Home PageInformatieEuropees Bedrijfsrapport

Invorderingsbedrijf

Europees Bedrijfsrapport

Check de kredietwaardigheid van uw klant en beperk het risico op wanbetaling!

Krijg inzicht in het betalingsgedrag en de financiële situatie van uw (potentiële) Europese klant met een Europees Bedrijfsrapport uit het Riskprotector pakket. Onze bedrijfsrapporten zijn real-time, waardoor u altijd op de hoogte bent met actuele betalingsgegevens. Zo maakt u de beste financiële beslissingen in iedere situatie

Europees kredietrapport
Europees kredietrapport

U kent dat wel: u staat op het punt een nieuwe zakenrelatie aan te gaan, maar twijfelt of u er wel goed aan doet. De beloftes van uw nieuwe klant klinken goed, zijn verhaal is sluitend. En toch, toch knaagt er iets. Wat te doen, wat te doen? Gaat u wel of niet met hem in zee? Invorderingsbedrijf maakt een einde aan die twijfel. Met onze bedrijfsinformatie service bieden we een informatief kijkje in de keuken van uw nieuwe klant.

Voorkom onnodige verliezen met Bedrijfsinformatie met een real-time Europees Bedrijfsrapport

Niet ieder bedrijf doet wat het belooft. Soms blijken woorden krachtiger dan daden en blijkt de theorie rooskleuriger dan de praktijk. Helemaal afschermen kunt u zich daarvoor nooit. Risico is nu eenmaal onlosmakelijk verbonden met zakendoen. U valt, u staat op, u leert. En toch, in tijden van crisis zal ook bij u de gezonde behoefte leven risico’s tot een minimum te beperken. Alle informatie die u kan helpen bepalen of u wel of niet in zee moet gaan met een nieuwe klant, is daarbij natuurlijk mooi meegenomen. Invorderingsbedrijf helpt daar graag bij.

Overweegt u in zee te gaan met een nieuwe klant, dan kunnen wij u onder andere vertellen of uw nieuwe klant jaarcijfers deponeert, hoe zijn betalingsmoraal eruit ziet en of de opgegeven rechtsvorm klopt. Invorderingsbedrijf begeleidt u bij het lezen en interpreteren van de achterliggende rapporten en brengt objectief en deskundig advies uit. Wat te doen, wat te doen? Met de bedrijfsinformatie van Invorderingsbedrijf is dat niet langer een vraag maar een weet!

Met een real-time Europees Bedrijfsrapport weet u waar u aan begint

Onze unieke realtime Europese Bedrijfsrapporten gaan verder waar een standaard Bedrijfsrapport stopt. Door de kredietwaardigheid van uw handelspartner met actuele up-to-date betalingsgedrag te combineren zorgen we voor een score die zich specifiek aanpast aan uw bedrijf. Het resultaat? Ongeëvenaard inzicht in de actuele betalingspatronen van uw zakenpartners, uitgedrukt in een creditscore (kredietwaardigheid van het bedrijf). Hierdoor weet u of het verstandig is om zaken te doen met uw handelspartner. Zo voorkomt u direct risico’s, en dat is goed voor uw portemonnee!

Het betalingsgedrag en financiën van uw eventuele zakenpartner wordt uitgedrukt in een creditscore. Dankzij deze score weet u exact hoe hoog het risico op wanbetaling is. U voorkomt met Bedrijfsrapporten wanbetaling en leveringsproblemen. Optimale risicobeperking start met Europese Bedrijfsrapporten. 

Voordelen Europees Bedrijfsrapport

Realtime Europees Bedrijfsrapport aanvragen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassobureau inschakelen

  Hoe werkt een Europees Bedrijfsrapport?

  Europees bedrijfsrapport - invorderingsbedrijf

  Ervaringen van onze klanten

  Anastasia lavrenteva
  Anastasia Lavrenteva
  The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn't expect anything. And yesterday I received a call with happy news - the seller returned my money through the service. Only a few weeks had...
  Dirk klerk
  Dirk Klerk
  Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.
  ‘t pippi huis
  ‘t Pippi Huis
  Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact...
  J w meijeringh hendriks
  J W Meijeringh Hendriks
  Zeer goede ervaring ! Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor u . Adviezen zijn eerlijk en professioneel . Ik zou deze firma zeker aanbevelen .
  Willems, m.
  Willems, M.
  Niet verwacht dat het snel zou gaan. Ongelofelijk dat je zelf tijden bezig bent en dan schakel je eindelijk iemand anders in en dan kunnen ze opeens wel betalen. Goed dat dit soort incassobedrijven bestaan.
  Jeppen
  Jeppen
  Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!
  Miranda swier
  Miranda Swier
  Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Heel attente, vriendelijke en kundige medewerkers. Zeer klantvriendelijk. Je krijgt het gevoel dat je zaak, hoe klein relatief ook, ertoe doet. En dat er echt op wordt ingezet het op te lossen. Dat is ook gelukt. Ik...
  Brigitta hilberts
  Brigitta Hilberts
  Mijn complimenten voor de inzet en gedane moeite om mijn niet gekregen bestelde producten te laten vergoeden door de desbetreffende winkel … helaas heeft het geen baat gehad het bedrag was te laag en de kosten zouden te hoog worden maar toch hebben ze geprobeerd...
  Control b. V.
  Control B.V.
  Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!
  King ping bedrijfsimperialen b. V.
  King Ping Bedrijfsimperialen B.V.
  Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
  Montage team enschede
  Montage Team Enschede
  Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
  Lites film amsterdam
  LITES Film Amsterdam
  Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
  Power plastics b. V.
  Power Plastics B.V.
  Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
  Bks service bv
  BKS Service BV
  Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.
  Microcare international b. V.
  Microcare International B.V.
  De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!
  Wester-beton bv
  Wester-Beton BV
  Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
  B mediate housing
  B Mediate Housing
  Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
  Mitterhof
  Mitterhof
  Schnell, kompetent, entschlossen!
  Kampschreur bv projectstoffering
  Kampschreur BV Projectstoffering
  Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.
  Broeders transport b. V.
  Broeders Transport B.V.
  Wij zijn zeer te spreken, dat we tot nu toe onze vorderingen hebben kunnen ontvangen. En dat ons op deze manier veel werk uit handen wordt genomen. Ook nog eens zonder risico voor ons. De debiteur betaalt de incasso kosten en wij ontvangen ons geld....
  Willems elektrotechniek
  Willems Elektrotechniek
  Uitstekend! Helder dashboard en goede terugkoppeling door vaste contactpersoon. Het lukte mij in 3 maanden niet om mijn openstaande facturen te innen. Ik ging daarom opzoek naar een no cure no pay incassobureau, zodat ik niet nog meer geld kwijt ben. Het Invorderingsbedrijf heeft in...
  Poels-janssen logistics b. V.
  Poels-Janssen Logistics B.V.
  Niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik had eigenlijk geen hoop meer dat mijn klanten zouden betalen. Ik wilde dan ook geen risico lopen om geld uit te geven, zonder zeker te weten dat ik mijn geld terug zou zien. Ongelofelijk dat je...
  Gerard blok
  Gerard Blok