Print deze pagina

Incassobureau Eindhoven

“Wij gaan verder waar anderen stoppen”

Niemand hoopt het, maar de kans is aanwezig dat u last krijgt van een wanbetaler. U doet zaken met deze persoon, en na verschillende (telefonische, schriftelijke of persoonlijke) verzoeken om te betalen heeft u nog altijd het verschuldigde bedrag niet op uw rekening staan. Dan is de vraag: wat kunt u nog doen? Verstandig is op zo’n moment is om het niet langer zelf te proberen, maar direct professionele hulp in te schakelen voor een snelle oplossing. Dan zoekt u dus een incassobureau in Eindhoven. Het Invorderingsbedrijf biedt u de juiste uitkomst! Onze specialisten zorgen voor snel en effectief resultaat.

Waarom het ons wél lukt!

Wanneer u een vordering aan ons overdraagt, gaan wij er diezelfde dag nog mee aan de slag. We zorgen dat de debiteur een sommatie krijgt. Vaak betaalt een debiteur al na één of twee sommaties, maar mocht dit niet het geval zijn dan gaan wij na meerdere sommaties over tot strenge maatregelen: we voeren de druk op en kunnen daarbij een beroep doen op verschillende procedures. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanvragen van faillissement van de debiteur, of een kort geding procedure in incasso. Wij gaan verder waar anderen stoppen, en die aanpak leidt in 92 procent van de gevallen tot een volledige betaling.

Onze No Cure No Pay formule

Zoekt u een incassobureau in Eindhoven, dan zit u dus goed bij het Invorderingsbedrijf. Draag vandaag nog online uw vordering aan ons over en zet daarmee uw zorgen opzij. Wij gaan meteen voor u aan de slag. Bovendien hanteren wij de formule die het voor u nóg aantrekkelijker maakt: No Cure No Pay. Zo loopt u geen onnodig risico en zorgen wij voor een optimaal resultaat voor u. Neem vandaag nog contact op en schakel ons direct in!

Onze kantoren

Met ons Incassobureau Amsterdam en Incassobureau Den Haag bieden wij u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

Wilt u advies van ons incassobureau over een vordering. Vraag hier gratis incasso advies of bel 070-7620330. Wij staan u graag te woord.

Bekijk ook: deurwaarder Eindhoven