Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Print deze pagina

Incassobureau Inschakelen?

Incassobureau het Invorderingsbedrijf zorgt ervoor dat openstaande facturen van uw klanten worden geïncasseerd. Wij hebben 1 doel: invorderen! Onze ijzersterke reputatie en no-nonsense aanpak werkt!

Het inschakelen van ons incassobureau zorgt er dan ook voor dat u snel het geld ontvangt van uw debiteur waar u recht op heeft. Wij staan voor snelheid en transparantie. Daarnaast hanteren wij het No Cure No Pay principe, zo bent u altijd zeker van uw zaak.

Hoe wij verder gaan waar anderen stoppen..

Wij snappen heel goed dat u de relatie met uw klant niet wilt verstoren. Wij doen er alles aan om deze in tact te houden. Onze eerste benadering is dan ook mild. De kans is natuurlijk aanwezig dat uw debiteur de facturen of herinneringen over het hoofd gezien heeft.

Mocht de debiteur na diverse sommaties nog steeds niet antwoorden of de facturen voldaan hebben, dan voeren wij geleidelijk de druk op. Wij schromen niet voor een betwiste vordering of een juridisch geschil. Ons doel: ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk het geld ontvangt waar u recht op heeft! Wij werken niet alleen met deurwaarders maar ook met incasso advocaten en juristen die zich specialiseren in het incassorecht.

Onze manier werkt: we hebben een buitengewoon hoog slagingspercentage van ruim 92% (2011) en 95% (2012). Ons incassobureau inschakelen is dus een goede zet als u nog geld tegoed heeft van uw debiteuren.

incassobureau het invorderingsbedrijfNa het indienen van uw eerste vordering bij ons incassobureau, krijgt u toegang tot uw eigen online cockpit. Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week de status van uw lopende dossiers (vorderingen) inzien en op de voet volgen. Ook staan wij u graag telefonisch te woord in 1 van onze kantoren in Den Haag of Amsterdam. Daarnaast kunt u in uw eigen online omgeving ook nieuwe vorderingen aan ons overdragen zodat we uw debiteur direct kunnen benaderen over de openstaande facturen. Zo krijgt u sneller uw geld!

Schakel vandaag nog ons incassobureau in en profiteer van:

  • Scherpe tarieven – 100% uitkering van de hoofdsom
  • 24/7 online toegang – Volg uw dossiers en dien gemakkelijk nieuwe vorderingen in
  • Incassobureau met het hoogste rendement
  • Advies en begeleiding op maat van uw eigen contactpersoon bij het Invorderingsbedrijf over uw openstaande facturen

Ons incassobureau inschakelen!

U kunt bij het Invorderingsbedrijf actie ondernemen op diverse manieren. Zo kunt u informatie aanvragen over onze incasso diensten, of direct uw vordering aan ons overdragen. We gaan dezelfde dag nog voor u aan de slag en uw debiteur zal dus spoedig van ons horen! Uiteraard kunt u alles volgen via uw online cockpit.

Wij hebben het incassotraject zo inzichtelijk en begrijpelijk mogelijk voor u gemaakt. Op deze manier heeft u altijd controle en volgt u uw lopende dossiers nauwlettend. Ook kunnen wij u een persoonlijk advies geven over de verschillende mogelijkheden en diensten van ons incassobureau. Daarnaast heeft u bij het Invorderingsbedrijf uw eigen aanspreekpunt, die alle aandacht heeft voor uw zaak.

Onderneem daarom vandaag nog actie voor een snel resultaat en het geld waar u recht op heeft! Meld vandaag nog uw vordering aan of vraag meer informatie aan.