Schades verhaald en lease overeenkomst ontbonden dankzij gerechtelijke procedure!

Het verhaal van Pim Rosielle | Maas Leasing

“Jullie voorbeeldbrieven bij ontbinding hebben goed gewerkt en ook het verhalen van schades bleek een fluitje van een cent”

Al sinds 2012 schakelt Pim Rosielle, credit controller bij Maas Leasing in Gouda (voorheen Lease Connection) Invorderingsbedrijf in als het gaat om wereldwijde incasso.

Pim kent het klappen van de zweep. Al meer dan 35 jaar is hij werkzaam binnen de automotive. “Ik ben begonnen bij een klein autobedrijf om de hoek. Je was jong en je wilde wat. Zo door de jaren heen ben ik allerlei pluimage klanten tegengekomen. Van groot tot klein, solvabel en wat minder.

Pim vertelt dat het bij leasecontracten altijd om vertrouwen gaat. “Als je elkaar kunt vinden in een deal, heb je jarenlang een fijne relatie. Opzich ben ik altijd coulant en luister ik naar elk persoonlijk verhaal. Maar soms kom je er gewoon niet meer uit. Dan ben ik blij dat ik daarbij jullie als business partner heb.”

Wij verzorgden voor Pim met succes vele incasso’s. De ene keer ging het om een forse huurachterstand en moesten we zelfs de lease overeenkomst ontbinden. De andere keer ging het om niet betaalde schades. “Jullie voorbeeldbrieven bij ontbinding hebben goed gewerkt en ook het verhalen van schades bleek een fluitje van een cent”, vertelt Pim. “Dat zijn ook dingen die je als credit controller niet alledaags doet”, voegt hij eraan toe.

Maas leasing

  Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Neem telefonisch of per mail contact op

  Probleem

  Na meerdere sommaties, e-mails en belletjes bleef betaling uit.

  Doel

  Met een gerechtelijke procedure kunnen we een leaseovereenkomst ontbinden en het gehele bedrag succesvol incasseren.

  Desgevraagd laat Pim weten wat het meest opmerkelijke geval was:

  Een van de leaserijders met wie ik altijd goed contact had was van de ene op de andere dag vertrokken, geen idee waar naartoe. Hij bleek in Engeland te zitten. Door corona mocht hij niet meer reizen, zei hij. En onze auto was ook weg. Betalen kon hij ook niet meer. Na even sparren met jullie hebben we snel de incasso opgestart. Gelukkig hebben internationale incasso’s voor jullie ook geen geheimen, dat vind ik echt ook een duidelijke meerwaarde voor ons als groeiend bedrijf”. 

  Geniet van je pensioen Pim!

  Deze maand is Pim met welverdiend pensioen gegaan en maakt hij plaats voor een opvolger. En dat konden we niet voorbij laten gaan natuurlijk. We brachten Pim een lekkere fles Whiskey en bedankte hem voor het jarenlange vertrouwen. 

  Ik heb met jullie altijd heel fijn samengewerkt. Korte lijnen, spontaan meedenken en proactief optreden vind ik typerend voor het Invorderingsbedrijf. Jullie doen tenminste iets! Als ik eraan terugdenk heb ik stiekem veel van jullie geleerd”, liet Pim weten net voordat hij met mr. drs. Konings op de foto ging.

  Maas leasing 1 - invorderingsbedrijf

  Onze eerste ontmoeting

  Ik weet nog goed dat jullie mij voor het eerst belden, dat was in december 2012. We hadden toen net een ander incassobureau. Jullie vroegen toen om een testcase te proberen, om het verschil te ervaren. Die kans heb ik jullie gegeven. Nou Joost, je weet hoe het gelopen is. Het gaat jullie goed en ik zou het leuk vinden om contact te houden.

  Pim rosielle - invorderingsbedrijf

  Pim Rosielle

  Credit Controller

  En met die woorden sloten we af!

  Wilt u net als credit controller Pim ook een betrouwbare businesspartner die meedenkt en proactief te werk gaat? En die een einde maakt aan wanbetaling? Bekijk dan onze onderstaande producten.

  Gebruikte producten bij Maas Leasing

  Ago automaterialen
  Ago Automaterialen
  Aan het woord is Mascha Plaisier, directeur van Ago Automaterialen B.V. in Vlaardingen. Toen haar debiteur – een autobedrijf – voor de zoveelste keer zijn belofte om te betalen niet nakwam, was de maat vol.
  Maas leasing
  Maas Leasing
  Al sinds 2012 schakelt Pim Rosielle, credit controller bij Maas Leasing in Gouda (voorheen Lease Connection) het Invorderingsbedrijf in als het gaat om wereldwijde incasso.

  Incasso No Cure No Pay

  Incasso - invorderingsbedrijf

  Huurovereenkomst laten beëindigen?

  Huurincasso 2 - invorderingsbedrijf