Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Print deze pagina

Deurwaarder inschakelen: een effectief drukmiddel

In tijden van economische crisis zijn openstaande facturen helaas aan de orde van de dag. Heeft u te maken met een debiteur die verzuimt te betalen? Die na herhaaldelijk aanmanen nog steeds niet heeft betaald? Dan is een deurwaarder inschakelen een verstandige zet.

Deurwaarder inschakelen: bespaar tijd én geld

Zodra de betalingstermijn van uw factuur verstrijkt, is uw debiteur in gebreke. Hij heeft zich immers niet gehouden aan de tussen jullie gemaakte betalingsafspraak. Weigert hij na één of twee betalingsherinneringen, de zogenaamde ‘aanmaningen’, nog steeds te betalen, dan is een deurwaarder inschakelen een zeer verstandig idee. Een deurwaarder geeft het startsein voor het gerechtelijk incassotraject. Hij overhandigt uw debiteur een brief, de zogenaamde ‘dagvaarding’, waarin staat wat uw vordering is en wanneer uw debiteur voor de rechter wordt verwacht. Zoals de naam doet vermoeden, doet de deurwaarder dat ‘voor de deur’ bij uw debiteur. Door een deurwaarder inschakelen maakt u duidelijk dat u het er niet bij laat zitten.

Een uiterst effectief drukmiddel

Een deurwaarder inschakelen vergroot de kans dat u uw geld alsnog ontvangt. Door het bezoek van de deurwaarder, weet uw debiteur dat uw geduld op is. In veel gevallen zal hij vóór de bepaalde datum bij de rechtbank alsnog tot betaling overgaan. Maar wat nu als uw debiteur weigert mee te werken? Wat als hij besluit niet op uw vordering in te gaan? Wij adviseren u over de mogelijkheden voor buitengerechtelijke incasso maar ook gerechtelijke incasso en eventuele beslaglegging door een van de deurwaarders waarmee wij samenwerken.

Een vak apart

Ondernemen in tijden van crisis is een vak apart. Een vak dat wij bij het Invorderingsbedrijf als geen ander verstaan! Onze juristen, de incasso advocaten en deurwaarders waarmee we samenwerken hebben een uitstekende, jarenlange staat van dienst. Alle deurwaarders waarmee we samenwerken zijn aangesloten bij de Koninklijke Beroepsorganisatie voor Gerechtsdeurwaarders .

Voor meer informatie of vrijblijvend advies neemt u contact op met: +31-(0)70-762 0330 of e-mail info@invorderingsbedrijf.nl.