Home PageRiskmanagement

Riskmanagement
Op elk moment weten waar uw risico's zitten

Door slimgebruik van BIG DATA maakt de Invorderingsbedrijf RISK PROTECTOR het onmogelijke mogelijk. Volledige controle over uw financieel risico en een enorme kostenbesparing. Met de RISKPROTECTOR worden uw facturen automatisch geïnd.  De RISK PROTECTOR is binnen 24 uur te koppelen aan elk boekhoudpakket en beschikbaar ongeacht de grootte van uw bedrijf.

Voordelen Debtorcare

Wat Klanten Zeggen

J.W. Meijeringh Hendriks
J.W. Meijeringh Hendriks
Zakelijk

Zeer goede ervaring! Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor u. Adviezen zijn eerlijk en professioneel. Ik zou deze firma zeker aanbevelen!

Tamara Van As
Tamara Van As
Zakelijk

Super personeel, fijne communicatie. Wij komen zeker terug mocht het nodig zijn.

Peter van der Bilt
Peter van der Bilt
Particulier

Toppers! En zo goed in het uitleggen van de procedures. Ik snapte het volledig.

‘t Pippi Huis
‘t Pippi Huis
Kinderdagverblijf

Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact met de klant.

Dirk Klerk
Dirk Klerk
Designer

Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.

Anastasia Lavrenteva
Anastasia Lavrenteva
Particulier

The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn’t expect anything. And yesterday I received a call with happy news – the seller returned my money through the service. Only a few weeks had passed since the application, and the application itself was extremely simple. I love it! I have not seen such a service in France or in Germany, where I lived. Five stars out of five:)

Marijn Overtoom
Marijn Overtoom
Particulier

Je wordt netjes geholpen. In mijn geval ging het om een laag bedrag (36 euro) maar toch wordt er de tijd voor je genomen en doen ze hun best om je te helpen. Zeker een aanrader!

Jeppen
Jeppen
Groenverzorging Amsterdam

Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!

Dave Timmermans
Dave Timmermans
Particulier

Fantastische ervaring. Snelle en professionele begeleiding, begrip voor de zaak en de debiteur betaalde vrijwel direct nadat ik het invorderingsbedrijf inschakelde. Volgende keer ga ik niet meer zelf achter de onbetaalde rekeningen aan en schakel ik het invorderingsbedrijf direct in!

Angela De Rot
Angela De Rot
Particulier

Super goed bedrijf! Maar vooral het snelle handelen van Danny de Jong. Ook voelde ik mij heel serieus door hem. Zijn communicatie was goed en duidelijk, maar ook snel en hij ging gelijk aan de slag!! Ook de afwikkeling is heel correct gedaan door hem.

De Jong
De Jong
Italiaans Restaurant

Zeer tevreden! Verstand van zaken als de klant je factuur niet wil betalen. Daardoor snel het gewenste resultaat. Ik vind hun No Cure No Pay formule echt top.

Control BV
Control BV
Zakelijk

Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!

King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
King Ping Bedrijfsimperialen b.v.

Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!

Montage Team Enschede
Montage Team Enschede
Bouwbranche

Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!

LITES Film Amsterdam
LITES Film Amsterdam
Camera & Lighting rental

Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!

Power Plastics B.V.
Power Plastics B.V.
Groothandel

Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!

BKS Service BV
BKS Service BV
Techniek

Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.

Microcare International B.V.
Microcare International B.V.
Groothandel

De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!

Control BV
Control BV
Groothandel

Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!

Wester-Beton BV
Wester-Beton BV
Groothandel

Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mijn gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!

Mitterhof
Mitterhof
Logistiek

Schnell, kompetent, entschlossen!

Kampschreur BV Projectstoffering
Kampschreur BV Projectstoffering
Groothandel

Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.

Broeders Transport B.V
Transport

Wij zijn zeer te spreken, dat we tot nu toe onze vorderingen hebben kunnen ontvangen. En dat ons op deze manier veel werk uit handen wordt genomen. Ook nog eens zonder risico voor ons. De debiteur betaalt de incasso kosten en wij ontvangen ons geld. Ik kan iedereen met een incasso opdracht Invorderingsbedrijf aanraden!

Willems Electrotechniek
Willems Electrotechniek
Techniek

Uitstekend! Helder dashboard en goede terugkoppeling door vaste contactpersoon. Het lukte mij in 3 maanden niet om mijn openstaande facturen te innen. Ik ging daarom opzoek naar een no cure no pay incassobureau, zodat ik niet nog meer geld kwijt ben. Het Invorderingsbedrijf heeft in nog geen 1 maand tijd het gehele bedrag weten te incasseren. Wij geven 5 sterren!

Poels-Janssen Logistics B.V.
Poels-Janssen Logistics B.V.

Niet verwacht dat het snel zou gaan. Ik had eigenlijk geen hoop meer dat mijn klanten zouden betalen. Ik wilde dan ook geen risico lopen om geld uit te geven, zonder zeker te weten dat ik mijn geld terug zie. Ongelofelijk dat je zelf tijden bezig bent en dan schakel je eindelijk iemand anders in en dan kunnen ze opeens wel betalen. Goed dat dit soort incassobedrijven bestaan. Mijn debiteur betaalt de incassokosten en ik heb mijn volledig openstaand bedrag ontvangen.

FAQ: Veel gestelde vragen

Dat is het zeer zeker niet! Uw organisatie, klein of groot, krijgt ongekende controle over betalingsgedrag en risico’s in uw debiteurenbeheer.

Uw gegevens worden geïmporteerd vanuit het boekhoudpakket naar het cloud systeem van Debtorcare . Debtorcare maakt profielen aan en voegt deze aan verschillende groepen toe. De groepen worden door u gemaakt.

Het debiteurenbeheer wordt in hoeverre u wilt uit handen genomen. U heeft nog steeds alles onder controle. Onze missie is de kosten van het debiteurenbeheer te verlagen, risico’s te beperken en de klanttevredenheid te verhogen!

Meer facturen betekent ook meer administratie. Dit is nu net iets waar u als ondernemer zo min mogelijk tijd aan wilt besteden. Slimme automatisering is de oplossing. Desalniettemin, u behoud de mogelijkheid om uw dossiers persoonlijk te behandelen.

Heeft u vragen? Dan kunt u altijd bellen met onze klantenservice op nummer  +31(0)70-762 0330. We helpen u direct verder.

Jim Molenkamp
Jim Molenkamp