Print deze pagina

Deurwaardersdiensten nodig? Wij helpen!

Iedere succesvolle ondernemer krijgt ermee te maken: debiteuren die weigeren te betalen. Meestal omdat ze het geld niet hebben, meer tijd nodig hebben, of simpelweg omdat ze onbetrouwbare zakenpartners blijken. Geduld is een schone zaak, maar in het geval van wanbetalers geldt: geduld is een slechte zaak! Heeft u te maken met een wanbetaler? Dan doet u er goed aan zo snel mogelijk gebruik te maken van deurwaardersdiensten.

Deurwaardersdiensten: voorkom een hoop ellende

invorderingsbedrijfVerstrijkt de betalingstermijn van uw factuur, dan is uw debiteur officieel in gebreke. Hij heeft zich immers niet gehouden aan de tussen jullie gemaakte betaalafspraken. Is hij het misschien ‘gewoon’ vergeten? Misschien. In dat geval zal hij na het versturen van één vriendelijke herinnering (de zogenaamde ‘aanmaning’) alsnog netjes betalen. Maar wat als hij ook dan niet betaalt? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een wanbetaler. Het beginnen met deurwaardersdiensten is dan vaak de beste optie. Een deurwaarder geeft het startsein voor het gerechtelijk incassotraject. Hij overhandigt uw debiteur een brief, de zogenaamde ‘dagvaarding’, waarin staat wat uw vordering is en wanneer uw debiteur voor de rechter wordt verwacht. De kans dat uw debiteur daarvan schrikt, is groot. Hij is immers degene die in gebreke is, niet u!. Hij weet: de kans dat hij in de rechtbank aan het kortste eind trekt, is zeer groot. Zeer waarschijnlijk zal hij zo snel mogelijk overgaan tot betaling. Deurwaardersdiensten zijn daarmee een uiterst snelle en effectieve manier om uw debiteur aan te zetten tot betalen.

Een effectief drukmiddel

Maar wat nu als u te maken heeft met een bijzonder hardnekkige wanbetaler? Uw debiteur beweert dan bijvoorbeeld dat uw vordering onterecht is en dat hij niet voor de rechter zal verschijnen. Kunt u nu voorgoed fluiten naar uw geld? Gelukkig niet. In dat geval zal er namelijk door de rechter een verstekvonnis worden gewezen. Met dat vonnis kan, bij winst, beslag worden gelegd op vermogensbestanddelen van uw debiteur. Wij werken daarvoor samen met landelijk opererende gerechtsdeurwaarders. De kans dat uw debiteur uw facturen alsnog betaalt, wordt daarmee vergroot.

Het Invorderingsbedrijf: betrouwbaar en snel!

Met de deurwaardersdiensten van de deurwaarders waarmee het Invorderingsbedrijf samenwerkt, behoren wanbetalers voor u tot het verleden. Onze juristen, incassospecialisten en deurwaarders waarmee we samenwerken weten precies hoe ze uw debiteuren aan moeten zetten tot betalen. Let op! Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk kosten op uw wederpartij te verhalen, maar dat is geen garantie.

Voor meer informatie over de deurwaardersdiensten van deurwaarders die samenwerken met het Invorderingsbedrijf neemt u contact op met 070 – 762 0330 of [email protected]

Maak bijvoorbeeld gebruik van deurwaarder Rotterdam , deurwaarder Amsterdam of deurwaarder Den Haag.