Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Ontvang de top 5 tricks

Ontvang de top 5 tricks die ervoor zorgen dat u debiteuren betalen in uw mailbox!
Print deze pagina

Deurwaarder in Amsterdam

Heeft u te maken met een debiteur die zijn afspraken steeds niet nakomt? Die ondanks mails en brieven niet betaalt? Die uw telefoontjes steevast negeert of steeds uitvluchten verzint?

Één brief van de gerechtsdeurwaarder is vaak voldoende

Amsterdam deurwaarderDan is het verstandig om een deurwaarder in te schakelen. Een deurwaarder zal voor u een incassotraject starten. Vaak is een brief van de gerechtsdeurwaarder voldoende. Debiteuren die uw aanmaningen steeds naast zich neerleggen reageren vaak wel op een brief van de deurwaarder Amsterdam. In de meeste gevallen staat het geld dan ook na enkele dagen op uw rekening.

Soms is het echter zo dat ook de sommaties van onze gerechtsdeurwaarder geen effect blijken te hebben. In dit geval kan er ook beslag worden gelegd bij de debiteur. Bijvoorbeeld op een bankrekening, op uitkering of salaris of zelfs op de inboedel. De debiteur zal dit tegen elke prijs willen voorkomen. Dit heeft namelijk vervelende gevolgen.

Geen resultaat, beslag leggen

Voordat er beslag gelegd kan worden moet door de rechtbank wel een zogenaamde titel afgegeven worden. Zonder deze titel kan een gerechtsdeurwaarder geen beslag leggen. Het behalen van een gerechtelijk kan via een incasso procedure bij de rechtbank. Het Invorderingsbedrijf kan dit voor u regelen.

Doordat invorderingsbedrijf werkt met eigen deurwaarders in Amsterdam, bieden zowel de incasso, als de gerechtelijke incassoprocedure als de beslagleggingsprocedure onder een dak. Dit heeft als grote voordeel dat u een aanspreek punt heeft. Ook wanneer er ingrijpendere maatregelen benodigd zijn om uw vordering te incasseren.

Invorderingsbedrijf een begrip in Amsterdam

Het Invorderingsbedrijf is een begrip in Amsterdam en omstreken. Vele bedrijven, instellingen en particulieren maken gebruik van de diensten van onze deurwaarders.

Heeft u te maken met een hardnekkige wanbetaler? Neem dan contact op met ons. Een van onze invorderingsspecialisten staat u uitgebreid te woord. Wij adviseren u kosteloos over de beste strategie om uw doel te bereiken.

Invorderingsbedrijf B.V.
Herengracht 282
1016 BX Amsterdam
+31-(0)20 –760 3920