Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Print deze pagina

Deurwaarder in Amsterdam

Heeft u te maken met een debiteur die zijn afspraken steeds niet nakomt? Die ondanks mails en brieven niet betaalt? Die uw telefoontjes steevast negeert of steeds uitvluchten verzint?Wist u trouwens dat een deurwaarder pas nodig is als een incassoprocedure geen resultaat biedt? Daarom starten wij vaak eerst met een incassoprocedure.

Één brief van de gerechtsdeurwaarder is vaak voldoende

Amsterdam deurwaarderOpdrachtgevers die een deurwaarder Amsterdam zoeken zijn bij ons aan het juiste adres. Wij bieden uitgekiende incasso-oplossingen om uw geld alsnog binnen te krijgen. We starten in een buitengerechtelijke incassofase, waarin wij contact leggen met uw debiteur. Geen betaling? Dan kunnen we gaan dagvaarden. Wij stellen de dagvaarding voor u op en een deurwaarder Amsterdam brengt deze dan vervolgens voor ons uit. Vaak is een brief – de dagvaarding – van de gerechtsdeurwaarder al voldoende. Debiteuren die uw aanmaningen steeds naast zich neerleggen reageren vaak wel op een brief van de deurwaarder Amsterdam. In de meeste gevallen staat het geld dan ook na enkele dagen op uw rekening.

Soms is het echter zo dat ook de dagvaarding van de deurwaarder Amsterdam waarmee we samenwerken niet direct voor een betaling zorgt. Ons doel is daarom een eindvonnis te behalen, waarmee beslag gelegd kan worden bij uw debiteur. Bijvoorbeeld op een bankrekening, op uitkering of salaris of zelfs op de inboedel. De debiteur zal dit tegen elke prijs willen voorkomen. Dit heeft namelijk vervelende gevolgen.

Geen resultaat, beslag leggen

Voordat er beslag gelegd kan worden moet door de rechtbank wel een zogenaamde titel afgegeven worden. Zonder deze titel kan een deurwaarder Amsterdam geen beslag leggen. Het behalen van een gerechtelijk vonnis kan via een gerechtelijke procedure bij de rechtbank. Het Invorderingsbedrijf regelt dit voor u.

Doordat invorderingsbedrijf samenwerkt met deurwaarders die ook actief zijn in Amsterdam, bieden zowel de incasso, als de gerechtelijke incassoprocedure als de beslagleggingsprocedure onder een dak. Dit heeft als grote voordeel dat u slechts één aanspreekpunt heeft. Ook wanneer er ingrijpendere maatregelen benodigd zijn om uw vordering te incasseren.

Invorderingsbedrijf een begrip in Amsterdam

Het Invorderingsbedrijf is een begrip in Amsterdam en omstreken. Vele bedrijven, instellingen en particulieren maken gebruik van de diensten van deurwaarders waarmee we samenwerken.

Heeft u te maken met een hardnekkige wanbetaler? Neem dan contact op met ons. Een van onze invorderingsspecialisten staat u uitgebreid te woord. Wij adviseren u kosteloos over de beste strategie om uw doel te bereiken.

Invorderingsbedrijf B.V.
Herengracht 282
1016 BX Amsterdam
+31-(0)20 –760 3920