Home PageInvorderingsbedrijf B.V. opent een nieuwe vestiging in Amsterdam

Invorderingsbedrijf B.V. opent een nieuwe vestiging in Amsterdam

Gezien het succes van het concept van Invorderingsbedrijf mag zij zich vanaf maart 2014 nu ook met recht incassobureau Amsterdam noemen. Invorderingsbedrijf heeft gekozen voor een statig pand aan de Herengracht. Deze beslissing is genomen om het sterk groeiende klantenbestand op het gebied van incasso Amsterdam nog beter te kunnen bedienen.

In het pand waar thans het Invorderingsbedrijf gevestigd is, had vroeger het Centraal Brouwerij Kantoor haar onderneming. Het pand heeft een lange geschiedenis welke honderden jaren terugvoert.

Binnen de Amsterdamse markt zijn verschillende partijen actief in de categorie incassobureau Amsterdam. De kwaliteit van dienstverlening verschilt van bedrijf tot bedrijf. In de praktijk blijkt dat maar weinig partijen de behoeften van bedrijven die actief zijn in de zakelijke markt integraal kunnen invullen. Zakelijke partijen werken daarom vaak met diverse dienstverleners om de vraagstukken die spelen op te lossen.

Zaken van grote complexiteit en hoge belangen worden vaak uitbesteed aan advocatenkantoren. Voor lage bedragen wordt meestal gebruik gemaakt van incassokantoren, credit management bedrijven of deurwaarderskantoren.

Invorderingsbedrijf heeft zich de voorbij jaren gepositioneerd als een full service credit management en legal dienstverlener.

Invorderingsbedrijf biedt de kennis van een advocatenkantoor gecombineerd met de efficiëntie van een credit management bedrijf en de daadkracht van een deurwaarder.

Invorderingsbedrijf is heeft als doel effectief invulling geven aan de behoeften van klanten op het gebied van zakelijk incasseren, ook wel Business to Business incasso genoemd.

Naast een efficiënte incassoafdeling met een extreem hoog service level beschikt Invorderingsbedrijf over een gespecialiseerde juridische afdeling die op elk gewenst moment ingeschakeld kan worden voor bijvoorbeeld het incasseren van boetes, bekeuringen en het vorderen van schades. Daarnaast behandelt Invorderingsbedrijf met haar incassobureau Amsterdam ook alle andere voorkomende juridische geschillen.

Invorderingsbedrijf incassobureau Amsterdam voor een maximaal incassoresultaat.

Adres: Herengracht 280 – 1016 BX Amsterdam

No Cure No Pay Incasso

Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!

  • Géén succes = géén kosten
  • 100% uitkering van de hoofdsom
  • 95% slagingspercentage

Alstublieft,

Uw download

Voorbeeld ingebrekestelling

Voorbeeld ingebrekestelling

Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

Download direct