Home PageIncassobureau Utrecht

De meest geavanceerde
incasso strategie in Utrecht

Zoekt u een incassobureau in Utrecht?

Zoekt u een professioneel en succesvol incassobureau in Utrecht of omgeving? Dan bent u bij het Invorderingsbedrijf aan het juiste adres. Wij bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen. Het eindeloos achterna bellen en mailen van deze klanten is al vervelend genoeg, u wil eigenlijk niet langer uw tijd en moeite steken in het contacteren van deze mensen. Wij doen dat graag voor u, met resultaat.

Vóór 16:00 uur zaak ingediend, dezelfde werkdag actie!

Waarom incassobureau Utrecht inschakelen?

Waarom is het verstandig om te werken met een incassobureau? Waarschijnlijk kent u het gevoel dat u geen poot heeft om op te staan wanneer u voor de zoveelste keer contact opneemt met een niet-betalende klant. Waar moet u nu weer mee dreigen, wat is de volgende stap? Wij kunnen zorgen voor een snel en doeltreffend resultaat. Wij weten precies welke stappen we moeten nemen en werken alleen met de beste professionals die de juridische procedures goed kennen.

Incasseren in Utrecht?

Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!  Bent u een particulier of een onderneming?  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Download

  De voordelen van het Invorderingsbedrijf als incassopartner

  Er zitten grote voordelen aan het inschakelen van het Invorderingsbedrijf. Wij ondernemen direct actie wanneer u een vordering aan ons overdraagt. Deze gaat dezelfde dag nog in behandeling. Bovendien zijn wij altijd bereikbaar, heeft u altijd de controle vanuit uw eigen unieke ‘online cockpit’ en worden betalingen direct naar u gestort wanneer wij deze hebben ontvangen. In 95 procent van de gevallen leiden onze werkzaamheden tot een volledige betaling!

  Draag vandaag nog uw vordering aan ons over! Wij sturen de debiteur dezelfde dag nog een sommatie. Onze ervaring is dat de debiteur na de eerste of tweede sommatie al betaalt. Twijfelt u over het inschakelen van een incassobureau? Het Invorderingsbedrijf is ook in te schakelen voor gratis advies over uw incasso.

  Stap 1

  Stuur uw debiteur een ingebrekestelling en download uw gratis voorbeeld

   Bent u een particulier of een onderneming?

   Stap 2

   Draag uw zaak snel en gemakkelijk over via het online aanmeldformulier

   Elk dossier krijgt de aandacht die het nodig heeft. Geef gemakkelijk uw vordering uit handen aan ons incassobureau. Lees wat klanten vertellen over onze service. Vul het contactformulier in en wij nemen direct contact met u op! 

   Onze kantoren

   Wij zijn gevestigd in Den Haag, Rotterdam, Groningen en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

   Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering overdragen? Neem dan contact  op +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920 of via bovenstaand contactformulier.

   Waarom 40.000 klanten u voor gingen

   Gratis advies van uw persoonlijke adviseur

   Bas Toet
   Bas Toet

   Incassospecialist
   Stuur een e-mail

    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op

    B Mediate Housing
    B Mediate Housing
    Vastgoed

    Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.

    Lees meer
    Control BV
    Control BV
    Zakelijk

    Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!

    Lees meer
    King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
    King Ping Bedrijfsimperialen b.v.

    Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!

    Lees meer

    Onze incassojuristen & adviseurs