Home PageVacatures voor starters

Invorderingsbedrijf

Ontwikkel jouw talent bij Invorderingsbedrijf

Wij, Invorderingsbedrijf zijn als incasso-organisatie een onderdeel van de Smart Holding Group. We ontwikkelen en verkopen als organisatie bedrijfsinformatie, software-oplossingen en incassodiensten in binnen- en buitenland. We hebben de ambitie om de komende jaren door te groeien tot marktleider in Order to Cash oplossingen. Onze lat ligt hoog. Daarom zoeken we toptalent. Alleen dan kunnen we excelleren.

1

Veilig zakendoen, overal en altijd

Naast invorderen, zijn wij nóg liever bezig met risico’s beperken en wanbetaling voorkomen. Zo kunnen onze klanten veilig zaken doen, waar ook ter wereld. We bieden hen oplossingen om de juiste klanten te selecteren en contracteren, zodat hun klant de gemaakte omzet echt betaalt.

Klanten schakelen ons in op elk gewenst moment in hun cash cycle. Our hands are helping. Eenmalig of continu. We weten wat werkt en wat niet. Expertise en daadkracht zijn onze kernwoorden.

1

We go the extra mile

Waar jij ook vandaan komt, als je bij ons komt werken, dan groei je. Wij beloven je dat je meer gaat leren dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. We challengen jou om onvoorstelbare hoogtes te bereiken.

Wij geloven dat succes maakbaar is. Veel bedrijven doen dingen goed. Maar weinig bedrijven doen dingen beter. Wij willen de beste zijn. En dat zie je terug in onze oplossingen én resultaten. Die hebben zich al lang bewezen. We geloven in the extra mile. Go the extra mile and it’s never crowded.

mask

Joost Konings

CEO | International Debt Collection Specialist | Lawyer Je hebt maar één leven. Zorg ervoor dat je er wat moois van maakt. Investeer in jezelf en make it happen!

Stan - Sales

1

Jij

Stel jij de juiste vragen?
Weet jij welke antwoorden sense maken?
Wil jij telkens beter worden?
Denk jij verder?

Ga jij kansen zien en ze grijpen?
Zoek jij een plek waar ruimte is voor initiatief?
Wat denk je van een informele werksfeer in een formele wereld?
Zoek je een plaats waar je altijd kunt doorgroeien, afhankelijk van jouw ambitie?

Als jij de persoon bent die ook denkt goed is niet goed genoeg, dan ben je hier aan het juiste adres. Wat is jouw toegevoegde waarde?

1

Waarin wij geloven!

May Leung

May Leung

Manager Legal Department Er wordt heel veel gelachen op kantoor. Dat moet ook. Als je met serieuze zaken bezig bent krijg je inspiratie uit humor. De professionals die ik train en coach behandelen zelfstandig klanten en cases en onderhouden het internationale netwerk van trusted partners.

Sophia Fagnotti

1

Onze pijlers

Ons productenscala is breed en zo ook onze indrukwekkende klantenkring.

Prospecting
De juiste informatie over relaties. Waar vindt je die? En wat wil je weten?

Creditmanagement
Hoe ziet het ideale order to cash proces eruit?

Juridische diensten
Ervaren legal professionals. Die het klappen van de zweep kennen. Die weten wat wel en niet werkt.

Wereldwijde incasso
Wordt er niet betaald? Invorderingsbedrijf incasseert in binnen- en buitenland. Haar wereldwijde netwerk is indrukwekkend.

1

Enjoy the flight

Een klein kantoor met grote ambities. Waar het in de basis goed zit. Een voedingsbodem voor groei. Waar talenten tot uiting kunnen komen. Waar jij als individu kleur geeft aan het team. Een zakelijke cultuur met informele sfeer, die energie geeft en je naar grotere hoogtes tilt. Als mens. Waar je jezelf thuis voelt. Humor en fun kenmerkt je dagelijkse leven. Ga jij mee op reis?

4

Kantoren

8

Borrels per jaar

35

Collega’s

20

Trainingen per jaar

1

Samen maken we het verschil

Maak jij het verschil? Maak het dan samen met ons! Veiligheidsriemen vast en go go go! Check hier onze actuele startposities. Ontwikkel jezelf in een rol die bij je past. Zit er wat tussen voor jou?

Openstaande vacatures (32)

Den Haag
HBO
WO
32 - 40 uur
Wil jij elke dag het beste uit elke zaak naar boven halen? Vind je het leuk om voor verschillende klanten te werken? De kneepjes van het vak te leren? Lees meer!
Den Haag
WO
Voltijd
Zelfstandig je ding doen, bijdragen leveren aan productontwikkeling. Je bent een voorbeeld voor de legalafdeling en je junioren.
Den Haag
WO
Voltijd
Heb jij al eens een bewijsbeslag laten leggen? Of een faillissementsaanvraag voorbereid? Dit zijn maar enkele voorbeelden van jouw gevarieerde werkdag. Kun jij wel wat afwisseling gebruiken?
Den Haag
WO
Voltijd
Vliegende start maken? Tijdens onze traineeship jurist leer je alles over privaatrecht, huurrecht, arbeidsrecht én insolventierecht!
Den Haag
HBO
Voltijd
Voel jij je als een spin in het web als het gaat om marketingcampagnes? En bruis je van creativiteit bij de ontwikkeling van nieuwe uitingen? Lees dan verder!
Den Haag
HBO
32 - 40 uur
Projectmanager opgelet: wil jij meebouwen aan een jong innovatief fintechbedrijf met gigantische potentie en veel verantwoordelijkheden? Dan is dit je kans!
Den Haag
MBO
32 - 40 uur
Sta jij aan de start van je commerciële carrière en zoek je een plek met veel doorgroeimogelijkheden? Dan zoeken wij jou!
Den Haag
WO
32 - 40 uur
Ben jij bezig met je rechtenstudie (WO) of ben je net afgestudeerd, en vind je het wel tijd om alle theorie eindelijk in de praktijk te brengen? Lees dan verder!
Den Haag
WO
Voltijd
Ben jij onze nieuwe jurist die van actie houdt? Wil jij aan de slag gaan met privaatrecht, huurrecht, arbeidsrecht én insolventierecht? Dan ben jij bij ons op het juiste adres. The sky is the limit.
Den Haag
HBO
WO
Voltijd
Heb jij net een (juridische) hbo-opleiding afgerond of zit je in de laatste fase van je studie? Ben jij communicatief vaardig & verdiep jij je graag in juridische vraagstukken? Lees dan verder!
Den Haag
HBO
Voltijd
Sta jij aan de start van je commerciële carrière en ben je opzoek naar een plek met veel doorgroeimogelijkheden? Dan is dit de juiste stap!
Den Haag
HBO
12 - 24 uur
Zoek jij een bijbaan die perfect aansluit op je studie? Dan is dit je kans!
Den Haag
HBO
24 - 40 uur
Spreekt jouw tekst boekdelen? Gelukkig want waarschijnlijk staat deze tekst jou niet aan. Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe tekstregisseur voor een organisatie met ambitie.
Den Haag
HBO
32 - 40 uur
Beschik jij over uitstekend analytisch vermogen, ben je goed met cijfers en ben je ook nog eens commercieel ingesteld? Wil jij daarnaast ook graag deel uitmaken van een jong en dynamisch bedrijf? Dan is dit de vacature voor jou!
Den Haag
HBO
32 - 40 uur
Kan jij aan de hand van gegevens analyseren, bedrijfsprocessen opnieuw inrichten en advies geven? En ben jij ook nog eens handig met Excel? Lees dan gauw verder!
Den Haag
HBO
32 - 40 uur
Zoek jij een functie met een dagelijks portie aan uitdaging? Omschrijf jij jezelf als ‘streng maar rechtvaardig’? Lees dan verder!
Den Haag
HBO
WO
24 - 40 uur
Zoek jij niet zomaar een stage, maar een stage waarbij ruimte is voor eigen initiatief? Ervaar hoe het er aan toe gaat op de juridische afdeling van onze organisatie!
Den Haag
HBO
32 - 40 uur
Studeer jij HRM en zoek jij een stage waarin je met jouw kennis en skills concreet kan bijdragen aan de groei van de organisatie? Lees dan verder!
Den Haag
WO
Voltijd
Ben jij onze nieuwe jurist die van actie houdt? Wil jij aan de slag gaan met privaatrecht, huurrecht, arbeidsrecht en insolventierecht? Dit kan allemaal binnen een snelgroeiende organisatie waar veel doorgroeimogelijkheden zijn en waar voor jou the sky the limit is.
Den Haag
WO
16 - 40 uur
Ben jij bezig met je rechtenstudie (WO), en vind je het wel tijd om alle theorie eindelijk in de praktijk te brengen? Lees dan verder!
Den Haag
HBO
24 - 40 uur
Beschik jij over uitstekend analytisch vermogen, ben je goed met cijfers en ben je ook nog eens commercieel ingesteld? Lees dan verder!
Den Haag
HBO
Voltijd
Studeer je in de richting van commerciële economie of een soortgelijke opleiding en ben je een echte aanpakker?
Den Haag
HBO
Voltijd
Ben jij ervaren in B2B sales en wil jij meebouwen aan een innovatief jong fintech bedrijf met gigantische potentie? Dan is hier een unieke kans!
Den Haag
HBO
32 - 40 uur
Ben jij de persoon die mens en werk met elkaar verbindt en wil jij meebouwen aan een innovatief jong fintech bedrijf? Dan is hier jouw kans!
Den Haag
WO
24 - 40 uur
Word jij gedreven door data & lijkt het jou een uitdaging om ons te helpen met zoeken, beoordelen en evalueren van investeringsmogelijkheden?
Den Haag
HBO
24 - 40 uur
Heb jij jezelf weleens afgevraagd hoe juridische producten tot stand komen? Wil jij verder kijken dan het Nederlandse rechtssysteem? Lees dan verder!
Den Haag
HBO
16 - 40 uur
Schrijf jij graag pakkende en commerciële (web)teksten? Ben je zelfstandig en lees jij je graag in over juridische onderwerpen? Bekijk dan onze vacature!
Den Haag
HBO
MBO
32 - 40 uur
Ben jij een echte regelaar? Breng je graag orde in chaos en zorg jij ervoor dat processen soepel verlopen? Lees dan snel verder!
Den Haag
HBO
Voltijd
Kun jij je helemaal vinden in de wereld van online marketing en communicatie? Wacht jij niet af, maar pak jij zelfstandig door? Lees dan verder!
Den Haag
HBO
MBO
16 - 40 uur
Ben jij een designer in hart en nieren en maak jij de meest overtuigende uitingen? Maak en bewerk je daarnaast graag je eigen foto’s en video’s? Pak dan nu jouw kans!
Den Haag
HBO
Voltijd
Sta jij aan de start van je commerciële carrière en zoek je een plek waar je altijd kunt doorgroeien, afhankelijk van jouw ambitie en waar ruimte is voor initiatief?
Den Haag
HBO
32 - 40 uur
Studeer jij in de richting van Communicatie of Marketing en ben jij een echte aanpakker? Zoek jij een super leerzame stage waar jij jouw kennis en skills kunt toepassen in de praktijk?