Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Print deze pagina

Incasso Internationaal

Het Invorderingsbedrijf kent geen grenzen!

Een Spaanse telefoniste die geen Engels spreekt en wil deze maar niet begrijpen dat u dringend met haar baas moet spreken? Facturen die soms maanden te laat worden uitbetaald? Correspondentie in een taal die u onvoldoende machtig bent? Als u zaken doet met het buitenland, krijgt u er vroeger of later mee te maken. Met onze Internationaal Incasso service zijn al die frustraties voorgoed verleden tijd.

Succesvol internationaal zakendoen

Zakendoen met het buitenland is een complexe aangelegenheid. De bedrijfscultuur, wetgeving, omgangsvormen, geldende richtlijnen en gebruiken: ze verschillen allemaal van de onze. Zo staan veel buitenlandse debiteuren bekend om hun trage betaalgedrag. Niet zelden worden facturen maanden te laat uitbetaald, óók na het herhaaldelijk versturen van betalingsherinneringen. Veel bedrijven komen erdoor in de problemen. Ze kunnen hun eigen betalingsverplichtingen niet langer nakomen, krijgen te maken met betalingsachterstanden en zien hun winst kelderen. Maar waarom doen die bedrijven er niks aan? Waarom pakken ze hun buitenlandse wanbetalers niet stevig aan? vraagt u zich waarschijnlijk af. Het antwoord is even eenvoudig als frustrerend: ze weten niet waar te beginnen. De incasso wetgeving verschilt per land, internationale incassokosten zijn lang niet altijd verhaalbaar, en gerechtelijke procedures zijn tijdrovend en kostbaar. Het gevolg? De meeste bedrijven gaan internationaal incasso uit de weg en lijden grote verliezen.

Internationaal incasso

Het Invorderingsbedrijf heeft een ijzersterke staat van dienst op het gebied van internationaal incasso opgebouwd. Waar andere incassobureaus stoppen bij de grens, beschikken wij over een wereldwijd incasso netwerk. Heeft u te maken met een internationale wanbetaler? Dan neemt Het Invorderingsbedrijf het gehele internationaal incasso traject voor u uit handen. Uw vordering overdragen Onze internationaal incasso specialisten treden namens u in contact met de door ons zorgvuldig geselecteerde lokaal opererende agenten: lokale incassomedewerkers die uitstekend op de hoogte zijn van de geldende richtlijnen en gebruiken in het land van uw debiteur. Deze lokale incasso specialisten maken het mogelijk uw debiteur op zijn eigen terrein én in zijn eigen landstaal, te benaderen. Adequaat en effectief, maar altijd met respect voor de lokale gebruiken. Het resultaat? Uw facturen worden alsnog uitbetaald.

De voordelen op een rij

  • Optimaal gebruik van lokale expertise
  • Snelle en korte communicatielijnen en 24/7 inzage via de Online Tool
  • Een vast contactpersoon in Nederland
  • Lage provisietarieven

Meer informatie

Kunnen wij u helpen met het innen van een buitenlandse vordering? Dan kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling – telefoon 070 – 7620330 of email info@invorderingsbedrijf.nl

Samen gaan we door waar de rest stopt!