uw debiteur gevestigd is. Uw debiteur kan op uw vordering reageren en de rechter zal hoor en wederhoor toepassen. In de meeste gevallen reageert uw debiteur niet – zo leert de ervaring – en volgt er een veroordeling bij verstek (een default judgement).

  Beslaglegging bij incasso Verenigde Staten

  Een veroordeling (vonnis) is uit te voeren in Amerika. Ofwel, er kan beslag mee gelegd worden bij uw debiteur. Doorgaans worden vermogensbestanddelen beslagen in de State welke ook het vonnis heeft uitgegeven. Denk daarbij aan beslagen onder banken, uitkeringsinstanties, de fiscus en beslagen op roerende zaken – zoals auto’s – en onroerende zaken – zoals huizen. Het kan natuurlijk ook zijn dat uw debiteur bezittingen heeft in een andere State. Het originele vonnis moet dan gereedgemaakt worden om ten uitvoer gelegd te kunnen worden in ook deze andere State. Een van onze internationale advocaten incasso Verenigde Staten ter plaatse verzorgt dit en neemt samen met de lokaalbevoegde deurwaarder de executie (beslaglegging) ter hand. Wij regisseren het geheel voor u.

  Incasseren in de Verenigde Staten?

  Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!

   Bent u een particulier of een onderneming?

   Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Incassobureau inschakelen

   Uitdagingen bij incasso Verenigde Staten

   Elke internationale incassozaak is een uitdaging. Dat maakt onze dienstverlening voor onszelf ook zo uitdagend. We leggen de lat graag hoog. Omdat u te maken heeft met een vordering met een internationaal karakter, bijvoorbeeld omdat uw debiteur gevestigd is in de Verenigde Staten of omdat er vastgoed gelegen is in de Verenigde Staten of bijvoorbeeld omdat u in een overeenkomst of algemene voorwaarden Amerikaans recht bent overeengekomen, doet u maar beter zaken met een specialist incasso Verenigde Staten.

   Wist u dit over incasso Verenigde Staten?

   Wist u dat…

   1. De meest gebruikte rechtsvormen de corporation (doorgaans aangeduid met Corp. of Inc.) en de limited liability company (LLC) zijn?
   2. Dat beide rechtsvormen net als de Nederlandse besloten vennootschap (BV) juridisch zelfstandige entiteiten zijn (en dus rechtspersoonlijkheid bevatten)?
   3. De meeste wetgeving per Staat (State) geregeld is en dus van elkaar verschilt?
   4. De gemiddelde betaaltermijn in de Verenigde Staten 27 dagen is?
   5. Het vlak na het starten van een gerechtelijke incassoprocedure het veelal mogelijk is om alvast een voorlopige voorziening te krijgen tegen uw debiteur (een zogenaamde preliminary injunction), bijvoorbeeld met een verbod om iets te doen of de afgifte van stukken?
   6. Het gebruikelijk is dat advocaten al vrij snel in een proces de rechter verzoeken een eindbeslissing te maken (een zogenaamde motion to dismiss )? Dit verkort een gerechtelijke incassoprocedure voor beide partijen?
   7. Het per State verschilt tot wanneer u een claim kunt incasseren bij de lokale rechter (bijv. binnen 3 of 6 jaar)?
   8. Het in Amerika gebruikelijk is dat betaaltermijnen worden afgesproken in een contract (en niet zoals in Europa, gebaseerd kunnen zijn op de wet)?
   9. Het per State ook verschilt hoeveel rente en kosten u kunt verhalen op uw debiteur?
   10. Een buitenlands vonnis niet als zodanig meteen wordt erkend?

   Vrijblijvend advies over uw zaak in de Verenigde Staten?

   Vul uw gegevens in wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Bent u een particulier of een onderneming?

    Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Incassobureau inschakelen

    Incasso V.S.: second opinion

    Een incasso Verenigde Staten brengt lastige materie met zich mee. Slechts weinig partijen in de markt hebben echt verstand van zaken. Niet zelden krijgen we daarom incasso Verenigde Staten vorderingen aangeboden voor een beoordeling van de haalbaarheid. Wilt u ook graag een second opinion? Schroom dan niet contact op te nemen. Onderaan de pagina leest u hoe.

    De voordelen incasso Verenigde Staten bij Invorderingsbedrijf

    Incasseren in de V.S.? Plan uw gratis adviesgesprek in!

    Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vraag dan om een gratis eerste gesprek met een specialist op het gebied van Amerikaans recht. Met ons lokale incasso Amerika netwerk hoeft er geen vraag onbeantwoord te blijven.

    Vrijblijvend advies over uw zaak in de Verenigde Staten?

    Vul uw gegevens in wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

     Bent u een particulier of een onderneming?

     Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

     Incassobureau inschakelen

     Wat heeft u nodig voor uw incasso Verenigde Staten dossier?

     Geen dossier is perfect. Samen met u bekijken we welke documenten en/of bewijzen voorhanden zijn. Graag ontvangen wij onderstaande documenten van u. Het is geen probleem als u niet alle stukken heeft. Zend ons wat u wel heeft. Onze incassospecialisten incasso Verenigde Staten helpen u hier graag mee.

      • Een kopie van de afspraken, bijvoorbeeld een overeenkomst, een e-mailbericht, faxbericht of simpelweg een WhatsApp bericht of een sms
      • Kopie van uw facturen
      • Kopie van uw aanmaningen
      • Een afschrift van uw algemene voorwaarden
      • Een eventueel bewijs van levering

     Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

     • Ten uitvoer laten leggen van vonnissen uitgegeven buiten de USA (beslaglegging in de Verenigde Staten)
     • Het laten voeren van diverse procedures naar Amerikaans recht
     • Advisering over contracten en voorwaarden
     • Het verzorgen van de opdracht tot het leggen van beslag op onroerend goed
     • Kredietinformatie over in de Verenigde Staten gevestigde debiteuren
     • Overige juridische procedures

     Rechtsgebieden incasso Verenigde Staten

     We kunnen u helpen bij alle civielrechtelijke vorderingen op debiteuren in de Verenigde Staten. Denk bijvoorbeeld aan:
     1. Bouwrecht
     2. Huur en verhuur
     3. Koop en verkoop
     4. Arbeidsrecht
     5. Agentuurovereenkomst
     6. Transport
     7. Schade en onrechtmatig handelen

     Als u twijfelt, neem dan gerust contact met ons op. Samen met onze incassospecialisten kunnen wij naar uw vordering kijken.

     Vrijblijvend advies over uw zaak in de Verenigde Staten?

     Vul uw gegevens in wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

      Bent u een particulier of een onderneming?

      Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

      Incassobureau inschakelen

      Voor wie werken we bij incasso Verenigde Staten?

      Internationale invorderingszaken verzorgen we voor zowel kleine als grote ondernemingen, voor overheden en soms ook voor particuliere opdrachtgevers. Ook advocatenkantoren in binnen- en buitenland schakelen ons regelmatig in om op te treden als incassoregisseur als het gaat om incasseren in Amerika.

      Invorderingsbedrijf: in heel de Verenigde Staten actief

      Invorderingsbedrijf heeft een landelijke dekking in de Verenigde Staten. Het maakt derhalve niet uit waar uw wederpartij gevestigd is. We hebben een breed en bewezen netwerk en in house know how.

      Incassozaken worden door ons behandeld in Staten (States) van Amerika:
      Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, Delaware, Florida, Georgia, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, New York, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Texas, Utah, Vermont, Virginia, Washington, West Virginia, Wisconsin, Wyoming.

      Direct starten met incasso Verenigde Staten

      Heeft u wat te vorderen in Verenigde Staten? Of een geschil met een Amerikaanse klant? Dan biedt incasso Verenigde Staten ook voor u uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 070 – 762 0330 of stuur ons een e-mail. Onze incasso Verenigde Staten specialisten kunnen u in het bijzonder meer vertellen over de mogelijkheden van incasso Verenigde Staten en (moeilijk) inbare vorderingen op in Verenigde Staten gevestigde debiteuren

      Incasso Verenigde Staten starten?

      Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!

       Bent u een particulier of een onderneming?

       Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.